|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja myśle ze z tym kinem to fajna rzecz z okazji imienin ![]() Ale widziałam w mojej szkole ostatnio dziewczyne podobna do Ciebie masakra
|
|
#2043 | ||||
|
Konto usunięte
|
przeczytałam jakieś 15 stron, które ostatnio naprodukowałyście
![]() całkiem wnikliwie najbardziej zainteresowała mnie złota myśl milusi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla mnie sexy są rzeczy, które ładnie wyglądają... i które się fajnie zdejmuje jakoś nie wyobrażam sobie wyplątywać się z takiego body przed TŻ- co do tej miłości: kiedy masz 6 lat i serce bije ci szybciej, kiedy widzisz Michasia grającego w piłkę - to jest miłość. kiedy masz 14 lat i wzdychasz do plakatu Justina Timberlake'a, to jest miłość. młodzieńcza, naiwna, bezsensowna, idiotyczna - ale najprawdziwsza na świecie. kiedy masz 16 i kochasz się w nauczycielu fizyki, i marzysz o tym, żeby uprawiać z nim dziki seks na jego biurku - to jest miłość. trująca, żenująca, po jakimś czasie absurdalna - ale miłość. miłość jest wtedy, kiedy jesteś z nim od wielu lat i widzisz, że rośnie mu brzuch, kiedy je na kolację cebulę i już wtedy wiesz, że z seksu nici - a mimo to, patrząc na niego, myślisz sobie: kocham go. miłość jest wtedy, kiedy kochasz. jeśli patrzysz na niego i myślisz sobie: kocham go - to jest miłość. nie wyobrażam sobie innej definicji. dodam jeszcze tylko, że od miłości do związku długa droga. można kogoś kochać cholernie mocno, kochać jak japie*rdole, kochać do szaleństwa, na zabój - ale nigdy nie mieć szansy stworzyć z nim związku. |
||||
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem strasznie ciekawa jak wygląda ktoś do mnie podobny tylko że ona ma imieniny 13 i tak się zastanawiam kiedy ją zabrać, bo w weekend może obchodzić walentynki - zresztą pewnie ja też będę świętować ![]() edit: wrzuć na chwilę fotkę wczorajszego makijażu, bo nie załapałam się
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-09 o 12:48 |
|
|
|
|
#2045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak wogole to Czesc
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10893123]- co do tej miłości:
kiedy masz 6 lat i serce bije ci szybciej, kiedy widzisz Michasia grającego w piłkę - to jest miłość. kiedy masz 14 lat i wzdychasz do plakatu Justina Timberlake'a, to jest miłość. młodzieńcza, naiwna, bezsensowna, idiotyczna - ale najprawdziwsza na świecie. kiedy masz 16 i kochasz się w nauczycielu fizyki, i marzysz o tym, żeby uprawiać z nim dziki seks na jego biurku - to jest miłość. trująca, żenująca, po jakimś czasie absurdalna - ale miłość. miłość jest wtedy, kiedy jesteś z nim od wielu lat i widzisz, że rośnie mu brzuch, kiedy je na kolację cebulę i już wtedy wiesz, że z seksu nici - a mimo to, patrząc na niego, myślisz sobie: kocham go. miłość jest wtedy, kiedy kochasz. jeśli patrzysz na niego i myślisz sobie: kocham go - to jest miłość. nie wyobrażam sobie innej definicji. dodam jeszcze tylko, że od miłości do związku długa droga. można kogoś kochać cholernie mocno, kochać jak japie*rdole, kochać do szaleństwa, na zabój - ale nigdy nie mieć szansy stworzyć z nim związku.[/QUOTE] Sama wymyslilas ta definicje?(mam na mysli te historie 6 lat,14, itp).Bardzo ciekawe |
|
|
|
#2047 |
|
Wtajemniczenie
|
miłość jest wtedy, kiedy jesteś z nim od wielu lat i widzisz, że rośnie mu brzuch, kiedy je na kolację cebulę i już wtedy wiesz, że z seksu nici - a mimo to, patrząc na niego, myślisz sobie: kocham go.
To mi sie strasznie spodobało hehe . Wyobraziłam sobie mojego Tz z wielkim brzuchem hehe Ja tez czasem zastanawiam czy naprawde kocham tz czy to nie przyzwyczajenie .. Ale z dugiej strony nie wyobrazam sobie byc z kims innym . Miłsc to nie motyle w brzuchu i wszysto co na poczatku związku . Lecz przywiązanie , poczucie bezpieczenstwa itd . |
|
|
|
#2048 |
|
Raczkowanie
|
- co do tej miłości:
kiedy masz 6 lat i serce bije ci szybciej, kiedy widzisz Michasia grającego w piłkę - to jest miłość. kiedy masz 14 lat i wzdychasz do plakatu Justina Timberlake'a, to jest miłość. młodzieńcza, naiwna, bezsensowna, idiotyczna - ale najprawdziwsza na świecie. kiedy masz 16 i kochasz się w nauczycielu fizyki, i marzysz o tym, żeby uprawiać z nim dziki seks na jego biurku - to jest miłość. trująca, żenująca, po jakimś czasie absurdalna - ale miłość. miłość jest wtedy, kiedy jesteś z nim od wielu lat i widzisz, że rośnie mu brzuch, kiedy je na kolację cebulę i już wtedy wiesz, że z seksu nici - a mimo to, patrząc na niego, myślisz sobie: kocham go. miłość jest wtedy, kiedy kochasz. jeśli patrzysz na niego i myślisz sobie: kocham go - to jest miłość. nie wyobrażam sobie innej definicji. dodam jeszcze tylko, że od miłości do związku długa droga. można kogoś kochać cholernie mocno, kochać jak japie*rdole, kochać do szaleństwa, na zabój - ale nigdy nie mieć szansy stworzyć z nim związku.[/quote] cudownie to ujęłaś
|
#2049 |
|
Wtajemniczenie
|
icebaby21 definicja twojej miłości bardzo mi się spodobała, zwlaszcza wyszczególniony brzuszek
zakupiłam kiedys gorsecik w SH z firmy VILA za 12 zl nie jest bardzo usztywniony ale w wakacje skompletowalam go z białymi rurkami i idąc ulicą zdarzyło mi sie ze zaaczepiły mnie dziewczyny i mówily ze bardzo im sie podoba ta bluzeczka( czyt. gorset) lubie gorsety mimo ze wielkich piersi nie mam ... ai tak to fajno wygląda
Edytowane przez imago84 Czas edycji: 2009-02-09 o 13:30 |
|
|
|
#2050 |
|
*sportaddict*
|
Ja też się czasami zastanawiam, skąd wiadomo, że się kocha.
Wg mnie chodzi o poczucie niekompletności bez tej osoby. Z Tż się żremy, kłócimy, co jakiś czas ściany drżą, czasami mamy się dość ale jego nieobecność jest nie do zniesienia, a kiedy wiem, że jest obok, wszystko wraca na swoje miejsce i jest po prostu dobrze.PS: Imago - bardzo fajny gorset PS2: fajny sweter?
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-09 o 13:36 |
|
|
|
#2051 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzie kupilas? Ja ostatnio poluje na cos podobnego - delikatny, w kolorze zblizonym do rozu
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Raczkowanie
|
vadi śliczny
zwiewny i romantyczny taki,podoba mi sie.tez poluje na taki sweterek,ale żeby był własnie taki lekki. wie ktoś gdzie cos takiego znajde podobnego ? |
|
|
|
#2053 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2054 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
![]() kupiłam na all (jakżeby inaczej ) ale jest z Vero Mody ![]() dokładnie, albo z białą bokserką w wersji light |
||
|
|
|
#2055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ściagasz? daj link na priv Cytat:
bajka tez chce taki Cytat:
:P vadi moja wyrocznio ma jak zwykle pytanie . Chcialabym rozpocząć jakąs oczysciająca diete co bys poradziła? chciałaby, rozpoczać porzadna diete ,zdrowy tryb zycia, i od czego zaczac?
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Raczkowanie
|
To nie moja definicja, to mal_a_gosia tak pięknie to napisała, ja tylko cytowałam ale coś mi ucięło cytat i wkleiło się jako zwykły tekst
|
#2058 |
|
*sportaddict*
|
Pij dużo zielonej herbaty, to się oczyścisz (mi aż na początku wyskakiwały syfy
) i staraj się jeść jak najmniej przetworzone i doprawione jedzenie, bez alko, bez cukru, konserwantów itp., za to dużo owocow, warzyw, zielonej herbaty i wody - to dobrze oczyszcza żadnych głodówek bo będę zabijać taką samą mam wizję w ogóle to robie w szafie remanent i zamieniam mocne kolory na beże/jasne róże/kremy itp., sama jestem ciekawa, co mi z tego wyjdze
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-09 o 14:02 |
|
|
|
#2059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic innego niż zawsze nie jem, innych kosmetykow tez nie uzywam a tu krostka za krostka Ale to moze sie oczyszczam w takim razie
|
|
#2060 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Raczkowanie
|
oo tez mam tak po zielonej herbacie,a sie zastanawiałam od czego to...i nie działał nawet mój niezawodny sudocrem.
ale skoro oczyszcza,to niech oczyszcza.Pije na cere macierzanke i bratek jeszcze ,moze cos mi pomoze ![]() ale słonko piękne,zabieram psa i lece do parczku
|
|
|
|
#2062 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/item545061453_para...owosc_s_m.html
fajna bluzeczka ale drogo ![]() ja upolowałam coś takiego, oczywiście SH też ma z tyłu kokardkę
Edytowane przez imago84 Czas edycji: 2009-02-09 o 14:13 |
|
|
|
#2063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez sie zastanawiam ostatnio nad jakas, tylko TZ mi nie pozwala Mowi ze mi dieta nie potrzebna jest ale ja wiem swoje |
|
|
|
|
#2064 | |
|
*sportaddict*
|
bardzo fajna, ta kokardka na plecach też jest urocza
Cytat:
żebym wiedziała, czy masz za dużo tłuszczu będę potrzebowala Twojego zdjęcia i paru wymiarów
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-09 o 14:11 |
|
|
|
|
#2065 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak po kosciele? Nieładnie![]() Cytat:
? W sumie trochę o nas, jak z tandetnej laski zrobic Ag![]() W koncu słeneczko swieci |
||
|
|
|
#2066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myslalam ze tylko j sie czasem zastanawiam czy naprawde kocha Tz czy to moze przyzwyczajenie ale jak widac jest to chyba normalne . W sumie za łatwo by było jakby kazdy wiedzial na 100% ze ta osoba to ta jedyna . Ale musielibysy znac naszą pzyszlosc . Nie wiadomo jak bedzie w przyszlosci , nie wiadomo czy my sie nie zmienimy lub Tz . Mozliwe tez ze poznamy osobe ktora naprawde bedzie tą jedyną o ktorej teraz nie wiemy . Zycie nie jest kolorowe niestety . I wiecie co my z Tz obywoje mamy tak ze boimy sie troszke gdy mowimy ze sie kochamy . To dlatego ze wlasnie nie znamy przyszlosci a jestesmy opowiedzialni za swoje słowa i nie rzucamy ich na wiart i zalezy nam na uczuciach drugiej osoby . Lece robic frytki . Mam dzis w sobie tyle energii ze zaraz wybuchne heh . Zdałam najgorszy egzamin z sesji !!!!!! W sum na 3 ale wazne ze zdałam . Boze jak ja sie cieszeeee ! |
|
|
|
|
#2067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe no co zrobic jak nie mamy innego miejsca ;p Ale normalnie wsyzstko mnie dzis boli bo auto małe wiem wiem grzesznica ze mnie ale co zrobic
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obawiam sie ze moj TZ ma racje - troche przesadzam Dodalam jeszcze raz do galerii, musze poszukac fotki jakies z obecnej wagi Jak chcesz to rzuc okiem na moj profil.
|
|
|
|
|
#2069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2070 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja akurat - moze romantycznie - ale wierzę w teorie dwóch połowek, znałam przed TŻ wielu chłopaków, ale to nigdy nawet w przyblizeniu nie było "to" czyli miłość, a na pewno nie żadne przyzwyczajenie itp, bez sensu moim zdaniem jeste takie racjonalizowanie miłości i sprowadzania jej do jakiejs reakcji chemicznej, bo to "coś " duzo więcej nad czym od wieków głowia sie filozofowie, i czego na pewno nie da rady wyjaśnic żadne krótkie definicje. Z tym, ze miłosć kończy sie po 2-3 latach się też nie zgodzę, bo ja od 1 dnia widziałam u TŻ jego wady i po 3 latach wcale nie przeżyłam szoku "ojeju, mój ksiażę ma wady", bo znałam je od początku. I kocham TZ tak samo jak te 5 lat temu. A czemu wiem, ze kocham? Bo jestem szczęśliwa. Jasne - każdy człowiek ma problemy, czy chiwle wątpliwości/załamania, ale ogólnie jestem naprawde szcześliwa i dlatego wiem, ze to "to". I jestem pewna, że z nikim innym to nie mogłoby byc "to"... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

dla mnie sexy są rzeczy, które ładnie wyglądają... i które się fajnie zdejmuje