|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
![]() Na pewno wyglądasz ślicznie ![]() ________ Wchodzę dzisiaj na stronę lokalniej gazety, bo dowiedziałam się że są tam zdjęcia z mojej 100dn i moja przyjaciółka się na jedno załapała. Oglądam... oglądam... klikam "następne"... patrzę... a tam... JA ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden plus dnia dzisiejszego: Przychodzę do domu ze szkoły, patrzę do skrzynki a tam list. Otwieram, bo do mnie a tam oprócz listu jest jeszcze zaproszenie na osiemnastkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Ja przychodzę i w skrzynce znalazłam avizo
![]() ![]() ide sie uczyć jutro spr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Szkoda, że nie moja. ![]() ![]()
#2555 |
Zakorzenienie
|
mi dzisiaj przyszła lokówka z Allegro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam 5 z wf-u, 4 i cztery 5 z polskiego ![]() ![]() ale za to jutro nie mam matematyki i jesteśmy zwolnieni z ostatniej lekcji ![]() o jaa dzidzi bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Nasza się już 'rozmnożyła'. Mieliśmy do niej jechać przez ferie ale:
-> głupio było z pustymi rękami, a klasa taka, że no... -> nikt nie wie gdzie ona mieszka, a ta co wie to akurat pojechała gdzieś i nie było z nią kontaktu -> czekamy aż do szkoły przyjdzie się pokazać, więc ją napadniemy wtedy ![]() Ogólnie nasza klasa jest szczęśliwymi posiadaczami trójki dzieciaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
Ee tam ;P Od nauczycielki się urodziło tydzień przed ;P To co w czasie od koleżanki z klasy. Ja wiem, ja wiem komentarze znam na pamięć już i podpiszę się pod nimi. To co ma pół roku- tzn. Zuzia się nazywa- to też od koleżanki, która hmm... była bywalcem w naszej klasie, bo się jej zdarzyło zawalić niemiecki. No to najmłodsze się Eryk chyba zwie, a to od wychowawczyni Michałek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ooo, powiedziała Wam tak po prostu? ![]() ![]() Jeszcze 4 dni do ferii! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() się okaze. Na razie mi przeszło. Co ma być co bedzie. Ewentualnie w szafie czeka druga sukienka... jeszcze gorsza ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2563 |
Zadomowienie
|
Ejj, zadziwiająco dobrze się czuję
![]() Chyba po mnie już spłynęła ta sprawa z Pewnym Panem ![]() Jak dobrze mieć z kim pogadać, wyżalić się, liczyć na wsparcie... Dzisiaj w szkole mnie dziewuchy wyściskały, naprzytulały, powspierały i jest ok ![]() Wam też dziękuję za pocieszanie i wsparcie ![]() ![]() A za 2 tygodnie idę sobie odbić 100dn, bo koleżanka zaprasza parę osób do klubu z okazji spóźnionej osiemnastki ![]()
![]() |
#2564 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Nie wiem też, czy ktokolwiek w mojej klsie zdaje sobie sprawę, że trzeba coś na studniówkę przygotować... Pewnie sie dowiedzieli w tym tygodniu jak nie było >15 osób i zapomnielo ![]() A sukienka sie nie przejmuj. W sobotę przymierzyłam swoją i co tu dużo kryć... Przez to że ma pas na zebrach jakby, a potem idzie "dół", wyglądam jakbym ukrywała ciążę (już wiem, że jedna osoba mi to 99% wytknie, bo zawsze mi to wytyka). Poza tym rpzestała mi się jakkolwiek podobać, nie mam kolczyków. Chyba, że wezmę błękitny komplet wisiorek+kolczyki, ale wtedy nie mam czym spiąć włosów... A "partner" ma "stalowy garnitur i niebieski krawat", choć gdy kolezanka pokazala mu kolor stalowy i sie pyta czy taki, on powiedz ze nie, bo to co pokazala, to nie jest stalowy tylko szary. Idę na studniówkę na której nie bede miała nawet z kim pogadać, a poza tym muszę zatańczyć walca, którego próby kńczą się tym, że siadam na parapecie w auli i płaczę ![]()
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w ogole tak to usypiam na siedziaco, stajaco itp. jutro praca klasowa z matmy i 2 dzialy slowek z ang ;( + 2 x francuski!! umre! NIENAWIDZE FRANCUSKIEGO ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Cześć..
Pewnie mnie nie pamietacie ale kiedyś sporo udzielałam sie w tym wątku...Nawet jestem w pierwszym poście jako maturzystka ![]() chcialabym do Was powrócić.. ale nie wiem czy zechcecie mnie przyjąć z powrotem do Waszego grona... ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Rzadko sie ostatnio odzywam bo cierpie na jakieś chroniczne zmęczenie.
Ciągle śpie, nawet po 12h sobotniego snu musiałam sie położyć. Żeby było śmieszniej z zasypianiem mam wielkie problemy. Na szczęście już tylko pare dni do ferii i mam nadzieje że w końcu jakoś sie odbije. A jutro dostane płyte z 1000 zdjęć ze studniówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak btw to środa będzie sądnym dniem. Poznam mojego partnera z moją paczką. Już wiem, ze sie nie polubią ale one mi nic nie powiedzą ![]() Kochana ten walc nie jest obowiązkowy. Mi wychodzi ale dostaje od niego takich zawrotow głowy ze nie muszę już nic pić. Szczelę sobie walczyka na początek i juz :P A tak serio to ćwiczymy z Beti tego walca, chache i nie jest jakos masakrycznie zle. Natomiast Jife (jive?) jest ponad moje siły. It's too complicated ![]() Ale mogę sie tego uczyć ale to nie znaczy ze to zatancze. Jak na razie to kuleje ![]()
![]() |
#2569 |
maszyna, nie człowiek
|
Moj partner zatanczyl ze mna poloneza potem mnei olal (a mial mnei uczyc tanczyc), wiec sobie dalam siana i ściągnęłam buty na obcasie, usiadlam na parapecie. Do drugiej proby poloneza tego samego dnia podeszlam zla, potem znow mnie olal (poszedl tanczyc czacze z nasza kolezanka), a dy przyszlo do walca to przylecial bo rpzeciez ma mnei nauczyc tanczyc, to powiedzialam nie. W koncu ja siedzialam zwinieta na parapecie, on stal nade mna i gadal mi jakies bzdury do ucha, zebym zatanczyla z nim, w koncu powiedzialam ze ne bede tanczyc, on powiedzial "a za tydzien?", ja na to, ze tez nie. Wiem, że on chce zatanczyc, ale juz tak mnei wkurza, ze mam dosc. Poza tym on mysli, ze skoro on umie, to ja stane koło niego i nagle sama będę potrafiła ;/ Już szkoda mi słów żeby mu to tłumaczyć. Jak powiedziałam, że po prostu wstydzę się, mam uczucie, ze wszyscy sie na mnie gapia, choc wiem, ze jest to irracjonalne, to dal mi spokoj, po czym sie spytam, czy moze nauczyc mnie chachy (ke?!), wiec poszlam do kolezanki, zeby nauczyla mnei tego cholernego walca. I tak próbujemy tanczyc, a ten... stanął i się na mnie patrzy. I jeszcze zdziwił się wkurzylam, a potem mialam juz tak dosc, ze sie poplakalam ;|
Pomijając moje hormony, ktore mialy na to duzy wplyw to on jest meeega ciemny.
#2570 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już zamawiam jakieś zdjecia na pw ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Raczkowanie
|
Boże ale mi się spać chce........ Pół świata objeździłam- brata na łyżwy, później do babci, na basen..... A matura przeniesiona ze środy na jutro- życzę miłego wieczora, ja idę się uczyć :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Cherry dziekuje
![]() ![]() "w oczekiwaniu na cud" idealny tytuł dla mnie gdyż ja chyba będę na niego liczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tygodniu śpie średnio od 5 do 8 godzin, ale to mi nie wystarcza, praktycznie codziennie popołudniu musze sie zdrzemnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz idę do historii, miłego wieczoru! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zadomowienie
|
Buuu, jutro mam sprawdzian z łaciny ze wszystkich deklinacji, a tak strasznie nie chce mi się uczyć
![]() shewa: obejrzałam sobie wczoraj filmik z waszej 100dn (ten, co mi link podałaś) i w pewnym momencie widzę mojego kolegę z gim tańczącego do kamery ![]() Się uśmiałam ![]()
![]() |
#2577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdaje wos a nadal stoje na spoleczenswtie od października nic do przodu nie robie.. masakra .. zamiast we ferie odpoczywac będę musiała poświecic troche czasu na nauke.. ![]() ja ciągle nie jestem wyspana.. choc bardziej mi sie wydaje jak spie mniej (ok 5H) a w dzien prawie codziennie jakaś drzemka, a mama na mnie krzyczy ze potem po nocach nie spie .. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Marcie bardzo dobrze kojarze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I zakonnica ![]() Mogłabyś napisać na jakim jesteś profilu, bo jestem ciekawa, czy czasem nie chodzisz do klasy z moimi znajomymi z gim?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.