American girls cz. VIII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-09, 23:15   #2281
Prince55
BAN stały

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
chyba ktos tu sie znow <3
hehe to zaraz bd ' ktos mnie pokochal swiat nagle zawirowal... ' ;D
Prince55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 23:48   #2282
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Prince55 ale masz cialko super

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 23:52   #2283
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/item545061453_para...owosc_s_m.html

fajna bluzeczka ale drogo

ja upolowałam coś takiego, oczywiście SH też ma z tyłu kokardkę

sliczna

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Kompletnie nie zgodzę sie z tym co piszesz.

Ja akurat - moze romantycznie - ale wierzę w teorie dwóch połowek, znałam przed TŻ wielu chłopaków, ale to nigdy nawet w przyblizeniu nie było "to" czyli miłość, a na pewno nie żadne przyzwyczajenie itp, bez sensu moim zdaniem jeste takie racjonalizowanie miłości i sprowadzania jej do jakiejs reakcji chemicznej, bo to "coś " duzo więcej nad czym od wieków głowia sie filozofowie, i czego na pewno nie da rady wyjaśnic żadne krótkie definicje.
Z tym, ze miłosć kończy sie po 2-3 latach się też nie zgodzę, bo ja od 1 dnia widziałam u TŻ jego wady i po 3 latach wcale nie przeżyłam szoku "ojeju, mój ksiażę ma wady", bo znałam je od początku.
I kocham TZ tak samo jak te 5 lat temu. A czemu wiem, ze kocham? Bo jestem szczęśliwa. Jasne - każdy człowiek ma problemy, czy chiwle wątpliwości/załamania, ale ogólnie jestem naprawde szcześliwa i dlatego wiem, ze to "to". I jestem pewna, że z nikim innym to nie mogłoby byc "to"...
zgadzam sie z \toba w zupelnosci

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
hahaha nie slyszalam tego jeszcze

dziewczyny wracam do szczuplej ANi. widzialam dzisiaj taka laske szczupla pieknie, fdlugie blond klaczki, super ciuszki, wysoka, barbie taka, tz glupek pewnie myslal ze nie widzie ale widzialam jak sie na jej dupsko patrzyl no i tak sobie pomyslalam

HALO
HALO

ja dla niego chcialam utyc bo chcial wiecej cialka, podobaja mi sie duze tylki i piersi ale musialabm ze 30kg wrzucic zeby miec takie i mam w dupie, chce sie dobrze czuc ze soba a nie przy nim, zawsze bylam szczupla laska i bylo ok, i teraz tez tak bedzie on i tak sie bedzie rozgladal.. poza tym tym nie bede sie odchudzac ale tez nabijac glowy ze jak schudne bede zle wygladala.

podjelam decyzje ze zapisuje sie na kurs fryzjerski, nie mam juz sily do szukania pracy za psie pieniadze, poza tym to bedzie cos co lubie i mam nadzieje z czasem kasa!! tylko musza mi gips zdjac hehe..

a co do milosci MALGOSIU pieknie to napisalas ja nie wiem jak to z nia jest.. wierze w nia i w te polowki,
ale to przede wszystkim duzo pracy

co za wojowniczy nastroj :P

Cytat:

boski ja tez taki chce musze popracowac nad swoim duzo mi nie brakuje do idealu:P

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
ooo faktycznie... a ja stwierdzam ze mam wystajaca pupe...i gdybym schudła w bruchu byla bym sexi suka

to jak juz zdrobisz ten kus to przyjade do ciebie chocby na koniec swiata i zrobisz mi fryzurke wrescie taka o jakiej marze i wrescie wyjde od fryzjera zadowolona
wiem ze pewnie droga bedziesz no ale trudno

o modelkach jest na TVN w rozmowach w toku czy o czyms...?

dziewczyny wogole jestem z siebie taka dumna ...przez całe zycie obgryzałam paznokcie teraz od jakiegos roku staams ie tego nie robic ale i tak byly brzydkie i łamliwe... obcinałam je tak bardzo krutko...wogole mam strasznie brzydkie paznokcie ale odkad z wami pisze i sie chwalicie paznokciami to sobie pomysląłam ze sie zawze w sobie i zap[uszcze paznockie.Od jakiegos miesiaca moze dluzej uzywam odzywek takich tanich ale sa swietne i mam paznokcie jak nigdy. Biorac pod uwage ze nigdy nie miałam paznokci za opuszek ach takze wszystko mozna obejscie.

zeby tak tłuszcz bylo zwalczyc łatwo

seksi suka niezle

Cytat:
Napisane przez Prince55 Pokaż wiadomość
Witam Panienki ;D wkoooncu zdecydowalam sie cos napisac

jakis czas temu zabralam sie za czytanie od poczatku..
mowie ta, dam rade ale mhm.. motywacja bardzo szybko mi
przeszla jak zobaczylam ze z dnia na dzien powstawalo
coraz to wiecej i wiecej.. ogarnelam caly pierwszy i 3/4
drugiego wątku takze

..jednak badz co badz zaczelam czytac na bieżaco i tak prawde
mowiac ostatanie strony przekonaly mnie to odezwania sie ;P

tak ladnie niektore osoby zapraszaly nowicjuszki: wiec oto jestem..
wierze ze zaakceptujecie ;> na pytania chetnie odpowiem ;> heh
witamy witamy

Cytat:
Mi sie wogole ten wczorajszy odcinek nie podobał Trini i Susany .Niby wiem ze 40 nie zgodziły by sie na inny ubior ale ubieranie babki pond 100 kilo w obcisła polyskujaca kiecke wygladała troche jak baleronik.Ja nic nie mam do sexi stylu ani do kobietek troszke przy cialku sama taka jestem no ale ...
chociaz niektore z nich naprawde po przemianie wygladały slicznie np ta co nie chciała dac obciac grzywki

Anulka zaloz sukienke napewno.Ale moze nie ta rózowa bo bedzie brzydko sie ukladac ma taki dziwny kroj jakis :/

Madziu na wory pod oczami zimne oklady sa nawet specjalne okularki zelowe na takie sprwy.Mozna w domku sobie zrobic oklad zaparzamy torebke szałwi/cherbaty czekmy jak ostygnie i kladiemy na powieki po 15 min powinno byc lepiej

wlasnie gdzie to cudo mozna kupic slyszlam ze stosuje sie na cieplo i goraco

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
znow fotki ktore dziesiec razy byly

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 23:54   #2284
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Vadi moje guru a wiec tak musze bardziej ujędrnic ramiona, poprawic posladki i wysmuklić talie mniej więcej wiem jakie powinny byc typy cwiczen ale dokladnie co do czego jak widze te machin7y na silowni to juz nie :P

Stary 2009-02-09, 23:59   #2285
Prince55
BAN stały

..dobranoc

PS. co dzisiaj tak jakos pusto?
az niepodobne do Was d;
Prince55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 00:19   #2286
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Vadi moje guru a wiec tak musze bardziej ujędrnic ramiona, poprawic posladki i wysmuklić talie mniej więcej wiem jakie powinny byc typy cwiczen ale dokladnie co do czego jak widze te machin7y na silowni to juz nie :P
a macie tam jakiegoś instruktora? bo jesli tak, to rzuc mu AG-spojrzenie i spytaj, co tam mają ciekawego A w razie czego orbitrek i stepper napewno Ci się przydadzą i np. twister na talię. A na ramiona - wszystko, co możesz podnieść

Ja dzisiaj zamulam, bo wróciłam o 22 ze szpitala ze szczepienia na tężec bo ostatnie krojenie sera skończyło się dalej, niż bym tego chciała i jutro musze iść do chirurga na przegląd
czy muszę dodawać, że na samą myśl mam ciary, wszystko mnie boli itp.?

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-10 o 00:20
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 00:21   #2287
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
..dobranoc

PS. co dzisiaj tak jakos pusto?
az niepodobne do Was d;

Dobranoc

no wlasnie co taka cisza, jak mnie nie ma to piszecie jak szalone a ja pozniej godzinami nadrabiam, a jak jestem to nie ma co czyatc
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 00:39   #2288
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Madziolek123 ..sterczace to one sa ;D ale malutkie

milusiaam ..aparaty teraz sa takie malutkie i przezroczyste
ze nawet jak sie nosi kilka lat to niektorzy to zauwaza po
roku ;P wiem jak to bylo z moja kolezanka a jesli chodzi
o czas noszenia to gl. zalezy od skrzywienia itd. ale min. rok

Ps. tylko nigdy sie nie decyduj na metalowy!! gadane jest ze niby
krocej trzeba je nosic itd a to raczej malo prawdziwie ;/ i nie wygladaja
zbyt estetycznie ;/ takie bynajmniej moje zdanie .
e tam, ja mam metalowy i kolesie sie za mna tak samo ogladaja jak wtedy kiedy go nie mialam

Cytat:
Napisane przez asieenka Pokaż wiadomość
owszem są aparaty porceanowe czy szafirowe,tyko jak za metaowy trzeba dac ok. 1400 za luk (zalezy oczywiscie gdzie),tak za przezroczysty nawet do 3000 za luk.
Ja sama mam metalowy narazie na dól i nie uważam,żeby wyglądal nieestetycznie. Nieestetycznie mogą wyglądać krzywe zęby,a nie aparat który ma pomóc w ich prostowaniu. Wiadomo,że nie nosi sie go dla urody,ale to raczej przejaw dbania o siebie.
I nikt nigdy nie powiedzial,że metalowy nosi sie krócej. Już raczej padaly opinie,że przezorczyste mają bardziej kruche zamki,slabsze,a co za tym idzie-dluzej sie je nosi,ale to raczej mit.

Widzialam,że dziewczyny z tego wątku też są posiadaczkami aparatu,nie mam pojęcia jakiego dokladnie.

milusiaam- zajrzyj tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post10375508

a tak,żeby bylo troche na AG to i ja sie melduje,że sumiennie robie wieczorami brzuszki i hula hop
"diete" też mam,ale to ze względu na wspomniany wcześniej aparat
dokladnie. ja mam metal

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Mnie nie pomagaly pompki, w ogole nic nie pomagalo . Dopiero operacja pomogla
hehe, wlasnie i mi nie pomagaja, jak mi sie wszystko ulozy jak chce to w kwietniu bede cycatka

Cytat:
Martilla czy ja wiem czy dziecinne.. po prostu moim zdaniem
ladniej wyglada na zebach aparat przezroczysty niż srebrny smile..
tym bardziej ze w dzisiejszych czasach jest niewiele drozszy..

chociazby przesliczna dziewczyna u mnie w szkole..
naprawde gwiazdeczka.. ale doprawila sobie srebrny
aparat.. i bez watpienia przyznaje ze sie oszpecila ;/
fakt faktem to dla poprawienia urody.. ale jednak
mogla tego uniknac wybierajac przezroczysty

..temat rzeka .
nie kazdego na to stac, poza tym ja jak mam dzien rola wkurzam sie na druty na zebach ale generalnie takie opinie jak twoja ze sie oszpecilam mam gdzies bo jak sciAgne to beda sliczne i rowne i wysuniete tak jak chce i kazdy co inteligentniejszy pomysli ZE TO TYLKO APARAT NA ZEBY ktory po czasie sie sciaga

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a macie tam jakiegoś instruktora? bo jesli tak, to rzuc mu AG-spojrzenie i spytaj, co tam mają ciekawego A w razie czego orbitrek i stepper napewno Ci się przydadzą i np. twister na talię. A na ramiona - wszystko, co możesz podnieść

Ja dzisiaj zamulam, bo wróciłam o 22 ze szpitala ze szczepienia na tężec bo ostatnie krojenie sera skończyło się dalej, niż bym tego chciała i jutro musze iść do chirurga na przegląd
bosz ja tez w szpitalu siedzialam dzisiaj caly wieczor!!
po 1 primo MAM KROTKI GIPS CZYLI DO LOKCIA:d:jupi :
po 2 trafilam na takiego lekarza ze kazdemu takiego zycze, na piechote (zastawili mu auto pod przychodnia gdzie bylismy na konsultacjach i nie mial jak wyjechac) przyszedl do szpitala (a w nim w ogole nie pracuje) zeby zrobic mi zdjecie i zalozyc gips... i diagnoza taka ze jest przemieszczenie i albo w tym tyg lamiemy raczke i nastawiamy ponownie (plus druty) tyle ze tym razem juz pod nakoza albo zostawiamy.. podjelam decyzje ze zostaje bo on powiedzial ze korzysc z ponownego nastawienia bylaby tak mala ze nalezy to rozwazyc...
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 00:43   #2289
vadi
*sportaddict*

Czekolada, bardzo wspolczuje Nienawidze w ogóle przestępować szpitalnego progu brr :/ Że już nie wspomnę o czarnych scenariuszach, które od razu mam w głowie :/
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 00:48   #2290
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Czekolada, bardzo wspolczuje Nienawidze w ogóle przestępować szpitalnego progu brr :/ Że już nie wspomnę o czarnych scenariuszach, które od razu mam w głowie :/
u mnie w tej sytuacji to nieuniknione.. ale mi sama obecnosc tam nie przeraza, tam sie zycie ratuje
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 01:19   #2291
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
e tam, ja mam metalowy i kolesie sie za mna tak samo ogladaja jak wtedy kiedy go nie mialam

dokladnie. ja mam metal

hehe, wlasnie i mi nie pomagaja, jak mi sie wszystko ulozy jak chce to w kwietniu bede cycatka

nie kazdego na to stac, poza tym ja jak mam dzien rola wkurzam sie na druty na zebach ale generalnie takie opinie jak twoja ze sie oszpecilam mam gdzies bo jak sciAgne to beda sliczne i rowne i wysuniete tak jak chce i kazdy co inteligentniejszy pomysli ZE TO TYLKO APARAT NA ZEBY ktory po czasie sie sciaga

bosz ja tez w szpitalu siedzialam dzisiaj caly wieczor!!
po 1 primo MAM KROTKI GIPS CZYLI DO LOKCIA:d:jupi :
po 2 trafilam na takiego lekarza ze kazdemu takiego zycze, na piechote (zastawili mu auto pod przychodnia gdzie bylismy na konsultacjach i nie mial jak wyjechac) przyszedl do szpitala (a w nim w ogole nie pracuje) zeby zrobic mi zdjecie i zalozyc gips... i diagnoza taka ze jest przemieszczenie i albo w tym tyg lamiemy raczke i nastawiamy ponownie (plus druty) tyle ze tym razem juz pod nakoza albo zostawiamy.. podjelam decyzje ze zostaje bo on powiedzial ze korzysc z ponownego nastawienia bylaby tak mala ze nalezy to rozwazyc...

Jezeli lekarz tak mowil to zostaw . Moj Tz po wypadku mial zlamane z przemieszczeniem bark i nie zauwazyli tego przez 2 miesiace lezenia w szpitalu ( nie wspomne o tym ze po 2 tyg lezenia dopieor auwazyli ze mial zlmany kregoslup ) Tz mial rowniez z przemieszczeniem ten bark ale nic z nim nie robil po tym jak sie dowiedzial i teraz jeden bark a wystający tzn taką kostkę w ramieniu ale nie przszkadza to . Wiec mysle ze tobie tym bardziej nie bedzie przeszkadzalo skoro to reka . Jego nie boli ani nic mu sie z tym barkiem nie dzieje . Takze chyba lepiej zostawic niz męczyc sie z operacjami i gipsami .

No i ja dalej czekam na zjeciaaaa !
Nanaaaa !! dawaaaaaaaj je !!
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:02   #2292
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
hm.. juz tak od razu? ;D ale ze niby buzka sama?
czy tylek i reszte tez chcecie ogladac ;P
Hahah wiedziałam ze na wizazu uznawane jestesmy za zboczone

Cytat:
heh jednak do AG sporo mi brakuje
chciałabym zobaczyc

Cytat:
Napisane przez kaja_1985r Pokaż wiadomość
A kiedy masz egzamin jeśli można spytać? Bo z tego co kojarzę to jesteś z Łodzi? Ja mam egzamin w tym tygodniu. Gdzie chodziłaś do OSK?
w przyszłym tygodniu bede miała prezent na urodzinki wogole ja kurs robie juz ponad rok a teraz ze ide na egzamin to jest niespodzianka nie mowie tego nikomu a jak zdam to przyjde z prawiek w łapce jutro ide jeszcze pojezdzic bo dawno nei jezdziłam ... w miescie.

Cytat:

wlasnie gdzie to cudo mozna kupic slyszlam ze stosuje sie na cieplo i goraco

a w rossmanie mozna kupic te okularki z 6 zł kosztuja bodajze
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:11   #2293
Chii1986
Zakorzenienie

Prince, szkoda,że nie widziałam twoich fotek ale jak dziewczyny piszą,że jesteś śliczna to na pewno jesteś

ja wczoraj po raz pierwszy ćwiczyłam brzuszki skośne i ogólnie coś na pośladki i uda... i powiem wam,że podoba mi się mój brzuszek i stwierdziłam,że jak bede co jakiś czas ćwiczyła to bedzie jak dla mnie idealny. To ta część ciała,którą u siebie lubię;-) do pełni szczęścia brakuje tylko fajnie wciętej talii.

Ogólnie obiecałam sobie pić 1.5 l wody dziennie a wczoraj wmusiłam w siebie tylko 0.5 litra..no nie wchodzi mi jakoś

Dziś muszę iść do fryzjera, nie ma co...
Stary 2009-02-10, 08:18   #2294
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:

Paninstruktor czytaj bezmozgi kafar zajmuje sie tylko zagranicznymi klientami tym to zawsze doradzi,a pozostali to robcie co chcecie jest jeszcze niby instruktorka ale jak zapytalam sie co by mi polecala , to stwierdzila ze moge sobie pojezdzic na rowerku ....

Stary 2009-02-10, 08:24   #2295
kiiiciiia
Zakorzenienie

Prince ja Cie wczoraj widzialam ale juz nie mialam sily pisac naprawde ladna jestes

Milusia zdasz

ale sie wczoraj obzarlam dzisiaj mnie to dreczy:P

nie chce mi sie nic..;( spaaac;(

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:35   #2296
milusiaam
Wtajemniczenie

co te ludziska nie wymysla.Widziałyście szpilki dla niemowlat...
http://uroda.onet.pl/63773,0,1,,,szp...eria_spec.html
Stary 2009-02-10, 08:38   #2297
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
ja już to dawno widziałam, był o tym wątek. Szpilki na szczęście nie są do chodzenia i mają miekkie obcasy więc dziecku raczje nie jest w nich niewygodnie bo są miękkie jak bamboszki ale i tak uważam to za głupote ...nie lubię jka mamusie robią z dziewczynek małe modnisie i ubierają w miniaturki "dorosłych" rzeczy....
Stary 2009-02-10, 08:39   #2298
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
to jest chore...

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:44   #2299
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

p5rzesadzacie to jest urocze

Stary 2009-02-10, 08:45   #2300
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:

kolor ladny

ale to już przesada..
dajmy sie dziecia nacieszyc dziecinstwem..
teraz juz 6 latki do szkoly..zobaczymy co z rok wyysla..
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:46   #2301
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

mam pytanko co uzywacie do nawilazania skóry twarzy? ostatnio mam bardzo sucha jak nigdy skore i chcialabym cos kupic ,. ale nie wiem co

Stary 2009-02-10, 08:48   #2302
Chii1986
Zakorzenienie

Urocze chyba tylko dla mamusi dla mnie to tak samo jak ubierać pieska w dziwne ubranka... piesek się męczy a pani przebiera go jak lalkę, tak samo z małymi dziećmi- przebijanie uszu malutkim dzieciom, ubieranie ich w "dorosłe" stroje...widziałyście nimowlaka w stroju w panterkę...przecież to wygląda komicznie i przerażająco zarazem.

Dzieci to nie lalki ma być im wygodnie i ciepło...w satynowej różowej sukience i szpilkach dziecko wygląda dla mnie nie słodko tylko sztucznie i komicznie, nie obrażając dziecka... jak małpka w cyrku.

A powiem wam,że ta oliwka Hipp na twarz działa..poznikały mi niespodzianki,skóra się nie przetłuszcza tak jak dawniej..wydaje mi się,że to zasługa oliwki. Teraz na parę dni odstawiłam wszystkie sztuczne kremy: effaclar,normaderm,aquali ę itp.... stosuję tylko oliwkę i krem dla dzieci z Hippa smaruję nim twarz...jak narazie mam śliczną buzię.

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-10 o 08:50
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:08   #2303
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

a nie sprawia ta oliwka ze skora jest tlusta?

Stary 2009-02-10, 09:44   #2304
milusiaam
Wtajemniczenie

Klatka na twarzy masz taka tłusta warstwe dlatego warto nalozyc ja po umyciu twarzy odraxzu powiedzmy pol godziny przed wyjściem a potem przed makijazem zebrac nadmiar oliwki wacikiem ewentualnie takim recznikiem jednorazowym,skora sie troszke swieci ale jak nalozysz podklad to tego nie widac dla mnie oliwka Hipp jest swietna czesto nia własnie zastepuje krem bo fajnie nawilza i cera naprawde jest ladniejsza
a co do cery to polecam nie wycieranie buzki w reczniki poniewaz zwsze tam sa jakies bakterie nawet jak sie czesto recznik zmienia dlatego warto buzke wycierac w jednorazowe reczniczki

A co do bucikow dla mnie nie jest urocze wepchniecie tej małej stopki w takie cos( Nawet jesli nie sa do chodzenia a raczje nie sa bo takie niemowlaczki niechodza ale dla mnie to ani słodkie ani estetyczne noa le jak kto woli.

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-10 o 09:46
Stary 2009-02-10, 09:59   #2305
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

hej

dziekuje za odpowiedzi, dziś wstałam w bojowym nastroju i będę walczyć ....yyy to znaczy uczyć się z nim żyć najwyżej nie wyjdzie....... ech...

Zamówiłam sobie kilka rzeczy, jak wam się podoba?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg J-0297.2.jpg (36,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg J-0297.3.jpg (33,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg T-1368.3.jpg (48,1 KB, 34 załadowań)
Stary 2009-02-10, 10:07   #2306
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
a nie sprawia ta oliwka ze skora jest tlusta?
też się tego bałam. Wiadomo,że od razu po nałożeniu masz tłustą warstwę na twarz ale po pół godziny możesz to zmyć(albo nakładać sobie na noc) i masz ładną, nawilżoną buzię... niespodzianek nie mam po niej, nie zapycha...nawet zaskórniki mi się zmniejszyły.

wróciłam od fryzjera, mam mocno pocieniowane włoski jakbym je natapirowała to bym wyglądała jak emo;-)

kurcze...musiałam od fryzjera iść koło sklepu gdzie na wystawie była taka cudna spódnica z wysokim stanem...a ja nie mam siana
Stary 2009-02-10, 10:11   #2307
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Paninstruktor czytaj bezmozgi kafar zajmuje sie tylko zagranicznymi klientami tym to zawsze doradzi,a pozostali to robcie co chcecie jest jeszcze niby instruktorka ale jak zapytalam sie co by mi polecala , to stwierdzila ze moge sobie pojezdzic na rowerku ....
to kiepska ta pani instruktor, ja jak chodziłam na siłownię rok temu to był tam właścicel, który cały czas pomagał, najpierw wypytał mi się co chcę zrobić, tzn, schudnąć, ujędrnić czy umięśnić, a potem kazał mi robić różne ćwiczenia, po ileś razy, jak tylko zauważył że kończę, to zaraz kazał mi przechodzić dalej i kolejne, także opieka super, fajne to było, bo kazał mi robic takie ćwiczenia na które będąc samam na siłowni nie wpadłabym, a taka pomoc była całkowicie bezpłatna szkoda że teraz już tam nie mieszkam, bo pochodziłabym tam znowu

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
hej

dziekuje za odpowiedzi, dziś wstałam w bojowym nastroju i będę walczyć ....yyy to znaczy uczyć się z nim żyć najwyżej nie wyjdzie....... ech...

Zamówiłam sobie kilka rzeczy, jak wam się podoba?
fajne a zamówiłaś z allegro czy z wizażowych zamówień?
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 10:15   #2308
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
też się tego bałam. Wiadomo,że od razu po nałożeniu masz tłustą warstwę na twarz ale po pół godziny możesz to zmyć(albo nakładać sobie na noc) i masz ładną, nawilżoną buzię... niespodzianek nie mam po niej, nie zapycha...nawet zaskórniki mi się zmniejszyły.

wróciłam od fryzjera, mam mocno pocieniowane włoski jakbym je natapirowała to bym wyglądała jak emo;-)

kurcze...musiałam od fryzjera iść koło sklepu gdzie na wystawie była taka cudna spódnica z wysokim stanem...a ja nie mam siana
Pokaz fryzurke.
Ja tez pojde do fryzjera ale jutro obciac troszke włoski...ale jak mi baba obetnie wiecej niz dwa centymetry to

Niusia ładne ale ja juz nigdy nic z japan style nie zamowie pokazesz nam jak juz dostaniesz ok
Stary 2009-02-10, 10:17   #2309
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

z zagranicznych zamówień z CMall

Milusiam dlaczego? Jasne że pokażę, ale zanim dostanę....... Poczta okropnie działa :/

Edytowane przez niusia212
Czas edycji: 2009-02-10 o 10:18
niusia212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 10:17   #2310
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość

a wrzuć zdjęcie z natury masz grube włosy? ba ja się zastanawiam nad takim mocnym cieniowaniem, ale coś mi się wydaje, że na moich cienkich włosach nie może to ładnie wyglądać
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości