Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 13:01   #3001
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Kasieńko pewnie że szczera jestem
pasuje Ci kolor żółty, bo masz ciemną karnację i ciemne włosy, więc to kontrastuje z tym żółtym, gdybyś była bladziochą jak ja, to pewnie byś wyglądała strasznie blado, u mnie taki kolor powodowałby, że twarz wyglądałaby sino,a nawet zielono, ale u Ciebie jest ładny kontrast
poza tym każdy ciuszek jest dobrze dopasowany i do sylwetki i do innego ciucha, czyli tworzy to zgrabną całość
ja np wolałabym ubrać ciemny fiolet, jak Iza pisała, bo wolę stonowane kolory, ale Tobie ten żółty naprawdę pasuje

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 13:15   #3002
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Wiecie- nie rozumiem określenia "wieśniara". Jak byłam w szkole średniej najlepiej zawsze były ubrane dziewczyny ze wsi-spodnie w kant, długie płaszcze, staranne fryzury podczas gdy my"mieszczuchy"-koszulka i jeansy i nieśmiertelny kucyk. Kiedyś pytałam ich czemu tak jest- a taka Stelka powiedziała, że jak się jedzie do miasta to trzeba wyglądać porządnie a nie jak półdupek zza krzaka
Stary 2009-02-11, 13:17   #3003
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wiecie- nie rozumiem określenia "wieśniara". Jak byłam w szkole średniej najlepiej zawsze były ubrane dziewczyny ze wsi-spodnie w kant, długie płaszcze, staranne fryzury podczas gdy my"mieszczuchy"-koszulka i jeansy i nieśmiertelny kucyk. Kiedyś pytałam ich czemu tak jest- a taka Stelka powiedziała, że jak się jedzie do miasta to trzeba wyglądać porządnie a nie jak półdupek zza krzaka

ale mają rację dziewczyny

Mąż i żona...
Stary 2009-02-11, 13:17   #3004
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
oj niestety, ja tez się źle czuję, głowa boli mnie też od wczoraj
musimy jakoś przetrzymać
mam nadzieję, że ta pogoda szybko minie, bo można przez nią doła złapać

Cytat:
Szczecinianki ja nie wie co to wasze miasto ma do siebie ze jak zawsze stamtad wracam łeb mnie boli niemiłosiernie
Hehe nigdy nie zapomnę jak z moim (przyszłym wtedy) teściem i szwagrem pojechalam do Szczecina odwieźć Daniela na maturę
czyli to nie wina Szczecina tylko tych nieszczęsnych perfum

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Dziołszki <te które widziały Kasię jako żółteczko> czy uważacie że wyglądałam jak WIŚNIARA??
Kasiu a może one Ci zazdrościły tego, że ładnie wyglądasz Jak już któraś napisała, że znamy się nie od dziś, bo jeszcze nie widziałam stroju, w którym byś źle wyglądała masz wszystko ładnie dopasowane, że to razem tworzy fajną całość osobiście nie ubrałabym tylko krótkich spodenek, bo po pierwsze nie lubię takich, a po drugie mi nie pasują

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Ałłłłł bolało
i bardzo dobrze, że bolało, bo miało boleć za gadanie takich głupot
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 13:23   #3005
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem tak...takie kolory wzbudzają zainteresowanie i sama bym się tak nie ubrała (bo to nie mój styl) co więcej też bym zwróciła uwagę na tak ubraną osobę ale wieśniara...wiesz co to raczej zależy od rzeczy a nie od koloru. Jak ktoś zakłada tandeciarskie rynkowe rzeczy w krzykliwym kolorze (oczywiście nie chcę obrazić kupujących na rynku, chodzi mi o dziewczyny przesadzające, tak zwane przejaskrawione) to wtedy mogłabym powiedzieć :wieśniara. Twoje rzeczy są ok a że są żólte...
Poza tym Kasiu znamy się nie od dziś (wprawdzie wirtualnie no ale co tam...) i do Ciebie jak najbardziej pasuje mi takie wdzianko. Nie jesteś wieśniarą, chociaż ze wsi jesteś
dziękować za szczerość
dla mnie wieśniara to panienka w kabaretkach, takich kozorach, z wielkim dekoldem i jeszcze z piórkiem wetkniętym w dupkę
albo: taka która przychodzi na czyjeś wesele w 2008 roku w złotej długiej sukni z gorsetem i z KOŁEM
aaaaaaaaaaaaa i z futerkiem białym <takim jakie ma PM>
No nic, ale może się mylę

No dziołchy, to żeście mnie podbudowały.
Ja na codzień się tak nie ubieram, same o tym wiecie
To był eksperyment imprezowy.
A spodenkom się nie mogłam oprzeć... mimo że też mi się nie podobały wcześniej.
Fajnie leżą.

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-02-11 o 13:27 Powód: ożesz zapomniałam o najważniejszym futrzaku :]
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 13:58   #3006
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Pałaszując świeże bułeczki z serkiem żółtym, keczupem i papryką zabieram się za nadrabianie zaległości.

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
mojej przygody z medycyna pracy ciag dalszy:
(...)
pani doktor rowniez sie usmiechnela i powiedziala, ze w czasie ciazy ob nie oznacza sie, bo wlasnie takie hocki-klocki wychodza!!
wiec dawaj znowu z powrotem do PIELEGNIARZA DYPLOMOWANEGO i LEKARZA MEDYCNY PRACY!!!
zdziwieni obaj, ze adnotacji nie ma, wiec juz nie wytrzymalam i odpowiednim tonem oznajmilam im, iz w ciazy nie oznaczamu ob, tak jak nie robimy rtg pluc!!!!!!!!! i tu sie pielegniarz zdziwil, z lekkim przekasem spytal:a dalem pani??
rece opadaja normalnie, wyciagnelam mu jegorecznie napisane skierowanie, polozylam przed oczy!!! zczerwienial lekko...
Gdybym u siebie zobaczyłam Ob 54 też bym się zszokowała, pielęgniarz swoją wiedzą wciąż wymiata. Ciekawe jakie stódja skończył.

Cytat:
Martuśka- gratki z powodu Robocizny!!!

Dziękuje. Obyś na weselu okresu nie miała, a jak już coś to nie te pierwsze dni, które są dla nas najgorsze.

Cytat:
M.a.r.t.aza to że tak późno się pochwaliłaś super wiadomością...
Przepraszam . Szczerze mówiąc to jeszcze to do mnie nie dotarło. Jeszcze 5 dni laby i niebiańskiego leniuchowania. Uhh .

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Heloł

Wpadam jak po ogień i zmykam do pracy się wybierać. Dzisiaj będę miała baaardzo ciężki dzień, bo na dzień dobry dostałam kupę tłumaczenia Jak się trochę z tego wygrzebie, to spróbuje cosik naskrobać.

Miłego dzionka
Miłego pierwszego dnia w pracy!

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Cześć

gratulacje
Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość

Moje gratulacje! Nie ma to jak praca, która daje satysfakcje
Dziękuje

Cytat:

A mi wczoraj przyszło nowo zakupione, wypasione... żelazko i zgadnijcie co robiłam cały wieczór? (choć nie znosze tego zajecia)
Trudna zagadka... będę zgadywać....prasowałaś!

Cytat:
Szczecinianki ja nie wie co to wasze miasto ma do siebie ze jak zawsze stamtad wracam łeb mnie boli niemiłosiernie
Hehe nigdy nie zapomnę jak z moim (przyszłym wtedy) teściem i szwagrem pojechalam do Szczecina odwieźć Daniela na maturę.
No i my siedzieliśmy w aucie-teściu rzucił czymś na tylne siedzenie. Siedzimy ze 2 h, potem wracamy do M-jów a mnie łeb boli, wymiotować się chce i spać-co więcej u teścia też widzę że oczy mu się kleja. Zrobiliśmy więc postój, ludzie się na nas dziwnie patrzą-no nic. Wypiliśmy kawe ale nadal tacy senni-jedziemy. Dojechaliśmy do domu a teściowa na nas: co wy tak śmierdzicie? Wiecie co się okazało? Teściu rzucił kurtką Daniela na tylne siedzenie a młody w kieszeni miał perfum, który w coś stuknął i się rozbił. Na początku czułam zapach ale myslalam ze tesciu sie czyms wypsikal(wczesniej byliśmy w Galaxy w perfumerii tez)wiec nic nie gadalam (tesciu mial to samo odczucie co ja tylko w druga stronę i też nic nie powiedział). A ze to był maj, gorąco to te perfumy w aucie sie szybko rozprzestrzeniły i nas podtruły. Od tamtej pory na zapach Fahrenhaita Diora reaguję alergicznie
Niezła historia z tymi perfumami. Nam się ostatnio wylał w bagażniku płyn do spryskiwaczy. Tak jechało alkoholem jakbyśmy byli jakimiś przemytnikami .

Cytat:
Martuniu nie dawałam tu fotki!
Aaaa macie

Noooooooooooo i zapadła grobowa cisza......... :P
A no właśnie a ja je szukałam w wątku .

Powiem szczerze, Tobie pasował taki ubiór, trzeba przyznać, że żółty należy do odważnych kolorów. Ja jednak lubię tradycyjny kolor kozaków, dlatego nigdy nie ubrałabym innych niż czarne. Podoba mi się Twój pasek .
Stary 2009-02-11, 14:07   #3007
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, Tobie pasował taki ubiór, trzeba przyznać, że żółty należy do odważnych kolorów. Ja jednak lubię tradycyjny kolor kozaków, dlatego nigdy nie ubrałabym innych niż czarne. Podoba mi się Twój pasek .
Danke
Pasek kupiłam w Orsayu- 29,90 zł

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-02-11, 15:09   #3008
katarzinka
Wtajemniczenie

Witam
Cytat:
No to wracam z niusem: DOSTAŁAM PRACĘ

Dzięki za kciukasy, jak zwykle zdziałały cuda
gratulacje

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A teraz wam pokaze co wlasnie do mnie przyszlo droga mailowa. Moj brat pochwalil sie prezentem jaki jego dziewczyna dostanie na Walentynki. A ta kobietka na zdjeciu to moja mama po prostu musiala wesprzec nieboraka bo sam nie mogl stac o wlasnych silach....
misiak rewela - choć z doświadczenia osobistego wiem, że takie maskotki prędzej czy później zawadzają (zajmują pół pokoju) i ja wielką (choć nie taka) oddalam do przedszkola - dzieciaki pewnie miały wiecej frajdy, a ja tylko w domu ciągle przestawiałam - co nie zmienia faktu, że dostać coś takiego jest bardzo miło

Cytat:
dobrym wieczorem dziewczeta
agunia82 gratuluje nowej pracy, zycze milej wspolpracy, bo to wazne
czizassss jaki wielki misio daget
katarzinka i pozostale zafasolkowane dbajcie o siebie, duzo wypoczywajcie; niektorzy mowia, ze bez przesady, ale na zimne trza dmuchac!!!! /moje 2 kolezanki juz nie sa w ciazy.../
mojej przygody z medycyna pracy ciag dalszy:

lac i patrzec jak puchnie

ehhhh, zakrecilam sie... jak wspomnialam w piatek wizyta u gina byla i wypatrzylismy... dziewczyneczke!!!! ojeju, wlasnie popukala mnie... przepyszie!

...
ja i inne zafasolkowane - uważamy na siebie to moge zagwarantować
fajnie, że już wiesz, ze dziewczynka - nowa wizazanka będzie
a co do TWoich przygód ze służbą zdrowia - ręce opadają

Cytat:

Katarzinko- witaj kochana! Zdrówka dużo!!!

