|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Cytat:
A czy Ty robiłaś test? Bo z tej mojej choroby nie wszystkie wiadomości z postów do mnie dotarły.
|
|
#3782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
test mam zamiar zrobic w czwartek chyba ze @ przyjdzie. malinko staram sie trzezwo patrzec na moją sytuacje i wiem że to nie musi być ciąża,ale ja już tyle czekam że odrobine nadzieji trzeba miec nawet jak pózniej przyjdzie wielkie rozczarowanie |
|
|
|
|
#3783 |
|
Zadomowienie
|
[quote=araczki;10907036]Niech ten 14.2.2009 bedzie niezapomnianym dniem. Zycze tego serdecznie !
araczki, dziękuję za miłe słowa To prawdopodobnie ciąża gratulacje choć mam delikatne wrażenie ,że jesteś przerażona tak jakbyś nie do konca tego chciała ??gooha3 ta sytuacja jest dla mnie po prostu nieprawdopodobna a nie przerażająca dopiero co rozpoczęliśmy staranka...zaglądając tu na forum, doszłam do wniosku, że nie tak łatwo jest zajść w ciąże, a pary którym udaje w pierwszym cyklu starań mają niewiarygodna szczęście nie chcę się nastawiać na to, że na pewno jestem w ciąży, by potem się nie rozczarować pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i starające się...trzymajcie kciuki! ps. no nie! jednak nie umiem cytować
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Pod każdym postem z prawej strony masz trzy obrazki. Żeby cytować jeden post, należy kliknąć pod tym postem na ikonkę "cytuj". Jeśli chcesz wielocytować, trzeba klikać na ikonkę środkową z plusem, a na koniec na "Odpowiedz".
|
#3785 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mialam taki problem. Ja nie wiem czego skasowałam na poczatku te jakies znaczki które wyskakują "quote", ich nie mozna kasować. Podpisy po cytowaniu mają być po tym "/quote"![]() na pewno Ci sie uda
|
#3786 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny, może dojdę do wprawy ... niebawem
|
|
|
|
#3787 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie właśnie małż zabrał do Magnolii..pod byle pretekstem..i niby przypadkiem do sklepu Swarovskiego... pokazuje mi śliczne kolczyki..ale cena taka że szczęka mi opadła..i powiedziałam że wychodzimy..yyy..no to focha zarzucił..i powiedział że nic nie dostanę
ale w piątek jak będziemy w kinie to myślę że pójdziemy tam.. ![]() wiecie coś więcej o tych kryształach swarovskiego?
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to niezły prezent możesz dostać na walentynki
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam malin30 Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 36 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone dana260 - (Marzena, 31 lat, Warszawa), cykl 1, last @ 8.11 "N@sty" - (Ania, 25 lat, Manchester) cykl 9, last @ 18.11 Sylwiaaa88 - (Sylwia, 20 lat, Włocławek) cykl 3, last @ 6.12 Chica de Polonia - (Marta, 24 lata, Poznań) cykl 5, last @ 25.12 Milibili - (Magda, 22 lata, Śląsk) cykl 2, last @ 30.12 ![]() flowerspower - (Ewelina, 23 lata, Częstochowa) cykl 2, last @ 1.01 Nika1980 - (Dominika, 28 lat, Rotterdam) cykl 1(5), last @ 3.01 ![]() sweetpinky - (Martyna, 25 lat, Radom) cykl 4, last @ 5.01 ![]() malin30- (Magda, 32 lata, Słupsk) cykl 2, last @ 7.01 ![]() anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 3, last @ 7.01 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 4, last @ 9.01 Koona - (Ewa, 27 lat, Kujawianka w Warszawie) cykl 1, last @ 9.01 miss.hot - (Monia, 26 lat, Lublin) cykl 2, last @ 14.01 basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) cykl 4, last @ 14.01 sorejna - (Joasia, 28 lat, Kujawsko-Pomorskie) cykl 1, last @ 16.01 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 6, last @ 17.01 kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 1, last @ 19.01 dramaturgia prostactwa - (Natalia, 22 lata, Chrzanów) cykl 2, last @ 20.01 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 6, last @ 23.01 ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 3, last @ 23.01 whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 2, last @ 25.01 Agusia_a9 - (Agnieszka, 19 lat, Trzebnica) cykl 2, last @ 25.01 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 7, last @ 30.01 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 2, last @ 31.01 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK) cykl 3, last @ 4.02 celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 4, last @ 6.02 Sweet_jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 3, last @ 6.02 aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 7, last @ 6.02 gusiec - (Agnieszka, 27 lat, Buenos Aires) cykl 19, last @ 6.02 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 10, last @ 9.02 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 5, last @ 9.02 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) maugoszatka – gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009) Karola_82 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009) gosiaczekdm – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009) *kaalinaa* – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009) Cassandra 23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009) Ania0104 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009) erysipelothrix – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009) Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009) BASIA3333 – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach aassssiiiikkkk – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu magdzia50 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu IwonkaAnna83 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Na liście występuje kolor biały: PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*]
|
#3790 |
|
Wtajemniczenie
|
heehe, Malinko, najpierw kupił mi płaszczyk i ciągle gadał że to już na Walentynki, a teraz nagle chce kupić znów prezent, to nie będę się opierać
![]() jak zakupi coś to Wam wyślę foto o ile się zdecyduje, bo ja to raczej w złocie gustuje, co dla wielu już jest nie modne.. (tato, małż i teść wciąż mi powtarzają że cyganie mnie złapią i ręce z pierścionkami obetną )
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#3791 |
|
Zadomowienie
|
dziwczyny moja nadzieja nie trwała długo bo dostałam lekkich jasno-różowych plamien
2 miesiące temu też miałam najpierw plamienie a nastepnego dnia@ przyszła. jest mi tak zle a myślałam ze walentynki bedą w tym roku wyjątkowe chyba pójde sie położyć bo nie mam na nic siły . miłego wieczoru Wam życzę
|
|
|
|
#3792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedyś kupilismy z TŻtem znajomemu na urodziny klepsydrę, taką maleńką z kryształkami Swarovskiego na Grand Canarii. Być może nie był to zbyt taktowny prezent, bo facet obchodził 60 urodziny, ale ta maciupka klepsydrunia była najtańszą rzeczą w tym sklepie a dla nas i tak była mega kosztowna. Na szczęście znajomy jest Holendrem, oni są bardzo wyluzowani i śmiał się z prezentu
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Rozeznanie
|
|
#3795 |
|
Wtajemniczenie
|
Ula Kochanie!
My tu wszystkie to przechodzimy co miesiąc..mamy nadzieję że @ tym razem się nie pojawi..ale jak widać ten rok jest owocny..i już kilka Naszych dziewczynek pozbyło się @ na 9 miesięcy! musisz być dobrej myśli, rozumiem Cię doskonale bo też się zawsze dołuję..ale musisz być silna..bo Twoje zdrowie to jest zdrowie tej fasolki która ma się pojawić w Waszym życiu! w końcu nad tym pracujecie! psychika w tym wypadku jest również bardzo ważna, stres nie służy zdrowiu pamiętaj o tym..ale Nasze dziewczynki które mają fasolki w brzuszku..wciąż Nam wysyłają fluidy..i wspierają Nas! musisz być dobrej myśli! pamiętaj że w tym wszystkim jest jeszcze Twój mąż, który jest równie ważny, nie pozwól by poczuł się odrzucony.. odstresuj się troszkę...naszykuj romantyczną kolację w Walentynki..kup truskawki...szampana....w końcu to naturalny afrodyzjak.. i po pięknej kolacji.. ...działajcie nie patrz na to czy masz owulację czy nie..po prostu poddaj się przyjemności.. co ma być to bedzie! nosek do góry!Malinko Słodziutka! myślisz że powinnam się skusić? ..obczaje w piątek..i jak coś..zobaczycie )Kees...fakt..poszczęściło mi się ![]() ![]() i na dodatek jest uroczy Keeś, dostałaś @?
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. Edytowane przez aliisanka Czas edycji: 2009-02-10 o 20:08 |
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, ja robię sobie chwilkę odpoczynku od Wizażu. Idę się położyć na momencik przy tv, a potem trochę poprasuję.
|
|
#3797 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wielkie rozczarowanie. Potem nadzieja, że święta będą wyjątkowe, bo @ się spóźniała kilka dni...i w dzień wigilii wstrętna @ przylazła . Aliisanka ma rację - każda z nas co miesiąc wraz z nadejściem @ przeżywa swój mały osobisty dramat, ale nie poddajemy się i walczymy dalej! Trzeba wierzyć, że się uda, trzymaj się cieplutkoCytat:
|
||
|
|
|
#3798 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczynki
Dzięki Wam kochane ![]() ula87 wiem jak się czujesz bo sama przez to przeszłam wczoraj,cały dzień przeryczałam,a rano miałam oczy podpuchnięte,że szkoda gadać,ale to przecież nic nie da Miłego wieczorku życzę Wszystkim
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Basiawlg - mamy taki sam dzień cyklu - co u Ciebie, jak się czujesz ?
Ula - głowa do góry i przygotuj się na walkę w następnym cyklu
|
#3800 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
temp dzis miałam 37,1 i mam śluzu dużo mlecznego co wcześniej przed okresem tak nie miałam zaciskam ![]() ale różnie to może być a Ty??
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Wtajemniczenie
|
basiawlg kolejna zaciążona jak nic
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy
|
|
#3803 |
|
Zadomowienie
|
też nie czuje nadchodzącej @
ale od kilku dni męczy mnie wzdęty brzuszek, choć nic takiego nie jem, co by to mogło powodować, no i często korzystam z toalety, szczególnie z rana tak do południa, gnam do wc jak nawiedzona. nawet budzę się o godzinę wcześniej przed budzikiem bo mnie pęcherz mnie gniecie. ale poza tym nic szczególnego nie czuje. |
|
|
|
#3804 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba naprawdę będzie ROK CUDÓW...
![]() oby tak było...
|
|
|
#3805 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętaj, że Ty Aliisanka jesteś następna w kolejce
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Alisanko powiem Ci, że kryształki Swarovskiego są przecudne!! Myślę, że napewno byłabyś zadowolona, bo na każdą okazję mogłabyś je założyć. Ja osobiście uwielbiam takie cuda!!
Dziewczyny, oczekujące na @- trzymam kciuki aby się nie zjawiła!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3809 |
|
Wtajemniczenie
|
miss hot, no mam nadzieje że dziewczyny dobrze mi wyśniły ten sen
to mój cykl
|
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że wieczorkiem będzie gwarniej, ale chyba wszystkie już poszły spać... To chyba i ja tak zrobię (chociaż nie muszę jutro zrywać się do pracy )
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

gratulacje
dopiero co rozpoczęliśmy staranka...

a Ty??