|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
cała rodzina jest taaaka fajna, poukładana i przyjacielska a ten brat to taka czarna owca- wręcz taka jak w definicji
|
|
#2792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jozia on to na pewno zrozumie.. tylko szkoda że już będzie po ślubie i będzie na to za późno... ile może przetrwać związek bez miłości?? a tylko z wygody?? i w zasadzie desperacji bo za wszelką cenę chce się ożenić przed nami... szkoda mi go trochę bo wiem że on jest inny jak ma kogos onnego przy sobie. Miał kiedys fajna panne i był zupełnie inny- staral sie, dbał o siebie i o dziewczyne- ale dziewczyna była mądra i jeden wybryk i out. ojjj potem przezywał ta sprawe na powaznie.. czyli jednam ma jakies uczucia... a ze teraz kumple w wieku 26 lat sie zenia to on nie chce byc gorszy matko jakie to patologiczne... głupio o tym tak pisać na forum ale z wami można o wszystkim pogadac. rozwiązania nie znajdziemy bo to on sam musi to zrozumieć w swojej głowie.555 dni
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-02-12 o 11:50 |
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jestem dumna z TZa. wlasnie dostali ranking pracownikow za styczen i moj misiek po pierwszym miesiacu pracy jest na pierwszym miejscu w Krk! w skali Polski tez jest niezle, bo jest na 24. miejscu (a miejsc jest 200 )mam nadzieje, ze przyspieszy to awans tylko obroni licencjata i jak sie pojawi w wewnetrznej rekrutacji stanowisko dyrektora to startuje
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
już jestem nic sobie nie kupiłam
ale co tam
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musisz być bardzo dumna z niego Jakiś prezent dla niego by się przydał ![]() tancerka212, nie przejmuj się tak. Twój przyszły szwagier i tak zrobi co będzie chciał i nie ma sensu sobie przez to zdrowia i nerwów szargać
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda prezent byl wczesniej niz powod do prezentu, ale co tam ![]() kupie mu na stoku grzanca albo grillowanego oscypka w prezencie Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-12 o 12:16 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
a my z TZ robimy dzisiaj pierogi ruskie
|
#2800 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
widzę, juz wiem kogo będe sie radziła jak sie pożądnie będe uczyłą gotować Elu pomozesz ![]() a Tancerce nic nie pomogę bo się na tym kompletnie nie znam, ale dobrze wiedziec przyda na przyszłość... a tak nawiasem mówiąc to wcale sie Tancerko nie zdziwie jak oni wyjadą z tym swoim ślubem tuz przed Waszą datą, juz ta szwagierka coś na pewno wymysli bo z tego co piszesz to są do tego zdolni
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja planuję sos pieczarkowy (na serku topionym, zeby byl delikatny ) z kawalami schabu
podawany z kaszą Cytat:
![]() jak tylko będę umiała to napewno doradzę |
|
|
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale super wychodzą polane sosem pomiodorowym chociaz powiem ci ze kiedyś robiłam też z "Pomysł na... roladki schabowe w sosie pomidorowym" i wyszły przepyszne |
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a może być sos śmietanowo koperkowy z "pomysłu na.." tylko to jest pomysł na rybę w tym sosie ale jeśli zmieszam go z z wodą i dodam śmietany czy mogę roladki tym zalać?
|
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie powinien on miec zadnego ekstraktu rybiego,ale pewna nie jestem bo go jeszcze nie uzywalam ale otorz i powąchaj jak nie czuć rybka to ja bym dodała ![]() zmykam do sklepu bo pieczarek nie mam a przy okazji może coś dla siebie sobie kupię
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dodam go,spróbuję potem napisze jak wyszło i czy było dobre roladki nafaszerowałam szynką,serem i ogórkiem konserwowym Tancerko ta dziewucha wcześniej czy później sobie odejdzie,bo jeśli On ją tylko wykorzystuje to ona jednak psychicznie nie wytrzyma tego,chyba,że jest tak zdesperowana i nauczona,że ma tylko mężowi usługiwać i tyle
|
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i koniecznie daj znac jak wyszło |
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zalałam i włożyłam do piekarnika ![]() co tu tak cicho? Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-12 o 13:03 |
|
|
|
|
#2809 |
|
Zadomowienie
|
Jakie kucharki tu mamy na wątku
Ja bede obiadki gotować w przyszłym tygodniu bo rodzice beda robic na rano i ja bede kucharka w tym tygodniu odpoczywam
|
|
|
|
#2810 |
|
Zadomowienie
|
No a jak
![]() to Ty się szykuj z obiadkami na przyszły tydzień ![]() kurcze przypomniało mi się jaki sen dzisiaj miałam;/ byliśmy z moim TŻ na zdjęciach plenerowych i początkowo wychodziły łądne a potem to jakoś tak nie mogliśmy siebie znaleźć i szukaliśmy się z TŻ,w końcu jak już go znalazłam to okazało się,że mam za dużą obrączkę a do tego była wykonana z masy perłowej-była śliczna ale jednak to dziwne potem się obudziłąm i myślałam o tym,ale znowu zasnełam i teraz mi sie przypomniało
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę się wreszcie wziąć za robotę, a kompletnie mi się nie chce
Ferie się kończą i mam testy czterech klas do sprawdzenia a jak pomyślę, że w poniedziałek znowu te bachory zobaczę, to mi się jeszcze bardziej odechciewa Coś ciężko z tym moim powołaniem do zawodu nauczyciela
|
|
|
|
#2812 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lain twój mężczyzna to rzeczywiście powód do dumy- gratulacje musi dostać nagrodę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja już po obiadku- miałam barszczyk biały- ale jak tak was czytam to stwierdzam że mogłybyśmy tu razem kiedyś wymyślać obiady dla mężów jedna dziennie będzie podawac jakiś przepis i będziemy gotowac- ewentualnie ratowac się w razie kryzysu kulinarnego jak nam sie cos zacznie przypalać heh
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz po obiadku
dzis wsunelam pieczona noge kurczaka, ziemniaczki i brokuly zapiekane z zoltym serem (wiem, moglam darowac sobie ten zolty ser.... ale jakos nie moglam )wlasnie obgaduje z siostra nasz niedzielny wypad na stok, bo ma zamiar ze swoim mezem przyjechac do nas na jeden dzien... to beda ciezkie chwile dla mojego TZa, bo dluzsze jej towarzystwo dziala na niego irytujaco dobrze, ze bedzie z mezem - moze sie nim zajmie i nie bedzie za duzo mowic do TZa |
|
|
|
#2814 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() Co do tej darowizny, to mówię od razu że specjalistką nie jestem ale wydaje mi się, że po ślubie jest majątek wspólny ale na darowizny się inaczej patrzy to znaczy darowizna przed ślubem nie stanie się Waszym wspólnym majątkiem po ślubie ale nie chcę namieszać, tylko coś kiedyś czytałam na ten temat i chyba jakoś tak to było![]() Lain pogratuluj TŻ od PM2010 zdolniacha!Tancerko zaraz przeczytam o co chodzi na gmail, jeśli będę potrafiła to oczywiście pomogę Kurczę, widzę że tutaj same kucharki mamy ja to się przy Was czuję jak beztalencie
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
No tak Lain tylko pogratulować TŻ-zdolny
![]() nie martw się,ja dziennie mam jakieś wyrzuty,że mogłam tego czy tamtego nie jeść czy nie dodawać... ![]() jak coś to Ty się lepiej zajmij siostrą,żeby TŻ nie irytować należy mu się nagoroda teraz a nie irytacjaTancerko taki wątek byłby fajny-taki nasz ja nie chcę się z Wami rozstawać!![]() fajnie by było sobie pomagać w domowych obiadkach ![]() Aniołku to pewnie chwilowe takie,na pewno masz powołanie tylko czasem jest mały kryzys,jak ze wszystkim |
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio z braku czegokolwiek rozrobiłam "pomysł na roladki w sosie pomidoworym" i użyłam do spagetti, też było ok, chociaż dla mnie ten akurat jest troszkę za kwaśny. Polecam też na wierzch pod koneic pieczenia położyć żółty ser i chwilkę podpiec
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
mam nadzieje, ze jednak jej maz sie nia zajmie
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
ja już tez po obiadku
zrobiłam mojemu TZ z połamanym żebrem mniam
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzisiaj na obiad naleśniki Normalnie mój szczęśliwy dzień (odpukać). Testów jeszcze nie sprawdziłam, mają czas
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

niezła dziewucha nie ma co;/ to jak On może ją chcieć? a może spróbujcie mu ją wybić z głowy?

matko jakie to patologiczne... głupio o tym tak pisać na forum ale z wami można o wszystkim pogadac. rozwiązania nie znajdziemy bo to on sam musi to zrozumieć w swojej głowie.
)
ale co tam

Coś ciężko z tym moim powołaniem do zawodu nauczyciela
to znaczy darowizna przed ślubem nie stanie się Waszym wspólnym majątkiem po ślubie