|
|
#2011 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
![]() Fajnie wyglądałaś na 100dniówce. Cytat:
Cytat:
Uczesać tak bym i może potrafiła, ale żeby to wytrzymało choć 2 godziny....A jak tylko by wiatr zawiał to wyglądałabym jak miss strąka. Bez okresu też jest przyjemny:P Wczoraj chyba jakaś pełnia albo specjalna faza księżycowa była, bo dawno nie byłam taka hmm...ekhm...usatysfakcjo nowana ![]() Cytat:
Może jeszcze załapię się na powtórki jak pojadę do rodziców.W tym tygodniu znów zaczynam praktyki. Właściwie dziś cały dzień mam pracowity. Miłego dnia!
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
fotki
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
cheryl...
na liście najbardziej pożądanych kobiet świata jest właśnie Cheryl, Adriana Lima, Selita Ebanks(VS), Jessica Biel, Belucci, Alba.... i ktośtam jeszcze..
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
na ostatnim zdjęciu jest super ubrana- podoba mi się zestawienie wieczorowej sukienki i skórzanej kurtki.
|
#2015 |
|
*sportaddict*
|
cześć laski
![]() 1. godzina pracy już dziś za mną, ledwo widzę na oczy
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
witam po weekendzie
miałam strasznie przyjemny i tak żałuje że już się skończył nie załapałam się na makijaż justysi tak w ogóle oglądaliśmy wczoraj Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, chociaż miałam w planach że pójdziemy na to w walentynki ale wyszło jak wyszło i muszę powiedzieć że naprawdę fajny film chociaż very sexy wyglądał
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Katia, też mnie ciekawił ten film ale jakoś do kina mnie na niego nie ciągnie...
wrzucam zdjęcia z wątku motywacyjnego dla AG,które ćwiczą..mnie głównie te cudne pupy motywują...
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam teraz prawie do konca lutego wolne... inni mają sesję a ja zakończyłam przed czasem;-)
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie szybko się ściągnął ![]() a teraz mam problem bo nie wiem co z Walentynkami, będę musiała pogadać na ten temat z TŻ bo w sumie o moich planach narazie wiedziałam tylko ja ![]() dziewczyny co kupić przyjaciółce na imieniny? ona mi kupiła torebkę, a ja teraz nie wiem co jej kupić, a to już za parę dni
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-09 o 10:26 |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tyleczki chyba zaraz oslinie ekram ja tez chce taki!!!!!!!!!!!!!
|
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może tą moją kumpelę zabrać do kina, co?? jak myślicie? albo właśnie na wyznania zakupocholiczki albo o tych pannach młodych, nie pamietam jaki to tytuł był
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję chiiiiiii
Tylko czy jak ma się co jakiś czas wątpliwości to czy to nie znak że nie kocha się? ojjjjjj nawet brzuszek fajny nie tylko tyłeczki a ja dziś miałam fitness ćwiczyć:/
|
|
|
|
#2024 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczki .Mi komp padł i nie mialam jak do was pisac wczoraj i w sobote. No i nadrobie pozniej bo jak zawsze tyle napisałyscie
kupiłam sobie but przez wekeend takie tam botki ale kurtki nie mam http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1234170912 ja chce taka pupe ![]() ![]() ![]() kto sie ze mna napije::P tak wiem ze jest poniedzialek rano
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-09 o 10:41 |
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Niusia, sama nie wiem co Ci poradzić bo sama mam czasami wątpliwości tzn boję się,że to nie miłość ale przyzwyczajenie...a po czasie stwierdzam,że to jednak coś więcej.
Ja wychodzę z takiego założenia: jesteś z nim szczęśliwa, dobrze ci z nim,lubisz z nim spedzać czas, nie nudzisz się z nim, pociąga cie, drażni czasami ale ma wiecej zalet niż wad, zależy ci na nim, martwisz się o niego i jest dla ciebie kims ważnym?... jesli tak to z nim bądz i ciesz się każdą chwilą z nim ![]() oj tak tyłeczki super... mam obsesję i zapisuję sobie fotki na kompie...ciekawe co powie Tż jak zobaczy kolekcję tyłeczków u mnie;-) ja też chciałam iść na Wyznania zakupoholiczki albo na Ślubne wojny ale wiem,że faceci takich tematów nie lubią... wiec najlpiej wybrać komedię taką dla wszystkich i właśnie nie wiem co:/ Milusiaam, ja się z tobą napiję;-) co prawda tylko wody bo obiecałam sobie dużo jej pić...mam już sześciopak
|
#2026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No też tak myśle... tylko jeansy chciałabym jasne mieć ale kurcze nie mam tylko same ciemne albo czarneCytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
