|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
może macie jakiś opis,że mi zależy że chce z nim być ale boje sie wykonać pierwszy krok..
taki opis który go troche bardziej uświadomi
![]() Hmm.. powtarzam się troszQ ale zależy mi bardzo ;P
|
#2732 |
|
Raczkowanie
|
abunee, styrana, 12 stonka, agatte, wyrafinowana, vivi12399, nydee, nieliczylamwcalesie, jednaZwielu, papergirl. nienawidze Was. ! jesteście za świetne. : ( boginie moje.
![]() 1. bezszelestne uwielbienie. 2. nieprzetłumaczalna gra słów. 3. zimno fizycznie, psychicznie, emocjonalnie. 4. udawaj, że mnie kochasz choćby przez zaciśnięte zęby hojnie obsypuj mnie kłamstwami i broń Boże nie mów mi prawdy. 5. perfumeria świata. 6. a w mej głowie nadal pedantyczny burdel. 7. nie chcę być TAKA jak ty. nie chcę robić rzeczy, które TY robisz. i NIE chcę. nie chcę być TOBĄ. 8. utopieni w kompleksach. spragnieni powietrza. 9. twarz wroga przeraża mnie wtedy, gdy widzę jak bardzo jest podobna do mojej. 10. możesz wykopać dla mnie grób i próbować zakopać mnie w ziemi. możesz przywiązać mnie do łóżka i doprowadzić mnie do śmierci. ale NIGDY nie sprawisz, że się poddam. 11. śmieję się do odbicia wody w szklance - reakcja na wszystko co złe. : ) 12. czasami plansza traci barwę. 13. fałszywe poczucie bezpieczeństwa. 14. chwyć mnie za rękę. bez Twojego podmuchu nie potrafię biec. 15. akceptacja kosztuje, nikt nie toleruje, gdy w niemodnych chodzisz szmatach.
te włosy. to ciało. te ruchy. ten uśmiech. to spojrzenie. ten On.<3 Edytowane przez Kapsiut Czas edycji: 2009-02-10 o 10:38 |
|
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
~Bądź jak skrzydła dwa kiedy braknie sił
~chwyć mnie i nieś, niech niebo bliżej będzie ~ tak bardzo chce, w ramionach skryć się twych ~Nauczyłam się umierać w sobie, nauczyłam się ukrywać cały strach ~ Jeszcze raz zasmakujemy namiętności ~ Kiedys kupie nóż i powyrzynam wszystkich wkoło.. ~ Tam gdzie słońce lekko dotyka wody ~ pragnę też by mnie spalono, bo zawsze bałam się robaków... ~ całuj mnie pocałunkami twoich ust ~ bierz mnie, gryź mnie i demoluj ~ Moja i twoja nadzieja uczyni realnym krok w chmurach ~ są chwile gdy wolałabym martwym widzieć cie ~ gdybym mogła schowałabym twoje oczy w mojej kieszeni ~ Podaruj mi coś czego nie zdobęde sama, a wtedy ja szepnę Ci; możesz mnie dotknąć ~ Bo życie jest za krótkie by pić tanie wino ~ wykreujmy własny świat w którym nie będzie wad.
|
#2734 |
|
Rozeznanie
|
Wyblakłe kalendarze i daty naszych marzeń...
Za oknem noc, przede mną same dobre dni. Samotny kapitanie, pamiętasz jak błagałam byś nigdy nie zabierał, wszystkiego co kochałam. A teraz ja zakrywam twarz, I nie chcę wiedzieć: Kim Ona jest... Jestem, kim jestem... Jestem kimś nie licze się w ogóle z nim, z losem co miesza z marzeniami, wszystko co kiedyś było między nami. czy z wiatrem mam biec, z uśmiechem budzić się... wiedz kochany: ułożyłam sobie życie Bo człowiek nie jest taki co by siedział w cieniu Chciałby się buntować... no ale nie ma przeciw czemu. Cicho tak, jakby cały świat.. zgasił światło poszedł spać. Nie tędy droga, na pewno to wiem, ta cisza zabiera Ci mnie.
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Rysowałam nasze plany, wielka miłość była we mnie
chciałabym żyć, lecz to boli, odpuszcze sobie.. tak wole.. nie ma sensu żyć wspomnieniem, tego co za nami w tyle w Twoich oczach widzę coż, czego nie mogę pojąć Po co były wielkie słowa, które z kłamstw swych budowałeś? na tym co jest najpiękniejsze w podły sposob tak zagrałes. czy rozumiesz to?czy widzisz,że jak domek z kart rozpadam się? w drżących dłoniach kryję łzy, a każda z nich to krzyk.. zabierz wszystko to co dales, chce zapomniec ze instniałes.. powiedz tylko jak zrozumiec glupie serce co wciaż kocha chociaż rozum każe zwątpić ono nadal ciebie woła.. może coś komuś ;**
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
Trzy zapałki kolejno zapalone w nocy
Pierwsza żeby zobaczyć całą Twoją twarz Druga żeby zobaczyć Twe oczy Ostatnia by zobaczyć Twe usta I całkowity mrok by się wszystkiego nauczyć na pamięć Kiedy obejmę Cię ramionami. |
|
|
|
#2737 |
|
Zadomowienie
|
Zostałeś w mojej głowie Odkąd obudziłam się dzisiaj Czas kiedy tańczyłeś ze mną Bez odtwarzanej muzyki Czy potrzymasz mnie za rękę będąc moim przewodnikiem? Chmury razem z gwiazdami zaległy się na niebie Wytatuowałam twoje imię na moim sercu Potrzebuję cię ze stopami przy ziemi !
Potrzebuję twoich ramion wokół mnie każdego wieczoru Nie powinnam Cię kochać, ale chce. Będę twoim jednym przystankiem. |
|
|
|
#2738 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam mięśni śmiechu.
Wiem jak ułożyć rysy twarzy, by smutku nikt nie zauważył. Mam oczywistą duszę jak śliwka ma pestkę. szeptem modlę się do uśpionego nieba o zwykły chleb miłości. Więc jesteś? Prosto z uchylonej jeszcze chwili?
|
#2739 |
|
Wtajemniczenie
|
12 Stonka - śliczne opisy ;* a avek
mmm ;*Nie mów nic. Tylko smakuj tę chwilę. Lepiej złamcie mi serce niż nos. Życie jest to opowieść idioty, pełna wrzasku i wściekłości. Czuję smak chwili choć była bardzo krótka. Smak jak ciepła wódka z plastikowego kubka.
|
#2740 | |
|
Zadomowienie
|
cieszę się, że podpasował
![]() Cytat:
ten jeden zabieram _____________________ miasto wita mnie ;d moim marzeniem jest teraz położyć się pod gołym niebem i patrzeć w chmury. rozpływam się. dziękuję Ci za to, że jesteś. i że ja mogę być <3 skromnie. potem dodam coś więcej ![]()
|
|
#2741 |
|
Raczkowanie
|
różowa gwiazda szkolnych księżniczek .
tak tak . i co jeszcze ? może mi jeszcze powiesz że mnie kochasz ? będę zdradzać . dla zasady : za każdy cios oddaj dwa . dwadzieścia dwa .. uważaj ! jestem produktem wysokokalorycznym . dłuuugo się wchłaniam. ;D pełna optymizmu . i mam w du'pie wszystko to co nie jest cacy . pomódlmy się za dzieci które wsiąkły w prześcieradło . xD taryfy stoją wszędzie. tania błyskawiczna miłość na ruskich rejestracjach. papierki po zjedzonych snach . do kwadratu podniesione szczęście. i pierwiastek z łez. na zmianę. defragmentacja głowy, myśli i uczuć .. może formatowanie konieczne ?
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
o czym ja mam z tobą myśleć.
to było niedawno, a mówi się - 'kiedyś'. 'nieważne, jakie uczucia wzbudzasz. najgorsza jest obojętność.' żegnając Cię, odganiam motyle. tymczasem śnię twoje czarne brwi w różnych wariantach ich ułożenia. 'tam Twoje miejsce, niech Cię nikt nie budzi...' Gdy się miało szczęście, które się nie trafia: czyjeś ciało i ziemię całą, a zostanie tylko fotografia, to - to jest bardzo mało... siódmy dzień umieram na Ciebie. umieram w wilgotnej od wina pościeli. wdychając najcudowniejszy i najbezpieczniejszy zapach. 'Byłem wczoraj w perfumerii i widziałem, jak kobiety z upodobaniem spryskiwały sobie wewnętrzną stronę nadgarstków, testując nowe pefrumy. Przypatrując się im, poczułem, że bardzo chciałbym pocałować Twoje nadgarstki. Czy ktoś całuje Twoje nadgarstki?' przystaję, wstaję. wycieram twarz i mówię: nie boli. a boli. tak dawno, tak wyraźnie. ...nigdy nie przestanę kochać sposobu, w jaki palisz papierosy. 'nie chcę więcej, Twoje serce do życia wystarczy.' nie śnij się, nie śnij. robisz mi nieporządek w chaosie... i nie odgaduj jak na imię mają moje myśli. chcębymiłośćzabijała. nigdy nie pozwól, by ktoś przez Ciebie poczuł się jak piach, do którego szczają koty. nigdy. są zapachy nie do zmycia. jak tatuaże. nie da się zapomnieć. nie da. ha, nawet nie chcę... zbieram z ubrań resztki Ciebie. tysiące zapisanych, porozrzucanych na biurku kartek. w linię. w kratkę. bez marginesów. i z. poplamione kawą. poplamione mną. pokochane Tobą. znaczące nami. słowem, słowo, słowa. z kontekstu wyrwane, wklejane. i nie trzeba rysować kreski. nie trzeba, nie trzeba, nie trzeba. kiedy człowiek szarzeje, zjadają go codzienne obowiązki i wszystkie dni wyglądają prawie tak samo, trudno wyobrazić sobie, że może być inaczej. ciężko w ogóle odważyć się powalczyć o tą zmianę. bo najtrudniej zrobić pierwszy krok. wystawić obie nogi poza bezpieczne, znane krawędzie. skoczyć. pierwsze sekundy nie należą do najprzyjemniejszych bo tak naprawdę nie wiemy jeszcze, co z nami będzie. ale już za chwilę ogarnia człowieka spokój. tak, dobrze zrobiłam! powiedziałam. a reakcja przeszła moje najśmielsze oczekiwania. bliskość nieobecności. dotykanie własnego ja, ciepło wewnętrznych policzków. porozumienie. dogadywać się ze sobą mową ciała i przelotną myślą. rozumieć siebie bez słów. znów być jednością. chce mi się śmiać, siedzieć i mieć wszystko w tylnych kieszeniach spodni. mój zaspany pokój pachnie radością. Pewnie można w tym miejscu zapytać 'Więc co?', lecz od 'więc' nie zaczyna się życia... w słoneczny dzień smakujesz mi jak nikt. dobrze mi. upijam się tym stanem. zachłanna połykam Cię całymi garściami. bo szczęście wchłaniam z powietrzem. podmuch wiosny. jej zapach kocham prawie tak bardzo, jak Twój. wiesz? nikogo nie obchodzi, że już nie mozesz. że ledwo oddychasz. że poruszasz się kilka milimetrów nad podłogą. już nikogo nie ma. powiedz mi Kochanie, czy to wystarcza by być szczęśliwym? czy potrzeba Ci czegoś więcej? Pewne rzeczy w życiu, nim jeszcze zdążymy się do nich przyzwyczaić, zmieniają się w czasie krótszym od jednego krzyku...’ skoro ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa - razem zadziwimy świat. dotąd doszliśmy, tu się rozwiązały koniec z początkiem. ' Z fioletowego strychu wtedy po poręczy Zjeżdżając prędko miną wszystkie piętra tęczy. To paskudna sprawa być dorosłym. A karuzela nigdy nie przestanie się kręcić. pan Rozum na lewo, pani Serce na prawo. i milczeć!
|
|
#2743 |
|
Zadomowienie
|
Często szukamy nie tego co jest nam potrzebne.
Sto tysięcy dni nieskończonego szczęścia. Smile, just smile. Najtrudniej nauczyć się tego że nawet głupcy mają czasami racje. Miłość prawdziwa zaczyna się wówczas, gdy niczego w zamian nie oczekujesz. Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy. Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą. Byłam już na dnie nie raz i nie dwa zawsze powstałam. Nie mam już chęci oddychać. Powietrze pełne jest naszych krzyków, ale przyzwyczajenie wspaniale je tłumi. Jestem pijana. Od wina tylko trochę. Najbardziej od wspomnień. To Ty się wahasz nie ja! Chwila o charakterze typowo jednorazowym. Nie patrz takim tonem. Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Wiec kłamiemy... Nawet rzeczywistość może okazać się nierzeczywista. Czuję się tak, jakby porzucił mnie mój anioł stróż Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, że pragnę go za bardzo. Uważaj na siebie uważnie.
|
#2744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
" "czesc" itp. Przeciez to wszystko mozna zmiescic w jednym poscie. A co do opisow to jesli sledzisz watek tak jak pisalas to powinnas wiedziec ze nie lubimy TaKiEgO pisma i jesli juz musisz kopiowac z innej strony to przepisz normalnie, prosze a co do prosby : Czy jestes gotowy na milosc?Wiecej nie wymysle ^^ |
|
|
|
|
#2745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;****a co do koleżanki to chyba tak zrobię. chociaż trudno tak po kilkuletniej przyjaźni. ;| Cytat:
dziękuję. <wstydniś> miło baardzo . ;*** (; powyższe kradnę. (;______
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
||
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
ja wpadam na chwilkę i zaraz znowu znikam.
![]() matura matura matura. nie mam czasu nie mam czasu nie mam czasu. ogólnie to chyba powinnam się ogarnąć. dobrze dobrze dobrze z tobą jest. would you like.. ? / chciałbyś? spójrz i pomyśl: nie mogę tego wszystkiego ogarnąć. ja już wszystko wiem! a wiecie, że życie wciąż zaskakuje? sztachnij się cukrem. you may not need the world but the world needs you here. / możesz nie potrzebować świata, ale świat potrzebuje cię tutaj would u like to come along? yes take me along right now. drink coffee! make stupid things faster and with more energy. / pij kawę! rób głupie rzeczy szybciej i z większą energią with the ability to drive men crazy. / ze zdolnością doprowadzania mężczyzn do szaleństwa idź zrób pomidorową. a potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz. a to pies na baby! do kobiety trzeba się pofatygować. kochÓ kochÓ <3 i fly like paper and get high like planes. / latam jak papier i wznoszę się jak samoloty dziś muzykalnie. gram na nerwach nie narzucaj światu swojego formatu. cichosza. and i do not listen to you so ! cherry cherry LADY. we can do it! pełna mobilizacja. mała cholera. total eclipse. / totalne zaćmienie. looking divine. <3 / wyglądający bosko wygląda na to, że zgubiliśmy się w tej rutynie. z górki na pazurki i pod górkę. i know we're inseparable. / wiem, że jesteśmy nierozłączni nie tędy droga. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-02-10 o 15:10 |
|
|
|
#2747 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
1.śpię na środku łóżka,żeby nie zauważyć, że kogoś brak.
2.Tylko w samotności mogła zatopić się w tej tęsknocie tak, jak chciała. 3.Biegła między drzewami, którym jesień pozostawiła już tylko chude gałęzie. 4.przyśpieszony oddech i pomniejszone źrenice... 5.Chciała strząsnąć z siebie cały strach i ból. 6.Tańcząc cała noc po zakrwawionym parkecie.. 7.Zazwyczaj opanowana dziewczyna z płaczem wbiega do łazienki zatrzaskując za sobą drzwi. Nagle rozlega się histeryczny śmiech. - Cholera! Nic ci nie jest?! Z czego się śmiejesz?! - Przegryzam sobie żyły i mnie łaskocze. 8.Obudziłam się i wiedziałem, że odszedł Wiedziałem to odrazu. Kiedy się kogoś kocha, wie się takie rzeczy. 9.Żyć? nie, nie umiem.. już nie wiem na czym to polega... |
|
|
|
#2749 |
|
Wtajemniczenie
|
chora na miłość całe zycie pod górkę... i to na ręcznym... I nagle ty stoisz dziś w moich drzwiach i pytasz mnie czy może kogoś mam Gwiazdy jak przyjaźni znak, często gasną na niebie, ale słońce które znasz nawet jak jest źle - zawsze świeci dla Ciebie to koniec zabiliśmy w sobie wszystko... to koniec mogliśmy więcej przykro... Chociaż poraz pierwszy napisałam coś od siebie to muszę się przyznać, że okradam nałogowo, przepraszam nie mogę się powstrzymać..
|
|
|
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
* Rozumiesz?? z wierzchu ta ironia, a spodem czułość podpełza ku sercu…
* Całuję Twe martwe powieki, Aniele bez duszy... Policzki marmurowe we krwi...
|
#2751 |
|
Raczkowanie
|
Opisy stąd podkradam regularnie
![]() (od II albo III części wątku - wcześniej pod innym nickiem ) jesteście świetne ![]() -to jest mój sen, ten sen przeraża mnie - niby bezpiecznie, ale wcale nie jest dobrze - zachłanna i zła.. - niby cudownie.. - szczególnie bliscy są w moim sercu bezgranicznie <3 - omineło mnie na szczęście nieszczęść wiele. - to obraz minionych lat.. - słów na języku tyle, które nic nie znaczą - każdą porażkę obracam w sukces ![]() - czasem jedno słowo wykracza ponad to, co oznacza - popełniam błąd i się uczę i znów idę silniejsza. - tam, gdzie nie sięga wzrok... ![]() - choć w sercu lęk, nie cofaj się - a gdybyśmy się nigdy nie spotkali? - jedyny raz, na jedną chwilę - Ty i ja. - stoję na rozstaju dróg, nie wiem czy stąd się powraca - życie polega na wyborach - po policzkach nie jedna łza spływa - jak beznadziejnie urządzony jest ten świat - szepne Ci, że kocham, tak kocham <3 Edytowane przez en_voque Czas edycji: 2009-02-10 o 15:49 |
|
|
|
#2752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje Ci bardzo ![]() i ok, będę się stosowała ;D
|
|
#2753 |
|
Zadomowienie
|
TiScatteroUnaFoto
Rebelious nieliczylamwcalesie Miluuu peculiarity nydee CukrowaPanna nieliczylamwcalesie garfieldo14 honey091 styrana boskie Wy ;* ! a tak wgl to wrocilam ![]() ` Czy ludzie naprawdę chcą wiedzieć,jak się czujesz, kiedy mówią: "Jak się masz?" A może tylko próbują być uprzejmi? Tak kochamy marzenia, że boimy się je realizować wczoraj nasza gwiazda zgasła Głowa pelna Ciebie chociaz serce male mam .. kocham umiem ;*
|
#2754 |
|
Raczkowanie
|
_________________________ ______ a tu jakieś opisiki z mojej listy gg ![]() ~ about being alone ~ Mogę być Twoją super sztuką (od zaraz), chyba że nie wiesz czego szukasz (to nara) ;]] ~ Bo każdy dzień przynosi nam nowe szanse ![]() ~ Przyjaciel, Chłopak, Kochanek 3w1 <3~ Możesz zacząć od niczego: z braku niczego i z braku drogi.. zrodzi się droga ![]() ~ Kiedyś nie było tyle syfu.. ~ Życie to bajka tylko księciunio trochę daleko ![]() ~ Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu ![]()
Poznawać Życie z Każdym Twym Oddechem.. <3 RobaczQ ;* .. xD Edytowane przez RobaczeQx3 Czas edycji: 2009-02-10 o 16:38 |
|
|
|
#2755 |
|
Rozeznanie
|
No to dodaję :
* Nie mów, że jestem Twoim marzeniem- masz droższe . * Nie mów do mnie słońce- nie rozświetlam nieba . * Przyśniło mi się, że umarłeś . Dopiero wtedy zrozumiałam jak bardzo mi na Tobie zależy . * Papużki nierozłączki- tak na nich mówili . * Myślałeś, że znalazłeś przyjaciela . . * Nie pozwól, by mała różnica, zabiła wielką przyjaźń ! * Zatańcz ze mną jeszcze raz, ostatni raz . * Marzec- marznę ; p Jak ktoś korzysta to pisać, bo wtedy wiem, że mam dla kogo je tutaj dodawać . . ;**
|
|
#2756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I Ty mówisz, że ja jestem jedną z tych Bogiń? ![]() Kochana do pięt Ci nie dorastam, a te opisy wprost mną wstrząsnęły (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Peculiarity, TiScatteroUnaFoto, Incomprehensible - powaliłyście <3 ______________________ Jeszcze nikt nie dał mi tylu zmarnowanych dni. Nasze sam na sam tu ma swój koniec. Odczuwam wielką radość z posiadania Cię u mojego boku. Samotność jest moim towarzyszem. I cała nadzieja powoli odchodzi Naprawdę mam aż tak wypisane na twarzy, że cała moja miłość do Ciebie odeszła? I czuję ból, bo nie ma Cię obok. Jakaś Twoja część zawsze będzie ze mną... Chciałabym móc się ponownie utopić w Twoich oczach. -Można płakać z tęsknoty? -Skoro płaczę, to chyba można... Ciemność jest światłem, a noc zamienia się w dzień. Będę schronieniem dla Twojego serca. I wydaje mi sie, że to w końcu koniec pustki w moim sercu. Zawsze jest nadzieja jeśli tylko uwierzysz w miłość. Nie przestaje wierzyć w to, że w przyszłym życiu spotkamy się znowu.I że tym razem wybierzesz mnie... Trzymam Twoją rękę i czuję jakbym śniła. Bo tylko ja i Ty słyszymy jak biją nasze serca. I na koniec dnia pozostaje mi tylko jedna rzecz: powtórzyć po raz setny, że Cię kocham. Chce być Pan kluczem do mojego serca? Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-02-10 o 16:47 |
|
|
|
|
#2757 |
|
Marudziara
|
Wyję, płonę, mknę na wietrze krzyczę, walczę jestem dreszczem...
Coś tam kołacze w durnej głowie niebo, a czym że jest niebo? Tak długo pukam do twych drzwi dłonie krwawią niezrozumieniem ![]() Odkryłam w sobie pasję znajdowania drogi powrotnej do siebie Myślami dotknęłam klawiatury zielony krzyk skrzydlatych liści W moim świecie układanki z puzzli wszystko jest dopasowane Stagnacja lub chaos, który wymaga znów odcięcia się od świata
|
#2758 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ah. Taki wielki zaszczyt. I to od samej bananowalaskiej. Na obecny moment po tobie wszystkiego się spodziewam. ;*I kradnę ten jeden od Ciebie. ![]() Nie zrozum mnie źle kocham Cię, ale nienawidzę bardziej. Nie chcę Twoich łez, ale czasem mam chęć na nie popatrzeć. Bywa że ten syf zmienia się w bajkę. Choć nie chcę Twoich łez chciałabym być ich dzisiejszym powodem. Bo powiedz czy opłacało Ci się wtedy mnie olewać?! Bo nie chciałeś mnie zrozumieć... |
|
|
|
|
#2759 |
|
Raczkowanie
|
Tęskniła za nim nieustannie. Oprócz pragnienia odczuwała tylko jedno: tęsknotę. Ani zimna, ani ciepła, ani głodu. Tylko tęsknotę i pragnienie. Potrzebowała tylko wody i samotności. Tylko w samotności mogła zatopić się w tej tęsknocie tak, jak chciała.
Nawet sen nie dawał wytchnienia. Nie tęskniła, bo śpiąc sie nie tęskni. Mogła tylko śnić. Śniła o tęsknocie za nim. Zasypiała ze łzami w oczach i ze łzami się budziła. kiedy już zaden pociag pospieszny nie spieszy sie do mnie 'Bo wszyscy jesteśmy stworzeni kur.wa mać do szczęścia.' siły jeszcze mam, skoro przeżyłam to, przeżyję już wszystko. Najtrudniejsze w samotności są wieczory, kiedy zdasz sobie sprawę, że kolejny dzień tracisz nie mając dla kogo go wykorzystać...
|
|
#2760 |
|
xoxo
|
kradnę ;*
rozdarta emocjonalnie ogarnia mnie agonia i nagle serce nie chciało już bić nawet tona lodów nie pomoże dziś może kiedyś zrozumiem dlaczego nie mogłeś mnie kochać
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

ale zależy mi bardzo ;P

mmm ;*

(;