Scent Bar VII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-09, 22:48   #3211
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate
Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Sorki ale padlem ze smiechu:d iabelek:bardzo mu twarzowo w rószowyma stringi koniecznie i podwiazki

i bylby moja bicz

pije zimna herbate z miodem - zimna z lenistwa

Kupilam mu na walentynki Pi Givenchy i kartke - bo sie upominal, ze ja mu zadnej nie dalam a on mi dal 'zadowolony urodziny' i swiateczna.

Ale kartke w moim stylu bo rzyyyyyyygam na slitasne 'loff ju'.
moja ma napis 'message to my boyfriend - give us a snog!'

a w srodku to juz popisalam rozne roznosci, mysli nieuczesane, odbilam moje usta wymalowane szminka w kolorze barbi roz, napsikalam perfumami.

I niech ma. Tylko niech matce nie pokazuje bo zyczenia moje dalekie sa od standardowych

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 22:51   #3212
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
hecate! ten dom jakoś podejrzanie mi przypomina ten ostatni...zaczynam podejrzewać ze ten style mu się podoba
Jaka podejrzliwa.
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Gryksiu - a myślisz, że moje myślenie jest zawsze konstruktywne? Czasem jak coś wymyślę, to sama siebie osłabiam Ale czasem, w bólach, udaje mi się wymyślić, coś dobrego, pozytywnego.
Ja z kolei na pozytywne pomysły wpadam bez bólu. Za to jesli już wykombinuję coś w bólach,. to czasem myslę, że zniosłabymchętnie więcej, byle na to nigdy nie wpaść...
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
zdjecie ponizej :

"Bo we mnie jest seks..."
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Pójdź więc w me objęcia, Siostro w niedoli
Niechże będzie, że to się "niedola" nazywa.
No to idę. Geronimo!

Mój Królewna doprowadza mnie ostatnio do załamki.
Nie wiem, co mu jest, ale zaczyna ryzykować, że przykuję go do kaloryfera i zaknebluję.

Szykowałam się ostatnio do bardzo ważnej konferencji.
Ponieważ nie należę do najregularniej sypiających osób na świecie zaparłam się i noc tuż przed postanowiłam przespać.
Polożyłam sie do wyrka z nieciekawą lekturą i po 23 zasnęłam jak niemowlątko (a raczej siłom i godnościom osobistom zmusiłam się do spania).
I co?!
Koło północy słucham i nie dowierzam własnym uszom!
W Królewnie bard się obudził! Pod drzwiami sypialni napadła go wena i zaczął grać na gitarze i śpiewać!

Oczywiście nie zasnęłam do rana. I to bynajmniej nie dlatego, że tak mnie olśnił jego śpiew...
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 22:57   #3213
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
i bylby moja bicz

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Nie wiem, co mu jest, ale zaczyna ryzykować, że przykuję go do kaloryfera i zaknebluję.

Ponieważ nie należę do najregularniej sypiających osób na świecie zaparłam się i noc tuż przed postanowiłam przespać.
Polożyłam sie do wyrka z nieciekawą lekturą i po 23 zasnęłam jak niemowlątko (a raczej siłom i godnościom osobistom zmusiłam się do spania).
I co?!
W Królewnie bard się obudził! Pod drzwiami sypialni napadła go wena i zaczął grać na gitarze i śpiewać!

Oczywiście nie zasnęłam do rana. I to bynajmniej nie dlatego, że tak mnie olśnił jego śpiew...

O jaaaaaaaaaa Normalnie przegiął

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 23:01   #3214
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:

hahaha

No to faktycznie urocze przebudzenie

Serenady mam nadzieje spiewal a nieprzespana noc spozytkowaliscie mam nadzieje milo

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 23:11   #3215
tulipanka
Zakorzenienie

Vesenko, właśnie ugotowałam pierwszą w życiu zupę, właśnie z Twojego bloga tę serową przyszedł tata, spróbował i powiedział że dobra. Czyli sukces
W ogóle gotowanie strasznie mnie odstresowuje spodobało mi się

Pamiętacie, jak mówiłam o tym egzaminie, co się jest pytanym co najmniej godzinę? Prawda absolutna ja siedziałam w gabinecie tylko koło 5 godzin, ale niektórzy spędzili tam ponad 6. Wczoraj pan dr pytał jeszcze po północy, dzisiaj ponoć ma plan skończyć koło 3 nad ranem
ale można wychodzić w trakcie do toalety, więc idzie przeżyć. ale masakra taki egzamin. chociaż... ja bym o 3 mogła zdawać, wtedy mi się dobrze myśli
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 23:29   #3216
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Jaka podejrzliwa.

Ja z kolei na pozytywne pomysły wpadam bez bólu. Za to jesli już wykombinuję coś w bólach,. to czasem myslę, że zniosłabymchętnie więcej, byle na to nigdy nie wpaść...

"Bo we mnie jest seks..."

Niechże będzie, że to się "niedola" nazywa.
No to idę. Geronimo!

I co?!

o matko! te chłopy najgorsze jest to że pewnie chciał byc miły
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 23:32   #3217
gryx82
BAN stały

Tulip, Ty żartujesz, prawda?!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 23:34   #3218
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Coś czuję, że nie

Właśnie sobie winkuję i kolejny dzień nadziwić się nie mogę, że głowa mnie nie boli

Frank Zappa

Stary 2009-02-09, 23:38   #3219
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Coś czuję, że nie

Właśnie sobie winkuję i kolejny dzień nadziwić się nie mogę, że głowa mnie nie boli
madzik! to juz chyba nałóg!
Stary 2009-02-09, 23:41   #3220
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Coś czuję, że nie
ani troszeczkę nie żartuję

rekord samego odpowiadania u pana dr wynosi 4 godziny, a efektem była... 2
wiecie jakie to uczucie siedzieć tam tyle godzin i czekać na swoją kolej? jedyne o czym marzyłam, to wreszcie WYJŚĆ
Stary 2009-02-09, 23:43   #3221
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

O jaaaaaaaaaa Normalnie przegiął
Zgadzam się. Nad ranem prawie popłakana byłam ze złości...
Cytat:
hahaha

No to faktycznie urocze przebudzenie

Serenady mam nadzieje spiewal a nieprzespana noc spozytkowaliscie mam nadzieje milo
E, tam serenady!
On gra w kapeli metalowej, wena go dopadła i nowy kawałek komponował!
A resztę nocy on spał, a ja kręciłam się w łóżku.
Cytat:
o matko! te chłopy najgorsze jest to że pewnie chciał byc miły
Nie chciał.
Wyraźnie dał mi do zrozumienia, że moja robota, moja sprawa, on mi nie pomoże i nie życzy sobie, żeby działo się to jego kosztem. Co oznacza, że dzieckiem się nie zajmie kiedy mnie nie będzie, nie nakarmi, nie położy spać, sam sobie żarcia nie zrobi i w ogóle będzie szczęśliwy, jeśli powinie mi się noga. To jego stała postawa w takich sytuacjach. On bardzo kocha żonę, pod warunkiem, że nie czuje się gorszy od niej.

W ramach dowodzenia mi, jak bardzo mi nie pomoże zostawił dziecko samo i poszedł z kumplami do knajpy. Ja w Łodzi, przy stole konferencyjnym, burza mózgów, termin napięty, a dziecko wydzwania i płacze, że jest samo w domu...

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
ani troszeczkę nie żartuję

wiecie jakie to uczucie siedzieć tam tyle godzin i czekać na swoją kolej? jedyne o czym marzyłam, to wreszcie WYJŚĆ
Tulip, rozumiem. Ale z drugiej strony, jesli naprawdę umiesz i trafisz na wykładowcę, z którym możesz pogadać i pokazać ile wiesz, to satysfakcja jest wielka jak stodoła. Ja takiego przypadku, jak Ty nie miałam, ale uwielbiałam egzaminy, które były prawdziwym sprawdzianem wiedzy i dyskusją dwojga intelektualistów, a nie jakąś kretyńską loterią.

Gratuluję zdanego egzaminu.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-02-09 o 23:47
Stary 2009-02-09, 23:43   #3222
Polly_
grozi wypollizowaniem

moją najwiekszą traumą było odpowiadanie przy biurku przy którym siedział pan prof. kurząc fajkę z nogami wywalonymi na owo biurko i cedzący pytania przez zęby (zeby mu faja nie wypadła) o tym że wydmuchiwał mi w twarz juz nie wspomnę
Stary 2009-02-09, 23:43   #3223
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
a z czego to egzamin?
Stary 2009-02-09, 23:46   #3224
gryx82
BAN stały

Polly, a cóż to Koleżanka Bufetowa za herezje na wspólnozakupowym wypisuje? Że niby "obtargana" na wiosnę chodzić będzie? O takim trendzie w modzie to jeszcze nie słyszałem Lecę obczaić temat na kozaczka. Albo pudelka

Czy ktoś widział Princesskę gdzieś?
Stary 2009-02-09, 23:46   #3225
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
a z czego to egzamin?
samorząd i polityka lokalna... wszystkie te zadania gminy, podziały administracyjne, strategie promocji miasta, społeczność lokalna nuuuudy jakich mało
Stary 2009-02-09, 23:51   #3226
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
madzik! to juz chyba nałóg!
Hmmmm....

Eeee tam, to przyjemność a nie nałóg. Butelka się niedługo skończy, a drugiej nie zacznę, bo wypiję wszystkie zapasy, a jakby tak nagle rodzicom się zachciało winkować?

Umiar znam, tylko skończę tę butelkę

Cytat:

Nie dziwię się

Frank Zappa

Stary 2009-02-09, 23:51   #3227
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

E, tam serenady!
On gra w kapeli metalowej, wena go dopadła i nowy kawałek komponował!
A resztę nocy on spał, a ja kręciłam się w łóżku.

Nie chciał.
Wyraźnie dał mi do zrozumienia, że moja robota, moja sprawa, on mi nie pomoże i nie życzy sobie, żeby działo się to jego kosztem. Co oznacza, że dzieckiem się nie zajmie kiedy mnie nie będzie, nie nakarmi, nie położy spać, sam sobie żarcia nie zrobi i w ogóle będzie szczęśliwy, jeśli powinie mi się noga. To jego stała postawa w takich sytuacjach. On bardzo kocha żonę, pod warunkiem, że nie czuje się gorszy od niej.

W ramach dowodzenia mi, jak bardzo mi nie pomoże zostawił dziecko samo i poszedł z kumplami do knajpy. Ja w Łodzi, przy stole konferencyjnym, burza mózgów, termin napięty, a dziecko wydzwania i płacze, że jest samo w domu...
Oooo! tego się po panu królewnie nie spodziewałam Bardzo nieładnie zrobił
może on czuje się zaniedbany? mój też troche ma takie odchyły, tylko że ja nie prowadzę tak aktywnego życia jak TY, ale zawsze było jakieś ale nawet o spotkanie z koleżankami ze owszem idz, ale jak ty to chcesz zorganizować, bo dziecko itp...nawet kiedys sie zagalopowal i powiedzial ze matki dzieci siedzą w domu
Ale akurat powiedziałam że chętnie się zwolnię tylko co będziemy jesc, bo tak dziwnie sie składa ze zarabiam 3x tyle co on Trochę sie sytuacja zmieniła gdy musiał jechać na 5 cio dniową wycieczkę z klasą i ja trochę pojęczałam w jego stylu
ale faceci tak mają ze jak czują sie gorsi to im odbija Podziwiam Cię ze i tak realizujesz swoje cele ipasje bo ja bym pewnie pobeczała, pobeczała i zrezygnowała dla świętego spokoju
Stary 2009-02-09, 23:55   #3228
gryx82
BAN stały

Cytat:
Zawiódł mnie Twój Królewna. Bardzo

Edit: To tak trochę brzmi, jakbym z Nim w związku jakimś był

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2009-02-09 o 23:57
Stary 2009-02-09, 23:57   #3229
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly, a cóż to Koleżanka Bufetowa za herezje na wspólnozakupowym wypisuje? Że niby "obtargana" na wiosnę chodzić będzie? O takim trendzie w modzie to jeszcze nie słyszałem Lecę obczaić temat na kozaczka. Albo pudelka

Czy ktoś widział Princesskę gdzieś?
jejku! co z nią? moze wyłysiała od tej farby?
Stary 2009-02-09, 23:59   #3230
trigonella
Rozeznanie

Cytat:
moją najwiekszą traumą było odpowiadanie przy biurku przy którym siedział pan prof. kurząc fajkę z nogami wywalonymi na owo biurko i cedzący pytania przez zęby (zeby mu faja nie wypadła) o tym że wydmuchiwał mi w twarz juz nie wspomnę
O, takie wspomnienia mam i ja. Te kolokwia pisane z widokiem na panią doktor paląca papierosa, z nogami na biurku nie wspominając o sytuacji gzie pan profesor na na pierwszym terminie wrzucił koledze indeks za szafę w swoim gabinecie a potem na drugim terminie po przepytaniu powiedział mu że gdyby miał indeks to by egzamin zaliczył ale że go nie ma to zobaczą się na komisie. Tak, tak studia to wspaniały okres w życiu

Where is your God
trigonella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 00:00   #3231
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
jejku! co z nią? moze wyłysiała od tej farby?
Rozmawiałam z nią na GG parę dni temu, łysa na pewno nie jest Jest bardzo zadowolona z metamorfozy, tylko chyba ona nadal kabla szuka (mam taką nadzieję) - że to nic poważnego

Frank Zappa

Stary 2009-02-10, 00:05   #3232
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Ide spac dobranocMilego chlania w barze Jutro skontroluje poziom alkoholu w barkuI wystawie odpowiednie rachunki za picie
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 00:07   #3233
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Ide spac dobranocMilego chlania w barze Jutro skontroluje poziom alkoholu w barkuI wystawie odpowiednie rachunki za picie
Ja przyniosłam własne wino

Frank Zappa

Stary 2009-02-10, 00:13   #3234
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Nie dziwię się

Cytat:
Oooo! tego się po panu królewnie nie spodziewałam Bardzo nieładnie zrobił
może on czuje się zaniedbany? mój też troche ma takie odchyły, tylko że ja nie prowadzę tak aktywnego życia jak TY, ale zawsze było jakieś ale nawet o spotkanie z koleżankami ze owszem idz, ale jak ty to chcesz zorganizować, bo dziecko itp...nawet kiedys sie zagalopowal i powiedzial ze matki dzieci siedzą w domu
Ale akurat powiedziałam że chętnie się zwolnię tylko co będziemy jesc, bo tak dziwnie sie składa ze zarabiam 3x tyle co on Trochę sie sytuacja zmieniła gdy musiał jechać na 5 cio dniową wycieczkę z klasą i ja trochę pojęczałam w jego stylu
ale faceci tak mają ze jak czują sie gorsi to im odbija Podziwiam Cię ze i tak realizujesz swoje cele ipasje bo ja bym pewnie pobeczała, pobeczała i zrezygnowała dla świętego spokoju
Masz oczywiście rację. Znowu.
Czuje się zaniedbany i staram się go zrozumieć. On pochodzi z rodziny, gdzie kobiety nie nazywa się człowiekiem tylko zapleczem. ma być zapleczem dla mężczyzny i to największe, co może osiągnąć. Tylko jesli czegoś takiego właśnie pragnął, to czemu związał się ze mną?

Ten weekend był trudny. Wypadł mi ten wyjazd w ostatniej chwili, a byłam umówiona z jego bratem na położenie gładzi przy drzwiach. Niestety, musiałam go z tym zostawić, co dla niego musiało być szokiem, bo takie delikatesik jak on kontakt z remontem mógłby życiem przypłacić przecież.

A co do zarobków - u nas kiedyś też tak było, że ja robiłam wielka karierę, a on... on dużo mniejszą robił. Niestety w pewnym momencie ktoś z nas musiał zrezygnować z forsownej pracy i oczywiście byłam to ja. On miał z nosie to, że dziecko spędza całe miesiące w szpitalach. Z resztą kiedy się urodziło, to kompletnie mnie rozwalił oświadczając mi, że jeśli dziecko nie będzie nosiło wyłącznie jego nazwiska, to on je zostawi. A kiedy chciałam mówić do dziecka w swoim ojczystym języku oświadczył, że w takim razie on będzie pił.
Dodam jeszcze, że to on przez lata breził o tym, że chce miec dziecko, nie ja.

Teraz moje "hobbystyczne" zajęcia wymagają, żebym przystopowała z pracą. I uprzedzałam go, że tak będzie. Twierdził, że nie ma sprawy. Teraz zaś wiedząc, że wzięłam na siebie obowiązki, których już zrzec się nie mogę bez utraty twarzy - teraz bredzi o rozwodzie i liczy na to, że ze strachu że się nie utrzymam sama będę... no nie wiem co będę. Błagać go, żeby mnie nie zostawiał?

Ja zupełnie serio sadzę, że on kiedy widzi, że za bardzo go przeskakuję robi wszystko, żeby mnie uwalić.
Kiedy mam doła, jestem w depresji, siedze w domu i czuje się jak kupa - on jest najcudowniejszym i najszczęśliwszym mężem świata. Ale przecież nie o to chodzi...
Cytat:
Zawiódł mnie Twój Królewna. Bardzo

Edit: To tak trochę brzmi, jakbym z Nim w związku jakimś był

Brzmi rozsądnie. Mnie od wielu lat naprzemiennie zachwyca i zawodzi.
Stary 2009-02-10, 00:18   #3235
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Ja przyniosłam własne wino
O ty!Hyh hyh dobrze ze mam w telefonie wi-fi
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 00:21   #3236
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Masz oczywiście rację. Znowu.
Czuje się zaniedbany i staram się go zrozumieć. On pochodzi z rodziny, gdzie kobiety nie nazywa się człowiekiem tylko zapleczem. ma być zapleczem dla mężczyzny i to największe, co może osiągnąć. Tylko jesli czegoś takiego właśnie pragnął, to czemu związał się ze mną? [...]
Małża trza sposobem podejśc
1. zadbać (TEN sposób jest zawsze dobry)
2. pojęczeć...oj nie radzę sobie...może pomożesz...znajdziesz...n aprawisz...pomozesz mi napisac...sprawdzisz czy dobrze...może być coś zmienił. dodał bo nie jestem pewna....

3. ach...ty jestes taki zaradny..nie to co ja
4. jak ja nie lubie mojej pracy chętnie bym się zwolniła

i takie tam żeby mógł poczuć się mężczyzną, poradzic i popocieszać

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-02-10 o 00:27
Stary 2009-02-10, 00:24   #3237
gryx82
BAN stały

Polly, tak sobie myślę, że Sabbath raczej rad Twoich do serca nie weźmie
Stary 2009-02-10, 00:28   #3238
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
jak chce może skupic się na punkcie pierwszym
i dlaczego ma nie wziąć? kobiety są sprytniejsze niż wam się wydaje

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-02-10 o 00:30
Stary 2009-02-10, 00:31   #3239
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Małża trza sposobem podejśc
1. zadbać (TEN sposób jest zawsze dobry)
2. pojęczeć...oj nie radzę sobie...może pomożesz...znajdziesz...n aprawisz...pomozesz mi napisac...sprawdzisz czy dobrze...może być coś zmienił. dodał bo nie jestem pewna....

3. ach...ty jestes taki zaradny..nie to co ja
Polly, ja nie stosuję takich sposobów NIGDY.
To po pierwsze byłoby kłamstwo, po drugie dlaczego mam uwłaczać swojej własnej godności robiąc z siebie ofermę, a po trzecie uważam, że obowiązek dbania mają obie strony. Więc dbam na tyle, na ile uważam to za właściwe, ale nadskakiwać nie będę.

Widzisz, ja mam do takich spraw podejście inne, niż większość kobiet. Rozumiem, że zrobienie z siebie słabej i nieporadnej idiotki przyniosłoby mi wymierne korzyści, ale jestem zbyt dumna na takie gierki.
Potrafię, poradzę sobie i nie znoszę jęczeć. Wolę kląć.

To chyba trochę wyjaśnia, dlaczego on czuje się gorszy...

Cytat:
Gryxiu, czy ja mówiłam już, że Cię uwielbiam?

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-02-10 o 00:32 Powód: Gryxio is the reason
Stary 2009-02-10, 00:44   #3240
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryxiu, czy ja mówiłam już, że Cię uwielbiam?
Nie przypominam sobie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości