|
|
#2281 |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
|
|
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
Prince55 ale masz cialko
super
|
#2283 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna Cytat:
Cytat:
co za wojowniczy nastroj :P Cytat:
boski ja tez taki chce musze popracowac nad swoim duzo mi nie brakuje do idealu:P Cytat:
seksi suka niezle ![]() Cytat:
Cytat:
wlasnie gdzie to cudo mozna kupic slyszlam ze stosuje sie na cieplo i goraco znow fotki ktore dziesiec razy byly
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi moje guru
a wiec tak musze bardziej ujędrnic ramiona, poprawic posladki i wysmuklić talie mniej więcej wiem jakie powinny byc typy cwiczen ale dokladnie co do czego jak widze te machin7y na silowni to juz nie :P
|
#2285 |
|
BAN stały
|
..dobranoc
PS. co dzisiaj tak jakos pusto? az niepodobne do Was d; |
|
|
|
#2286 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
A w razie czego orbitrek i stepper napewno Ci się przydadzą i np. twister na talię. A na ramiona - wszystko, co możesz podnieść ![]() Ja dzisiaj zamulam, bo wróciłam o 22 ze szpitala ze szczepienia na tężec bo ostatnie krojenie sera skończyło się dalej, niż bym tego chciała i jutro musze iść do chirurga na przegląd ![]() czy muszę dodawać, że na samą myśl mam ciary, wszystko mnie boli itp.? Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-10 o 00:20 |
|
|
|
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2288 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
po 1 primo MAM KROTKI GIPS CZYLI DO LOKCIA:d po 2 trafilam na takiego lekarza ze kazdemu takiego zycze, na piechote (zastawili mu auto pod przychodnia gdzie bylismy na konsultacjach i nie mial jak wyjechac) przyszedl do szpitala (a w nim w ogole nie pracuje) zeby zrobic mi zdjecie i zalozyc gips... i diagnoza taka ze jest przemieszczenie i albo w tym tyg lamiemy raczke i nastawiamy ponownie (plus druty) tyle ze tym razem juz pod nakoza albo zostawiamy.. podjelam decyzje ze zostaje bo on powiedzial ze korzysc z ponownego nastawienia bylaby tak mala ze nalezy to rozwazyc... |
|||||
|
|
|
#2289 |
|
*sportaddict*
|
Czekolada, bardzo wspolczuje
|
|
|
|
#2290 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jezeli lekarz tak mowil to zostaw . Moj Tz po wypadku mial zlamane z przemieszczeniem bark i nie zauwazyli tego przez 2 miesiace lezenia w szpitalu ( nie wspomne o tym ze po 2 tyg lezenia dopieor auwazyli ze mial zlmany kregoslup ) Tz mial rowniez z przemieszczeniem ten bark ale nic z nim nie robil po tym jak sie dowiedzial i teraz jeden bark a wystający tzn taką kostkę w ramieniu ale nie przszkadza to . Wiec mysle ze tobie tym bardziej nie bedzie przeszkadzalo skoro to reka . Jego nie boli ani nic mu sie z tym barkiem nie dzieje . Takze chyba lepiej zostawic niz męczyc sie z operacjami i gipsami .No i ja dalej czekam na zjeciaaaa ! Nanaaaa !! dawaaaaaaaj je !! |
|
|
|
|
#2292 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chciałabym zobaczyc ![]() Cytat:
bede miała prezent na urodzinki wogole ja kurs robie juz ponad rok a teraz ze ide na egzamin to jest niespodzianka nie mowie tego nikomu a jak zdam to przyjde z prawiek w łapce jutro ide jeszcze pojezdzic bo dawno nei jezdziłam ... w miescie.Cytat:
z 6 zł kosztuja bodajze |
|||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Prince, szkoda,że nie widziałam twoich fotek ale jak dziewczyny piszą,że jesteś śliczna to na pewno jesteś
![]() ja wczoraj po raz pierwszy ćwiczyłam brzuszki skośne i ogólnie coś na pośladki i uda... i powiem wam,że podoba mi się mój brzuszek i stwierdziłam,że jak bede co jakiś czas ćwiczyła to bedzie jak dla mnie idealny. To ta część ciała,którą u siebie lubię;-) do pełni szczęścia brakuje tylko fajnie wciętej talii. Ogólnie obiecałam sobie pić 1.5 l wody dziennie a wczoraj wmusiłam w siebie tylko 0.5 litra..no nie wchodzi mi jakoś ![]() Dziś muszę iść do fryzjera, nie ma co...
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paninstruktor czytaj bezmozgi kafar zajmuje sie tylko zagranicznymi klientami tym to zawsze doradzi,a pozostali to robcie co chcecie jest jeszcze niby instruktorka ale jak zapytalam sie co by mi polecala , to stwierdzila ze moge sobie pojezdzic na rowerku ....
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Prince ja Cie wczoraj widzialam ale juz nie mialam sily pisac
![]() Milusia zdasz ale sie wczoraj obzarlam ![]() dzisiaj mnie to dreczy:Pnie chce mi sie nic..;( spaaac;( |
|
|
|
#2296 |
|
Wtajemniczenie
|
co te ludziska nie wymysla.Widziałyście szpilki dla niemowlat...
http://uroda.onet.pl/63773,0,1,,,szp...eria_spec.html |
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest chore...
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
p5rzesadzacie to jest urocze
|
#2300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kolor ladny ![]() ale to już przesada.. dajmy sie dziecia nacieszyc dziecinstwem.. teraz juz 6 latki do szkoly..zobaczymy co z rok wyysla..
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko co uzywacie do nawilazania skóry twarzy? ostatnio mam bardzo sucha jak nigdy skore i chcialabym cos kupic ,. ale nie wiem co
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Urocze chyba tylko dla mamusi
dla mnie to tak samo jak ubierać pieska w dziwne ubranka... piesek się męczy a pani przebiera go jak lalkę, tak samo z małymi dziećmi- przebijanie uszu malutkim dzieciom, ubieranie ich w "dorosłe" stroje...widziałyście nimowlaka w stroju w panterkę...przecież to wygląda komicznie i przerażająco zarazem. Dzieci to nie lalki ma być im wygodnie i ciepło...w satynowej różowej sukience i szpilkach dziecko wygląda dla mnie nie słodko tylko sztucznie i komicznie, nie obrażając dziecka... jak małpka w cyrku. A powiem wam,że ta oliwka Hipp na twarz działa..poznikały mi niespodzianki,skóra się nie przetłuszcza tak jak dawniej..wydaje mi się,że to zasługa oliwki. Teraz na parę dni odstawiłam wszystkie sztuczne kremy: effaclar,normaderm,aquali ę itp.... stosuję tylko oliwkę i krem dla dzieci z Hippa smaruję nim twarz...jak narazie mam śliczną buzię.
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-10 o 08:50 |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
a nie sprawia ta oliwka ze skora jest tlusta?
|
#2304 |
|
Wtajemniczenie
|
Klatka na twarzy masz taka tłusta warstwe dlatego warto nalozyc ja po umyciu twarzy odraxzu powiedzmy pol godziny przed wyjściem a potem przed makijazem zebrac nadmiar oliwki wacikiem ewentualnie takim recznikiem jednorazowym,skora sie troszke swieci ale jak nalozysz podklad to tego nie widac
dla mnie oliwka Hipp jest swietna czesto nia własnie zastepuje krem bo fajnie nawilza i cera naprawde jest ladniejsza a co do cery to polecam nie wycieranie buzki w reczniki poniewaz zwsze tam sa jakies bakterie nawet jak sie czesto recznik zmienia dlatego warto buzke wycierac w jednorazowe reczniczki ![]() A co do bucikow dla mnie nie jest urocze wepchniecie tej małej stopki w takie cos ( Nawet jesli nie sa do chodzenia a raczje nie sa bo takie niemowlaczki niechodza ale dla mnie to ani słodkie ani estetyczne noa le jak kto woli.
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-10 o 09:46 |
|
|
|
#2305 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dziekuje za odpowiedzi, dziś wstałam w bojowym nastroju i będę walczyć ....yyy to znaczy uczyć się z nim żyć najwyżej nie wyjdzie....... ech...Zamówiłam sobie kilka rzeczy, jak wam się podoba? |
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
też się tego bałam. Wiadomo,że od razu po nałożeniu masz tłustą warstwę na twarz ale po pół godziny możesz to zmyć(albo nakładać sobie na noc) i masz ładną, nawilżoną buzię... niespodzianek nie mam po niej, nie zapycha...nawet zaskórniki mi się zmniejszyły.
wróciłam od fryzjera, mam mocno pocieniowane włoski jakbym je natapirowała to bym wyglądała jak emo;-) kurcze...musiałam od fryzjera iść koło sklepu gdzie na wystawie była taka cudna spódnica z wysokim stanem...a ja nie mam siana
|
#2307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to był tam właścicel, który cały czas pomagał, najpierw wypytał mi się co chcę zrobić, tzn, schudnąć, ujędrnić czy umięśnić, a potem kazał mi robić różne ćwiczenia, po ileś razy, jak tylko zauważył że kończę, to zaraz kazał mi przechodzić dalej i kolejne, także opieka super, fajne to było, bo kazał mi robic takie ćwiczenia na które będąc samam na siłowni nie wpadłabym, a taka pomoc była całkowicie bezpłatna szkoda że teraz już tam nie mieszkam, bo pochodziłabym tam znowu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez pojde do fryzjera ale jutro ![]() ![]() Niusia ładne ale ja juz nigdy nic z japan style nie zamowie pokazesz nam jak juz dostaniesz ok
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
z zagranicznych zamówień z CMall
Milusiam dlaczego? Jasne że pokażę, ale zanim dostanę....... Poczta okropnie działa :/ Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2009-02-10 o 10:18 |
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

super 
też ma z tyłu kokardkę
ja nie wiem jak to z nia jest.. wierze w nia i w te polowki,
obcinałam je tak bardzo krutko...wogole mam strasznie brzydkie paznokcie ale odkad z wami pisze i sie chwalicie paznokciami to sobie pomysląłam ze sie zawze w sobie i zap[uszcze paznockie.Od jakiegos miesiaca moze dluzej uzywam odzywek takich tanich ale sa swietne i mam paznokcie jak nigdy. Biorac pod uwage ze nigdy nie miałam paznokci za opuszek ach
bo ostatnie krojenie sera skończyło się dalej, niż bym tego chciała i jutro musze iść do chirurga na przegląd 

) Tz mial rowniez z przemieszczeniem ten bark ale nic z nim nie robil po tym jak sie dowiedzial i teraz jeden bark a wystający tzn taką kostkę w ramieniu ale nie przszkadza to . Wiec mysle ze tobie tym bardziej nie bedzie przeszkadzalo skoro to reka . Jego nie boli ani nic mu sie z tym barkiem nie dzieje . Takze chyba lepiej zostawic niz męczyc sie z operacjami i gipsami .