Ad.1- ja tak czułam, że softy będą lipne, bo widziałam je w sklepie ale push upki fantastic co nieeeee?
Ad.2- eee tam, pitolkasz Ty moja krew jest... i po cichaczu czystą walisz cza się spikną na jakie chlanko
Ad.3- to żem się zwinęła

Buzi buzi cmok cmok cmok

hahahahahahahhahahahah
no padnę dzisiaj z Ciebie
<ja też nie lublju>

Wybaczcie mi moje ukochane!!! <dopsz, że małż nie widzi>
Dzis Was nie odwiedziłam, bo jakoś pracy duzo było... opuściłam nawet moja Izydkę i już nie wróciłam do rozmowy z nią bo czasa mi brakło...
W sumie to w te sobotę mam to wesele, które <głowę daję> okaże sie wielkim przedstawieniem i klęską.
Wczoraj miałam dostac @
Co oznacza???
Nieeeeeeeeeeeeee nie ciążę bliźniaczą <Izydor! Nie śnij o mnie w takich niekomfortowych sytuacjach>

i jak zawsze rozbawiłaś mnie a uśmiechnięta ciężarowka to dobra ciężarówka

Cytat:
A co Kasiku jeśli ten okres spóźni się na dobrych 9 miesięcy?
Wtedy w Obornikach to ja zakładam firmę-juz widzę ten wielki szyld na balkonie: Wróżka Izyda...

Dobra dziubeczki lece popracować- mam trochę zadań do zrobienia a dodatkowa kasiorka zawsze się przyda
wróżka Izyda - chwytliwe - opracujemy Ci tu jakiś plan strategiczno - marketingowy i mozesz dzialać

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
Ty to zaszalałaś z tym pisaniem

Cytat:
Aaaa macie

dla mnie wyglądasz oki - przy okazji tej ponurej pogody rzucasz promień optymizmu i uważam, że kreacja jest imprezowa bardzo i nie jest wieśniacka

Cytat:
i słusznie

ja dziś późno - bo rano jechałam do laboratorium na badanie krwi (kurde bele nie lubie wstać i nie móc nic zjeść i się napić,, poza wodą) i jak wrócilam to jak padłam w łóżko to spalam do 14tej dobrze, że póki co mam L4 przynajmiej tą ciągłą senność ciążową moge odespać
buziaki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 15:40   #3009
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
O jasny gwincior-większego nie mieli?
Mieli mieli, siedzacy byl porownywalny z fiatem 126p

Cytat:
lac i patrzec jak puchnie
szkoda slow

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dziewczyny zjadlam dzisiaj 2 obiady tone frytek na kolacje i idem dopchac lodami... az mi wstyd dzisiaj ale musialm sobie jakos odbic to ze jestesm bez meza zawiezlismy go do katowic na badania dzisiaj... a wiecie jak z badaniami... jutro, jutro...
nic to trza miec nadzieje
No to ciekawe gdziez to wszystko pomiescila . za badania i szybka diagnoze

Cytat:
czesc dziewczynki
gratuluje dlugiego postu
Cytat:
Wpadam jak po ogień i zmykam do pracy się wybierać. Dzisiaj będę miała baaardzo ciężki dzień, bo na dzień dobry dostałam kupę tłumaczenia Jak się trochę z tego wygrzebie, to spróbuje cosik naskrobać.
Mam nadzieje ze pierwszy dzien pracy udany

Cytat:
W ogóle to męża rano ochrzaniłam "za nic" jestem gruba i biadole a on nic na to nie mówi. Wkurza mnie tym chociaż twierdzi, że cokolwiek powie będzie źle. Ma rację ale mu tego nie przyznam.
A ta znowu zaczyna. Pokaz mi Gosiek z ktorej strony jestes gruba.

Cytat:
ja nazywam Was wizazowymi psiapsiółami
tyle powiem

Cytat:
A mi wczoraj przyszło nowo zakupione, wypasione... żelazko i zgadnijcie co robiłam cały wieczór? (choć nie znosze tego zajecia)
To normalne dopoki Ci sie nie znudzi, albo nowej zabaweczki miec nie bedziesz hehhehe

Cytat:
Cos w tym jest, jak obserwowalam kobitki jezdzace do miasta do pracy bedac u babci na wsi wszystkie byly "wyrychtowane na glanc "

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
misiak rewela - choć z doświadczenia osobistego wiem, że takie maskotki prędzej czy później zawadzają (zajmują pół pokoju) i ja wielką (choć nie taka) oddalam do przedszkola - dzieciaki pewnie miały wiecej frajdy, a ja tylko w domu ciągle przestawiałam - co nie zmienia faktu, że dostać coś takiego jest bardzo miło
Mam zdjecia z dziecinstwa z tata na jednej rece ja na drugiej moj wielki misio. Az pewnego dnia moj tato stwierdzil ze jestem za duza a mis zajmuje za duzo miejsca i go spalil. Ale bylam na niego zla a mialam wtedy z 16 lat.

Kasienko patrze i patrze na ten twoj zolciutki stroik i nic wsiowatego w nim nie widze. Dla mnie totalnym kiczem sa biale kowbojki nie pasujace do niczego badz zolte buciki do zielonej torebki i czerwonej bluzki, az mnie bije po oczach ze ktos nie ma w domu lustra. A ty wygladasz imprezowo i slonecznie.

Wszyscy mi mowia ze jestesmy z mama jak siostry. Dzieki dziewczyny. A co do bluzeczek widze ze zielona wygrala. Wzielam ja bez przymiezania bo ma rozmiar 34 i wiedzialam ze bedzie pasowac.
Na prosbe Izydy wklejam ma czerwona torebke ktora wybral mi maz (jest swietna, wygodna i lepsza w realu niz na zdjeciu) i moje kazarowskie kozaczki do kompletu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 533022910.jpg (52,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03932.jpg (20,6 KB, 12 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 15:50   #3010
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Danke
Pasek kupiłam w Orsayu- 29,90 zł
Chyba tam się wybiorę .

Cytat:
Na prosbe Izydy wklejam ma czerwona torebke ktora wybral mi maz (jest swietna, wygodna i lepsza w realu niz na zdjeciu) i moje kazarowskie kozaczki do kompletu.
Ja mam zamiar na pierwszą wypłatę kupić sobie zaje..ście czerwony, skórzany portfel.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-02-11 o 15:52
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 16:04   #3011
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Ja mam zamiar na pierwszą wypłatę kupić sobie zaje..ście czerwony, skórzany portfel.
Mam kumpla co handluje skorzanymi torebkami, torbami, nesesermi, rekawiczkami, portfelami i tp. i kiedys przyszla do niego na sklep paczka z zaj....cie niebieskimi damskimi portfelami z delikatnej skorki. Nie dosc ze po promocyjnej cenie (bo kolor niestandardowy) to jeszcze po znajomosci zaplacilam jedyne 15 zl. Uwielbiam ten portfelik
Stary 2009-02-11, 16:19   #3012
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Czerwony kolor zawsze wywołuje we mnie dreszczyk emocji Też bym chciała czerwone kozaczki- ale mam niskie podbicie i stopę jak śledzik i wszystko brzydko m się marszczy
Fajnie Ci Dageciku że z mężem macie podobny gust- mój mówi mi często że ubieram się za smutno. A po obejrzeniu kiedyś Kasieńki na n-k stwierdził ze kiedys jak minie kryzys da jej do ręki 1000 zł i każe mnie ubrać bo ja jak tyle dostanę to i tak nie wydam, a nawet jak coś wydam to na coś smętnego
6 lat ponad a jeszcze nam się gusta nie zrównały-chociaz co do jego elegancji jesteśmy zgodni i wspólnie nad nią pracujemy
Uwielbiam mojego męża w czerwieni, czerni, szarości i granacie- ma ciemną karnację czarne włosy i wygląda w tym bosko

A tak w ogóle powinnam dostać nagrodę dla najlepszej żony pod słońcem. szkrab zapomnial dziś rano dokumentów więc co zrobila Izyda? Wsiadła do pociągu i zawiozła te felerne akta a następnie poczekała na stacji 6 minut i wróciła do Obornik

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2009-02-11 o 16:36
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 17:51   #3013
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
a2 oj to trzymam kciuki za badania męża

Cytat:
gdzie Ty to zmieściałaś w tym swoim brzuszku
czasem sama sie zastanawiam... ale jednak czesciej jak mozna zyc jedzac tak malo

Cytat:
A @ jak nie było tak nie ma
czyzby????

Cytat:
Aaaa macie

ze mowisz jak wygladasz??? Ja nie musialam wchodzic na fotke i dopisywac komplentow w stylu bosko bo bym sie powtarzala...

Cytat:
nie jak półdupek zza krzaka
mowi sie jak pol dupy zza krzaka albo cala zza kempinga - tatus mnie nauczyl

Cytat:
za badania i szybka diagnoze
diagnoza wiadoma... ale wazne zeby sie nic tam nie pogarszalo... no chyba ze cud sie zdazyl i guz znikl
ale za kciukacze jaknajbardziej co by szybciej wrocil do mnie zeby mnie znowu denerwowac... strasznie mnie denerwuje to ze mnie nie denerwuje
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:27   #3014
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

A tak w ogóle powinnam dostać nagrodę dla najlepszej żony pod słońcem. szkrab zapomnial dziś rano dokumentów więc co zrobila Izyda? Wsiadła do pociągu i zawiozła te felerne akta a następnie poczekała na stacji 6 minut i wróciła do Obornik
nie wiem kto takie nagrody przyznaje, ale jak się dowiem to Cię zgłoszę

Cytat:

diagnoza wiadoma... ale wazne zeby sie nic tam nie pogarszalo... no chyba ze cud sie zdazyl i guz znikl
ale za kciukacze jaknajbardziej co by szybciej wrocil do mnie zeby mnie znowu denerwowac... strasznie mnie denerwuje to ze mnie nie denerwuje
to ja trzymam i pamiętaj, żeby jednak się nie denerwować
ale mężule nasi chyba tacy są - słodko wkurzający - mój uwielbia sie ze mną droczyć i jak go nie ma to tez mi tego brakuje
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:54   #3015
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam kumpla co handluje skorzanymi torebkami, torbami, nesesermi, rekawiczkami, portfelami i tp. i kiedys przyszla do niego na sklep paczka z zaj....cie niebieskimi damskimi portfelami z delikatnej skorki. Nie dosc ze po promocyjnej cenie (bo kolor niestandardowy) to jeszcze po znajomosci zaplacilam jedyne 15 zl. Uwielbiam ten portfelik
farciara fajnie mieć takie znajomości

Cytat:
co jak co, ale kobiecie w ciąży to nie jest łatwo dogodzić

Cytat:
ode mnie masz
Stary 2009-02-11, 19:59   #3016
agunia82
Zakorzenienie

No jestem

Cytat:

Myszko trzymam kciuki żeby było fantastic!!!
No i naturalnie wszystkie z wypiekami czekamy na relację... jak było
na dole będzie relacja

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
superaśnie i trzymam kciuki, żeby przyjęli Cię na stałe

ł
Cytat:

to miłej i spokojnej pracy życzę

Cytat:

Wow, super . Szybko zaczynasz, ja mam jeszcze kilka dni na psychiczne nastawienie się. Dzisiaj już miałam sny związane z pracą, masakra. Wczoraj dostałam świstek od lekarza medycyny pracy, że nie mam przeciwwskazań. Najbardziej się ciesze z tego, że mam zdrowe łoczęta. Bałam się, że mogłam mieć jakąś niewielką wadę, bo czasem źle mi się widzi, ale okulista powiedział, że to od zmęczenia, bo test Ishihary, widzenie stereoskopowe i inne badania przeszłam na 5.

Agunia pijemy!!!! ja mam pod ręką akurat kawę Caro z mlekiem. .

oj już mi chyba wystygła No niby szybko, ale i tak prawie 3 tygodnie w domu siedziałam, to mogę już popracować A że dostali zlecenie na wczoraj, hehe...

[quote=m.a.r.t.a;10927247]

Cytat:
Witam

gratulacje

Cytat:
Mam nadzieje ze pierwszy dzien pracy udany
dziękować

no to relacja. Zaglądam teraz dopiero, bo w pracy nie miałam kiedy się po tyłku nawet podrapać, a potem musiałam odpocząć. Rzucili mnie na dosyć głęboką wodę, ponoć poszło mi nieźle, zrobiłam nawet więcej tłumaczenia niż absolutne minimum. Ale żem się umęczyła niemiłosiernie. I trochę jeszcze mam stresa że jakiś błędów narobię A to tłumaczenie jest długaśne, łącznie przewidzieli na niego 10 dni roboczych A to branża budowlana- wytyczne co do przetargu i z polskiego na angielski (wolałabym w drugą stronę no ale nie ma co narzekać). Trzeba się wdrożyć, a potem powinno być łatwiej (oby).

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 20:11   #3017
katey
Rozeznanie

GG do katey

ze mnie troche zbesztalyscie za moj "wylewny" post napisze cosik wiecej:P
bo wtedy jaos weny nie mialam, ale przywitac sie to obowiazek

Kasienko- stroj fajny, choc ja podobnie jak Marta jakos nie moge przelamac sie zeby zalozyc inne kozaki niz czarne,=...chociaz postepy robie bo kupialm tej zimy szare i mam jedne na obcasiku turkusowe lubie je zalozyc od czasu do czasu ale ze woleeeeeee plaske buty to nie przemeczam sie na obcasie za dlugo---ale jak juz je wloze to mezus napatrzec sie nie moze hyhy trafila mu sie chlopaczara i obcasy tylko od swieta
ale wracajac do tematu Kasienki to stwierdzam ze jest ok! nawet z tymi kozakami chociaz fioletowy komplecik wygladalby supeeeeeeeer! dziolchy dobrze prawia

Daget-rzeczywiscie z mama wygladacie jak siostry

aaaaaaa i nie powitalam Lil witaj sporotem i nie uciekaj wiecej na tak dlugo!

Iza- ja mam problem z perfumami taki ze moga mis ie podobac w perfumerii,psiukne sobie probke a po godzinie szoruje rece mydlem i pumeksem zeby tylko pozbyc sie okropnego zapachu! nie wiem jakos nie moge trafic na perfumy ktore by mi pasowaly na dluzej---pozostaje wierna mojej kochanej wodzie Adidasa- nic wiecej nie moge bo zaraz mnie mdli i glowa peka!!!

ps. wlasnie malz zapytal co tam u was slychac

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 20:24   #3018
czekoladka79
Zadomowienie

Witam serdecznie z Krakowa .... wiem wiem szwentam się ostatnio jak wesz po .....hmmm nieważne ...... ale wykopali mnie w dwudniową delegację coby się pomiziać ze smokiem Wawelskim .... swój do swego ciągnie

Siedzę w hotelu gdzie jest za***.....e ZIMBO !!!!!
Pochuchajcie trochę, żeby rozgrzać czekoladę .... no dobra świńsko zabrzmiało

Lilosz WITAJ SŁONECZKO !!!!

Kasieńka jak chcsz wyglądać jak WIEŚNIARA to musisz te butki tak do kostek w świeżej gnojówce upaćkać ...... inaczej się nie da

m.a.r.t.a czerwony portfelik wg Feng Shui PRZYCIĄGA KASĘ !!!! Przetestowane - od kiedy mam czerwony portfel nie brakuje w nim gotówki

No to ja zmykam pod kołderkę bo zaraz przymarznę do laptopa.
BUZIAKI MOJE MISIAKI

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-02-11 o 20:25 Powód: zeżarłam literkę - to z tego ZIMBA no i zgłodniałam ....
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 20:31   #3019
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Brawo dla troskliwej żonci

Cytat:

no to relacja. Zaglądam teraz dopiero, bo w pracy nie miałam kiedy się po tyłku nawet podrapać, a potem musiałam odpocząć. Rzucili mnie na dosyć głęboką wodę, ponoć poszło mi nieźle, zrobiłam nawet więcej tłumaczenia niż absolutne minimum. Ale żem się umęczyła niemiłosiernie. I trochę jeszcze mam stresa że jakiś błędów narobię A to tłumaczenie jest długaśne, łącznie przewidzieli na niego 10 dni roboczych A to branża budowlana- wytyczne co do przetargu i z polskiego na angielski (wolałabym w drugą stronę no ale nie ma co narzekać). Trzeba się wdrożyć, a potem powinno być łatwiej (oby).
No jasne, początki w każdej pracy wymagają wdrożenia, jeśli już pierwszego dnia tak dobrze sobie poradziłaś to tym większy plus dla Ciebie. . Powodzenia jutro. Niedługo weekend to sobie odpoczniesz.
Stary 2009-02-11, 20:34   #3020
daget
Zakorzenienie

GG do daget

To sie wam przyznam poszlam na gleboka wode i dziergam sobie biezniczek na razie mnie to kreci ale pewnie nadejdzie taki dzien kiedy na widok szydelka dostane spazmow. Heheh
Cytat:
Czerwony kolor zawsze wywołuje we mnie dreszczyk emocji Też bym chciała czerwone kozaczki- ale mam niskie podbicie i stopę jak śledzik i wszystko brzydko m się marszczy
Fajnie Ci Dageciku że z mężem macie podobny gust- mój mówi mi często że ubieram się za smutno. A po obejrzeniu kiedyś Kasieńki na n-k stwierdził ze kiedys jak minie kryzys da jej do ręki 1000 zł i każe mnie ubrać bo ja jak tyle dostanę to i tak nie wydam, a nawet jak coś wydam to na coś smętnego
6 lat ponad a jeszcze nam się gusta nie zrównały-chociaz co do jego elegancji jesteśmy zgodni i wspólnie nad nią pracujemy
Uwielbiam mojego męża w czerwieni, czerni, szarości i granacie- ma ciemną karnację czarne włosy i wygląda w tym bosko

Ach Izus pomysl meza rewelacyjny. Moj wprawdzie nie wybiera mi ubranek ale jak cos wypatrze i przymierze a on zobaczy w mych oczkach takie ogniki to pierwszy leci do kasy. Tak mnie zalatwil kupujac mi bialoperlowy kostium. Ogladalam go 2 m-ce az weszlismy razem do sklepu, wprawdzie byl za duzy ale az mnie skrecalo aby go miec kosztowal tylko 130 zl , nastepnie dalam krawcowej 40 zl za dopasowanie i uwielbiam go . Moj mezus sie stara i czasami wyglada nieziemsko ale nie wygram z jego sluzbowym strojem, polo i dmuchany bezrekawnik

Cytat:
na lepszy humorek Agatko

Cytat:
nie wiem kto takie nagrody przyznaje, ale jak się dowiem to Cię zgłoszę
Moze my oglosimy taki konkursik i bedziemy nominowac sie w roznych kategoriach.... leeeee glupi pomysl, pewnie bylby problem z wylonieciem zwyziezcy wszak my same najlepsze

Cytat:
na dole będzie relacja
no to Ci dali. Najwazniejsze aby zbierac doswiadczenie. Ja juz po malu boje sie ze niedlugo zapomne to co sie nauczylam. Juz 4 miesiac mi leci bez pracy

Cytat:
U nas duzo slychac, to zalezy gdzie ucho przylozy. Grunt to sie przywitac

Madzik jak tam nauka, widac ze Cie pochlonela.
A w ogole gdzie nasza reszta Sofferko,Senetko, Monai o Lulu juz nie wspomne. hellllooooo!!!!!
Stary 2009-02-11, 20:51   #3021
katey
Rozeznanie

GG do katey

chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ucham do czekoladki

rozgrzej sie kobieto.................. .hmmm bez meza ciezko,a le moze chcoiaz goracym prysznicem :P

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 22:02   #3022
monai
Rozeznanie

GG do monai

Czeeeeść

przed świętami popsół mi się play'owy internet i dopiero w styczniu wrócił pod koniec a potem jakoś się odzwyczaiłam od siedzenia przy komputerze a potem jak weszłam na wizaż raz i drugi was podczytywać to mi wróciło chcenie ;] ale się ucieszyłam jak posypały się wieści fasolkowe dziewczyny gratulacje! Agatko, Liloszku, Katarzinko, Wiolis ;*
Agnieś gratuluję nowej pracy
ja się przenoszę ostatnio do innego działu - pietro wyżej więc mówię wszystkim że awansowałam ;]
A tak pozatym to nic nowego... doczekałam się w końcu mojej koleiki na aqua aerobicu i wynalazłam nowe mięśnie w swoim ciele
i zeswatałam z brata z koleżanką grejt sakces tzn. zabrałam brata na sylwestra do koleżanki i od tej pory są parą... czasami jak się zastanowię nad tym to mam tak a czasami

no i ogólnie jestem szczęśliwa i coraz szczęśliwsza wręcz, ostatnio jak mąż miał wolny dzień rozmroził sam z siebie lodówkę, zrobił pranie i posprzątał mieszkanie w nagrodę dostał naleśniki, musiałam Wam się pochwalić no tzn nie naleśnikami ale mężem

Daget ale cudna ta zielona koszulka (ja na tą kawę to jestem ciągle chętna jakbyś kiedyś miała czas, buźka )

a wogóle to dla wszystkich wielkie ściskacze
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 22:31   #3023
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie, że będzie łatwiej jak przeżyłaś pierwszy dzień to już z górki

Cytat:
mój to zawsze mówi "a ty znowu na wizażu"

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie z Krakowa .... wiem wiem szwentam się ostatnio jak wesz po .....hmmm nieważne ...... ale wykopali mnie w dwudniową delegację coby się pomiziać ze smokiem Wawelskim .... swój do swego ciągnie

hhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu uuuhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuu uuuuuuuu

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
ja się przenoszę ostatnio do innego działu - pietro wyżej więc mówię wszystkim że awansowałam

i zeswatałam z brata z koleżanką grejt sakces tzn. zabrałam brata na sylwestra do koleżanki i od tej pory są parą... czasami jak się zastanowię nad tym to mam tak a czasami

no i ogólnie jestem szczęśliwa i coraz szczęśliwsza wręcz, ostatnio jak mąż miał wolny dzień rozmroził sam z siebie lodówkę, zrobił pranie i posprzątał mieszkanie w nagrodę dostał naleśniki, musiałam Wam się pochwalić no tzn nie naleśnikami ale mężem
ad. 1 to gratuluję awansu
ad. 2 nic tylko otwierać biuro matrymonialne
ad. 3 zuch mąż

Ja już zmykam spać. Trzymać mi tu proszę kciuki, bo jutro z Dawidkiem idziemy na usg
Stary 2009-02-12, 08:03   #3024
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Dzis ja jestem pierwsza. Normalnie obudzila mnie zona mego kuzyna telefonem i okazalo sie ze zadzwonila przez przypadek, bo miala wybrac numer Dagmary kolezanki z pracy. No ale nie ma tego zlego. Zapytala sie czy w marcu bedziemy w Walbrzychu bo moj chrzesniak ma urodziny. Dobrze zew zadzwonila mam miesiac na poszukanie prezentu tylko co my mu kupimy ....
Cytat:
[SIZE="2"]Witam serdecznie z Krakowa .... wiem wiem szwentam się ostatnio jak wesz po .....hmmm nieważne ...... ale wykopali mnie w dwudniową delegację coby się pomiziać ze smokiem Wawelskim .... swój do swego ciągnie

Faktycznie wedrowniczek z ciebie, taki maly obiezyswiat. Mam nadzieje ze nie wymarzla Ci ta noga co spod koldry pol nocy wystawala.

Cytat:
Czeeeeść

Daget ale cudna ta zielona koszulka (ja na tą kawę to jestem ciągle chętna jakbyś kiedyś miała czas, buźka )
Jak sie ciesze, ze Cie widze, widac moje nawolywania poskutowaly. A tak w ogole to ja mam mnostwo czasu wiec kawy Ci nie odpuszcze....

Cytat:

Ja już zmykam spać. Trzymać mi tu proszę kciuki, bo jutro z Dawidkiem idziemy na usg
No to trzymamy kciukolce. I niech Dawidek sie pieknnie do zdjecia usmiechnie

Aaaaaaaa u mnie spadl snieg, ktora go tu przyslala? Co?
Stary 2009-02-12, 08:10   #3025
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Dziołszki <te które widziały Kasię jako żółteczko> czy uważacie że wyglądałam jak WIŚNIARA??
Jechałam tak na imprezkę tę beznadziejną <kawalersko-panienską>.
Przeprowadziłam pewien eksperyment
Najpierw pojechałyśmy na zakupy z miśkiem mym.
On siedział w aucie, bo nie chciało mu się z nami chodzić.
Zauważyłam naturalnie <udając że nie widzę> iż wzbudzam dość duże zainteresowanie <oczo***ny kolor- to fakt>.

Jedna z dziewczyn <nawet nie pamietam jak wygladala> powiedziala za mną: Ale wieśniara
Jestem ze wsi, więc mnie to nie uraziło.
hehehehe

Pytanie podstawowe do Was <patrzcie pierwsze 2 linijki> oczekuję szczerości i w tym momencie proszę zapomnieć o niesamowicie wielkiej sympatii do mnie
Uwaga: nie boję się słów krytyki! Proszę walić.

Tak na marginesie:
Wyjeżdżając z domu zapytałam mojego męża czy mam się przebrać i czy nie wyglądam za bardzo "penerowsko"
Najpierw powiedział: nieeeeeeeeeeeeeeeee <znacie to nieeeeeeeeee >, a za chwilkę powiedział: noooo, może trochę
ja uważam podobnie jak dziewczyny więc powtarzać się nie będę dla mnie superancko Kasienko

Cytat:
chyba coś w tym jest ja tam też ze wsi dziołcha i uważam, że do miasta trzeba się odpowiednio ubrać

Cytat:
Gdybym u siebie zobaczyłam Ob 54 też bym się zszokowała, pielęgniarz swoją wiedzą wciąż wymiata. Ciekawe jakie stódja skończył..

Cytat:
żeby gotówy nie zabrakło??

Cytat:
dobra żonka, dobra

Cytat:
Czeeeeść
WITAJ MONAI STĘSKNIŁYŚMY SIĘ lańsko futra się należy

Cytat:
proszę bardzo

wczoraj otrzymałam wieści, że zaliczyłam egzamin sobotni fakt, że na piekne, okrągłe 3, ale największa ocena na roku to 3,5 no to tylko jeszcze zaliczyc poprawkę i będzie finito

idziemy dziś na pogrzeb umarł przyszywany wujek mojego Męża

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 08:14   #3026
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Co tam? U mnie tak sobie. Nie za dobrze się dzisiaj czuję coś mi zaszkodziło i w nocy wymiotowałam aby do 15-ej.
Cytat:
A ta znowu zaczyna. Pokaz mi Gosiek z ktorej strony jestes gruba.
Trochę jestem...tu i ówdzie.

OMG zapomniałam o Kazarze, nawet tam na "sale" nie weszłam. Trzeba to naprawić Buciory fajne (czerwonych jeszcze nie mam, tzn mam czerwone drewniaki, ale że mamy zimę to tego nie liczę) torba też superaśna

Cytat:
Bardzo dobry pomysł. Mój skórzany portfel sie popsuł i mam teraz takiego wymoczka. Też muszę coś porządnego kupić.

Cytat:

Brawo Izuniu!!!

Mojego też uwielbiam w czerni i granacie (zresztą czarny to jego ulubiony kolor). A ze względu na ciemną karnację czasami dziwnie mu się przyglądają na lotnisku a w arabskich krajach zawsze pytają go czy "swojak"

Izunia myślę, że powinnaś się umówić z Kasieńką może nie od razu na zakupy z tysiącem w kieszeni ale może kilka razy z kilkoma stówkami. Już ona Cię zmieni... (o ile sama takiej zmiany potrzebujesz bo to najważniejsze)

Cytat:
Trzymam kciuki za cudy i pomyślne rozwiązania

Cytat:
Rzucili mnie na dosyć głęboką wodę, ponoć poszło mi nieźle, zrobiłam nawet więcej tłumaczenia niż absolutne minimum. Ale żem się umęczyła niemiłosiernie. I trochę jeszcze mam stresa że jakiś błędów narobię A to tłumaczenie jest długaśne, łącznie przewidzieli na niego 10 dni roboczych A to branża budowlana- wytyczne co do przetargu i z polskiego na angielski (wolałabym w drugą stronę no ale nie ma co narzekać). Trzeba się wdrożyć, a potem powinno być łatwiej (oby).
Jasne ze sobie poradziłaś...nie mogło być inaczej
Zazdroszczę Ci na maxa bo też chciałabym znać tak dobrze jakikolwiek język.

Cytat:
Witam serdecznie z Krakowa .... wiem wiem szwentam się ostatnio jak wesz po .....hmmm nieważne ...... m.a.r.t.a czerwony portfelik wg Feng Shui PRZYCIĄGA KASĘ !!!! Przetestowane - od kiedy mam czerwony portfel nie brakuje w nim gotówki

O cholera...gonie dzisiaj po czerwony portfel
Czekoladko rzeczywiście Ty ciągle w rozjazdach.

Muszę powiedzieć, że ostatnio gdzieś tu wspominałaś o swoim brzuchu, który jest niby podobny do brzucha malutkiej, tylko, że po obejrzeniu Twoich zdjęć na NK za cholere nie mogę dojść gdzie niby ten duży brzuch miałby być (bo z całą pewnością nie w miejscu gdzie zwykle brzuchy bywają)

A na rozgrzanie najlepsze alkoholowe grzanie (jeśli męża z boku brak)

Cytat:
To sie wam przyznam poszlam na gleboka wode i dziergam sobie biezniczek
OMG Ty to masz pomysły

Cytat:
jak wrócilam to jak padłam w łóżko to spalam do 14tej dobrze, że póki co mam L4 przynajmiej tą ciągłą senność ciążową moge odespać
Oj fajnie Ci z tym spaniem

Dzastinko gratulacje z powodu egzaminu! a pogrzeb...nic przyjemnego, trzymaj się.

Edytowane przez gosia1007
Czas edycji: 2009-02-12 o 08:15
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 08:25   #3027
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki Wpadłam do Was na chwilę się przywitać przed pracą

Cytat:

to nie trzeba zazdraszczać, tylko wziąć się do nauki, ja angielskiego też kiedyś nie znałam

dzastuś gratki z powodu egzaminu

monai no wreszcie do nas wróciłaś Już myślałam, że zapomniałaś o nas...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 09:28   #3028
kina2807
Zakorzenienie

Hej kobitki
miłego dnia dla Wszystkich

ja znów mam nawał roboty

ciekawe jak Malutka się do tego "fotografa" prze zaspy przebiła, bo u nas od wczoraj ciągle śnieg pada i pada bez przerwy

Mąż i żona...
Stary 2009-02-12, 10:13   #3029
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej kotecki
Cytat:
Kasienko patrze i patrze na ten twoj zolciutki stroik i nic wsiowatego w nim nie widze. Dla mnie totalnym kiczem sa biale kowbojki nie pasujace do niczego badz zolte buciki do zielonej torebki i czerwonej bluzki, az mnie bije po oczach ze ktos nie ma w domu lustra. A ty wygladasz imprezowo i slonecznie.

Ad.1- nie hejtuję białych butów ble
Ad.2- torebajka smerfastyczna, butki też fajne aczkolwiek bardziej podchodzi mi kolorek niż kształt czubusia
Cytat:
Chyba tam się wybiorę .
Fajowski ten pasek, kupiłam go do sukienki na wesele, jest z gumy więc nie krępuje ruchów, mam już 2 takie <nawet jeden z nich dziś na sobie>. Dla mnie takie paski są najlepsiejsze
Cytat:
mój mówi mi często że ubieram się za smutno. A po obejrzeniu kiedyś Kasieńki na n-k stwierdził ze kiedys jak minie kryzys da jej do ręki 1000 zł i każe mnie ubrać bo ja jak tyle dostanę to i tak nie wydam, a nawet jak coś wydam to na coś smętnego
hahahahahahhahahaha
no padnę chyba
Bierz tego tysiaka w kieszeń i jedziemy
już ja Cię załatwię
Cytat:
czyzby????

ze mowisz jak wygladasz??? Ja nie musialam wchodzic na fotke i dopisywac komplentow w stylu bosko bo bym sie powtarzala...

Ad.1- oż Ty
Ad.2- mój kręciołku
Ad.3- zdrówka dla męża
nic nie rozumiem z tej pogrubionej wypowiedzi, ale życzę Ci mniej stresów

Aguniu- ciesze się że w pracy super!

Cytat:

Kasieńka jak chcsz wyglądać jak WIEŚNIARA to musisz te butki tak do kostek w świeżej gnojówce upaćkać ...... inaczej się nie da

m.a.r.t.a czerwony portfelik wg Feng Shui PRZYCIĄGA KASĘ !!!! Przetestowane - od kiedy mam czerwony portfel nie brakuje w nim gotówki
Ad.1- huham na Cię , bylebyś się nie roztopiła słodka czekoladzinko
Ad.2- hem... cza na mojej wsi znaleźć takową gnojówke... cięęęęęęęęężko będzie- bo to prawie nie wieś
Ad.3- wybieram się po czerwoniasty portfelosus
Cytat:
Hej. Co tam? U mnie tak sobie. Nie za dobrze się dzisiaj czuję coś mi zaszkodziło i w nocy wymiotowałam aby do 15-ej.

Izunia myślę, że powinnaś się umówić z Kasieńką może nie od razu na zakupy z tysiącem w kieszeni ale może kilka razy z kilkoma stówkami. Już ona Cię zmieni... (o ile sama takiej zmiany potrzebujesz bo to najważniejsze)

Ad.1- ojej, a może dzidziuś?
Ad.2- też jestem za ...
Ad.3- ja też zazdraszczam ale talentu i chęci do nauki brak jak cholercia <przede wszystkim brak mi... odwagi- blokada na maksa>.

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-02-12, 11:52   #3030
niuniuniau
Zadomowienie

Kasieńko masz u mnie dobre winko za wskazanie staniorów Ewy Bień. Ja w przeciwieństwie do Gosi jestem zachwycona softem i najchętniej zamówiłabym jeszcze z osiem kilka softów i kilka push upów ale niestety kasa nie tu
Tak w ogóle dziewczyny to cały czas Was podczytuje ale brak mi weny. Teraz cieszę się jak głupi do sera bo dwie soboty po kolei czekają mnie wesela. Pobawię się w końcu
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości