Scent Bar VII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 00:23   #3331
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Nie mam "takich" trunków w barku
A cóż ma znaczyć to wywracanie oczami i ironiczne "takich"?

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Musze sie z wami pozegnacJutro tzn dzisiaj o 6 rano jade juz do Niemiec,nie bedzie mnie 1,5tygodniaJade na urlop do rodzicielkiWracam w niedziele 22 lutego mam nadzieje ze sie stesknicieMam dylematJaki flaszki perfum z soba zabrac
Einen wunderbaren Urlaub wünsche ich dir

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2009-02-11 o 00:24 Powód: litery się rozlazły
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 00:25   #3332
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mam same "elytarne" alkohole - greckie wina, Malibu, koniak jakiś, a ty tu z żołądkową wyjeżdżasz

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-02-11 o 00:26
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 00:27   #3333
Aragonte
Wtajemniczenie

Teza, odpoczywaj, wracaj zdrów i nie potłucz flaszek

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Z tego zdziwienia ważyłem się trzy razy, w różnych miejscach, coby wykluczyć nierówności podłogi Ale też podejrzewam, że to zbyt piękne, by było prawdziwe
Ej tam, nie trać nadziei Skoro uzupełniałeś płyny, to nie może być po prostu odwodnienie

Cytat:
Piona
Nie lubię siebie też za takie smęcenie więc odpowiem pozytywniej: ja tam Cię lubię, Gryksiu, nie znasz się
Wiem, mało przekonująca jestem, powinnam chociaż czcionkę pogrubić albo cuś

A wracając jeszcze do tematu: muszę zdecydowanie popracować nad pewnymi sprawami, przeraża mnie, jak łatwo jestem w stanie się osunąć w dół, a potem, zamiast próbować wyłazić, przebieram łapkami, żeby mnie ziemia lepiej zasypywała... Szkoda też, że łatwiej jest mi wybaczać innym błędy czy potknięcia niż swoje własne

Wrrr, idę spać, zanim się do końca znielubię.

Z miłych wieści tego dnia - przybył to mnie mój Świętowit
No to już tylko smoki będę dalej spokojnie kolekcjonować, mam swoją biżu
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 00:27   #3334
gryx82
BAN stały

No proszę...

Madzik Dowbor pokazała mi moje miejsce
Stary 2009-02-11, 00:29   #3335
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle często mam wrażenie, że mężczyzna uważa to za naturalne. Jakby im to zostało z epoki kamienia łupanego. Może to jest jakiś gen.

I widzę wokół, że nawet jeśli któryś nie ma tego mechanizmu (bo mama w domu nauczyła), to bardzo mało trzeba, kilka głupich błędów partnerki, trochę przesadnej dobroci z jej strony i zaraz mu się ten mechanizm włącza.

Tu bym mogła przepisać powyższe.
My się jakoś łatwiej uginamy. Więcej robimy "dla nas". Jeśli oni muszą coś poświęcić, to zwykle jest to nie "dla nas", a "przeciw nim".
W sumie to naturalne zachowanie na zasadzie "im więcej wymagasz, tym więcej dostajesz" ale jakoś rzeczywiście mam wrażenie, że chłopców się bardziej do tego wymagania i dostawania socjalizuje...
Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Chciałam coś napisać, ale nie napiszę, nie powinnam. Sabb, czy mogę wiedzić jaki jest Twój ojczysty język. Przepraszam jeżeli jestem zbyt bezpośrednia
Niemiecki.
To znaczy to mój pierwszy język. Do nastego roku życia klęłam i modliłam się niemal wyłącznie po niemiecku.
Od kilku lat w uśpieniu. A szkoda.

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Ja to jestem taki " dziad, ale honorowy " - czyli nie to nie, łaski baz. Zaciskam zęby i radzę sobie sama. Nie lubię się prosić, przymilać.
O! To jest określenie genialne! Dziad, ale honorowy. To i ja.

Dbaj o siebie Kaganku. Lekarzy trudno lubić, ale znosić należy...
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Chciałabym tak umieć, może z czasem się nauczę.
Nie znoszę nadskakiwania.
Ja też nie. Ale z drugiej strony mam czasem tak niewyparzoną gębę, że... Szkoda gadać...
Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Sabbath, doczytalam, ze jakis problem z Krolewna byl. W tej chwili sie nie bede wypowiadac, bo nie doczytalam wszystkiego wiec nie mam prawa tego robic. Poprosty Cie przytule Wiem, ze jestes silna, wiem tez, ze nie dasz mu zachowywac sie jak jakis terrorysta
Taaa... W odwecie sterroryzuję jego.
Cytat:
Napisane przez chooomik Pokaż wiadomość
Twarde babki wszystkie jesteście i widzę coraz więcej wśród kobiet takiej postawy, zastanawiam się czy w perspektywie kilku pokoleń to coś zmieni w postawie mężczyzn, czy ten gen o którym pisze kropka jakoś chłopom zaniknie czy może wręcz odwrotnie, w ramach samczego buntu.
Tez ciekawa jestem. I jeszcze tego, jak zmieni się podejście wiekszości kobiet do męskich praw i "kobiecych sposobów".
Cytat:
Jeszcze odnośnie K. Sabbath i ogólnie ludzi - wzorce wyniesione z domu mają ogromne znaczenie
Mają, oj mają...
I to obserwuję nie tylko u Królewny, ale tez u siebie. Najgorsze jest to, że tak jak on podświadomie usiłuje powielać wzorce ze swojego domu rodzinnego, tak i ja podświadomie wchodzę w role z mojego... Też tego nie lubię.
Cytat:
A pozostając w temacie - skubałam dziś kotu jajka

żeby nie było - praktykuję w lecznicy wet i mieliśmy dziś kiciora na kastracji. Moja pierwsza kastracja, zawsze byłam przekonana, że te okolice się goli raczej, a okazało się (co zresztą jest dość logiczne), że akurat tego obszaru się wygolić nie da - więc sierść się wyskubuje
Ale nie na żywca?!
Cytat:

Miałam dziś jazdy. Tak źle to chyba jeszcze nie było Pier... mi się wszystko, byłam chlernie rozkojarzona i zestresowana. Nie poznawałam dziś siebie - instruktor zresztą też - tzn. był totalnie zszokowany moim "uwstecznieniem". Nie, żebym jechała na rondzie pod prąd, ale dziś się. Normalnie dooooopaaaa

Jestem totalnie wykończona, śpiąca i zdegustowana sobą
Zdarza się. Ciagle jeszcze się uczysz, masz prawo do błedów. Tylko ten, kto nic nie robi ich nie popełnia.

Cytat:
hym dziwna sprawa dziewczyny.... przed chwilą dostałam maila ( z prywatnego adresu gmail od kogoś) o następującej treści :

"Witaj (tu moje imię),

Firma w ktorej kupowales perfumy nie zabezpieczyla
Twoich danych osobowych zgodnie z obowiazujacymi w Polsce przepisami.

Twoje dane byly niezabezpieczone i dostepne w internecie w zasadzie dla kazdego do dnia 09.02.2008r.

W czasie od Twojego zamowienia do w/w dnia mogly zostac wykorzystane przez dowolnego uzytkownika w sieci. Odpowiedzialnosc za ten stan rzeczy ponosi sklep internetowy w ktorym kupowales/as perfumy.

Jesli interesuja cie szczegoly przeslij maila zwrotnego z odpowiednim zapytaniem.

Jesli zostales poszkodowany mozesz domagac sie odszkodowania od firmy ktora
umozliwiala niekontrolowany i nieautoryzowany dostep do Twoich danych osobowych.

Nastepujace dane byly dla innych uzytkownikow sieci dostepne:

Twoje dane (czesc dla celow weryfikacyjnych ujawniamy po pobraniu z zaszyfrowanej bazy wylacznie Tobie)-

imie - ....

nazwisko -...

ulica ...

nr domu: ....

firma ...

kod ...

miasto: ....

tel ...

email ...

haslo do sklepu internetowego...

adres dostawy perfum ...

Nie zgadzamy sie z tym aby tak funkcjonujace firmy dzialaly bez konsekwencji w internecie jesli popierasz nasza incjatywe informowania o naruszeniach Twoich dobr osobistych prosimy o maila z podziekowaniem.

informujemy Cie, ze my pozyskalismy Twoje dane w sposob zgodny z przepisami prawna jakie w Polsce
obowiazuja, bez watpienia winny jest sklep w ktorym kupowales/as perfumy - posiadmy dowody i na Twoja prosbe je udestepnimy.

PS: Niniejszy mail zostal wygenerowany automatycznie, ze wzgledu na prawo nie mamy bezposredniego wgladu w Twoje dane, ktore sa trzymane w celach dowodowych w postaci niejawnej (zaszyfrowane) po to abysmy My sami nie naruszyli ustawy o ochronie danych osobowych. Mail zostal do Ciebie wyslany w sposob automatyczny, my nie wiemy kim jestes, nie mamy wgladu do Twojego maila i Twoich danych osobowych, dane te zostaly pobrane z zaszyfrowanej bazy i wylacznie przeslane Tobie./r/n

Wiec jesli odpisujesz prosimy o przedstawienie sie."

:conf used:

perfumy kupowalam w sklepie internetowym 2 razy w życiu...w perfumeo.pl i domzdrowia.pl - obie transakcje odbyły się w drugiej połowie roku 2008... co ja mam z tym fantem zrobić? dane osobowe rzeczywiście ten ktoś ma moje (wykropkowałam wam te miejsca).
Chooomiku, to wygląda na regularne przestępstwo internetowe i powinno zostać zgłoszone na policję.
Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Sabbath
Zasmuciły mnie i wkurzyły bardzo posty o dokonaniach Królewny.
Sama zdiagnozowałaś sytuację lepiej chyba, niż ktokolwiek mógłby Ci to powiedzieć. Jestem pewna, że doraźnie znajdziecie porozumienie, ale kurczę, tym chłopem trzeba potrząsnąć. Co on wyprawia?
Można spytać, ile lat ma Ivo? Trzepnęła mną m.in. wizja pogrywania przestraszonym, małym dzieckiem zostawionym bez opieki w domu i mam nadzieję, że wkrótce ten argument wypadnie z ręki panu K.
Ivo jest już dużym chłopcem. Własnie skończył 11 lat, więc nie jest małym dzieckiem.
Z przeprowadzonej przeze mnie bezpośredniej konfrontacji obu stron wychodzi, że zgodził się zostać sam. Do taty nie zadzwonił, ale za to dzwonił do mnie, bo wie, przebiegła bestyjka, że mama jak zwykle się przejmie. Heh...

Jestem narwana i nie lubię tego.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-02-11 o 00:31
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 00:30   #3336
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik Dowbor pokazała mi moje miejsce

Gryksiu, znowu sobie grabisz...:rolleyes :

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 00:41   #3337
chooomik
Rozeznanie

GG do chooomik

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ale nie na żywca?!
Na żywca to ten kot by ze mnie duszę wydrapał za takie skubanie... pod narkozą oczywiście i to podwójną, dla bezpieczeństwa dodatkowo kocię leżało przytroczone do stołu koty to kurcze naprawdę mogły by służyć za broń masowego rażenia w razie potrzeby (np skubnąć delikwenta w jajko i wypuścić na wroga) , psy to pestka.

Cytat:
Chooomiku, to wygląda na regularne przestępstwo internetowe i powinno zostać zgłoszone na policję.
Zgooglowalam sprawę i wydaje się, że nie jestem odosobniona, znalazłam topik na jednym forum w którym ktoś też dziś dostał takiego maila...kopnę się na policję jutro, nie wiem czy coś pomogą, ale warto sprawdzić.

dobrej nocy wszystkim

The water's dark and deep inside this ancient heart
You'll always be a part of me...
chooomik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 00:44   #3338
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
koty to kurcze naprawdę mogły by służyć za broń masowego rażenia w razie potrzeby (np skubnąć delikwenta w jajko i wypuścić na wroga) , psy to pestka.

Zgadzam się

Dobrej nocy

Właśnie nałożyłam sobie na twarz Lysanel Active - JAK TO BOLI I SZCZYPIE!!!!!!!!!!!!

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 00:44   #3339
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Teziaku - baw się dobrze, odpocznij A flaszki - bierz wszystkie
Cytat:
A cóż ma znaczyć to wywracanie oczami i ironiczne "takich"?

Einen wunderbaren Urlaub wünsche ich dir
Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Teza, odpoczywaj, wracaj zdrów i nie potłucz flaszek

Ej tam, nie trać nadziei Skoro uzupełniałeś płyny, to nie może być po prostu odwodnienie

Nie lubię siebie też za takie smęcenie więc odpowiem pozytywniej: ja tam Cię lubię, Gryksiu, nie znasz się

A wracając jeszcze do tematu: muszę zdecydowanie popracować nad pewnymi sprawami, przeraża mnie, jak łatwo jestem w stanie się osunąć w dół, a potem, zamiast próbować wyłazić, przebieram łapkami, żeby mnie ziemia lepiej zasypywała... Szkoda też, że łatwiej jest mi wybaczać innym błędy czy potknięcia niż swoje własne

Wrrr, idę spać, zanim się do końca znielubię.

Danke Schon Alles!Tschus
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 00:55   #3340
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja tam Ciebie też lubię, Aragonte, głupoty piszesz

Cytat:
Gryksiu, znowu sobie grabisz...:rolleyes :
To był tylko koński zalot

Cytat:
Właśnie nałożyłam sobie na twarz Lysanel Active - JAK TO BOLI I SZCZYPIE!!!!!!!!!!!!
Eksperymenty z kwasami?

Ja zamierzam poważnie zastanowić się nad Roaccutanem, tylko ta cena

Cytat:
Danke Schon Alles!Tschus
Rozbrajasz mnie
Stary 2009-02-11, 01:00   #3341
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Rozbrajasz mnie Co nie znaczy, że mi się ten koński zalot podobał
Cytat:
Eksperymenty z kwasami?
Kuracja na gładkie lico

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 01:12   #3342
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dziewczyny!
widze ze zostałyscie dogłębnie poruszone moimi światłymi radami
jeszcze nigdy na wizazu moja wypowiedź nie została zacytowana tyle razy
Oczywiście były one celowo przejaskrawione i z oczkiem, kilka razy potem wypowiedziałam sie na ten temat na serio. teraz sie głupio czuję bo co chwile ktoś czyta co Polly powiedziała hehe,i bez dalszej czesci to wyglaa...no tak jak wygląda.
Ostatni raz w temacie- zauważam od dłuzszego czasu pewne zjawisko ( do przemyśleniaa dla twardych babek) że kobiety na tyle stwardniały i zhardziały, że przestały zauważać ze chłop też człowiek, a faceci w nowej rzeczywistości trochę są zdezorientowani i im odbija-starają sie pokazać ze jednak to oni są twardsi.
no dajcie czasem pożyć waszym facetom

Cytat:
Twarde babki wszystkie jesteście i widzę coraz więcej wśród kobiet takiej postawy, zastanawiam się czy w perspektywie kilku pokoleń to coś zmieni w postawie mężczyzn, czy ten gen o którym pisze kropka jakoś chłopom zaniknie czy może wręcz odwrotnie, w ramach samczego buntu.

Jeszcze odnośnie K. Sabbath i ogólnie ludzi - wzorce wyniesione z domu mają ogromne znaczenie

żeby nie było - praktykuję w lecznicy wet i mieliśmy dziś kiciora na kastracji. Moja pierwsza kastracja, zawsze byłam przekonana, że te okolice się goli raczej, a okazało się (co zresztą jest dość logiczne), że akurat tego obszaru się wygolić nie da - więc sierść się wyskubuje
chooomik!!! ty jesteś potworem! a ja myslałam żeś ty zwiewna i wrażliwa osoba a ona pieski ciacha, kotkom jajka skubie...

Cytat:

Miałam dziś jazdy. Tak źle to chyba jeszcze nie było Pier... mi się wszystko, byłam chlernie rozkojarzona i zestresowana. Nie poznawałam dziś siebie - instruktor zresztą też - tzn. był totalnie zszokowany moim "uwstecznieniem". Nie, żebym jechała na rondzie pod prąd, ale dziś się. Normalnie dooooopaaaa

powiem Ci jedno- dzisiaj był bardzo,bardzo zły dzień, coś sie działo serio, u mnie w robocie dom wariatów NIGDY nie widziałam czegoś takiego...nawet opisac sie nie da,tak że sie nie przejmuj-taki dzien lewy-
nie twoja wina

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-02-11 o 01:13
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 01:16   #3343
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
powiem Ci jedno- dzisiaj był bardzo,bardzo zły dzień, coś sie działo serio, u mnie w robocie dom wariatów NIGDY nie widziałam czegoś takiego...nawet opisac sie nie da,tak że sie nie przejmuj-taki dzien lewy-m
nie twoja wina
Zastanawiam się, czy nie masz racji. Dziś mi wszystko np. leciało z rąk, co chwyciłam, to spadło, jakaś taka rozkojarzona strasznie byłam. Mama natomiast zapomniała wziąć do pracy portfela, zegarka, przelewów ( zazwyczaj wszystko szykuje sobie z wyprzedzeniem).

Może jakaś zmiana ciśnienia

Najważniejsze, że od ponad godziny jest nowy dzień

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 01:20   #3344
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Zastanawiam się, czy nie masz racji. Dziś mi wszystko np. leciało z rąk, co chwyciłam, to spadło, jakaś taka rozkojarzona strasznie byłam. Mama natomiast zapomniała wziąć do pracy portfela, zegarka, przelewów ( zazwyczaj wszystko szykuje sobie z wyprzedzeniem).

Może jakaś zmiana ciśnienia

Najważniejsze, że od ponad godziny jest nowy dzień
u mnie w robocie na jakieś 20 osób pracujących
2 ogłosiły depresję
3 płakały
5 się kłociło i wyzywało i trwało to ponad godzine
z 10 jest obrazonych na wszystko i wszystkich a kilka sie po prostu nie odzywa
chaos!!!
coś było w powietrzu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 01:24   #3345
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
2 ogłosiły depresję
3 płakały
chaos!!!
coś było w powietrzu

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 01:28   #3346
gryx82
BAN stały

Cytat:
Rozbrajasz mnie Co nie znaczy, że mi się ten koński zalot podobał
Na przyszłość postaram się być bardziej filuterny

Cytat:
2 ogłosiły depresję
3 płakały
chaos!!!

---

Dowiedziałem się przed chwilą, że Gucio to zapach dla "dyplomaty po sześćdziesiątce"... I co ja teraz pocznę z moimi odlewkami?
Stary 2009-02-11, 01:32   #3347
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Na przyszłość postaram się być bardziej filuterny

Może ja już powinnam iść spać?

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 01:35   #3348
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Zgooglowalam sprawę i wydaje się, że nie jestem odosobniona, znalazłam topik na jednym forum w którym ktoś też dziś dostał takiego maila...kopnę się na policję jutro, nie wiem czy coś pomogą, ale warto sprawdzić.

dobrej nocy wszystkim
Dobrej nocy.

A to forum to abuse?
Cytat:

Cytat:
Kuracja na gładkie lico
Jeszcze gładsze?!
Tym razem to już ewidentnie odmawiam pokazywania się z Tobą publicznie. i tak czuję się jak przepiórcze jajo przy Tobie.
Cytat:
Dziewczyny!
widze ze zostałyscie dogłębnie poruszone moimi światłymi radami
jeszcze nigdy na wizazu moja wypowiedź nie została zacytowana tyle razy
Oczywiście były one celowo przejaskrawione i z oczkiem, kilka razy potem wypowiedziałam sie na ten temat na serio. teraz sie głupio czuję bo co chwile ktoś czyta co Polly powiedziała hehe,i bez dalszej czesci to wyglaa...no tak jak wygląda.
Ostatni raz w temacie- zauważam od dłuzszego czasu pewne zjawisko ( do przemyśleniaa dla twardych babek) że kobiety na tyle stwardniały i zhardziały, że przestały zauważać ze chłop też człowiek, a faceci w nowej rzeczywistości trochę są zdezorientowani i im odbija-starają sie pokazać ze jednak to oni są twardsi.
no dajcie czasem pożyć waszym facetom
Polly, nie chciałabym tu rujnować Twojego świeżo nabytego przekonania o własnej kontrowersyjności ale ta zaangażowana polemika to jest nie tylko polemika z Tobą osobiście, co raczej z mądrościami serwowanymi przez kobiece pisma i panie, które uważają się za sprytniejsze od całego świata i okolic. To jest takie odreagowanie ostrzału komunałami. Jakoś dość mocno mi się jako osobowość odcinasz od tamtego tła.
Wybacz.

A tak serio - to nie jest tak, że my nagle zaczęliśmy uważać Cię za osobę promującą postawę słodkiej idiotki. Po prostu przytoczyłaś hasła, które na zasadzie klik - wrrrr... uruchamiają w części kobiet mechanizm "nie zgadzam się".
A ponieważ każdej z nas zdarzyło się być częstowaną takimi teoriami (takimi i znacznie ciekawszymi zapewne także) wielokrotnie - ustosunkowałyśmy się do całości tego układu. nie do Ciebie, jako do Polly.
Raz jeszcze

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-02-11 o 02:38
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 01:39   #3349
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Jeszcze gładsze?!
Tym razem to już ewidentnie odmawiam pokazywania się z Tobą publicznie. i tak czuję się jak przepiórcze jajo przy Tobie.