) a potem idziemy do klubu bo jego kumpel jest dj i nas zapraszaOsobiście bardzo podoba mi się rozwiązanie gorset + jeansy (widziałam taki biały podobny do tamtego i nie drogi i normalnie wciąż o nim myślę), dzisiaj pójdę do sklepu. Jak już wybiorę komplet to wam pokarzę a wy ocenicie czy będzie dobrze.Też zastanawiam się nad taką sukienką niby safari ![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-02-09 o 11:26 |
|||
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Długo mnie nie bylo i mam tyyyyle do nadrobienia ![]() wogóle to jestem chora a musze siedzieć w pracy |
|
|
|
#2028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiciuuuu którego waxa uzywasz? Milusiamm ja bym chetnie wypiła ale sie ak zle czuje ze az do szkoly nie moglam isc..brzuch mnie boli..wszytsko.. ![]() A jak już się spotkamy to sobie mozemy tai maraton zrobic ze od rana pic az to dnia nastepnegp i jeszcze troche..
|
|
#2029 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja juz drugiego drinka sobie robie ale mam sie ochote naje*** obiecuje sobie ze wkoncu zaczne czerpac zycia garsciami obiecuje za 10 kilo mniej Ojj a ty co okres masz? czy dlaczgo cie brzuch bolał? A co do zdjecia tez je mam na kompie w powiekszeniu jest jeszcze lepsze ta stupka no swietna sprawa Ja obstawiam e pierwsza bedzie KULKA Jade jutro sie o moja sale slubna dowiedziec o koszty itd zobaczymy wiem ze bede miała w chu*** rózowych balonów i slub bede miala na rozowo.Dziewczyny orientuje sie któraś z was kiedy najlepiej jechac na zakupy do UK ?? ?
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-09 o 11:58 |
|
|
|
|
#2030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie nie mam okresu teraz w tym rzecz ;/ samo z siebie i czuje sie zle ![]() Jezu ,mmm ja tez bede miała rózowy slub nie ma bata :P wkoncu jeden z ulubionych kolorów
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a tak wogóle, to co to za ikonka obok odpowiedzi "bloguj tym postem" do czego to w ogóle służy
|
|
|
|
#2032 |
|
Wtajemniczenie
|
Katia tez sie nad tym zastanawiam
|
|
|
|
#2033 |
|
Raczkowanie
|
hej hej
![]() Wejdzcie na plejade i zobaczcie tam jakby przygotowania do teledysku nowego Dody. Bardzo ładnie tam wygląda mi sie podoba nawet,i ma piękne włoski gdzie te foty szczecinianki,nanaa juz tu wrzucaj nam do oblukania. kicia ide szukać cie na nk musze zoabczyc twój studniówkowy image
|
|
|
|
#2034 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przepadam za dziećmi, nie planuje (na razie) się rozmnażać ![]() Jak mnie najdzie w najbliższym czasie jakiś instynkt macierzyński (a na razie mimo mojego wieku to ani widu ani słychu) to sobię kupię psa ![]() Cytat:
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto chce ode mnie wpis na blogu hi hiedit: samam sobie zrobiłam wpis, ale i tak nie wiem po co to jest
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-09 o 12:34 |
|
|
|
|
#2037 | |
|
Raczkowanie
|
Nie ma za co
Cytat:
Czulam sie jakbym ogladala film za czasow jego mlodosci. Cate Blanchette wygladala przecudnie.Nigdy mi sie jej typ urody nie podobal, ale tutaj wyglada wspaniale.Na Wyznania Zakupoholiczki czekam niecierplwie Na pewno bedzie smiesznie
|
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam teledysk dody jak zwykle do bólu przewidywalny- Doda jako wielka gwiazda i reporterzy a potem wygina się w bieliźnie jak na każdym teledysku i zbliżenie na jej płaski tyłek...powtórka z rozrywki
![]() no i że niby użala się nad sobą,że ciężkie jest życie gwiazdy...i na toaletce ma wszystkie swoje nagrody poustawiane i wstycha jak jest jej z tym źle ![]() mnie jakiś nie zachwyciła, ciuszki ma fajne ale wiadomo...w końcu ją stać
|
#2039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ewentualnie tytuł a ja sobie znajde |
|
|
|
|
#2040 |
|
Raczkowanie
|
wejdz na plejada.pl i tam ci sie pokarze
na stronie głownejTo nie teledysk,tylko takie jakby procesy robienia go,hehe,ale mi sie tam Doda akurat podoba z wyglądu ,znaczy fryzurka i makijaz w sumie nie każda gwiazda jest na tyle odwazna zeby sie tak pokazywac i nawet jak ma płaski tyłek,to akceptuje go nie trzeba jej lubić,czy cos,ale trzeba przyznac,że ustylizowali ją ładnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

No i polecilam jej naszego waxa hehe

miałam strasznie przyjemny i tak żałuje że już się skończył 

bo w sumie o moich planach narazie wiedziałam tylko ja 

hi hi