|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
| chłopiec |
|
23 | 41,82% |
| dziewczynka |
|
11 | 20,00% |
| nie wiem |
|
21 | 38,18% |
| Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Truheart dzięki
![]() Mój jedyny dzisiejszy problem to wizytacja teściów Brrrr. Dobrze,, że przyjeżdżają około 18 to szybciej wyjadą
|
|
|
|
#363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będziemy na bieżąco![]() Cytat:
![]() Oj ja się dzisiaj wyspałam...Zuzia do 1 w nocy szalała...jeszcze tyle się nie wierciła...kopała i kopała a ja się tylko coraz bardziej uśmiechałam ![]() ![]()
|
|
#364 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A Ty masz łatwiej, bo masz już doświadczenie Cytat:
![]() Kupisz wózek, kupisz, ale najpierw swoje trzeba odcierpieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
. Lubisz swoich teściów?
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy sonde Mamy sonde
a wiec dziewczyny kotr wiedza niech klikaja a te kotre nie wiedza niech sie wstrzymaja
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Zagłosowałam
![]()
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
O rany dziewczyny
z dwie godzinki mnie nie było a tu już tyle nadrabiania![]() Wiecie podoba mi się bardzo ten wózek, tylko że ja to jestem straszny tchórz i boję sie zamawiać przez net. Wolę iść do sklepu dotknąć dobrze wyglądać i mieć pewność ,,,ze nie kubie jakiegoś bubla. Czy u Was też tak sypie śnieg???? Biało tu się zrobiło jak nie wiem co ![]() Katarzynka czy ja mogę prosić o przepis na cycki w ciecie???? Nie mogę znajśc czy pisałaś go gdzieś czy nie ![]() Wiecie co ja wczoraj zrobiłam Na obiad ugotowałam wielki gar zupki szczawiowej (jak skończyłam ją gotować była 17) a do godz. 19 nie było po niej znaku
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html 21.08.2009 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2009-02-12 o 11:52 |
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszy mnie to
DZIEWCZYNY KOTRE NIE WEDZA JESZCZE CO BEDZIE NIECH NIE GŁOSUJA bo najprawdopodoniej jelsi zagłusuja na "NIE WIEM" to juz wiecej nie beda mogły głosowac w sensie jak sie dowiedza nie beda mogły juz zmienic w sondzie ! to taka uwaga z mojej strony acha nie wiedzialam ze nie ma zbyt duzej roznicy w cenie miedzy wielofunkcyjnym a samym spacerowym czy głebokim. Moja niewiedza wynika z braku rozgaldania sie za wózkiem wiec moge nie wiedziec
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2009-02-12 o 11:58 |
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak, ja mam teraz tylko wyniki i podpis...już głosowałeś w tej sondzie
|
|
#371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez już oddałam głos
|
|
|
|
#373 | ||||
|
Ola-Unhola
|
dzieńdoberek dziewczynki :)
Ale mam nadrabiania, o i sonda się pojawiła :) Cytat:
Cytat:
Ale remontu Ci współczuję, przechodziłam podobne rzeczy z tzw. fachowcami i szkoda gadac. Mam nauczkę na przyszłośc i teraz jestem upierdliwa i wszystko każe robic kilka razy i sprawdzac, żeby było dobrze Cytat:
Cytat:
Przepraszam, ale musiałam wyłączyc emotki, bo nie chciało przyjąc mi odpowiedzi
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze teraz nie pogubimy sie w rachownaiu ile chłopców do ilosci dziewcyznek i oby ich liczba wzrastala bo milo sie dowiedziec ze wsio ok i ze mamusia zna płec dzidziolka
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Korzystając z dnia wolnego na wizyte u położnej postanowiłam na chwilke wdepnąć na wątek. Chciałam się pochwalić że z dzidzią wszystko OK, słyszałam dziś bijące serduszko Teraz lece na pierwsze zakupki. Musze wreszcie kupić spodnie ciążowe bo te zwykłe już mnie powoli uciskają. Odezwe się jak wróce. Miłego dnia |
|
|
|
#376 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moi teście przyjeżdzaja do nas dwa razy w roku ... na TŻ urodziny i czasem na moje urodziny jak ich zaproszę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przedwczoraj jadłam ogórkową pyszna była!
|
||||||
|
|
|
#377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie tak posłuchać serduszka, nie? Cieszę się, że wszystko jest dobrze. I że masz wolne . Udanych zakupów ![]() Cytat:
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uprzejmie proszę http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis24200.html Ja dziś nie gotuję.Wszystko zostało mi od wczoraj. Zupka krem pieczarkowy, i z 2udek na których nagtowałam bulionik , dodałam do posiekanego mięska warzyw z włoszczyzny i pieczarki i oto farsz na krokiety Nalesniczek, panierka i wyżerka dla wszystkich
|
|
|
|
|
#379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja się męczę codziennie, nienawidzę zimyyyy! ![]() Kasiu,a daj proszę jeszcze linka do truskawek, bo pamiętam, że z tej samej strony, ale deserów jest 26 stron....
Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-02-12 o 12:37 |
||
|
|
|
#380 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Z takimi bólami w mostku to u mnie dawno temu bywało, ale to jest tak. Mam jakiś duży stres (kłótnia, egzaminy, ktoś w szpitalu lub martwienie się dlaczego ktoś z rodziny nie odbiera tel. przez kilka godzin - czarne myśli w postaci wypadku lub podobnych...) i od razu źle się czuję, ale serducho mnie wtedy nie boli. Dopiero po ok dwóch dniach dopada mnie jakby z takim opóźnieniem i wtedy te cholerne skurcze w mostku. Ale teraz? Niczym się nie denerwowałam, nic się takiego nie stało. No oprócz tego, że bardzo przeżyłam śmierc kotki. Mama mówi, że to może przez to, że ciągle myślę, czy z dzidzią wszystko ok (jak to kobieta, która ma poronienie za sobą), a ja taka wrażliwa jestem i może to jest taka reakcja wewnętrzna. Sama nie wiem. W każdym bądź razie kiepsko się czuję ![]() Co do piersi w cieście, tez myślałam o tym na Walentynki ![]() dziewczyny jak jeszcze nie miałyście sprawdzanej płci - nie zaznaczajcie w sondzie "nie wiem", bo już więcej nie będziecie mogły oddac głosu - poczekajcie do wizyty Musicman i Iza tak zrobiły i nie wiem, czy będą mogły poprawic...
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2009-02-12 o 12:44 |
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szkoda zeby dziewczyny nie miały później szansy na głosowanie jak już się dowiedzą kto siedzi w ich brzuszkach
|
|
#382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo krokietami też już się zainteresowałam .Cytat:
Kurczę, może połóż się i trochę spróbuj odpocząć, uspokoić te skołatane nerwy
|
|
|
#383 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... do lekarza chodziłam praiwe co tydzień, a ona mi mówiła ze zdrowa jestem jak ryba Cytat:
Życze udanych zakupów! Cytat:
![]() Więc koreczki ogólnie z wszystkiego /jedlismy u cioci M. w tamtą sobotę i TZ mnie tak męczy/ ... żółty ser, oliwki, cebulka marynowana, grzybki marynowane, jakaś wędlinka pokrojona w kostkę, papryka, ogórki kiszone ... taki mix! Cytat:
... i dobrze ze wkleiłas tego linka - nie będe wertować wszystkich stron Cytat:
... najlepiej to nie myć wcale
|
|||||
|
|
|
#384 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko chcę się przywitać
Ale super z tą sondą Miłego dzionka
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co ... wydaje mi się ze z tą sondą to i tak nie wypali ... każdy, kto wejdzie na ten wątek moze zagłosowac, i np Iza nie jest na liscie fasolkowej a zagłosowała
|
|
|
|
#386 |
|
BAN stały
|
dzieki
za Gratulacje troszke straszne myslenie....EHHHja dzis czuje sie w miare.... Ja zrobie zdjecie pierscionkowi to sie nim pochwale.. a date slubu jeszcze nie mamy ale cchemy najpier miec cywilny a moze w 2010 koscielny,.,,,jak sie uda,,,Bo nie wiadomo co bedzie.... |
|
|
|
#387 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Z tego tez powodu dzisiaj nie wstałam od razu, jak małego wyprawiłam do przedszkola. Stwierdziłam, że mi się tez cos należy i spałam jeszcze do 11. Na pewno dzisiaj będę się oszczędzała, a jak mi nie przedzie do jutra to podjadę do lekarza, albo zamówię wizytę domową z luxmedu. Ja wczoraj zrobiłam pyszne leczo, a dzisiaj właściwie nie ma juz śladu. Zjadam właśnie ostatni talerzyk, bo mój mąż wczoraj nieźle opróżnił garnek. tylko przekroczył próg i już krzyczał: OOO leczo, dobrze czuję. Mniam ![]() A ja dzisiaj poczułam z prawej strony koło pępka, takie jakby pęknięcie bańki mydlanej. Może jakieś przypadkowe puknięcie dzidzi? U mnie 15 tydz, ale to drugi bąbel, więc bywa szybciej niż normalnie
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis22182.html Gizmiatko- filmiki czadowe
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, i co ja potem zrobię
|
|
|
|
|
#390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

Brrrr. Dobrze,, że przyjeżdżają około 18 to szybciej wyjadą 
, ale w domu nigdy nie robię frytek, rzadko też jem na mieście, bo wydają mi się obrzydliwie niezdrowe, bo podejrzewam, że smażą je kilka razy na tym samym oleju, ble.... A tak ogólnie bardzo lubię ziemniaki
nie wytrzymam!
NIE LUBIĘ TROLLI

Na obiad ugotowałam wielki gar zupki szczawiowej (jak skończyłam ją gotować była 17) a do godz. 19 nie było po niej znaku