|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Martucha ładne obrączki, ale licz się z tym, że to co jest teraz takie matowe z czasem będzie się ścierało-ostatnio nam pani mówiła. Ale obrączki bardzo ładne
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha bardzo ładne obrączki
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
martucha, fajne obraczki, ale kaska ma racje, te matowienie bardzo szybko wam zejdzie. Dzis bylam u jubilera i ten powiedzial, ze takie matowienie potrafi zejsc... po 2 miesiacach.
jest inne matowienie, ktore schodzi po ok 2 latach, to cos podobnego do takieo matowienia, ale bardzo, bardzo glebokie. Przypomina faktura gruboziarnisty papier scierny, ale na prawde taki gruboziarnisty.no wlasnie bylam dzis u jubilera i te nasze obraczki za sama robocizne musialabym zaplacic 550/650 zl dajac swoje zloto. Za kazdy dodatkowy gram wezmie 60 zl. Co ciekawe za podobne obraczki znajoma u tego samego jubilera placila 1000 zl za wszystko, bez swojego zlota... Tylko, ze u niej srodek gladki a nie matowiony jak u mnie i srodek dosc mocno wystajacy... Musze pogadac z TZ co on na to.
|
#1684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec tylko dlatego sie nzdecydowalismy na taka fakturedziekuje Cytat:
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakos to do mnie nie przemawia bo wtedy moja obraczka byla by calkiem inna niz mojego TZeta ![]() tutaj nosi sie tak .. ( zdjecie w zalaczniku ) sliczne te wasze obraczki ![]() ![]() ![]() bardzo mi sie podobaja te co nam sie spodobala dla TZeta tez ma taki sam ksztalt i te rowki jak wasze tylko ze ten gruby pasek co macie przez srodek to u nas by byl z bialego zlota a te cienkie co wy macie z zoltego zlota byly by z bialego tylko ze te co widzielismy nie sa matowe ...
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-02-10 o 20:09 |
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się podoba jak obrączka pasuje do pierścionka zaręczynowego
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
fakt ladnie sie komponuje z pierscionkiem zareczynowym ...
ale przeciez nie bede nosila zareczynowe i obraczki na tym samym polacu
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
no niby się tak nie powinno nosić, bo się ścierają
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
oo tak? to nawet o tym nie wiedzialam
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
kaska ale amerykanie to maja dla kobiet pierscien a nie obraczke. Troche to u nich inaczej jest.
Z tym zaplodnieniem i plcia dziecka to jest udowodnione, na discovery oglądałam Chodzi o to - ze plemniki z chromosomem dziewczynki sa powolne ale silniejsze Dlatego zeby poczac dziewczynke mozna a nawet nalezy kochac sie przed oowulacja, zeby plemniki spokojnie doplynely na spotkanie ![]() Plemniki z chromosomem chlopca, sa szybsze Dlatege gdy dochodzi do zblizenia podczas owulacji najszybciej docieraja do jajeczka i maja wieksza szanse zaplodnic je. Dlatego z większosci wpadek rodza sie chlopcy - podczas owulacji kobieta ma najwieksza chcice hehehe popscene znowu zaplon szachisty mam. Musisz robic za rzadki sos. Mi jeszcze nigdy nic nie wyplynelo A robie dwa sosy nawet ![]() czerwony z soku pomidorowego - ale nie calego tylko tak zeby miesko bylo w sosie jesli dodasz koncentratu, przed dodoaniem soku pomidorowego, to zagesci sie miesko z cebulka ![]() Drugi - bialy na zasmazce i mleku ;] i wsio ![]() Jak sie zapiecze to nadmiar wsiaka w surowy makaron i gotowe ![]() martucha super, choc kibicowalam tym bardziej skomplikowanym hihi jakos bardziej mi do Waszej zakreconej natury by pasowaly ![]() Ja nie moge zmaontowac obraczki i zareczynowego na jedynm, bo sie nie zgrywaja ksztaltem, wiec bede musiala przelozyc, i nauczyc sie krecic lewa reka pierscionek na palcu
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
zaaaabcia, to ja mialam podobny problem dzis, ale w druga strone. Jak powiedzialam, ze chce takie obraczki (wzielam zdjecie), tylko damska bez brylantow a meska taka sama tylko szersza, to babka zrobila oczy jak 5 zl, bo sie do pary dobiera. No ale przeciez bylyby do pary, tylko TZ mialby szersza, tylko tak bylaby roznica. A ona dalej, ze to juz nie para, bo jak para to obie musza byc szersze i takie tam. Na co jej mowie, ze my dobieralismy do wygladu na palach. U mnie lepiej wyglada 5 mm a u TZ 7 mm i tak chcemy.
Co ona tak sie martwi. Przeciez to nie ona bedzie te obraczki nosic.
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
no to kolejny przyklad na to, ze u mnie jest inaczej niz u wszystkich...
![]() ![]() Cytat:
a co do chcicy to owszem, mam ja przed i w trakcie owulacji ale najwieksza przed okresem. ![]()
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak z innej beczki, chciałam mojemu przyszlemu mężowi zrobić goloneczkę na obiad,macie jakiś sprawdzony przepis?
|
|
|
|
#1696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór koleżanki
DOMINDA w Pannach Młodych napisałaś : cytuję : Cytat:
18.10.2008 : Cytat:
hihi tutaj piszesz tak, a tam gdzie zdjęcia tak : oj nie ładnie tak kręcić ![]() Mam nadzieję,że jak ja zamieszczę zdjęcia w sukni będę oceniana prawdziwie... Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-02-10 o 20:44 |
||
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
klasyczna golonka najlepsza :d w warztwkach
![]() poszukaj na portalu wielkie zarcie, na pewno cis dobrego zamiescili ![]() http://www.gotowanie.wkl.pl/szukaj.p...&szukaj=Szukaj |
|
|
|
#1698 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo ja ten sosik robię tak, że nie daję dużo mięsa, bo nie przepadam i też staram się nie zagęszcząć mąką jak tylko mogę
w smaku jest ok, tylko że wypływa
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam pierwszy rozdział
Martuszka obrączki sliczne a my z Tz chyba klasyczne weźmiemy, coś jak ma Azzis... i tu prośba do Azzis:wklej prosze jeszcze raz swoje chciałabym Tz pokazać![]() Kliwia Wy tu o goloneczkach...mniam. Mój Tz na walentynki w sobote chce golonke ![]() A dzis mi kupił mój Kochany Narzeczony prezent walentynkowy, kurteczke ze skórki (skóropodobnej ) ciemna zieleń sexi, ale w sobbote dopiero dostane strasznie się na nią uparł, już w piatek byliśmy oglądac, ale dzis miały byc nowe kolory i były fajowe.
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1701 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja może zrobię takie donaty
![]() http://arabeskawaniliowa.blogspot.co...doughnuts.html |
|
|
|
#1702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie chciałam sukienki bez ramiaczek, bo wygladałabym jak babochłop-mam za szerokie ramiona. Wszelkie ukośne paski drapowania wyszczuplają. o tego rózne sztuczki krawieckie typu bogata góra( np. koronkowa) przyciągaja wzrok do tej fajnej części ciała a odwracają wzrok od innej...Zobaczysz że bedzie dobrze i znajdziesz a najpiękniejszą sukienkę![]() Poniżej coś, co na osóbce z rozmiarem 40 wygląda super szczupło-mierzyłam Fajnie podkreśla biust. A na tej modelce baaardzo średnio prawda?
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przychodzę dziś do domu, a mój Miś, kochanie miałem kupiłem Ci prezent na Walentynki, ale nie mogę już wytrzymać i dostałam kolczyki
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
popscene ja pomidorowego nigdy nie zageszczalam, tylko do bialego lyzke dwie
na zasmazkeNo to dodaj wiecej cebuli, zeby cos w tym sobie plywalo. Albo zrob z pieczarkami, tudziesz jakimis warzywami hę? nieeeeeeeeeeeeeee - paczki to na tlusty czrwatek zarezerwowane ![]() ![]() ![]() dekoderka ano bardzo srednio bo ona nie ma biustu
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-02-10 o 21:40 |
|
|
|
#1705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
domi7ks Jak długo pisałaś ten rozdział? Ja od poniedziałku przymierzam się do drugiego rozdziału i to jest strasznie ciężkie!!! Najgorsze jest to, że na napisanie 1 rozdziału miałam tygodnie: cały pierwszy się opierniczałam, w drugim szukałam odpowiednich informacji po książkach i coś zaczynałam pisać, no i ostatni był na pisanie. Coś mi się wydaje, że tym razem też tak będzie..
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
jka mowie o "tej" sukience nie o fasonie czy modelu tylko konkretnie o sukience tej dziewczyny,
Cytat:
![]() Cytat:
tesc jest po bajpasach i moze jesc tylko chude golonki a ja to sie wiecznie odchudzam wiec mi pasuje
|
||
|
|
|
#1708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No na zdjęcia slubne oniaczka napisałam ze suknia fajna -ze orginalna bo tak jest A tu u nas napisałam do tego co pisały inne panie ze po prostu żle wszyty pas a co do materiału -jednym sie totalnie nie podobał a ja napisałam tylko co to za materiał i tyle Przeciez nie bede pisac tego pod zdjęciami z wesela bo i po co
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie to ide spac... a co se bede siedziec dobranoc
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam przez 1,5 tygodnia. Zaczełam tydzień temu w piątek i pisałam przez kilka godzin dziennie. Jeszcze bede musiała poprawic i upiększyć go (bo np korzystałam z jednej książki, a nie miałam autora, bo zapomnialam przepisac i przypis u mnie brzmi:nieznany autor i tylko strone podana mam![]() Literature miałam już wczesniej, ale jeszcze doszukałam troszke bo mi do jednego podrozdziału brakowało. Jutro sie biore do kolejnego rozdziału. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

jest inne matowienie, ktore schodzi po ok 2 latach, to cos podobnego do takieo matowienia, ale bardzo, bardzo glebokie. Przypomina faktura gruboziarnisty papier scierny, ale na prawde taki gruboziarnisty.
wiec tylko dlatego sie nzdecydowalismy na taka fakture
i jakos to do mnie nie przemawia bo wtedy moja obraczka byla by calkiem inna niz mojego TZeta

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

oj nie ładnie tak kręcić 

na zasmazke