|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
|
#4142 |
|
Zadomowienie
|
manolita
fajne ciuszki boszenko czekamy na Ciebie anulka no tak szpital to nic przyjemnego ale ja byłam 2 dni i juz poznałam 3 fajne dziewczyny będziesz miała z kim pogadać o dzidziolach no i mam nadzieje że kompa przemycisz i czasem cos naskrobiesz do nas
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście |
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
pakusia mowilas ze ty lubisz takie ciasta.. jak ja wtedy pisalam.. z ta czekolada,karmelem wiec podam ci nazwe.. tam u ciebie napewno sa..
zreszta wszedzie napewno w kazdymjest teraz tej nazwy nie pamietam ![]() ale moge ci podac nazwe innego pysznego ciasta ![]() FLAPJACK pychotka u mnie w sanisberym wlasnie mozna kupic w pudeleczku pokrojonego kilka kawalkow jakies 350 gram za 1,50 £ bodajze.. albo i mmniej
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie pomyslalam itp,. ze ja to chyba zrobie sobie metamofroze jeszcze przed porodem bo po porodzie nie bede miala kiedy..
a to dzidzia a to ten polog.. wiec fajnie ze bede mogla posiedziec u fryzjera..
|
#4146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym sie bala z nimi mieszkac... w sumie z wami wszystkimi nie dosc ze mialabym "tylko" pokoj zalany to jeszcze by mnie zagazowali hehehehzartuje oczywiscie co do ciasta to nie widzialam tu takiego sklepu... ale ja mam ze wzrokiem cos bo zawsze kupuje kosmetyki w bootsie a kiedys sie pytalam co to za sklep dopiero mnie oslnilo 3 dni temu ... zrobilam sobie zakupy ... wychodze patrze na reklamowke a tam pisze boots![]() rozzejrze sie za tym sklepem... i kupie chyba wszystkie cista jakie tam maja... a to z czekolada i karmelem to chyba ciezarowke zamowie
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kazdym sklepie napewno jest.. jak tz wroci to ci podam nazwe tego czekoladowo -karmelowego ![]() i sie zapytasz w jakims supermakrkecie..
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
ja dzis mam ogromny apetyt brzuch mnie boli z przejedzenia..twardy jak kamien.. ciasno tam niezmiernie.. ![]() ale i tak jesc mi sie chce.. ![]() pojem chociaz cipsy hehe ja juz nie siusiam w nocy !!jupiide przed snem okolo 1-2 w nocy( a potem jakos ok 7 tak sie ciesze
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-10 o 20:03 |
|
|
|
#4150 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niespodzianke bedziesz miala najpiekniejsza na swiecie ![]() Cytat:
Cytat:
dzieki kochana ale juz kupilam w auchanie moglybysmy sie kiedys razem wybrac na zakupy...nie wiem czy slyszalas o tej hurtowni na wawelu, albo w centrum na przeciw poczty, sa tam tansze rzeczy...mam zamir niebawem tam sie wybrac![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() z srodkow chemicznych uwazaj tylko na te mocne typu domestos...nie wolno nam wdychac takich srodkow opary sa bardzo trujace nawet w III trymestrze. co do wloskow to ja mysle ze lepiej przed porodem, po bedziesz dzidziorkiem zajeta i tylko o nim bedziesz myslala a nie o wlosach
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
poiglot Ty tyle nie wpierniczaj bo skonczysz tak jak ja...73 kg zywej wagi
![]() a z siusianiem ja tez mam teraz spokojniej w nocy ...za to w dzien masakra
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak myslisz.. moze pomalowac mi moja mama wlosy? i tak bede malkowala na jednolity kolor.. wiec nic nie schrzani a jednak fryzjerka wezmie sporo kasy za pofarbowanie... a i tak na to samo wyjdzie co innego gdybym robila pasemka albo balejage.. nie wiem ja chyba tylko pojde do fryzjera zeby mnie obciela szkoda mi teraz wydawac na farbowanie.. 30 funtow jak za 30 funtow to juz mam sporo rzeczy dla dziecka a pipusia nie wiem jak wyglada po porodzie i bardzo dobrze ze nie wiem .. hehe a to pozniej wraca do normy? jest taka jak przed ciaza..? ja to sie boje rodzic ze bedzie mnie strasznie bolalo niedosc ze bardzo krotko wspolzyje ze swoim tz niedawno co nawet zaczelam ! hehe.. .. teraz sie nie przytulam z tz pipka jak nowa hehe a co dopiero jak dziewczyna po pierwszym razie zachodzi w ciaze? ![]() nie chcialabym;
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-10 o 20:27 |
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze fryzjer zawsze zrobil tak jak chcialam...nie wiem jak to jest wydaje mi sie to hormony tak robia...ale nadal jest mi zal kasy bo juz teraz ponad 200 zl nie wydam, tyle rzeczy mam za taka kase dla bobasa.. Chce tylko zebys wiedziala ze to jest duze ryzyko z farbowaniem samej ![]() Wklejam wanienke i podkladke do wanienki...wlasnie niedawno przytachalam z tżtem od bratowej bratowa nie uzywala tej podkladki bo mowila ze nie wygodna, ale dala na sprobe.
|
|
#4154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 3 dni nie wstalam w nocy... budze sie o 8 i tak mnie pecherz napiernicza caly zaladowany ale sie ciesze ze nie wstaje juz jak wczesniej 6-8 razy....Cytat:
po porodzie dziewczyny mowia ze roznie jest... czasami jak cie zszyja to masz ciasniejsza... a czasami luzniejsza... wole ta 1 opcje jak mozna sobie wybrac :P
|
|
#4155 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Dobra - odebralam wyniki z moczu no i rewelacja, bo nic nie mam ponad norme i nie mam bialka Zła - jednak nie zrobie tej glukozy, bo dalej nie ma pani laborantki musze sie zapytac w czwartek gina co teraz ![]() Średnia - bylam u ortopedy i niestety zadne masaze, baseny czy cwiczenia przy moim kregoslupie w ciazy sa niewskazane Marika2121 jeżeli chodzi o nasza służbę zdrowia to ja się nie wypowiadam Ja niestety mam ciemne wloski na nogach i na dodatek szybko rosna ![]() kuroikaze to lepiej idz już na to zwolnienie, po co masz się meczyc i dzidzie tez poiglot91 może to tylko chwilowy kryzys, teraz nam hormonki szaleja, a twój tz tez wszystko przezywa. Gadaniem innych ludzie się nie przejmuj, bo nie warto. My już tez dawno się nie kochaliśmy. Będzie chyba z dobre 2 tygodnie, od momentu jak mnie kręgosłup zaczal bolec, a teraz jakos nie mam ochoty. Jak mnie lekarz w czwartek uspokoi, ze z maluszkiem jest wszystko dobrze to pewnie będzie milusio. trzymam kciuki za rozmowe ![]() Małgosia No jak na razie to ja tez wszystko mam poukładane tak jak ty, ale jak będzie po porodzie to nie mam zielonego pojecia Ale ja się z mojego meza wcale nie śmiałam. On miał taka minke zbitego pieska, bo cos mu się tam wydawalo, a ja go tak brutalnie na ziemie sprowadziłam ![]() Blondynkapoznan A coz takiego on ci zrobil, ze czeka go buba ![]() Aguśkaa83 Ale zes maluszka obkupila Anulka Anulka Pamiętaj, ze jakby co to możesz śmiało z nami pisac Manolita Ubranka i pozostale akcesoria dla maluszka boskie, a te body z napisem „Będę super grzeczny jutro” i „Kocham swoja mamusie” to po prostu wymieklam Fasolka87 Mój maz tez czasami się smieje, ze nasz synek ma ADHD boszenka69 To bezpiecznego lotu zycze i szczesliwego ladowania w ojczyznie No nic zmykam ogladac "M jak milosc", pewnie wpadne pozniej Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-02-10 o 20:37 |
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no mi sie wydaje ze to powraca do normy.. zszycie zapewno duzo nie daje bo wez przez cytrynke przecisnij arbuza to i pochwa jest pewnie powiekszona i luzna.. pewnie czas.. wszystko''zagoji;;
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
malutka
![]() zes mnie pocieszyla.. 2 tygodnie..? ja ze dwa miesiace.. moze poltoramialo cos tam byc jakis miesiac temu ale ja nie moglam.. nie chce juz nawet gadac na temat seksiku... a ja swojemu powiedzialam ze wasi maja na was ochote i ze sie kochacie a on co?''tylko ty tam nie pisz ze ja nie mam bla bla'' ale czy ja pisze?? ![]() ![]() haha
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
poiglot my jakby cos na temat Twojego seksu nic nie wiemy
a tak powaznie....ja tez juz chyba z miesiac nic...rany ta moja pipencja podczas porodu to peknie nie do odbytu a do brody kurde kuracje antybiotykowa zakonczylam moze by cos ten tego...![]() z tym zszyciem to jest jazda....hahahaah a np jak Cie zszyja tak ze wogole tż nic tam juz nie wykombinuje bo sie nie zmiesci? bo przeciez gin nie zna rozmiaru trabki mojego tżta ![]() malutka to co Ty bidulko masz zrobic teraz? a nie masz innego laboratorium? co do kregoslupa to smutno ze w zadne sposob nie mozesz sobie pomoc... ortopeda ma u nas juz przechlapane ![]() a to co kupilam dzis to jest jedna dwudziesta wszystkiego co trzeba kupic...nic z konkretow same drobiazgi...
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak moja..
hehe nie no dlatego wlasnie wydaje mi sie ze nie trylko na zszyciu to polega ale ogolnie o zagojeniu sie fredzi przeciez to rana.. zreszta wiecie jak to jest.. co zostanie nie zszyte samo zrosnie
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sie boje ze wogole zemdleje podczas porodu
![]() a wogole to boje sie ze urodze juz w kwietniu bo wtedy mam najgorsze egzaminy oby nie...
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie urodzic 2 -3 tygodnie przed terminem porodu to zadna targedia ![]() ja mam porod na 3 maja wiec w kwietniu bede juz czekala.. na ten dzien. bojeee sie
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia dziekuje
![]() nawet nie wiesz jak mnie rozbawilo to ze ''bedzie malutki Poiglocik'' haha no nie moge z tego
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam termin na 1 czerwca wiec w kwietniu maluszek bylby jeszcze za maly....ale czuje ze w polowie maja to sie stanie
qrde nie mam nic w prezencie dla tżta na walentynki...troche mi szkoda dla niego kasy moze mu kupie bodziaki w prezencie
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() ![]() ja tez nic nie mam dla tz i nic ode mnie nie dostanie Chcial zebym mu wierszyk napisala hhehe moze i napisze jak mi sie uda ostatanio z wena u mnie ciezko a jeszcze ciezej jak pomysle ze mam dla niego napisac wiersz hehe dziwne to moze ale ja sie jakos wstydze pokazywac mu moje wiersze moj tz pewnie bedzie za jakies 2o min moze 30 wiec wtedy bede musiala sie zmyc
|
#4166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o to mówisz ze TŻ wraca no to proszę rano napisać że ładnie sie pogodziliście trzymam ![]()
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez bede sie zmywac pomalu bo jestem wykonczona, wstalam wkoncu raniutko...
wiersz to bardzo romantyczna sprawa, a moze napisz mu wiersz "o ciezarnej i jej niegrzecznym tżcie" no nie wiersze mu sie wstydzi pokazac...to jak Ty taka wstydliwa, to jak skad sie wzial bobasek w brzuszku?? no chyba ze bocian Wam podrzucil![]() a wiersze piszesz piekne... raaaaany jak moj synek teraz kopie straaaaaasznie ![]() dobra ja uciekam bo dzidzi chyba strasznie nie wygodnie tak sie rozkopala milej nocy Wam zycze
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze.. napisze ale nie wiem czy jutro bo jutro tz ma wolne i jedziemy do szpitala bo jutro mam wizyte a dojazd zajmuje mi sam do niego 1,5 h.. no i jeszcze chce odwiedzic mame.. ![]() wiec raczej nie bede miala czasu
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe wstydliwa taka raczej moze skryta..:P wstydze sie swoich uczuc.. itp jakos niezabardzo idzie mi rozmowa o uczuciach.. nawet glupie przepraszam ciezko mi powiedziec.. taka juz gupkowata jestempakusi nie ma.. a miala czekac na ciasto hehe no nic dam jej nastepnym razem
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilke dac pakusi to co chaiala
pakusia to ciasto to MILIONAIRE SHORTBREAT albo carmel and chocklate shortbreat tak albo tak ![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

SYNEK

) Ale przyznam ze jest przez to problem z planowaniem zakupów( narazie w kolorach"uniwersalnych"

musze sie zapytac w czwartek gina co teraz