![]() |
#2671 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
- Czy bierzesz sobie tę oto kobietę za żonę?
- Wygląda na to, że muszę. - A czy ty, bierzesz tego oto człowieka za męża? - Skoro nalega. ![]() chciała mieć płomienie co noc. Zapominała, że płomienie co noc mają tylko strażacy Cieszę się, że już za kilka snów będziesz znów bliżej Dziękuję Ci z całą powagą i nieuchronnym lekkim wzruszeniem za to, że jesteś. I że ja mogę być Czuła się przy nim tak wyróżniona i tak jedyna, jak przy nikim innym na świecie. Do jutra, jeśli pozwolisz Ja zauważałam nanosekundy bez niego. Lubię Cię. Bardzo. A jeszcze bardziej się cieszę, że mogę Cię lubić Może nie najważniejsze jest chcieć iść z kimś do łóżka, ale chcieć wstać następnego dnia rano i zrobić sobie nawzajem herbatę? Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. To nawet gorsze niż nieodwzajemniona miłość. Przypominaj mi nieustannie, że jesteśmy tylko przyjaciółmi. Chyba że i Ty się zapomnisz. Jeśli tak, to mi nie przypominaj. Takie zapomnienie może zdarzyć się nawet najlepszym przyjaciołom. |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Przyczajenie
|
Hej.
![]() Jestem nowa i nie zabardzo sie jeszcze tu łapie. ! Ale moze dam rade. ![]() `zaślepione oczka. moje myśli i słowa szalone. zostań choć na chwile. legendarna rzeczywistość . uwodzicielskie pragnienia. biedny boski macho. |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Raczkowanie
|
abunee papergirl nydee styrana - miłości me
![]() ![]() ![]() przyjdź i weź mnie ! tak wiele chcę dać, lecz niewiele mogę zmienić nienawidzę, gdy jesteś ze mną tylko 24 godziny na dobę eej, zatańcz ze mną do Jamala uciekam drogą własnej fantazji to obsesja. już wolę nie pamiętać dla Ciebie ? nieosiągalna mówiąc to uśmiechasz się . szalony i szczery, ot co uwielbiam pić na codzień szczęście musimy być pewni siebie Miłość to fizjologiczna psychoza. Zaburzenie świadomości, rozszczepienie emocji i działania. Bywa nieuleczalna . obserwuję Cię. moje serce bije w innym takcie . bezustannie, bez patrzenia, czy istnieje świat za nami? zapomnieć. wymazać. uciec. daj mi pewność, że jesteś wszystkim za czym tęsknię twoje opuszki palców na mojej skórze najsłodszy smutek w twoich oczach mój 'prawie' ukochany - żegnaj odwrócona do Ciebie plecami, póbuję nie widzieć oddaj mi mnie ! uczucie strachu pomieszane z zachwytem . przyprawiasz mnie o szybsze bicie serca ten łobuzerski błysk w oku iwciąż tak nieuchwytny wśród wielu jego twarzy, nie była w stanie rozponać tej prawdziwej ' __________________ W jego czekoladowych oczach znów roztopić się' </3 Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham.
![]()
![]() |
#2674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chciałabym być Twoim aniołem, ale dorysowali mi rogi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
BAN stały
|
Oszukani myślą, że są elitą
On jest zwykłym dupkiem, ona pospolita dziwką. Nie zatrzyma Nas nikt, idziemy prosto na szczyt. Mam To, czego tak potrzebujesz Ty. Mała dzień nie zacznie sie, dopóki nie wyjdziemy stąd. Bo kiedy jestem z Tobą czuje sie irie! Niby taki sam jak tamten, ale inny jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie. - kradnę wszychooo ! ;**
![]() love ya ! ![]()
#2677 |
Raczkowanie
|
.
. . Spytał czy wierzę w miłość. A ja nie odpowiedziałam nic, tylko roześmiałam się prosto w Jego piękne, naiwne oczy. . . Pijana od złudzeń, zatopiona w fikcji, naładowana nadzieją, wymyślam kolejne baśniowe scenariusze. . . . Edytowane przez AniiiaxD Czas edycji: 2009-02-09 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Raczkowanie
|
uff..już wszystkie zaległości po mojej nieobecności nadrobiłam
![]() ![]() NieZTejBajki - miło że ktoś jeszcze o mnie pamięta ![]() no to teraz cosik takiego: straciłam cię.nie wiem czemu wciąż czekam. świat przestał mnie bawić. sprawiłeś że jestem taka jak dawniej. bezsensownie. bezcelowo. czekam na deszcz w czasie suszy. żyję w tłumie ludzi, którzy udają tych kim nie są. ale kiedy rozmawiam z tobą jestem tym kim chciałabym być. kim jestem że mówisz że mnie potrzebujesz.? słowa które podałeś mi jak lód. zabrakło twoich rąk. ust. zapachu. kiedyś zapomnę, zapomnieć chce. tysiące kłamstw. złudzeń smak. cudownie tak smakujesz mnie. nie myśl że wciąż będę tęsknić. utonąłeś w niepamięci.
![]() |
#2679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() TERAZ TEŻ ! Uwieeelbiam ! ![]()
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
<3333
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-02-09 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Raczkowanie
|
Dot.: <3333
...quando solis esse ego semper contentio amo Te...
Potrafi ktoś przetłumaczyć? !BARDZO WAZNE!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
![]()
I poczuł, że nie jest to rzeczywistość, w której chciałby się budzić.
I poczuł, że znowu coś się nie zgadza, że znowu coś jest całkowicie przekręcone, całkowicie niestosowne, całkowicie nie na miejscu. swędzenie serca, którego nie można podrapać... On na pewno pije i pali. Pije, pali i pracuje. A potem patrzy na telefon i nie ma siły nacisnąć zielonej słuchawki. Wszędzie palą się czerwone światła. Potem przypomina sobie ten fiolet, ten zapach, ten ruch i pieką go oczy. Oczy pieką przecież z różnych powodów. Alergia na wspomnienia wycisnęła z niego wszystkie łzy. bo przecież dawno nie było tak dobrze, przecież. myśli, które za niczym i za nikim nie gonią. gdy nie wiadomo już czy jest za późno czy zbyt wcześnie... i od niechcenia mamy te marzenia, gdzie trochę jaśniej robi się i trochę cieplej też. Całe dnie nieprzytomna, czekając na znak życia obsesyjnie szuka kontrastów. Gdy zachodzi słońce próbuje sobie wyobrazić jak to było gdy głaskał ją po włosach i przeciągał się leniwie. Potem zapomina jak wygląda jego twarz, pamięta tylko, że ma szorstki zarost i bardzo ciemne oczy. Została jej tylko blizna na udzie i niepewność, której nie jest nawet pewna jak kiedyś gdy wszystko było na tak lub nie. Czarne lub białe, było a może nie było tego wcale. Teraz tylko uczucie jakby był od zawsze albo nie było go nigdy. ...i że żaden człowiek nie był mi tak potrzebny. są gdzieś w środku, niedostrzegalne i niewidoczne. zabliźnione, a może i nie.. rany. w sercu. w duszy. może kiedyś ci o nich opowiem. jutro. jutro będzie wiadomo. strach przed lataniem i głód doświadczeń. otwiera się jakaś głęboka przepaść w środku mnie, tak jakby zapadały się trzewia. jakby płuca nie napełniały się powietrzem a serce przestawało bić na parę ułamków sekund. wtedy wydaje mi się, że czuję dym twojego papierosa. siedzisz z nim tak daleko, a jednak cały czas jesteś blisko. bliżej niż ktokolwiek inny kiedykolwiek by się odważył już nie ma, nie jest, nie chce, nie kocha. przegrywa i spada. ręce mam teraz bardziej spokojne. jeszcze nigdy tak ogromnie nie zabrakło sił... i tak niepostrzeżenie wślizgnąć się by ukraść trochę ciepła. dać czasowi czas tu trasa się kończy. iść żyć. być cząstką społeczeństwa. wakacje nie smakują już jak kiedyś – ale wciąż to najwspanialsza pora życia. w lecie łykasz wszystko, nie wypluwasz wcale. przyszła jesień, przyjdzie mi zwariować. 'bliskim mów gdyby pytali że chwilowo zmieniłam adres że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości' nie uciekam. nie zamykam się. nie udaję, że coś mnie nie obeszło. nie udaję, że nic nie słyszę i nic nie rozumiem. poczujesz przeszywający całe ciało ból i wszystko znów wróci do normy. życie ułoży się od nowa, tym razem zacznie od lewej strony. wrócisz, położysz się, wyśnisz muzykę. a rano wstaniesz, wepchasz wspomnienia w najciemniejsze dziury swojej świadomości i dalej będziesz się uśmiechać. zawsze znajdzie się ktoś, kto: szybciej biega, ładniej rysuje, głębiej oddycha, więcej wie, dokładniej kroi, ciężej odczuwa, lepiej się wczuwa, ładniej pachnie, uważniej słucha, wyraźniej mówi, ładniej umiera, szybciej się rodzi, sprawniej zasypia, szybciej się budzi, krócej rozpacza, ciszej się śmieje, mniej zjada, rzadziej się myje, mniej dramatyzuje, częściej zasycha, mniej waży, więcej ogląda, lepiej rozumie, sprawniej dotyka, mocniej podtrzymuje, bardziej dba, szybciej myśli, szybciej wiruje, mocniej obraca, więcej milczy, rzadziej psuje, sprawniej się ulatnia, ładniej pisze, więcej wypija, mniej wyrywa, lepiej tłumaczy, bardziej akceptuje, mocniej pasuje, częściej się wgryza, więcej uśmiecha, mniej nienawidzi, mocniej kocha, z wyższych wysokości skacze na głębsze dno niż ty. niż ja.
![]() |
#2683 |
Raczkowanie
|
* Bo nie warto żyć tylko dla siebie...
* Marzy Ci się bombonierka, taka jak ja... ![]() * Niby nic, a jednak zerkasz Jak się dostać do pudełka Odkryć tajemnicę słodką Delikatnie zdjąć złotko... ![]() * Szczęście jest naprawdę ulotne… ale jak szybko wraca ![]() * Gdy się stoi świat jest nudny… poskaczmy sobie xD * Zmysłów lawina pobudza ciała dwa… * ...bo trzeba mnie poznać żeby pokochać. * Mogłabym zrezygnować, ale rzecz w tym, że kocham tę grę. * Rób co chcesz tylko zejdź mi z oczu...
#2684 |
Raczkowanie
|
Dot.: <3333
Little Ballerina - dzięki Kotek. ; )
------------- zmarznięty zapach twoich cichych słów. nie, do cholery, nie płakałam za tobą! idę boso po zbawiennym szkle. cichym szeptem wołam twoje dłonie. spadnę na twoje spierzchnięte usta. jak letnia mgła. dlaczego się uśmiechasz? żyję, żeby przekląć ten cholerny świat! w każdym wspólnym zmierzchu szukam śladów przeszłości. porywcze dłonie zimnego wiatru oplatają jej duszę. nawet kiedy myślałam o tym co było, nie odważyłam się zapłakać. tępe narzędzie z metalu rozdziera nasze serca. ona czuła niedosyt wrażeń. ciało. zegar ciała. zegar ciała obumiera .. będę o tobie milczeć, mój mały chłopczyku. czas trzyma nas w swoich dłoniach. i nawet, gdy dotknę twoich smutnych słów .. jesteś cieniem opadającym na moją twarz. moje noce, jak zmarznięty dotyk twoich słów. pijani zapachem ciążącej chwili. podeptane usta. podeptane twoją obojętnością. gaśniemy w niknącej, bladej ciszy .. mój mały obłudniku. we mgle słowa krążą uparcie, nie znając swoich miejsc. pomiędzy ciałem a duszą istnieje tylko krucha miłość. twoje cierpkie słowa ciasno przylegają do moich żył. i krtani. bólem brzemienna miłość. milcz, mój mały, póki masz do tego prawo. brudne ślady miłości. a jeśli to wina wiatru, przeklinam wiatr ... dzisiaj będę ptakiem, który wczoraj od ciebie odleciał.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-02-09 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Raczkowanie
|
Często trzeba powiedzieć „nie”, żeby siebie potwierdzić.
Człowiek nie jest samotny! Ktoś go przecież pilnuje. "Rozłąka jest naszym losem. Spotkanie naszą nadzieją." Przyjaźń przychodzi po długiej znajomości lub w jednym uśmiechu. Drobiazgi sprawiają, że niepostrzeżenie i cicho wchodzi wielkie szczęście. Jesteś przyjacielem, ponieważ jesteś węzłem, który łączy, lecz nie zniewala. "Jednego serca! tak mało, Jednego serca trzeba mi na ziemi, Co by przy moim miłością zadrżało." Każdego dnia lubię Cię bardziej... Dziś - jeszcze więcej niż wczoraj, a i tak mniej niż jutro.
#2686 |
Raczkowanie
|
Hey
![]() ![]() ![]() Oto one ![]() Zawęziłam więc Do rozmiarów łóżka świat Własnego, jasna rzecz Lubię deszczem być - mam nieskończenie wiele rąk Nie zawiodła nigdy mnie Przyjaciółka ma - Nerwica Lubię ten stan Cisza, ja i czas Gdybyś był, a nie bywał Raz na jakiś czas Edytowane przez Uciecha Czas edycji: 2009-02-09 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
a mówiłam już,że musisz
być cholernie głupi, i że chyba właśnie za to Cię kocham.?! doprowadzasz mnie do łez, wiesz.? bo tylko gdy widzę ich razem przyspieszam kroku. wybijcie mi go z głowy.! proszę... chusteczkowa panienka. zawsze jest jakieś niebo. leć już.! skrzydełka dam ci gratis.! chora na obsesyjne rysowanie serduszek. jesteś priorytetem w moich ludzkim świecie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Raczkowanie
|
czytałam ten opis z milion razy.
![]() ale zawsze jest tak samo świetny. ![]()
#2689 |
Rozeznanie
|
"Oświadcz mi się na cmentarzu i powiedz - Tu zaczęliśmy i tu skończymy..."
![]() 'Gdyby nie ciemność, nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd...' Nie dmuchaj.! Nie gaś, gdy miłość się pali . "Koniak to na serce. A wódka na duszę, gdy już bardzo boli..." 'Och! i tak przy okazji: jestem w Tobie szaleńczo zakochana.' ![]() .....wodzi nas za nos przeznaczenie..... \"Pamiętaj: co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?\" "Jeszcze noc się wokół tli, a już wiem, że dzień jest zły..."
#2690 |
BAN stały
|
Łyk łyk Ginu, lodu i cin cinu
To ja - niechciana, nielubiana, szukam szczęścia. Ej, Słyszysz ten bit, zaraz usłyszysz refren Przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć. Jutro z tego nie będzie już nic. Nie cieszą mnie już zasrane promienie słońca. |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Znajomy adres, te same schody
I nagły przestrach u drzwi.. Lęk, głuchy lęk na dnie skryty gdzies... dziwisz się, że tak kocham nieprzytomnie Jak by zaraz wiat miał się skończyć Nic nie może przecież wiecznie trwać Co zesłał los trzeba będzie stracić Nic nie może przecież wiecznie trwać Za miłość też przyjdzie kiedy nam zapłacic Co zmienilo sie, juz nie wiem, ze bez ciebie mi zle? Co ja w tobie widzialam, po co mi taki ktos? Czasem spotka sie kogos, powie slowo, a ty zamiast chodzic ta droga, wolisz zostac z nim.
#2692 |
Raczkowanie
|
Niebo złote ci otworzę,
w którym ciszy biała nić jak ogromny dźwięków orzech, który pęknie, aby żyć I powietrza drżące strugi jak z anielskiej strzechy dym zmienię ci w aleje długie, Tylko wyjmij mi z tych oczu szkło bolesne - obraz dni, Tylko odmień czas kaleki,
zakryj groby płaszczem rzeki, zetrzyj z włosów pył bitewny, tych lat gniewnych czarny pył. słuchaj, słowa szeleszczą: nie patrz... nie mów... nie myśl... i śniegu nawet nie ma, który mię pokryje, tylko tak głosy łzami po omacku ryję Remember those walls I built ... ? Well baby they’re tumbling down ( pamiętasz ten mur który wokół siebie wybudowałam .. ? cóż kochanie.. on się wali ) ty się nie nastawiaj na wieczność.Ty, Serce,nie jesteś czasoprzestrzeń |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Rozeznanie
|
Dziewczeta Drogie
![]() ![]() ![]()
#2694 |
Zadomowienie
|
i retrospekcja się zaczęła.
Ja stałam tam na balkonie pełnym powietrza lata . widziałam jak przedzierasz się twoją drogą przez tłum . Byłeś jak Romeo, który wbijał się w deseń . mój tatuś powiedział: trzymaj się z daleka od Julii i płakałam na schodach . Romeo, weź mnie gdzieś, gdzie będziemy samotni . Ty będziesz księciem, a ja będę księżniczką . To jest Love Story kochanie, więc tylko powiedz: tak. Bo byłeś Romeo a ja byłam szkarłatnym listem . Moja wiara w ciebie zanikła . To siedzi w mojej głowie, nie wiem co myśleć . ___________________ Styrana & Abunee. <2 !!!
#2695 |
Raczkowanie
|
Nie skarżę się
Myślę że akceptuję To drżenie rąk I serca kołatanie Tak wiele jest uroku W hiperwentylacji Uwielbiam, gdy Cucisz mnie policzkiem Ubóstwiam wprost Spotykać się W szczerym polu z agorafobią Co kilka dni umawiam się W windzie z klaustrofobią Weszły mi w krew Pogaduszki z nozofobią Lecz najbliższa Jest mi właśnie ona Nie zawiodła nigdy mnie Przyjaciółka ma - Nerwica.
![]() |
#2696 |
Przyczajenie
|
nie przetrwałbyś ze mną nawet dnia !.
![]() tylko miłość mi w głowie. <3 przeceniasz się. skreśliłam Cię już bardzo dawno. może nie zauważasz.? bo podobno ty masz szczęście do szczęścia. ![]() mieć znów te 7 lat i ten stale beztroski świat.. ciemniejsza niż noc. gorsza niż śmierć.. zawdzięczam wam zamęt. ;l kręcić, kręcić uwodzić i nęcić. ;d a ty mnie pocałuj. <3 a na grobie pisało 'miała 15 lat, kochała..' wierzyłam w naszą przyszłość, a Ty spieprzyłeś wszystko. ! i jeszcze miłość do tego. ![]() to tylko miłość. nie panikuj. ! ![]() jesteś światłem przy którym ciemności znikają. <3 umiesz wzbudzić zazdrość, robisz to starannie. ;l łap to tak jak ja to łapię. ![]()
![]() |
#2697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ten na górze opis zabierać ![]() __________________ Wybacz, czy moje dziewięciocalowe gwoździe zabezpieczające mój teren w okolicach lewej piersi Cię zraniły? Pewnego dnia stanę się kimś. Więc lepiej uważaj. Wiem, że to głupie. Ale czuję coś do Ciebie od pierwszej chwili gdy Cię ujrzałam. Dlaczego ZAWSZE kochają mnie dopiero gdy odchodzę? Dlaczego pieprzone zawsze?! Piję truciznę z kubka, co odmierza mój czas. Dlaczego najbardziej śmiertelnym grzechem jest kochać tak jak kochałam Ciebie? Ze zbolałym sercem, opuszczonym przez miłość. Studiowałam ciszę by nauczyć się muzyki. Może tak samo Ty studiujesz odtrącanie mnie, by w końcu móc mnie pokochać...? "Wszystkim czego kiedykolwiek pragnęłam były te dwa marzenia które dzieliłam z tobą. Jedno mam teraz, drugie zaś na zawsze pozostanie marzeniem. Bo zaprawdę pragnę należeć do ciebie." Twe ostre języki liżą me gorące rany. Zgwałciliście me słowa, zrobiliście ze mnie głupca. Cokolwiek przemierza me serce iść będzie samotnie. Płakanie nade mną nigdy nie było warte ani jednej łzy. Chciałam jedynie stać się dla Ciebie kimś pięknym i wyjątkowym... Marionetkowa dziewczyno, wszystkie Twe sznurki należą do mnie. Wiem, że mój największy ból ma dopiero nadejść. Oto ja. Ta której imienia nigdy nie pamiętasz. Za kroplę nadziei oddałabym wszystko co moje. Dotknij mnie swoją miłością i objaw mi swoje prawdziwe imię. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
`kiedy ona patrzy ci w oczy i daje znaki to po to, byś na inne się nie gapił, nic poza tym
`Mówią, że jesteś Boże, więc modlę się do Ciebie... ` `i krzyczysz chwilo przoszę bądź wieczna' `Rób co chesz niczego nie żałuj..." `Gdyby oczy nie płakały, a usta się wciąż śmiały" `zmień na lepszy model poradziła Kasia Klich `chciałam od tego uciec ale nie wiem którędy `kochałem Cie - tyle mam do powiedzenia
![]() |
#2699 |
Rozeznanie
|
Szczęście ma smak Twych ust <3
Jesteś zapachem na moim ubraniu. Kosmate myśli są nad nami. ![]() Mam cynamon na powiekach, pod paznokciem i na plecach mam. lecz wystarczy, ze serce mi bije i ze w żyłach mam trochę Twojej krwi... I teraz kiedy tak siedzę przy oknie, to nie wiem dla kogo mam żyć... Tytoniowe blade usta. Zaszczepieni na miłość i łzy.
#2700 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ukradłam oczywiście. ale mam nadzieje, że do sądu mnie za to nie podasz. ;p _________________________ ________ uśmiech przez łzy.' zostało tylko echo.' a ja zaciskam pięści do krwi.' tylko tyle.
P R O S T O E l e g a n c k o ;dd. Edytowane przez alexandretta Czas edycji: 2009-02-09 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.