|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Kasieńko pewnie że szczera jestem
pasuje Ci kolor żółty, bo masz ciemną karnację i ciemne włosy, więc to kontrastuje z tym żółtym, gdybyś była bladziochą jak ja, to pewnie byś wyglądała strasznie blado, u mnie taki kolor powodowałby, że twarz wyglądałaby sino,a nawet zielono , ale u Ciebie jest ładny kontrastpoza tym każdy ciuszek jest dobrze dopasowany i do sylwetki i do innego ciucha, czyli tworzy to zgrabną całość ja np wolałabym ubrać ciemny fiolet, jak Iza pisała, bo wolę stonowane kolory, ale Tobie ten żółty naprawdę pasuje |
|
|
|
#3002 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie- nie rozumiem określenia "wieśniara". Jak byłam w szkole średniej najlepiej zawsze były ubrane dziewczyny ze wsi-spodnie w kant, długie płaszcze, staranne fryzury podczas gdy my"mieszczuchy"-koszulka i jeansy i nieśmiertelny kucyk. Kiedyś pytałam ich czemu tak jest- a taka Stelka powiedziała, że jak się jedzie do miasta to trzeba wyglądać porządnie a nie jak półdupek zza krzaka
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mają rację dziewczyny |
|
|
|
|
#3004 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak już któraś napisała, że znamy się nie od dziś, bo jeszcze nie widziałam stroju, w którym byś źle wyglądała i bardzo dobrze, że bolało, bo miało boleć |
|||
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie wieśniara to panienka w kabaretkach, takich kozorach, z wielkim dekoldem i jeszcze z piórkiem wetkniętym w dupkę albo: taka która przychodzi na czyjeś wesele w 2008 roku w złotej długiej sukni z gorsetem i z KOŁEM ![]() aaaaaaaaaaaaa i z futerkiem białym <takim jakie ma PM>No nic, ale może się mylę No dziołchy, to żeście mnie podbudowały. Ja na codzień się tak nie ubieram, same o tym wiecie ![]() To był eksperyment imprezowy. A spodenkom się nie mogłam oprzeć... mimo że też mi się nie podobały wcześniej. Fajnie leżą.
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-02-11 o 13:27 Powód: ożesz zapomniałam o najważniejszym futrzaku :] |
|
|
|
|
#3006 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Pałaszując świeże bułeczki z serkiem żółtym, keczupem i papryką zabieram się za nadrabianie zaległości.
![]() Cytat:
![]() Dziękuje. Obyś na weselu okresu nie miała, a jak już coś to nie te pierwsze dni, które są dla nas najgorsze. ![]() Przepraszam . Szczerze mówiąc to jeszcze to do mnie nie dotarło. Jeszcze 5 dni laby i niebiańskiego leniuchowania. Uhh .Cytat:
Dziękuje Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Powiem szczerze, Tobie pasował taki ubiór, trzeba przyznać, że żółty należy do odważnych kolorów. Ja jednak lubię tradycyjny kolor kozaków, dlatego nigdy nie ubrałabym innych niż czarne. Podoba mi się Twój pasek
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pasek kupiłam w Orsayu- 29,90 zł
|
|
#3008 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fajnie, że już wiesz, ze dziewczynka - nowa wizazanka będzie a co do TWoich przygód ze służbą zdrowia - ręce opadają ![]() Cytat:
i jak zawsze rozbawiłaś mnie a uśmiechnięta ciężarowka to dobra ciężarówka ![]() Cytat:
![]() Ty to zaszalałaś z tym pisaniem Cytat:
Cytat:
ja dziś późno - bo rano jechałam do laboratorium na badanie krwi (kurde bele nie lubie wstać i nie móc nic zjeść i się napić,, poza wodą) i jak wrócilam to jak padłam w łóżko to spalam do 14tej dobrze, że póki co mam L4 przynajmiej tą ciągłą senność ciążową moge odespać buziaki
|
|
|
#3009 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Mieli mieli, siedzacy byl porownywalny z fiatem 126p
![]() szkoda slow Cytat:
. za badania i szybka diagnozegratuluje dlugiego postu Cytat:
Cytat:
tyle powiem Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kasienko patrze i patrze na ten twoj zolciutki stroik i nic wsiowatego w nim nie widze. Dla mnie totalnym kiczem sa biale kowbojki nie pasujace do niczego badz zolte buciki do zielonej torebki i czerwonej bluzki, az mnie bije po oczach ze ktos nie ma w domu lustra. A ty wygladasz imprezowo i slonecznie. Wszyscy mi mowia ze jestesmy z mama jak siostry. Dzieki dziewczyny. A co do bluzeczek widze ze zielona wygrala. Wzielam ja bez przymiezania bo ma rozmiar 34 i wiedzialam ze bedzie pasowac. Na prosbe Izydy wklejam ma czerwona torebke ktora wybral mi maz (jest swietna, wygodna i lepsza w realu niz na zdjeciu) i moje kazarowskie kozaczki do kompletu. |
||||||
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tam się wybiorę
.Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-11 o 15:52 |
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Wtajemniczenie
|
Czerwony kolor zawsze wywołuje we mnie dreszczyk emocji
Też bym chciała czerwone kozaczki- ale mam niskie podbicie i stopę jak śledzik i wszystko brzydko m się marszczy![]() Fajnie Ci Dageciku że z mężem macie podobny gust- mój mówi mi często że ubieram się za smutno. A po obejrzeniu kiedyś Kasieńki na n-k stwierdził ze kiedys jak minie kryzys da jej do ręki 1000 zł i każe mnie ubrać bo ja jak tyle dostanę to i tak nie wydam, a nawet jak coś wydam to na coś smętnego ![]() 6 lat ponad a jeszcze nam się gusta nie zrównały-chociaz co do jego elegancji jesteśmy zgodni i wspólnie nad nią pracujemy ![]() Uwielbiam mojego męża w czerwieni, czerni, szarości i granacie- ma ciemną karnację czarne włosy i wygląda w tym bosko A tak w ogóle powinnam dostać nagrodę dla najlepszej żony pod słońcem. szkrab zapomnial dziś rano dokumentów więc co zrobila Izyda? Wsiadła do pociągu i zawiozła te felerne akta a następnie poczekała na stacji 6 minut i wróciła do Obornik
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-02-11 o 16:36 |
|
|
|
#3013 | |
|
Rozeznanie
|
czasem sama sie zastanawiam... ale jednak czesciej jak mozna zyc jedzac tak malo ![]() czyzby???? ![]() Cytat:
mowi sie jak pol dupy zza krzaka albo cala zza kempinga - tatus mnie nauczyl ![]() diagnoza wiadoma... ale wazne zeby sie nic tam nie pogarszalo... no chyba ze cud sie zdazyl i guz znikl ![]() ale za kciukacze jaknajbardziej
|
|
|
#3014 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale mężule nasi chyba tacy są - słodko wkurzający - mój uwielbia sie ze mną droczyć i jak go nie ma to tez mi tego brakuje
|
|
|
#3015 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie mieć takie znajomości Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3016 | ||
|
Zakorzenienie
|
No jestem
Cytat:
![]() Cytat:
No niby szybko, ale i tak prawie 3 tygodnie w domu siedziałam, to mogę już popracować A że dostali zlecenie na wczoraj, hehe...[quote=m.a.r.t.a;10927247] dziękować no to relacja. Zaglądam teraz dopiero, bo w pracy nie miałam kiedy się po tyłku nawet podrapać, a potem musiałam odpocząć. Rzucili mnie na dosyć głęboką wodę, ponoć poszło mi nieźle, zrobiłam nawet więcej tłumaczenia niż absolutne minimum. Ale żem się umęczyła niemiłosiernie. I trochę jeszcze mam stresa że jakiś błędów narobię A to tłumaczenie jest długaśne, łącznie przewidzieli na niego 10 dni roboczych A to branża budowlana- wytyczne co do przetargu i z polskiego na angielski (wolałabym w drugą stronę no ale nie ma co narzekać). Trzeba się wdrożyć, a potem powinno być łatwiej (oby).
|
|
#3017 |
|
Rozeznanie
|
ze mnie troche zbesztalyscie za moj "wylewny" post napisze cosik wiecej:P
bo wtedy jaos weny nie mialam, ale przywitac sie to obowiazek Kasienko- stroj fajny, choc ja podobnie jak Marta jakos nie moge przelamac sie zeby zalozyc inne kozaki niz czarne,=...chociaz postepy robie bo kupialm tej zimy szare i mam jedne na obcasiku turkusowe lubie je zalozyc od czasu do czasu ale ze woleeeeeee plaske buty to nie przemeczam sie na obcasie za dlugo---ale jak juz je wloze to mezus napatrzec sie nie moze hyhy trafila mu sie chlopaczara i obcasy tylko od swieta![]() ale wracajac do tematu Kasienki to stwierdzam ze jest ok! nawet z tymi kozakami chociaz fioletowy komplecik wygladalby supeeeeeeeer! dziolchy dobrze prawia![]() Daget-rzeczywiscie z mama wygladacie jak siostry ![]() aaaaaaa i nie powitalam Lil witaj sporotem i nie uciekaj wiecej na tak dlugo!Iza- ja mam problem z perfumami taki ze moga mis ie podobac w perfumerii,psiukne sobie probke a po godzinie szoruje rece mydlem i pumeksem zeby tylko pozbyc sie okropnego zapachu! nie wiem jakos nie moge trafic na perfumy ktore by mi pasowaly na dluzej---pozostaje wierna mojej kochanej wodzie Adidasa- nic wiecej nie moge bo zaraz mnie mdli i glowa peka!!! ps. wlasnie malz zapytal co tam u was slychac
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3018 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie z Krakowa .... wiem wiem szwentam się ostatnio jak wesz po .....hmmm nieważne ...... ale wykopali mnie w dwudniową delegację coby się pomiziać ze smokiem Wawelskim .... swój do swego ciągnie
Siedzę w hotelu gdzie jest za***.....e ZIMBO !!!!! Pochuchajcie trochę, żeby rozgrzać czekoladę .... no dobra świńsko zabrzmiało Lilosz WITAJ SŁONECZKO !!!! Kasieńka jak chcsz wyglądać jak WIEŚNIARA to musisz te butki tak do kostek w świeżej gnojówce upaćkać ...... inaczej się nie da ![]() m.a.r.t.a czerwony portfelik wg Feng Shui PRZYCIĄGA KASĘ !!!! Przetestowane - od kiedy mam czerwony portfel nie brakuje w nim gotówki No to ja zmykam pod kołderkę bo zaraz przymarznę do laptopa. BUZIAKI MOJE MISIAKI Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-02-11 o 20:25 Powód: zeżarłam literkę - to z tego ZIMBA no i zgłodniałam .... |
|
|
|
#3019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3020 | |||
|
Zakorzenienie
|
To sie wam przyznam poszlam na gleboka wode i dziergam sobie biezniczek na razie mnie to kreci ale pewnie nadejdzie taki dzien kiedy na widok szydelka dostane spazmow. Heheh
Cytat:
, nastepnie dalam krawcowej 40 zl za dopasowanie i uwielbiam go . Moj mezus sie stara i czasami wyglada nieziemsko ale nie wygram z jego sluzbowym strojem, polo i dmuchany bezrekawnik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to Ci dali. Najwazniejsze aby zbierac doswiadczenie. Ja juz po malu boje sie ze niedlugo zapomne to co sie nauczylam. Juz 4 miesiac mi leci bez pracy ![]() U nas duzo slychac, to zalezy gdzie ucho przylozy. Grunt to sie przywitac Madzik jak tam nauka, widac ze Cie pochlonela. A w ogole gdzie nasza reszta Sofferko,Senetko, Monai o Lulu juz nie wspomne. hellllooooo!!!!! |
|||
|
|
|
#3021 |
|
Rozeznanie
|
chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ucham do czekoladki
![]() rozgrzej sie kobieto.................. .hmmm bez meza ciezko,a le moze chcoiaz goracym prysznicem :P
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3022 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeeść
![]() przed świętami popsół mi się play'owy internet i dopiero w styczniu wrócił pod koniec a potem jakoś się odzwyczaiłam od siedzenia przy komputerze a potem jak weszłam na wizaż raz i drugi was podczytywać to mi wróciło chcenie ;] ale się ucieszyłam jak posypały się wieści fasolkowe dziewczyny gratulacje! Agatko, Liloszku, Katarzinko, Wiolis ;*Agnieś gratuluję nowej pracy ![]() ja się przenoszę ostatnio do innego działu - pietro wyżej więc mówię wszystkim że awansowałam ;] A tak pozatym to nic nowego... doczekałam się w końcu mojej koleiki na aqua aerobicu i wynalazłam nowe mięśnie w swoim ciele ![]() i zeswatałam z brata z koleżanką grejt sakces tzn. zabrałam brata na sylwestra do koleżanki i od tej pory są parą... czasami jak się zastanowię nad tym to mam tak ![]() ![]() no i ogólnie jestem szczęśliwa i coraz szczęśliwsza wręcz, ostatnio jak mąż miał wolny dzień rozmroził sam z siebie lodówkę, zrobił pranie i posprzątał mieszkanie w nagrodę dostał naleśniki, musiałam Wam się pochwalić no tzn nie naleśnikami ale mężem ![]() Daget ale cudna ta zielona koszulka (ja na tą kawę to jestem ciągle chętna jakbyś kiedyś miała czas, buźka )a wogóle to dla wszystkich wielkie ściskacze
|
|
|
|
#3023 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój to zawsze mówi "a ty znowu na wizażu" ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 nic tylko otwierać biuro matrymonialne ![]() ad. 3 zuch mąż ![]() Ja już zmykam spać. Trzymać mi tu proszę kciuki, bo jutro z Dawidkiem idziemy na usg
|
|||
|
|
|
#3024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzis ja jestem pierwsza. Normalnie obudzila mnie zona mego kuzyna telefonem i okazalo sie ze zadzwonila przez przypadek, bo miala wybrac numer Dagmary kolezanki z pracy
. No ale nie ma tego zlego. Zapytala sie czy w marcu bedziemy w Walbrzychu bo moj chrzesniak ma urodziny. Dobrze zew zadzwonila mam miesiac na poszukanie prezentu tylko co my mu kupimy .... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I niech Dawidek sie pieknnie do zdjecia usmiechnieAaaaaaaa u mnie spadl snieg, ktora go tu przyslala? Co? |
|||
|
|
|
#3025 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tam też ze wsi dziołcha i uważam, że do miasta trzeba się odpowiednio ubrać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() WITAJ MONAI lańsko futra się należy ![]() Cytat:
![]() wczoraj otrzymałam wieści, że zaliczyłam egzamin sobotni no to tylko jeszcze zaliczyc poprawkę i będzie finito ![]() idziemy dziś na pogrzeb umarł przyszywany wujek mojego Męża
|
|
|
#3026 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Co tam? U mnie tak sobie. Nie za dobrze się dzisiaj czuję coś mi zaszkodziło i w nocy wymiotowałam
aby do 15-ej.Cytat:
OMG zapomniałam o Kazarze, nawet tam na "sale" nie weszłam. Trzeba to naprawić Buciory fajne (czerwonych jeszcze nie mam, tzn mam czerwone drewniaki, ale że mamy zimę to tego nie liczę ) torba też superaśnaCytat:
Cytat:
Mojego też uwielbiam w czerni i granacie (zresztą czarny to jego ulubiony kolor). A ze względu na ciemną karnację czasami dziwnie mu się przyglądają na lotnisku a w arabskich krajach zawsze pytają go czy "swojak"![]() Izunia myślę, że powinnaś się umówić z Kasieńką może nie od razu na zakupy z tysiącem w kieszeni ale może kilka razy z kilkoma stówkami. Już ona Cię zmieni... (o ile sama takiej zmiany potrzebujesz bo to najważniejsze)Cytat:
Cytat:
![]() Zazdroszczę Ci na maxa bo też chciałabym znać tak dobrze jakikolwiek język. Cytat:
![]() Czekoladko rzeczywiście Ty ciągle w rozjazdach. Muszę powiedzieć, że ostatnio gdzieś tu wspominałaś o swoim brzuchu, który jest niby podobny do brzucha malutkiej, tylko, że po obejrzeniu Twoich zdjęć na NK za cholere nie mogę dojść gdzie niby ten duży brzuch miałby być (bo z całą pewnością nie w miejscu gdzie zwykle brzuchy bywają) ![]() A na rozgrzanie najlepsze alkoholowe grzanie (jeśli męża z boku brak)![]() OMG Ty to masz pomysły ![]() Cytat:
![]() Dzastinko gratulacje z powodu egzaminu! a pogrzeb...nic przyjemnego, trzymaj się. Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-02-12 o 08:15 |
|||||||
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Cytat:
dzastuś gratki z powodu egzaminu monai no wreszcie do nas wróciłaś
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
miłego dnia dla Wszystkich ja znów mam nawał roboty ![]() ciekawe jak Malutka się do tego "fotografa" prze zaspy przebiła, bo u nas od wczoraj ciągle śnieg pada i pada bez przerwy |
|
|
|
#3029 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej kotecki
Cytat:
bleAd.2- torebajka smerfastyczna, butki też fajne aczkolwiek bardziej podchodzi mi kolorek niż kształt czubusia Fajowski ten pasek, kupiłam go do sukienki na wesele, jest z gumy więc nie krępuje ruchów, mam już 2 takie <nawet jeden z nich dziś na sobie>. Dla mnie takie paski są najlepsiejsze ![]() Cytat:
no padnę chyba ![]() Bierz tego tysiaka w kieszeń i jedziemy ![]() już ja Cię załatwię Cytat:
Ad.2- Ad.3- zdrówka dla męża nic nie rozumiem z tej pogrubionej wypowiedzi, ale życzę Ci mniej stresów Aguniu- ciesze się że w pracy super! Cytat:
Ad.2- hem... cza na mojej wsi znaleźć takową gnojówke... cięęęęęęęęężko będzie- bo to prawie nie wieś ![]() Ad.3- wybieram się po czerwoniasty portfelosus ![]() Cytat:
Ad.2- też jestem za ... ![]() Ad.3- ja też zazdraszczam ale talentu i chęci do nauki brak jak cholercia <przede wszystkim brak mi... odwagi- blokada na maksa>.
|
|
#3030 |
|
Zadomowienie
|
Kasieńko masz u mnie dobre winko za wskazanie staniorów Ewy Bień. Ja w przeciwieństwie do Gosi jestem zachwycona softem i najchętniej zamówiłabym jeszcze z osiem kilka softów i kilka push upów ale niestety kasa nie tu
![]() Tak w ogóle dziewczyny to cały czas Was podczytuje ale brak mi weny. Teraz cieszę się jak głupi do sera bo dwie soboty po kolei czekają mnie wesela. Pobawię się w końcu
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

, ale u Ciebie jest ładny kontrast

Jak już któraś napisała, że znamy się nie od dziś, bo jeszcze nie widziałam stroju, w którym byś źle wyglądała ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.

ale musialm sobie jakos odbic to ze jestesm bez meza
za badania i szybka diagnoze
hand-made: urodzinowo na 40tkę

A to branża budowlana- wytyczne co do przetargu i z polskiego na angielski (wolałabym w drugą stronę 
(ja na tą kawę to jestem ciągle chętna jakbyś kiedyś miała czas, buźka