|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeej
gdzie się gadziny pochowałyście???????????? Widget- nie chowaj się! Widzę Cię! ![]()
#2912 | ||||||||
Zakorzenienie
|
No to mnie Kasienka zdemskowala... Kiedy do mnie przyjedziesz? Moze na zakupy bysmy razem poszly hihihi.
Dobrze powiedziane Malutka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Katey no to mialas niezla jazde. Najwazniejsze ze sie udalo wyszykowac i blisko do domu po kolejna kreacje. ![]() velluto mam nadzieje ze juz sobie dluzszego urlopu od nas nie zrobisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Widze ze nasza Kasienka to miala niezly te leekendzik. Nie zazdraszczam tak beznadziejnej zabawy kawalersko-panienskiej. Ale na pocieszenie sprzedaliscie autko i to sie liczy. ![]() ![]() A ja od poniedzialku wisze na telefonie i cos mi sie wydaje ze ten tydzien bedzie strasznie zabiegany. Jutro jade z tesciowa do Legionowa w koncu przepisac gazomierz. Probuje tez dodzwonic sie do kominiarzy bo dostalam pismo o wezwaniu do przegladu przewodow kominowych. Dzwonie tam juz od 10 i nikt nie podnosi ![]() ![]() ![]() PS. Dla chcacych obejrzec moja walentynke zapraszam na watek artystyczny bo nie bede 2 razy zdjec wklejac. Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-02-09 o 11:52 Powód: bo mnie Kasienka zdemaskowala |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 gdybyś się tak nie śmiała a zrobiła minę kotka ze Shreka to na pewno byś zdała ![]() ad. 3 ta to zawsze z czymś wyjdzie ze sklepu - farciara jedna ![]() ad. 4 i jeszcze chwali się, że była oszczędna ![]() ad. 5 byliśmy na takim wieczorze u męża brata i bratowej - porażka i masakra ![]() ad. 6 a tu się należą gratulacje ![]() Cytat:
![]() ad. 2 a może trzeba jej powiedzieć ![]() ad. 3 oj to nie zazdroszczę ![]() ![]() ad. 4 to już lecę popatrzeć ![]() Ps. to jest ![]() ![]() Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-02-09 o 12:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
haha słonko, o tym to ja dobrze wiem
![]() ![]() ![]() ![]()
#2915 |
Wtajemniczenie
|
cześć Wam
![]() wracam powoli do zdrowia, na szczęście z maleństwem jest dobrze, ale stresu i strachu się najedliśmy z mężem straszliwie dużo ![]() powoli bede Was nadrabiać - ale jeszcze nie mam na tyle siły, żeby długo siedzieć przed kompem ![]() buziaki dla wszsytkich
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2919 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziekuje za komplemencior ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
heh, bez tego to ani rusz, kilka dni bym umierała
![]()
#2921 | |||||||
Wtajemniczenie
|
wzruszyłam się nieprzeciętnie jak poczytałam jak byłyście ze mną - mili mi dzielnie zdawała relację ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a pokolenie google masz rację - mnie się cięzko z nim pracuje nieraz nawet bardzo cięzko ![]() Cytat:
a teraz co u mnie wiec najpierw powalił mnie jakis wirus i było kiepsko bo wysoka gorączka itp, ale jak to w miare opanowaliśmy, to zaczęłam krwawić i natychmiast pojechaliśmy do szpitala, na szczęście tam mnie szybko zbadali, obejrzeli dzidzie i dali leki i kazali lezec - dlatego mnie nie było tak długo i to przerażenie o maleńswto ![]() jeszcze raz Wam bardzo dziękuję - jesteście kochane ![]() ![]() a teraz trzymajcie kciuki za naszą Mili, bo ją coś wczoraj rozkładać zaczęlo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Katarzinko dobrze, że jesteś
![]() dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Wtajemniczenie
|
a się nie pochwaliłam, że byłam dziś kupic nowy stanik i co??? zmiana z 75B na 80C - mężul zachwycony
![]()
![]() |
#2924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ladnie cycory do gory Ci poszly... mi w prawie juz 4 m-cu z MAŁEJ miseczki A na normalna A ![]() nie no tak powaznie to sie zrobilo fajne B tylko ostatnio jakis dziwny ten biustonosz kupilam ze ma napisane A ![]()
![]() |
#2925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dlatego ja poszłam po prostu zmierzyć - bo na numerki nie ma co liczyc ![]() najbarddziej mnie powaliło jak kupowałam majteczki przed ślubem - normalnie nosze S lub M (zalezy jak krój) a jak kupowałam na ślub to które mi sie podobały i które kupiłam miały rozmiar uwaga! XXXL ![]() ![]() ![]() ![]()
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2009-02-09 o 14:22 Powód: cmok dla Agatki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
|
katarzinko suuper, że już z Tobą i fasoleczką lepiej, ale uważajcie na siebie i często odpoczywajcie
![]() Boże jak tak piszecie o powiększeniu biustu w ciąży to ja będę miała MEGA problem, bo teraz mam H ..... a kiedy zafasolkuję to będę musiała sobie skonstruować dwie miseczki z dwóch prześcieradeł, przewiązać trzecim i załatwić jakąś taczkę na brzuch i biust .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 samą prawdę pisałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak powazne to chetnie przygarne conieco... Boshe jakie to jest niesprawiedliwe nie??? ![]() Cytat:
![]() ![]() lecem jesc... malz mi kupil jajko niespodzianke ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2929 | |||
Zakorzenienie
|
Witam Was serdecznie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę jednym okiem oglądać "brzydulę" na tvn ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Weekend spędziłam w województwie opolskim- odebrałam wpis ostatni i uwaga uwaga-moja okrągła trójczyna zamieniła się w kanciastą czwóreczkę ![]() Pan dr wziął mnie na dopyt, dał mi zadanko, które rozwiązałam i stwierdził że zasłużyłam na więcej ![]() Fakt faktem zaliczyło nas raptem 11 osób na 46... Indeks zdany do dziekanatu więc feriuję- a raczej przygotowuję się do remontu ![]() Katarzinko modliłam się mocno za Was- jak dobrze ze jest lepiej ![]() Wybaczcie-resztę wpisów skomentuję później bo oczka mi się kleją ![]()
#2931 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Sobotnie weselicho można zaliczyć do udanych, głównie z powodu wspaniałego towarzystwa, w szczególności mojego męża, i dobrego alkoholu ![]() Ciężki był powrót do rzeczywistości po takim weekendzie ![]() Izuś, skąd znasz Michała A. i Weronikę G.? ![]() ![]() ![]() Zmykam do obowiązków. |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Wtajemniczenie
|
A z Gliwic ich znam-wspólne studia
![]() Swiat jest mały: kiedyś tak sobie myślałam: mogłam w Gliwicach mijac Katarzinkę albo nawet i Ciebie. W Rybniku tyle razy byłam , kto wie czy przy Bushido nie spotkałam Sofki, a w Szczecinie na Zlocie Zaglowców może mijałam Kinię, może nawet ją nadepnęłam bo tak tłoczno tam było ![]() A potem przeprowadziłam się 200km od domu i okazało się że jedna z PM-ek zagląda czasem do Obornik ![]() Zawsze miałam szczęście do ludzi ![]()
#2933 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak ja bym poszła do kogoś na wesele ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą
![]() za dużo nie naskrobie, bo humor nie taki ![]() ![]() Izuś ale ci fajnie z tym indeksem, że już oddany do dziekanatu ![]() no i Katarzinka wróciła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę chyba spać bo ---> ![]() ![]() edit aaaa... zapomniałam oczywiście skomentować postu Czekoladki ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-02-09 o 21:12 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A u nas nici z planu spędzenia walentynek w naszym M ![]() ![]() ![]() ![]() Katarzinka - bardzo sie ciesze, że u Was wszystko ok. Duzo zdrówka zycze! ![]() Moj biust tez niczego sobie, wiec wole nie myslec co z nim bedzie w ciąży... Podobnie jak Dzasta jestem wielka fanka biustonoszy Freya - rozmiar 65 DD ![]() ![]() A gdzie Gosia? Poranny ptaszek ![]() Edytowane przez velluto Czas edycji: 2009-02-10 o 06:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Cześć pszczółki witam się z Wami i zmykam, bo zaraz wychodzę
![]()
![]() |
#2937 | |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() A co tu taka cisza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
![]() Gdzie wyście wszystkie wsiąkły ![]() Kasice widzę na nk, włazić mi tutaj cholero ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-02-10 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to całkiem możliwe Izuś bo ja straszny kurdupel jestem, więc ciężko mnie nie nadepnąć w tłumie ![]() ![]() ja dziś znów zajęta ![]() miłego dnia Skarbki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Wtajemniczenie
|
No ja jestem ale tak sama ciągle gadulcować?
Poza tym ciągle jestem jakaś zmeczona senna, nie wiem co się ze mną dzieje. Taka jakas zamulona chodzę. Poza tym muszę się przyznać że śniła mi się Kasieńka w ciąży-bliźniaczej (oglądałam wczoraj program o ciążach mnogich i mnie jakoś natchnęło we śnie) Idę sobie zaraz zrobić naleweczki miodowej przeciw choróbskom ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.