Sabbath
- normalnie cię ... no huknę cię, za te farmazony Huknięcie obiecuję ci od jakiegoś czasu, ale chyba czas spełnić obietnicę

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 01:51   #3350
gryx82
BAN stały

Cytat:
"Filuterny Gryx" Ci nie pasi?

Cytat:
Może ja już powinnam iść spać?
Też pomysł

---

Sabb, z tym jajem to wymyśliłaś (gupote)
Stary 2009-02-11, 01:54   #3351
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
"Filuterny Gryx" Ci nie pasi?
Nie, że nie pasi, ale się zastanawiam co się kryje za hasłem "Filuterny Gryx"
Cytat:
Sabb, z tym jajem to wymyśliłaś (gupote)
O - widzisz! Nawet Gryxiu potwierdza

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 02:27   #3352
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie, że nie pasi, ale się zastanawiam co się kryje za hasłem "Filuterny Gryx"
Yyy... a sam jeszcze nie wiem

Słownik podaje: filuterny (o osobie) - bałamutny, kokieteryjny, ponętny, urokliwy, uwodzicielski, zalotny, zwodniczy

Taaak... Taki właśnie jestem
Stary 2009-02-11, 06:36   #3353
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

Średnio Ale lepiej, niż wczoraj i w niedzielę

Dzisiaj nie pisze ani nie dzwoni, obraził się pewnie za wczorajszy wyłączony telefon Głupia sytuacja. Milczenie nie wyjaśnia niczego, a mi cały czas ciężko na sercu.

Poza tym zrzuciłem 2 kg w dwa dni Nie wiem, jakim cudem
Cytat:
Fakt, że wczoraj zrobiłem sobie głodówkę, ale piłem (wodę ) za czterech, więc odwodnienie odpada Może te krople z Herbapolu rzeczywiście działają

No to wsjo jasne Samopoczucie niefajne miałeś przez głodówkę, a reszta okoliczności przyszła nie w porę i pogorszyła sytuację. Głodówka niestety tak obniża samopoczucie, szczególnie na początku, kiedy wypłukuje się najwięcej toksyn. Potem jest ok. A jeśli uzupełniałeś płyny to było spektakularne schudnięcie Gratuluję Teraz będziesz ważył więcej tylko o to co akurat masz w żołądku i okolicach

Cytat:
To może... gorzka żołądkowa?
co to za szczerzenie się? przeca żołądkowa dobra jest (w małych ilościach)

Cytat:

Trzeba było mówić,że chcesz Świętowita. Ja swojego jakiś czas temu zgubiłam, zsunął mi się z rzemyka, a teraz, dzięki moim kochanym kolegom, mam trzy. Wszystkie srebrne.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 06:46   #3354
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Nie jesteś sama, czytając Twój post miałam wrażenie że piszesz o mnie również. Zwłaszcza to, że łatwiej wybaczać czyjeś błędy niż swoje, bo swoje rozpamiętuję, często wracają żeby dołować.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 07:34   #3355
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:

Wow. Mój biedny kiciuś był skubany? Muszę spytać moją wetkę, jak śmiała skubać memu kotu jajka.

Cytat:

Pocieszę Cię - ja się tak zachowywałam na egzaminie.

Następnym razem będzie lepiej.

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja się już nie wypowiadam bo jestem sama, chciałabym tylko aby mój mężczyzna jeśli takowy kiedyś będzie dogadywał sie ze mną na stopie także partnerskiej, w każdym związku są spięcia o pierdoły ale marzę o kimś kto będzie akceptował mnie i moje decyzje życiowe.
Jedynym takim osobnikiem jest mój przyjaciel. Pewnie tez dlatego jest moim przyjacielem.
Każdy chyba chce tego czego nie ma. Mnie dawno przestało wystarczać, że jestem akceptowana ja i moje decyzje.

Cytat:

Nie zgadzamy sie z tym aby tak funkcjonujace firmy dzialaly bez konsekwencji w internecie jesli popierasz nasza incjatywe informowania o naruszeniach Twoich dobr osobistych prosimy o maila z podziekowaniem.
No chyba kogoś pop...

Cytat:
informujemy Cie, ze my pozyskalismy Twoje dane w sposob zgodny z przepisami prawna jakie w Polsce
obowiazuja, bez watpienia winny jest sklep w ktorym kupowales/as perfumy - posiadmy dowody i na Twoja prosbe je udestepnimy.
Ciekawe czemu to służy i kto co z tego ma.

Cytat:
Musze sie z wami pozegnacJutro tzn dzisiaj o 6 rano jade juz do Niemiec,nie bedzie mnie 1,5tygodniaJade na urlop do rodzicielkiWracam w niedziele 22 lutego mam nadzieje ze sie stesknicieMam dylematJaki flaszki perfum z soba zabrac
Baw się dobrze. Już tęsknimy.

Agnysko - śniłaś mi się dziś. Zapomniałam w jakim kontekście, ale został przebłysk, że to Ty.

"Masz świra to go hoduj."

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-02-11 o 07:35
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 09:02   #3356
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zamierzam poważnie zastanowić się nad Roaccutanem, tylko ta cena

Gryxiu, Roaccutan to moim zdaniem ostateczność. Ma bardzo silne działanie uboczne.Poczytaj sobie w necie. Z doświadczenia zawodowego mogę Ci z czystym sumieniem polecić olejek z drzewa herbacianego.Stosowałam go w swoim gabinecie . Skutecznośc lecznicza prawie 100%. Ma silne działanie przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe i przeciwgrzybiczne. Działa nawet na bakterie oporne na antybiotyki. Raz dziennie smaruje się twarz, a do przemywania można zrobić sobie tonik,czyli kilka kropel wlać do buteleczki i zalać wodą, najlepiej destylowaną.
Rewelacyjny jest też Plasmag Gel firmy Thalgo. Świetnie reguluje wydzielanie sebum, rozjaśnia i "wycisza" skórę. Nakłada się na twarz, pokrywa mokrą gazą i się leży tak z 30 minut i się zmywa wodą.Można stosować codziennie. Wadą jest nieciekawy zapach ryb i glonów,bo są to mikronizowane algi, ale co się nie zrobi żeby ładnie wyglądać Można kupić w salonach kosmetycznych,pracujących na kosmetykach Thalgo. Mam nadzieję,że nie jesteś alergikiem, bo te preparaty mogą uczulać.
Ale się rozpisałam To tak z dobrego serca
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 10:27   #3357
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
G
Rewelacyjny jest też Plasmag Gel firmy Thalgo. Świetnie reguluje wydzielanie sebum, rozjaśnia i "wycisza" skórę. Nakłada się na twarz, pokrywa mokrą gazą i się leży tak z 30 minut i się zmywa wodą.Można stosować codziennie. Wadą jest nieciekawy zapach ryb i glonów,bo są to mikronizowane algi, ale co się nie zrobi żeby ładnie wyglądać Można kupić w salonach kosmetycznych,pracujących na kosmetykach Thalgo. Mam nadzieję,że nie jesteś alergikiem, bo te preparaty mogą uczulać.
Ale się rozpisałam To tak z dobrego serca
O to widzę że ja też mogę skorzystać. Plasmag Gel firmy Thalgo zastanawiam sie co to...muszę na necie poczytać.

Humor do
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 12:04   #3358
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Słownik podaje: filuterny (o osobie) bałamutny,zwodniczy
To już wiemy
Cytat:
ponętny,urokliwy
A to trzeba jeszcze zweryfikiować
Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Następnym razem będzie lepiej.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-02-11 o 12:05
Stary 2009-02-11, 12:05   #3359
chooomik
Rozeznanie

GG do chooomik

Sprawa dziwnego maila się wyjaśniła, okazuje się, że do jednej z perfumerii internetowych byl wlam na serwer wczoraj sprawa jest właśnie zgłaszana na policje przez nich, cześć danych osobowych wyciekło w tym niestety moje... szit szit szit - idę i ja na policje złożyć zeznania.
niech mnie ktoś dobije...

The water's dark and deep inside this ancient heart
You'll always be a part of me...
chooomik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 12:07   #3360
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Sprawa dziwnego maila się wyjaśniła, okazuje się, że do jednej z perfumerii internetowych byl wlam na serwer wczoraj sprawa jest właśnie zgłaszana na policje przez nich, cześć danych osobowych wyciekło w tym niestety moje... szit szit szit - idę i ja na policje złożyć zeznania.
niech mnie ktoś dobije...

Choomiku
, dobrze, że sprawa się wyjaśniła i coś z tym będą robić. Przykro tylko, że wyciekły twoje dane

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości