![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Ja mam
![]() Gdy fryzjer ciągnie mnie choć trochę za włosy, momentalnie łzawią mi oczy. Ostatnio przeżywałam udrękę przy prostowaniu - pojedyncze włosy gdzieś się dostawały, w jakieś zakamarki prostownicy, przez co fryzjer mocno mnie ciągnął. Nienawidzę tego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może na walentynki TŻ zafunduje mi kłucie. Przynajmniej to mu sugerowałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz, w moim bobie i ciemniejszym brązie, czuję się bardzo sexy, co zresztą powietrdziło parę osób płci obojga na sobotnim weselu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ostatnio tak. tu mnie masz ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbuj, w końcu Ci się uda ![]() Cytat:
![]() Standardowo industrial w prawym uchu. Miałam, ale w maju wyjęłam i strasznie mi go brakuje ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-11 o 20:05 Powód: funkcja multicytowania się kłania, proszę nie pisać post pod postem, takie są zasady forum! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam koleżankę, którą ma taką obsesję na punkcie kolan, że nie dość, że nie cierpi dotykania po kolanach, to nawet jak słyszy o tym, że komuś kolano strzela czy o jakimkolwek urazie kolana, to aż kwiczy... Nie może tego słuchać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Wtajemniczenie
|
ostatnie zdjęcie na
http://dreamandteam.photoblog.pl to nie jest reklama photobloga. tylko łatwiej mi się tam zdjęcia dodaje |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Bez cytatów, bo by za długi post był ![]() Madziu, jasne że możemy sie umówić w okolicach marca/kwietnia. Oczywiście lepiej wcześniej niż później ![]() Poemi, a ja byłam przekonana że tańcem brzucha się zauroczyłaś i nas chcesz wkręcić. Zanim sobie uświadomiłam że jeszcze go nie zaczęłaś, to już napisałaś o co chodzi. Jakoś mam wrażenie że sobie z tym poradzisz spokojnie, na razie wiesz tylko o jakichś jego ciekawych pasjach i zainteresowaniach które Cię kręcą, mam nadzieję że na spotkaniu okaże się np że facet w całkowicie odstręczający sposób siorbie przy piciu kawy albo coś równie zniechęcającego ![]() Asiuk, masz dużo szczęścia że trafiłaś na TŻ, naprawdę ![]() ![]() Mojemu ex, przy którym też miałam często takie "wahnięcia", niestety kilku facetów do tych pięt dorosło, a przynajmniej to było moje wrażenie. Też nie byłam z tego dumna.. Na szczęście teraz jest zupełnie inaczej i w ogóle nie zauważam innych facetów, a jeśli nawet, to tylko porównując na niekorzyść ![]() Butter, odnośnie teściowej, to po tym co napisałaś (że kilka razy zrobiła coś czego nie mogłaś jeść) wydaje mi się że, tak jak napisała Gosia- ona po prostu znalazła bezpieczną, zdrową potrawę, która być może w jej mniemaniu wszystkim smakuje, no i się jej trzyma. Dobrze że obiecała TŻ że następnym razem będzie co innego ![]() ![]() Naprawdę dobra z Ciebie dziewczyna, że dbasz o pozytywne relacje TŻ z rodziną ![]() A o co chodzi z dotykaniem po żebrach? Kto Cię tam dotyka? ![]() Ja mam taką obsesję kiedy ktoś "strzela" palcami, wyłamując je. Ciarki mnie przechodzą ![]() Gosiu, ja mam telescopic i jestem zadowolona ![]() Mango, ja zaczęłam używac podkładu dopiero niedawno, stwierdziłam że juz ten wiek że pasuje wieczorowo użyć czegoś więcej niż pudru dla ujednolicenia etc ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ Edit: Zrobiłam przepyszną szarlotkę ![]() JA: Tyyy, gdzie moje jabłka?? TŻ: Jak to? A zjadłem, myślałem że gdzieś tam masz swoje a te są dla mnie... ![]() Może to nie brzmi tak zabawnie jak napisałam, ale jego mina kotka ze Shreka i to że je zeżarł rozbawiło mnie do łez ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-09 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oglądałam zdjęcia na nk znajomego narkomana. Przywiesiłam się, to chyba w wyniku szoku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie napisałaś o tym w jakiś taki luźny sposób, że wydaje mi się że to właśnie coś takiego że facet ostatecznie może zostać Twoim kumplem ![]() Jasne, zawsze czlowiek szczęśliwszy jak się przekona że to co ma jest the best ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobranoc, TŻ mnie goni to chyba muszę iść ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() TŻ: gadałaś dzisiaj z S.? ja: nie, dzisiaj nie pracował, a co? TŻ: aha, a już o kochanka dziewczyny zapytać się nie można? ![]() Ja widziałam zdjęcie na którym leżeli pod jakąś ścianą. Ktoś skomentował "żal", a jakieś młode **** wzięły go w obronę i pisały, że żal to wtedy gdy ktoś się nie potrafi tak bawić i jak się nie podoba do nie oglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2653 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cześć Kasiu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
cześć Zara
![]() ![]()
#2655 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]()
#2656 |
Zakorzenienie
|
#2657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cześć dziewczyny, włamali mi się dziś w nocy do auta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Zaraz się zabiorę za nadrabianie Was, ale najpierw chciałam coś napisać ![]() Pamiętacie jak pisałam w tamtym tygodniu, że Wam o czymś powiem, ale najpierw się upewnię? To już mogę napisać: Ciociami będziecie!!! JESTEM W CIĄŻY !!! ![]()
#2659 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2660 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Gosiu Individualist używałam może 2 razy, bo ma go moja siostra. Nie jest zły, ale nie zachwycił mnie. Siostrze pasuje natomiast idealnie, dlatego kosmetyki najlepiej dobierać na zasadzie prób i błędów. Bo to co dobre dla jednego, niekoniecznie będzie pasowało drugiemu. Jednak zawsze mała rada się przyda ![]() Zaro dzięki za odp. poczytam sobie później KWC, muszę się wkońcu na cos zdecydować. Z Guerlain mam terracotte i jestem bardzo zadowolona... Diano GRTULUJE ![]() ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-02-10 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje kochana, super ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zadomowienie
|
Złożyłam wypowiedzenie już jakiś czas temu
![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A gratuluję!!!!!!! ![]()
#2663 |
Zakorzenienie
|
#2664 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj będzie dzień dobrych wiadomości! Ja właśnie na koncie dostrzegłam zaliczkę od pary z Warszawy, po spotkaniu miałam wielką nadzieję na to, że nas wezmą, bo świetni ludzie i co... udało się! W kwietniu mamy pierwszy ślub w sezonie!
#2665 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ojej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miskowa ukradli coś? Jak duże straty? Dziewczyny możecie polecić jakąś dobrą maskę do włosów? Muszę zacząć używać bo sam szampon z odżywką to za mało ![]() A tak w ogóle to witam wtorkowo ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O rany, przykro mi strasznie. Wygląda to strasznie nieciekawie, tzn ten kto to zrobił znał się na rzeczy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Rozeznanie
|
Misku wpsółczuje... Ja też zawsze kładę do schowka, pewnie większość ludzi tak robi. Jednak musieli widzieć, że masz GPS.
Dobrze, że nie uszkodzili auta... chociaż tyle... |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.