|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
chłopiec |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 41,82% |
dziewczynka |
11 | 20,00% |
nie wiem |
21 | 38,18% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Truheart dzięki
![]() ![]() ![]() Mój jedyny dzisiejszy problem to wizytacja teściów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oj ja się dzisiaj wyspałam...Zuzia do 1 w nocy szalała...jeszcze tyle się nie wierciła...kopała i kopała a ja się tylko coraz bardziej uśmiechałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#364 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kupisz wózek, kupisz, ale najpierw swoje trzeba odcierpieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lubisz swoich teściów? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Mamy sonde Mamy sonde
![]() a wiec dziewczyny kotr wiedza niech klikaja a te kotre nie wiedza niech sie wstrzymaja ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Zagłosowałam
![]() ![]()
#368 |
Zadomowienie
|
O rany dziewczyny
![]() ![]() Wiecie podoba mi się bardzo ten wózek, tylko że ja to jestem straszny tchórz i boję sie zamawiać przez net. Wolę iść do sklepu dotknąć dobrze wyglądać i mieć pewność ,,,ze nie kubie jakiegoś bubla. Czy u Was też tak sypie śnieg???? Biało tu się zrobiło jak nie wiem co ![]() Katarzynka czy ja mogę prosić o przepis na cycki w ciecie???? Nie mogę znajśc czy pisałaś go gdzieś czy nie ![]() Wiecie co ja wczoraj zrobiłam ![]() ![]() ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html ![]() ![]() 21.08.2009 ![]() ![]() 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2009-02-12 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Cieszy mnie to
![]() DZIEWCZYNY KOTRE NIE WEDZA JESZCZE CO BEDZIE NIECH NIE GŁOSUJA bo najprawdopodoniej jelsi zagłusuja na "NIE WIEM" to juz wiecej nie beda mogły głosowac w sensie jak sie dowiedza nie beda mogły juz zmienic w sondzie ! to taka uwaga z mojej strony ![]() acha nie wiedzialam ze nie ma zbyt duzej roznicy w cenie miedzy wielofunkcyjnym a samym spacerowym czy głebokim. Moja niewiedza wynika z braku rozgaldania sie za wózkiem ![]() ![]() ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2009-02-12 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak, ja mam teraz tylko wyniki i podpis...już głosowałeś w tej sondzie ![]()
![]() |
#371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Ja tez już oddałam głos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 | ||||
Ola-Unhola
|
dzieńdoberek dziewczynki :)
Ale mam nadrabiania, o i sonda się pojawiła :) Cytat:
Cytat:
Ale remontu Ci współczuję, przechodziłam podobne rzeczy z tzw. fachowcami i szkoda gadac. Mam nauczkę na przyszłośc i teraz jestem upierdliwa i wszystko każe robic kilka razy i sprawdzac, żeby było dobrze Cytat:
Cytat:
Przepraszam, ale musiałam wyłączyc emotki, bo nie chciało przyjąc mi odpowiedzi
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze teraz nie pogubimy sie w rachownaiu ile chłopców do ilosci dziewcyznek ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Korzystając z dnia wolnego na wizyte u położnej postanowiłam na chwilke wdepnąć na wątek. Chciałam się pochwalić że z dzidzią wszystko OK, słyszałam dziś bijące serduszko ![]() Teraz lece na pierwsze zakupki. Musze wreszcie kupić spodnie ciążowe bo te zwykłe już mnie powoli uciskają. Odezwe się jak wróce. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moi teście przyjeżdzaja do nas dwa razy w roku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przedwczoraj jadłam ogórkową ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie tak posłuchać serduszka, nie? Cieszę się, że wszystko jest dobrze. I że masz wolne ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis24200.html Ja dziś nie gotuję.Wszystko zostało mi od wczoraj. Zupka krem pieczarkowy, i z 2udek na których nagtowałam bulionik , dodałam do posiekanego mięska warzyw z włoszczyzny i pieczarki i oto farsz na krokiety ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasiu,a daj proszę jeszcze linka do truskawek, bo pamiętam, że z tej samej strony, ale deserów jest 26 stron.... ![]() Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-02-12 o 11:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Z takimi bólami w mostku to u mnie dawno temu bywało, ale to jest tak. Mam jakiś duży stres (kłótnia, egzaminy, ktoś w szpitalu lub martwienie się dlaczego ktoś z rodziny nie odbiera tel. przez kilka godzin - czarne myśli w postaci wypadku lub podobnych...) i od razu źle się czuję, ale serducho mnie wtedy nie boli. Dopiero po ok dwóch dniach dopada mnie jakby z takim opóźnieniem i wtedy te cholerne skurcze w mostku. Ale teraz? Niczym się nie denerwowałam, nic się takiego nie stało. No oprócz tego, że bardzo przeżyłam śmierc kotki. Mama mówi, że to może przez to, że ciągle myślę, czy z dzidzią wszystko ok (jak to kobieta, która ma poronienie za sobą), a ja taka wrażliwa jestem i może to jest taka reakcja wewnętrzna. Sama nie wiem. W każdym bądź razie kiepsko się czuję ![]() Co do piersi w cieście, tez myślałam o tym na Walentynki ![]() dziewczyny jak jeszcze nie miałyście sprawdzanej płci - nie zaznaczajcie w sondzie "nie wiem", bo już więcej nie będziecie mogły oddac głosu - poczekajcie do wizyty Musicman i Iza tak zrobiły i nie wiem, czy będą mogły poprawic...
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2009-02-12 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kurczę, może połóż się i trochę spróbuj odpocząć, uspokoić te skołatane nerwy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Życze udanych zakupów! ![]() Cytat:
![]() Więc koreczki ogólnie z wszystkiego /jedlismy u cioci M. w tamtą sobotę i TZ mnie tak męczy/ ... żółty ser, oliwki, cebulka marynowana, grzybki marynowane, jakaś wędlinka pokrojona w kostkę, papryka, ogórki kiszone ... taki mix! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko chcę się przywitać
![]() Ale super z tą sondą ![]() Miłego dzionka ![]()
#385 |
Zakorzenienie
|
wiecie co ... wydaje mi się ze z tą sondą to i tak nie wypali ... każdy, kto wejdzie na ten wątek moze zagłosowac, i np Iza nie jest na liscie fasolkowej a zagłosowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
BAN stały
|
dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja dzis czuje sie w miare.... ![]() ![]() a date slubu jeszcze nie mamy ale cchemy najpier miec cywilny a moze w 2010 koscielny,.,,,jak sie uda,,,Bo nie wiadomo co bedzie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Z tego tez powodu dzisiaj nie wstałam od razu, jak małego wyprawiłam do przedszkola. Stwierdziłam, że mi się tez cos należy i spałam jeszcze do 11. Na pewno dzisiaj będę się oszczędzała, a jak mi nie przedzie do jutra to podjadę do lekarza, albo zamówię wizytę domową z luxmedu. Ja wczoraj zrobiłam pyszne leczo, a dzisiaj właściwie nie ma juz śladu. Zjadam właśnie ostatni talerzyk, bo mój mąż wczoraj nieźle opróżnił garnek. tylko przekroczył próg i już krzyczał: OOO leczo, dobrze czuję. Mniam ![]() A ja dzisiaj poczułam z prawej strony koło pępka, takie jakby pęknięcie bańki mydlanej. Może jakieś przypadkowe puknięcie dzidzi? U mnie 15 tydz, ale to drugi bąbel, więc bywa szybciej niż normalnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis22182.html Gizmiatko- filmiki czadowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.