|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Wklejam zakupki. Wszystkie dokonane w auchanie.. Obiecalam ceny, wiec podaje: szczoteczka do wloskow razemz grzebykiem z Canpola: 6,99 zl, butelka 125 ml z Aventu: 17,94 zl, gruszka do noska z dwoma koncowkami jedna miekka druga twarda z Canpola: 6,29 zl, chusteczki mokre Nivea (72 sztuki) 8,98 zl, mydelko Nivea baby: 2,98 zl, majtki poporodowe z Canpola rozmiar L/XL (5 sztuk) : 8,99 zl. Majtki poporodowe pisze na opakowaniu tylko ze sa z : 100% polipropylen. Pisze na opakowaniu ze ulatwiaja swobodny przeplyw powietrza i uwaga: majtki nie sa do zabawy
![]() Ceny waty i patyczkow nie podaje, bo sa smieszne ![]() ![]() Proszek Lovela 3,6 kg: zaplacilam 26,98 zl. Smoczek i maskotke dostalam w prezencie od brata ![]()
#4112 |
Zakorzenienie
|
ja spadam na chwile posprzatac i zjesc wejde potem
![]()
#4113 | |
Zakorzenienie
|
z tym listem do tżta to dobry pomysl
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Aguska, piesio słodki
![]() No to ja też wkleję ostatnie ubraniowe zakupy i to co Synus przywlukł z garażu / było schowane na potem, ale on juz chciał miec te rzezczy dla brata w domu / ![]() Jeszcze trzeba reszte poprzywozic od Mamy i ... siostra dzwoniła mi , ze ma dla mnie dwie wielkie reklamówy ubranek od koleżanki. szał ubraniowy, ale sie cieszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze pozostałe rzeczy, ale juz niewiele
![]() .. a buciki dostałam od koleżanki ... ślicznusie i takie malusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
manolita tak piesio jest najslodszy w tym wszystkim
![]() Ubranka piekne masz.. ![]() ![]() Ja wklejam jeszcze majtuchy poporodowe, bylam ciekawa z czego to i jak to wyglada ![]()
#4117 |
Zadomowienie
|
pakusia86 - ja będę taka sama, non stop przy małym czy śpo czy nie to pewnie się nie powstrzymam, a dom zarośnie syfem hehe, trzeba będzie jakoś to ładnie zorganizować. Już nie moge się doczekać, a z drugiej strony sie boję czy podołam takim zmianom. Ja już melduję że klikłam na link
![]() anulka anulka - będzie dobrze ![]() Aguśkaa83 - no zaskoczyła mnie cena proszku, bo nie jest taki drogi, ja oczywiście 100 lat za murzynami bo nie mam takich akcesoriów, ale nadrobi się jednym wypadem ![]() ![]() ![]() poiglot91 - no widzisz, może będzie jak w przysłowiu jak wróci Tż przez żołądek do serca ![]() manolita - takiej to dobrze, mój będzie śmigał w samych nowych rzeczach bo innego wyjścia nie ma musze wszystko kupić od A do Z. |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Zadomowienie
|
Aguśkaa83 - już nas sobie wyobrażam w tych sexi majteczkach, normalnie muszę kupić komuś na panieńskie hehe
![]() manolita - te body że będzie grzeczny mnie rozwaliły i buciki każde jedne mnie rozczulają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 8 lat temu miałam takie jakby z gazy, elastyczne, fason a`la bokserki ![]() Ciekawe czy teraz uda mi sie takie znależć. ... a to wygladające jak termos - to termoizolator ![]() Cytat:
![]() Mam też takie dla dziewczynki ![]() ![]() ![]() zaraz pokażę ![]() Edytowane przez manolita Czas edycji: 2009-02-10 o 16:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
tak a majtki sa po prostu very sexy
![]()
#4122 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziekuje za miłe powitanie, musze sie jak najszybciej przyzwyczaic by zagladnac tu codziennie
![]() 25 tydzień dobiega końcowi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to studiujemy(ja i maluszek)-mam nadzieje ze uda nam sie jakos zaliczyc kolejny semestr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Zakorzenienie
|
czyli lovele bardziej się opłaca niż jelpa...
Jelopa widziałam za 59,90 zł za 5,4 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
#4124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Rossmannie Lovela jest po 19,99 jest jeszcze plyn do prania tez po 19,99 plyn sie bardzie oplaca bo jest na 15 pran a proszek na 11 ![]() mam taka sama szczotke jak Ty cena w Rossmannie tez 6,99zl, kupilam jeszcze myjke tej firmy za 4,99zl, kupilam jeszcze szczotke do mycia butelek za 5,99zl Pampersy newborn ok 23zl a byly jakies rossmanna tez newborny po 12-13 zl ale mniej sztuk z tego co wiem Pampersy sa najbardziej chwalone ![]() Byly jeszcze podklady 10 szt kosztowalo ok 12zl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja chyba bede musiala kogos wynajac do sprzatania ![]() ![]() ja tez sie doczekac nie moge... ale tez sie boje z drugiej strony... takie to wszysko nieznane... nie wiadmo jak to bedzie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Zakorzenienie
|
nie widziałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Zakorzenienie
|
Mamusie uwielbiam ogladac Wasze zakupy
![]() ![]() Agusia od widoku tych majtek poporodowych az mi sie gesia skorka zrobila....bo czuje, ze porod sie zbliza i to wielkimi krokami ![]() Manolita slicznosci ![]() ![]() ![]() Dobra mamusie, koniec tego dobrego...caly dzien spedzilam przy kompie..Pora dokonczyc pakowanie, bo jutro wylatuje do PL. Nie cierpie latac samolotem wiec troszke sie stresuje... :/ Wiec zegnaj Zielona Irlandio i do zobaczenia w Polsce dziewczynki ![]()
#4130 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() super zakupy.... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wróciłam... Nic małemu nie kupiłam ![]() Ale naskrobałyście... ![]() A poiglot i reszta dostanie ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=276298
to link do stronki na allegro - u tego sprzedawcy kupuję większość rzeczy z mojej wyprawki.. w tym butelki o słodkiej nazwie : canpol lovi ![]() zmykam na kolacyjkę i idę spac.. dzisiaj jestem jakas wymięta.. cały dzien mi się brzuch spina..papa |
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i zostane sama w naszym watku na zielonej wyspie ![]() szerokiego nieba zycze ![]()
![]() |
#4133 |
Zakorzenienie
|
Boszenko body z najzwyklejszego sklepu dla dzieci
![]() Wklejam Wam linka do stronki z superpharm z art. dla dzieci ... nie wiem czy się opłaca, bo narazie się rozglądam. http://www.superpharm.pl/promocje/index w Rossmanie są chusteczki naw. Hippa 2x56 szt za 12,99 zł i gdzieś widziałam dużą paczkę chusteczek z pampersa / w takim pudle / za 23 zł, tylko nie wiem gdzie i nie wiem ile szt. Edytowane przez manolita Czas edycji: 2009-02-10 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
marika..
moze.. hehe chociaz nie jestem zadobra kucharka.. dopiero co sie ucze ![]() ![]() agusia bamboszki niesamowite ![]() to sa jednorazowki? a czemu one sa z takiego materialu kurde.. jak worek ![]() a od wczoraj moj dyzur sprzatania w domu.. kurde kregoslup mnieboli od mycia podlogi i..ZMIATANIA.. bo odkurzacz sie zepsul jakis debil nalal do srodka wody.. no czy ci ludzzie sa madrzy jeszcze uzywalam plynow do mycia mebli, szyb nie majac rekawiczek.. ale chyba w tak zaawansowanej ciazy to juz raczej nie grozne nie?? aa no i domestos.. ale domestosem tylko psikalam.. wspolokatorki maz normalnie ze mna gada..:P a ta dziewczyna dopiero co przyszla ciekawe czy odpowie mi ''czesc'' za to ze zalalam jej ten pokoj..:P a wiadomo ze murzynki sa ciete hehe
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-10 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nadal nie znam płci Dzidziusia. Jak będę coś kupować to też kolory uniwersalne. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba jako jedyna z Was ![]() Teraz planuję kupić nową lodówkę i ciągle coś wypada, że odkładam wyprawkę na kiedy indziej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ze srodkami czytosci to nie wiem... tez ostatnio sprzatalam lazienke bez rekawiczek... ale na szczescie cifem do lazienek... a pisze ze on delikatny dla rak ![]() najwyzej bedziemy miec CZYSCIUTKIE dzieci ![]()
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam takie dwa kocyki, dla starszego i młodzszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
wiem ze srodki chemiczne sa niebezpieczne dla plodu
ale nasze dzidziusie juz sa duze.. w sumie teraz to tylko przybieraja na wadze i cwicza plucka.. bo wszystko narzady maja rozwiniete.. nakgorszy raczej 1 trymestr.. ![]() moze i tak powie nie wiem w tylku to mam.. ja zalalam tylko pokoj pisze ze to ''tylko'' bo ona zostawila wlaczony gaz i gdyby nie jeden ze wspolokatorow ktorego obudzil smrod gazu wylecielibysmy w powietrze.. nikt niew jest swiety.. kazdemu moze sie cos zdarzyc
#4139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.