Scent Bar VII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 18:07   #3391
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Nawet mnie nie kuś tym hydrolatem z róży damasceńskiej

Z Biochemii jeszcze nic nie zamawiałam, zamawiałam z Mazideł i z EcoSpa
Ja wczoraj zamówiłam 2 hydrolaty aloesowy i lawendowy na biochemii
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:14   #3392
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zamówiłam 2 hydrolaty aloesowy i lawendowy na biochemii
Oprócz tego od dawna mam ochotę na te sera czy kremy. Podoba mi się, że wszystko jest już poodmierzane, popakowane, tylko ukręcać

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:15   #3393
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
No to wsjo jasne Samopoczucie niefajne miałeś przez głodówkę, a reszta okoliczności przyszła nie w porę i pogorszyła sytuację. Głodówka niestety tak obniża samopoczucie, szczególnie na początku, kiedy wypłukuje się najwięcej toksyn. Potem jest ok. A jeśli uzupełniałeś płyny to było spektakularne schudnięcie Gratuluję Teraz będziesz ważył więcej tylko o to co akurat masz w żołądku i okolicach
A dziękuję, dziękuję Mam nadzieję, że ta tendencja spadkowa utrzyma się nadal Przez te dni, gdy waga stała w miejscu, zacząłem wątpić w powodzenie mojej akcji

Cytat:
co to za szczerzenie się? przeca żołądkowa dobra jest (w małych ilościach)
To nie jest "szczerzenie się", a amerykański uśmiech A żołądkową piłem chyba tylko raz w życiu

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Gryxiu, Roaccutan to moim zdaniem ostateczność. Ma bardzo silne działanie uboczne.Poczytaj sobie w necie. Z doświadczenia zawodowego mogę Ci z czystym sumieniem polecić olejek z drzewa herbacianego.Stosowałam go w swoim gabinecie...
Ten Roaccutan to tak nachodzi mnie od czasu do czasu Wiem, że to raczej ostateczne rozwiązanie, poza tym na dzień dzisiejszy awykonalne ze względów finansowych. Nie mam (chyba) klasycznego trądziku, bo w końcu okres dojrzewania zakończyłem jakieś 7-8 lat temu Jednak zawsze muszę mieć jakąś "niespodziankę" na gębie, do tego rozszerzone pory, zaskórniki, przebarwienia i takie tam niedoskonałości W moim wieku to już przegięcie A te doustne kuracje retinoidowe kuszą mnie przede wszystkim całkowitym "uregulowaniem" funkcji skóry

Co do olejku z drzewa herbacianego, stosuję obecnie żel do mycia twarzy z Oriflame, który jednak trochę wysusza (praktycznie się nie pieni, ale ma SLS na czwartym miejscu). No i tą śmieszną, dwukolorową "pomadkę" mam, ale praktycznie nie używam.

Cytat:
A to trzeba jeszcze zweryfikiować
Czy Ty aby zinwigilować mnie nie chcesz?

Cytat:
- KLIK.

Stosuję go co dwa, trzy, dni, na noc i za pomysłem Taiwy - na krem odżywczy. Zostało mi koło połowy tubki, więc zamierzam zrobić sobie kurację, póki jeszcze nie ma wiosny. Buzia mnie dziś paskudnie swędzi i jest napięta, ale za to gładka jak pupa niemowlaka. Ratuję się kremem nawilżającym i wodą termalną.
W ubiegłym roku stosowałem Lysanel Mat + żel do mycia twarzy, ze średnimi efektami jednak Może powinienem wypróbować L Active właśnie? Ale przez pierwszy tydzień stosowania musiałbym zapewne ukrywać się w domu I jak rozumiem, dobry "nawilżacz" to podstawa (np. Lysanel na noc, rano nawilżanie)?

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
A morał z tej przydługiej historii jest taki, że nawet dziewczęta jeszcze niepełnoletnie uważają ten zapach (Gucia) za na tyle kuszący, żeby widzieć go na swoim rówiesniku. Dyplomata po sześćdziesiątce, też pomysł...
W końcu ktoś rozwiał moją palącą wątpliwość Za dyplomatę mogę jeszcze od biedy robić, ale tej sześćdziesiątki, na dzień dzisiejszy, nie przeskoczę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:28   #3394
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Czy Ty aby zinwigilować mnie nie chcesz?

