|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Lustereczko - podróż poślubna - Egipt - Hurghada
Już mamy zarezerwowany wyjazd, hotel z małym aqua parkiem
|
|
|
|
#1922 |
|
Rozeznanie
|
Katunia
my tez Egipt tylko że Sharm, kiedy jedziecie i do jakiego hotelu?
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jedziemy do hotelu Aqua Blu 2 lipca. A Wy do jakiego i kiedy? |
|
|
|
|
#1925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez tak miałam pokazała mi wszystkie które jej się wydawały że bede dobrze wyglądać, ale ja jej powiedziałam że chce jeszcze mierzyć inną i pokazałam a babka do mnie - " nie, nie w tej Pani będzie źle wyglądać..." - a ja do niej " a skąd Pani wie że źle bede wyglądać...?" - " no do Pani figury raczej nie..." - więc ja do niej że mi sie podoba , - a Pani " no ale nie bedzie Pani dobrze wyglądać, zreszta ona jest taka nie ładna - to ja do niej " Przepraszam bardzo ale JA mam prawo wszyustko przymierzyć co mi sie podoba i nie będzie mi Pani mówiła czy mi dobrze czy nie, podoba mi sie i koniec, chcem ją przymierzyć jeśli mi sie nie spodoba to jej nie wezmę, ale chcę przymierzyc, czy widzi Pani jakis w tym problem, bo jeśli tak to nie daleko jest ten sam salon i myśle że Panie nie bedą robiły mi problemów z przymierzeniem czegokolwiek ..." - " No dobrze prosze bardzo, skoro Pani sie tak uwzieła..." ( z wielkim fochem) - więc ja do nie " wie pani co ja to jednak dziekuje za ta suknie , i dziekuje za obsługe , ale jednak pójdę do tego drugiego salonu bo widze Że ma Pani wielki problem z podaniem mi sukni, po za tym chciałam powiedziec że to ja mam wybrać suknię i ją kupić, więc nie będzie mi Pani odgórnie narzucac co mam mierzyć a czego nie, dziekuje ale z pani usług raczej nie skorzystam" ![]() ![]() Poszłam do drugiego salonu i problemu juz nie było, mierzyłam wszystko i tez u nich wybrałam suknie. Także mierz, mierz i jeszcze raz mierz wszystko co ci sie spodoba i nie słuchaj że w tej czy w tamtej bedzie ci źle , jak przymierzysz to sama bedziesz wiedzic w czym ci najlepiej. Sorki że sie tak rozpisałam na ten temat ale mnie to tak denerwuje jak ktos mówi że nie przymierzył tej czy tamtej sukni chociaz bardzo mi sie podobała, bo Pani z salonu powiedziała że napewno źle będe wyglądac. No wkurza mnie to nie samowicie.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#1926 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was
![]() Mi również marzy się Egipt, tydzień w Sharm i tydzień na piramidach.. Najgorsze jest to, że teraz szukam pracy i nie mogę zamówić wycieczki first minute, bo później się okaże że znalazłam pracę i trzeba z niej rezygnować przez wycieczke. Zresztą znając moje szczęście i tak nie znajde do tego czasu pracy. W każdym razie aby nie robić problemów będę szukać ofert last minute. Dziewczyny a w jakim miesiącu lecicie?
|
#1927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My lecimy 8 wrzesnia, hotel Mirabel Beach. Nie chcielismy leciec od razu po slubie, bo za goraco wtedy jest i za duzo ludzi, dlatego wybralismy wrzesien a od razu po slubie pojedziemy na kilka dni w gory
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żałuję, bo korci mnie strasznie...
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba również bym wybrała wrzesień, żeby ominąć największe upały.
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
My w sumie możemy jechac wlasnie tylko w tym terminie, bo TZ bierze urlop przed weselem, na wesele i po, wiec bedzie mial caly wykorzystany a musi wziac ciegiem 3 tygodnie!
Tez nas uprzedzala pani w biurze podrozy ze bedzie baaaro goroaco w lipcu ale Tz na to sie bardzo cieszy, a ja sie bede chowac pod palmami hiiiiW zeszlym roku bylismy w czerwcu w Tunezji i juz byly upalu wiec wyobrazam sobie jak bedzie wygladac ten lipiec!!! no ale u nas wrzesien odpada, ja tez mam nadzieje isc do troche innej pracy od wrzesnia wiec wolnego nie bede miec. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-02-12 o 11:30 |
|
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
A jedziecie na all inclusive?
|
#1932 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie we wrzesniu juz nie jest tak bardzo goraco, chociaz temperatury sa nadal dosc wysokie, ale jest mniej ludzi, i nie ma np juz calych rodzin z dziecmi bo dzieciaki w szkole
![]() Tak all inclusive, rezerwowalismy w styczniu w biurze Itaki, za calosc placimi 4884 zl, zaliczke wplacilismy 1500 zl, i mamy wykupiona gwarancje niezmiennosci ceny
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2009-02-12 o 11:32 |
|
|
|
#1933 |
|
Raczkowanie
|
Ale świetnie zrobiliście wykupując tą opcję
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
kurde dziewczyny za chwile ide do pracy, a tak mi sie nie chce ostatnio
w ogole nienawidze tych 2 zmian... to jest jakis koszmar... zawsze mnie glowa boli juz od poczatku zmiany ze szok, nie jestem nauczona pracowac po poludniu. Wole rano ciach ciach i miec wolne...Boze ale mi sie nie chce tam isc...
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mamy all inclisive i gwarancje niezmiennosci ceny
My lecimy z Sky Club. A Wy Lustereczko z jakiego biura ? Płacimy 4300 za tydzien.
|
|
|
|
#1936 |
|
Wtajemniczenie
|
już myślałam że wiosna przyszła ostatnio pogoda była fajna
a tu zima sypie i sypie ten śnieg od rana cały czas
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kasiaher u mnie tez zimno szaro buro i ponuro nawet sie czlowiekowi z domu nie chce wychodzic ja chce juz wiosne, a najlepiej lato i czerwiec hehe
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
Ach muszę posprzątać kuchnie po wczorajszym pichceniu. Z okazji TŻ urodzin zrobiłam mu kulinarne niespodzianki.
Dziewczyny jutro chcę upiec po raz pierwszy ciasto jogurtowe, czy któraś z Was je piekła i skończyło się to powodzeniem? Bo niby łatwe do upieczenia ciasto, a wielu osobom zakalec wychodzi...
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy gwarancje niezmiennosci ceny, 2 vouchery na zakupy w kairze na laczna kwote 300 $ no i wycieczke na wyspe giftun na nurkowanie ![]() placimy 2400 od osoby, all inclusive, hotel w centrum, 2 plaze 6 basenpow bo to kompleks dwoch polaczonych a my lecimy w lipcu, dokladniej 16 a z upalami chyba damy rade
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie ta nieuczynnosc pan z salonow slubnych zupełnie nie wiem z czego wynika chyba z tego ze im sie nie chce podawac tych kiecek jak przyszłe PM mierza no ale na tym polega ich praca tylko czasami ludzie nie rozumieja ze w kazdej pracy trzeba sie starac. Sama bylam swiadkiem jak pani powiedziała do mierzacej dziewczyny gdy ta chciała zobaczyc dana suknie"pani jest szczupła i ta suknia bedzie dla pani za ciezka" noz cholera i ta dziewczyna nic nie zaprotestowała tylko powiedziała ze skoro pani tak mowi. No a z czyms takim powinno sie walczyc. Moje panie na szczescie były miłe i oby tak samo było na 1 przymiarce
|
|
|
|
#1941 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny chce się z wami podzielić pomysłęm na zaproszenia.. powiedzcie co myślicie bo ja jestem niestandardową osóbką i lubię popłynąć w moich pomysłach
![]() Chciałabym żeby zaproszenie składało się z 2 częsci: twarda sztywna jako podkład na tekst i na tym kalka. Obydwie te rzeczy byłyby 'przywiązane' u góry kokardką... a na tej kalce nasze zdjęcie... czarno-białe, ale jako dzieci 2,3 lub 4 letnie . Nie żadne obecne zdjęcie, tylko takich dzieciaczków... czy to nie zalatuje jakimś przestępstwem ? ![]() Piękne zaproszenia widziałam tu (mam nadzieje, że można wklejać takie linki?? jak nie to wybaczcie) http://www.allegro.pl/item546231441_...ergaminie.html Co myślicie? !
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama chciałam takie robić z kalką. Zdjęcie bardzo fajnie wychodzi na tych kalkach a takie dzieciaczki myślę że fajnie będą wygladać
|
|
|
|
|
#1943 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo fajne te zaproszenia , wszystkie foteczki takie romantyczne
![]() ale pomysł ze zdjeciami dzieciaczków tez spoko
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Nie umiem sobie tego za bardzo wyobrazić, zależy jakie to by było zdjecie pomysł mi się podoba, ale wolałabym jakieś zdjecie nasze wspólne, albo np. dwóch dłoni..
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Przyczajenie
|
My też myślimy nad Egiptem. Moja siostra pracuje w jednym z ośrodków/hoteli i my chyba za jej namową wybierzemy hotel 5 gwiazdkowy w mieście hurghada i stamtąd może wypady do cairu i luxoru . Jeżeli to weżmiemy to w Exim Tours.
I my zaraz po ślubie się wybieramy w podróż więc byłby to sam początek lipca. |
|
|
|
#1946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A chcesz je sama zrobić? Znalazłam http://www.allegro.pl/item501485952_...enie_slub.html ale to są takie zwykłe bez kalki
Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2009-02-12 o 12:28 |
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, że wy Egipt wybraliście . My narazie mamy na oku hotel all na wyspach Kanaryjskich a dokładnie na Lanzarote. Obecnie nadal szukam ale tz wybredny jest. Wybieramy sie w polowie sierpnia.
|
#1948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super fotomontaż Ja dostałam projekt swoich fajnie wyszło mu to zobaczymy jak przyjda czy tez mi sie będą podobacjak któraś chce zobaczyć to mogę wysłać na priv
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-02-12 o 12:45 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1949 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cześć dziwczyny!
Cytat:
![]() Cytat:
:-( pomózcie jeszcze raz pisze szukam perłowa biel welonu???? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

pomysł mi się podoba, ale wolałabym jakieś zdjecie nasze wspólne, albo np. dwóch dłoni..

zobaczymy jak przyjda czy tez mi sie będą podobac

bo ja 3200 + bolerko 200 + kapelusz 600 (nad nim jeszcze się zastanawiam) i welon (ceny nie znam)