Cytat:
W ubiegłym roku stosowałem Lysanel Mat + żel do mycia twarzy, ze średnimi efektami jednak Może powinienem wypróbować L Active właśnie? Ale przez pierwszy tydzień stosowania musiałbym zapewne ukrywać się w domu I jak rozumiem, dobry "nawilżacz" to podstawa (np. Lysanel na noc, rano nawilżanie)?
Na dzień stosuję krem nawilżający, ostatnio nawet odżywczy, apteczny E45, bo poranne uczucie ściągania po Lysanelu Active jest naprawdę mocne. Mam wrażenie, że skóra mi lada moment pęknie

Co do wysypywania - mnie osobiście po Lysanelu nic nie "wyciąga", ale nie mam już problemów z cerą, myślę, że to kwestia indywidualna. Aaa - po paru użyciach łuszczę się, nie jakoś widowiskowo i strasznie, ale jednak.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-02-11 o 18:31
Stary 2009-02-11, 18:55   #3395
edytapa68
Zakorzenienie

Gryxiu, czy mógłbys podac nazwe tych kropelek z Herbapolu na odchudzanie co to je uzywasz.pleeeas e
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:00   #3396
gryx82
BAN stały

Cytat:
I będziesz mnie śledziła, przebrana za... za sosenkę np.?

Cytat:
Gryxiu, czy mógłbys podac nazwe tych kropelek z Herbapolu na odchudzanie co to je uzywasz.pleeeas e
"Krople odchudzające" - Herbapol Kraków

No właśnie... Ktoś tu kiedyś o diecie jakiejś wspominał
Stary 2009-02-11, 19:04   #3397
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Spróbuj Effeklar K, bardzo ładnie zwęża i oczyszcza rozszerzone pory i może do tego jakiś delikatny tonik z kwasami dla wzmocnienia efektu.
Jeśli nie masz większych problemów powinno pomóć

Lysanel activ, to kwasowy kiler, jeśli nie masz doświadczenia z kwasami możesz sobie nieźle nabałaganić na twarzy, a kremy matujące przy problemowej cerze tylko pogarszają jej stan.
Porządne nawilżanie i oczyszczanie przedewszystkim i będzie pięknie
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:05   #3398
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
i będziesz mnie śledziła, przebrana za... Za sosenkę np.? :d

Za Lwicę

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 19:29   #3399
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Słuchajcie, ludzie(a raczej czytajcie) co to się z klubami porobiło?
W atomizerkowym np. kompletnie nic się nie otwiera, tylko każą jakieś "dyskusje" wpisywać .... abrakadabra, kurza melodia

Kto coś wie , niech się wypowie ..

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:31   #3400
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

"Krople odchudzające" - Herbapol Kraków

No właśnie... Ktoś tu kiedyś o diecie jakiejś wspominał
No właśnie...Z moich zapewnień wyszło to,że przez 4 miesiące przytyłam 10kg Ale biorę leki po których się tyje. Jestem tym faktem podłamana, bo leków nie mogę odstawić, bardzo mało jem a i tak czuję,że jestem coraz grubsza Cała garderoba do wymiany,ale nie wymienie, bo musze schudnac.Chodze w dresie...
Gryksiu,MUSZE czuje sie fatalnie w swojej skórze...
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:41   #3401
trigonella
Rozeznanie

Może to są leki zatrzymujące wodę w organizmie, skoro niewiele jesz a waga rośnie szybko to raczej na to wskazuje.

Where is your God
trigonella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:47   #3402
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za wszystkie informacje Na pewno skorzystamy. Córka mi się napaliła na kurację, więc może efekty jakieś będą
Znalazłam jeszcze wątek dotyczący zaskórników. Dziewczyna podaje przepis na płyn do przemywania twarzy - petroleum d-5 plus olejek pichtowy. Planujemy wypróbować oba sposoby, oczywiście nie na raz
Wiem, jakie upierdliwe są problemy z cerą. Życzę jak najszybszego zwycięstwa

Cytat:
A ja smęcę dzisiaj wszystkim po kolei, mój kumpel i kuzynka za pewne mają mnie dość...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:54   #3403
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

co u Ciebie kochana?
Stary 2009-02-11, 20:00   #3404
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Biore Si do Polski na weekend. Zabookowalam wzglednie tani bilet lotniczy.
Bezproblemowo(!) zarezerwowalam hotel, piszac z pania tylko maile!
(moja ostatnia mailowa sytuacja z grudnia - klinika z Krk, stronka glosi 'piszta maile a staff wam odpowie chetnie!', wiec napisalam szczegolowego maila, z konkretnymi zapytaniami, milego.
Na co dostalam odpowiedz 'prosze o kontakt ...' i podala mi numer telefonu.
oczywistym jest, ze gdybym mogla zadzwonic to bym to zrobila. Po co takie kliniki podaja maila skoro nikomu sie odpisac nie chce?
)

Moglabym byc Holiday Rep'em. O takim - http://www.youtube.com/watch?v=bUPjYWE5Tf4

ja te 'pania' kocham!!!!!!!!!!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 20:25   #3405
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Słuchajcie, ludzie(a raczej czytajcie) co to się z klubami porobiło?
W atomizerkowym np. kompletnie nic się nie otwiera, tylko każą jakieś "dyskusje" wpisywać .... abrakadabra, kurza melodia

Kto coś wie , niech się wypowie ..

klubu teraz działają bardziej jak wątek...w dodatku pokazuje wszystko od początku...coś pokiełbasili..niewygodnie jest teraz
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 20:29   #3406
agnyska81
Zakorzenienie

Princessko - cudnie Ci z takimi ciemniejszymi włosami. Cała twarz się zmieniła

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Agnysko - śniłaś mi się dziś. Zapomniałam w jakim kontekście, ale został przebłysk, że to Ty.
A nie męczyłam Cię przypadkiem Waniliową Paczulą?

Mnie się niedawno śniła Sabb - kręciła głową i cmokała z niesmakiem nad moją biblioteczką

Dziś mnie głowa boli, jak dawno nie bolała. Do tego atmosfera w pacy nieszczególna (szefowej ojciec zmarł ) Ogólnie chaos wszędzie i zgnilizna intelektualna Ale będzie lepiej. Już jest jakby lepiej

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 20:31   #3407
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

http://esentia.pl/De_Noyles_Linea_Ba...noc_p24170.htm

To jeszcze w kwestii kwasów. Miałam, używałam, byłam bardzo zadowolona. Bardzo wydajny żel - smarowałam nim nawet kolana i łokcie. Na niego można nałożyć krem, zresztą tak zaleca producent.

Dawno temu śniło mi się, że zwiedzałyśmy z Sabbath jakąś katedrę - nie wiem, gdzie, wyszłyśmy z niej, a katedra się zawaliła

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-02-11 o 20:34
Stary 2009-02-11, 20:51   #3408
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Przy okazji przypomniałaś mi, że dawno nic nie zamawiałam z "biochemii" ogólnie A widzę, że mają np. fantastyczne hydrolaty
lista zakupów znowu się wydłużyła Tu jeszcze nie kupowałam. Ciekawe ile czeka się na przesyłkę?

Cytat:
A dziękuję, dziękuję Mam nadzieję, że ta tendencja spadkowa utrzyma się nadal Przez te dni, gdy waga stała w miejscu, zacząłem wątpić w powodzenie mojej akcji
Uda się, zobaczysz. Tylko nie głoduj za często, bo potem jojo gwarantowane.

Cytat:
Ten Roaccutan to tak nachodzi mnie od czasu do czasu Wiem, że to raczej ostateczne rozwiązanie, poza tym na dzień dzisiejszy awykonalne ze względów finansowych. Nie mam (chyba) klasycznego trądziku, bo w końcu okres dojrzewania zakończyłem jakieś 7-8 lat temu Jednak zawsze muszę mieć jakąś "niespodziankę" na gębie, do tego rozszerzone pory, zaskórniki, przebarwienia i takie tam niedoskonałości W moim wieku to już przegięcie A te doustne kuracje retinoidowe kuszą mnie przede wszystkim całkowitym "uregulowaniem" funkcji skóry

Co do olejku z drzewa herbacianego, stosuję obecnie żel do mycia twarzy z Oriflame, który jednak trochę wysusza (praktycznie się nie pieni, ale ma SLS na czwartym miejscu). No i tą śmieszną, dwukolorową "pomadkę" mam, ale praktycznie nie używam.

Proponuję żel do mycia bez sls-ów, romans z kwasami i dobry nawilżacz, na przykład żel z kwasem hialuronowym.
Cytat:

Za Lwicę
Za lwicę za sosenką

Cytat:
No właśnie...Z moich zapewnień wyszło to,że przez 4 miesiące przytyłam 10kg Ale biorę leki po których się tyje. Jestem tym faktem podłamana, bo leków nie mogę odstawić, bardzo mało jem a i tak czuję,że jestem coraz grubsza Cała garderoba do wymiany,ale nie wymienie, bo musze schudnac.Chodze w dresie...
Gryksiu,MUSZE czuje sie fatalnie w swojej skórze...
Jakbym o sobie czytała. Ja po hormonach łapałam kilogramy z powietrza

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 21:10   #3409
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzeba było mówić,że chcesz Świętowita. Ja swojego jakiś czas temu zgubiłam, zsunął mi się z rzemyka, a teraz, dzięki moim kochanym kolegom, mam trzy. Wszystkie srebrne.
No przecież nie pozbędziesz się prezentu od tak fajnych kolegów?
Chciałam Świętowita od jakiegoś czasu i ostatecznie postanowiłam zamówić.
Bardzo mi pasuje tego rodzaju wisior - jeśli ktoś nie wie, co to, to za cholerę nie zgadnie

Podczytuję sobie Wasze posty o kwasach i zastanawiam się, jakiej firmy jest krem, który stoi u mnie w łazience, też z kwasami. Cudów po nim nie ma, choć pewnie mało systematyczna jestem
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 21:25   #3410
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Za lwicę za sosenką
Ta sosenka będzie musiała być baaardzo duża i rozłożysta

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 21:40   #3411
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Stary 2009-02-11, 21:47   #3412
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
No przecież Lwice są duże, to jak ma mnie nie być widać za jakąś chucherkową sosenką

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 21:51   #3413
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
No przecież nie pozbędziesz się prezentu od tak fajnych kolegów?
Chciałam Świętowita od jakiegoś czasu i ostatecznie postanowiłam zamówić.
Bardzo mi pasuje tego rodzaju wisior - jeśli ktoś nie wie, co to, to za cholerę nie zgadnie
Koledzy są kochani, ale trzech zawieszek przecież nosić nie będę. Chociaż z drugiej strony masz rację, to prezenty, a prezentów staram się nie pozbywać. Ale z trzeciej strony, gdyby miały ucieszyć jeszcze kogoś, to czemu nie, myślę,że żaden z kolegów nie miałby nic przeciwko Jakiego zamówiłaś?

Cytat:
No przecież Lwice są duże, to jak ma mnie nie być widać za jakąś chucherkową sosenką
Będziesz sosenką z ogonem i łapami Zresztą zawsze możesz zasłonić oczy i udawać,że Cię tam wcale nie ma

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-02-11 o 21:54
Stary 2009-02-11, 22:21   #3414
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Koledzy są kochani, ale trzech zawieszek przecież nosić nie będę. Chociaż z drugiej strony masz rację, to prezenty, a prezentów staram się nie pozbywać. Ale z trzeciej strony, gdyby miały ucieszyć jeszcze kogoś, to czemu nie, myślę,że żaden z kolegów nie miałby nic przeciwko Jakiego zamówiłaś?
Tego
http://www.walhalla.com.pl/sklep/pro...roducts_id=296
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 22:22   #3415
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Prawdę powiadasz hehe....

Ale nudny wieczór...coś bym porobiła...chyba za esemesuje do kuzynki zeby ja pomęczyć ona twierdzi że gdzies czeka na mnie ten jeden :mysli:
Stary 2009-02-11, 22:24   #3416
gryx82
BAN stały

Biegałem po internecie "za kwasami", aż wpadłem na jakiś sklep kosmetyczny z mottem "Przetrwają tylko najpiękniejsi", umieszczonym u góry strony Tak mi się jakoś z III Rzeszą skojarzyło

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Spróbuj Effeklar K, bardzo ładnie zwęża i oczyszcza rozszerzone pory i może do tego jakiś delikatny tonik z kwasami dla wzmocnienia efektu.
Jeśli nie masz większych problemów powinno pomóć

Lysanel activ, to kwasowy kiler, jeśli nie masz doświadczenia z kwasami możesz sobie nieźle nabałaganić na twarzy, a kremy matujące przy problemowej cerze tylko pogarszają jej stan.
Porządne nawilżanie i oczyszczanie przedewszystkim i będzie pięknie
Sam już nie wiem Jedno jest pewne - odpadają różne cuda-wianki, "systemy 7 kroków" itp., bo przesiadywanie w łazience mnie nie kręci Posumujmy: oczyszczanie bez SLS-ów (a takie coś oczyszcza w ogóle ), tonik (wolałbym nie ), kwasy na noc, a na dzień nawilżacz. Zdałem?

W ogóle za dużo jest kosmetyków, stanowczo za dużo i człowiek głupieje Aha! Czytałem dobre opinie na temat "zielonej" serii Ziai. Macie rozeznanie?

Cytat:
No właśnie...Z moich zapewnień wyszło to,że przez 4 miesiące przytyłam 10kg Ale biorę leki po których się tyje. Jestem tym faktem podłamana, bo leków nie mogę odstawić, bardzo mało jem a i tak czuję,że jestem coraz grubsza Cała garderoba do wymiany,ale nie wymienie, bo musze schudnac.Chodze w dresie... Gryksiu,MUSZE czuje sie fatalnie w swojej skórze...
Ech... wiem, co znaczy czuć się fatalnie w swojej skórze U mnie, jak na razie, wszystko idzie ku lepszemu. Ale potrzebowałem dużo czasu, aby sie otrząsnąć i zacząć coś robić Wcześniej zdarzały mi się takie parodniowe "zrywy", z których nic nie wychodziło, bo zniechęcałem sie brakiem cudownych efektów. Początki (sierpień) były tragiczne, ale z czasem jest już lżej U Ciebie dochodzą do tego leki, więc sprawa jest bardziej skomplikowana. Nie ma jakichś "zamienników", które nie powodują zwiększenia masy ciała? Może lekarz potrafiłby coś doradzić? Trzymam za Ciebie i życzę powodzenia, bo jedziemy na tym samym wózku

A spróbowac kropli nie zaszkodzi. Albo czerwonej herbaty

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Mnie się niedawno śniła Sabb - kręciła głową i cmokała z niesmakiem nad moją biblioteczką

Mnie się dzisiaj Endżi śniła

Cytat:
Uda się, zobaczysz. Tylko nie głoduj za często, bo potem jojo gwarantowane
Nie zamierzam

Cytat:
Proponuję żel do mycia bez sls-ów, romans z kwasami i dobry nawilżacz, na przykład żel z kwasem hialuronowym
Poproszę o przykładowe nazwy (byle nie żadne Dior'y )

Cytat:
No... może też być sekwojka
Stary 2009-02-11, 22:29   #3417
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Biegałem po internecie "za kwasami", aż wpadłem na jakiś sklep kosmetyczny z mottem "Przetrwają tylko najpiękniejsi", umieszczonym u góry strony Tak mi się jakoś z III Rzeszą skojarzyło
SS.....
Stary 2009-02-11, 22:30   #3418
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Gryksiu - mam nadzieję, że w twoich okolicach jest duuuużo sekwoi

Ale tu nie Hameryka Trzeba będzie znaleźć jakiś dąb

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-02-11 o 22:32
Stary 2009-02-11, 22:37   #3419
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
To taki sam jak moje Sabb chyba też nosi identycznego.

Cytat:

Poproszę o przykładowe nazwy (byle nie żadne Dior'y )
Bardzo lubię i polecam taniutki żel do mycia twarzy z oliwkowej serii Ziaji. Co do reszty to ja ostatnio gustuję w robionych mazidłach. Radziłabym przyjrzeć się temu i temu (dodaję zazwyczaj odrobinę do codziennego kremu) Używam mazideł z innego źródła, ale skład zbliżony. U mnie działa.

Cytat:

Ale tu nie Hameryka Trzeba będzieznaleźć jakiś dąb
Może po prostu schowasz się za Bartkiem

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-02-11 o 22:40
Stary 2009-02-11, 22:37   #3420
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Gryksiu - mam nadzieję, że w twoich okolicach jest duuuużo sekwoi
Całe lasy zapewne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości