|
|
#2881 | |||
|
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
![]() a różowy boooski ![]() Cytat:
![]() jak dobrze,że wróciłaś Cytat:
ciesze się,że komuś się podoba ![]() _____________ pozwól zrobić mi coś żebyś bał się mniej nie potrafię być tą którą chcesz abym była trzymaj mnie na smyczy romantyzmu wieczorny deszcz zmył moje szczęście nie wiedziałeś, że ja nie lubię za dużo cukru i przesłodziłes mi życie w każdym kącie czuje Twój zapach kupiłam nowy błyszczyk aby moje usta znów był najpiekniejsze Robaczku nie rób off topów. Piszesz prośbe dodaj równiez jakis opis od siebie
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-02-12 o 11:36 |
|||
|
|
|
#2882 |
|
Konto usunięte
|
Patrzyłam na Ciebie z zachwytem. Byłeś jak zachodzące słońce, jak uśmiechnięte dziecko, jak pełen wiary w lepsze jutro starzec. Mogłam wpatrywać się w Ciebie godzinami, dniami, tygodniami, miesiącami. Chciałam być z Tobą zawsze i na zawsze. Twój uśmiech sprawiał, że i ja się uśmiechałam. Nawet przez sen. Gdy nie było Cię przy mnie tęskniłam, gdy byłeś, nie chciałam wypuścić. Byłeś dla mnie jak najpiękniejszy kwiat, jak najsłodsza czekolada. Byłeś zawsze gdy tego potrzebowałam. Nie zwątpiłam w Ciebie nigdy.
Odszedłeś. A ja nadal wpatruję się w Twoje zdjęcie z takim samym zachwytem jak kiedyś. Już nie jesteś przy mnie, ale jesteś ze mną. W mojej głowie, w sercu, w ciele. Nie zapomnę Cię nigdy. Kochałam. |
|
|
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
NieLiczylamSieWcale <3 dziekuje ; **
Nydee boskaś! ; ** Abunee masz nowy avek i wogole. <33------------------------ 1.Tak bardzo chcę, a nie idzie zycie mi .. 2.Złamane serce jest do bani .. 3.kiedy jesteś młody... Jedna godzina... Może zmienić wszystko.. 4.Patrze w lustro i mowie : 'Dziś maleńka nie wygrasz konkursu piękności'. Niestety. 5.Wyłączając się tylko na jeden dzień. 6.I dzis wieczorem najmocniej zakochana na świecie. <3 7.kocham Cię. jestes moje wszystko. <3 8.Chciałabym marznąć tak do końca świata i żeby mnie ogrzewał swoją wielgachną dłonią, dłonią szeroką, o krótkich palcach, najpiękniejszą dłonią na świecie, aksamitną dłonią, która tak mnie dotyka, że oddech mi zamiera na wspomnienie. 9.Na pewno sprawiałabyś mi niespodzianki do końca dni naszych. Wspólnych, oczywiście. 10.Zapewne jestem jednak niereformowalną nudziarą. 11.Czasami nie wiemy ile nas z kimś łączy, dopóki nie zaczniemy się pakować. |
|
|
|
#2884 |
|
Przyczajenie
|
* Dla Ciebie zrobię wszystko, Nie ma życia bez ognia Spisz swe błędy na kartce potem zgnieć ją i podpal * Dla innych to gwiazdy, dla mnie to blask Twych oczu. * Siedziala samotnie w wagonie, rysujac na szybie serce... * ..nie odwracaj wzroku,spojrz na moje lzy!!! * Nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć * dostrzegaj w ludziach to co mają wewnątrz Nie jak inni co oceniają tylko z zewnątrz * Ze wschodem słońca zawieszeni w momentach * otworze niebo, przyciągnę je blisko * Nic nie dzieje się bez przyczyn, wzrasta tylko ilość zniczy. * Rozpadam się na kawałki, skrawki, niedopałki.. Edytowane przez nieznajoma90 Czas edycji: 2009-02-12 o 13:03 |
|
|
|
#2885 |
|
Zadomowienie
|
'ta cisza zabiera Ci mnie..'
|
#2886 |
|
Przyczajenie
|
2 stycznia- informujemy że limit szczęścia na ten rok został wykorzystany
Spadł śnieg, a do mnie przyszedł wieeelki bałwan, którego kocham ![]() Ej skarbie nooooo, odlep się od tego komputera i przyklej się do mnie ![]() A ja tu siedzę i czekam na Ciebie juz od miesiąca.... No daj spokój ile można czekać aż napiszesz? Już druga w nocy.....
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
A coś o tym, że walentynki - dzień zakochanych, to nic takiego bo MY mamy dzień zakochanych na codzień?
Coś w tym stylu.. PROSZĘ! ![]() ______ - nie zawsze nowe życie daje nowy dzień - tylko dla Ciebie chce żyć <3 - na plaży zamki z piasku... ![]() - nie mogę żyć bez Ciebie <3 - jak to zrobić mam, żeby zachować sny? - milion wypowiedzianych niepotrzebnie słów tak boleśnie ranią znów ![]() - rozsypmy nowej miłości puch ![]() - zatrzyjmy wszystkie ślady, niech złość już nie da rady! - niech staną dni na głowie, niech cały świat się dowie! - pokażmy wszystkim jak można żyć <33 |
|
|
|
#2888 |
|
Raczkowanie
|
Czy ta kręta ścieżka kiedykolwiek znajdzie swój koniec?
Gdy tak zaglądam mocno w oczy Twe to przysięgam widzę duszę Twą. był kochankiem moich nocy. gasł, choć wciąż we mnie żył. spragniona Twej miłości. nasze wciąż młode sny... Położę się otulony pościelą wspomnień, z oczy moich spłyną łzygorzkie jak grzech. Nie będzie przy mnie Ciebie, gdy brzask poranka pojawi się przez sen.
|
#2889 |
|
Rozeznanie
|
*Nawet "dzisiaj" jest z Tobą niepewne.
*Głupia ja.Tyle na Ciebie czekam, kiedy On-oddany stoi tuż obok. *Bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. *Wycieram wspomnienia jak kurz ze starych mebli *W takim debilu jak Ty mogła zakochać się tylko taka idiotka jak ja *Rozstania męczą bardziej niż kac. *Cynamonem znieczulam myśli o Tobie *Wyszywa cekinami niebo. *A On jak nikt, nauczył mnie tęsknić. *Tylko Ty mogłeś narobic mi takiego bałaganu w życiu. *Niewiadomo do czego potrzebna jest większa dojrzałość:do miłości czy do rozstania. *Zatrzyma mnie jedynie ciepło Twoich dłoni.
|
#2890 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Porwal mnie wiatr. |
||
|
|
|
#2891 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuje :) :* i tu też zabieram te dwa <3 kochanie, jesteś moim marzeniem, które sie spełniło !
macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno :) dorastam i myślę, że miłośc nie jest dla mnie
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-02-12 o 14:30 |
|||
|
|
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
I gdybyś nie istniał, powiedz jak miałabym żyć..
Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. Kocham Cię - powtórzył. - Jesteś moje wszystko. ...Cudowne spojrzenie co płynie z Twoich oczu... Ja na przykład mam wszystko w dupie i to z każdym dniem więcej.Właśnie dlatego muszę sobie coraz większy rozmiar kiecek kupować. Gdyby tak można sfotografować nasze sny! Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt. Boję się, że kiedy przestanę ulegać pragnieniom innych, kiedy wypowiem słowa, których nie chcą słyszeć, stracę ich miłość. Moją obsesją jest odrzucenie. wiesz, marzyłam o Tobie idioto! Nie znam Cię, a wyczuwam Twoją obecność na kilometr. |
|
|
|
#2893 |
|
Wtajemniczenie
|
ty i ja i wszystko co mamy.
siedzimy na dachach, bawimy się powietrzem. nie dostaniesz mnie. nigdy. dobra wróżka i jej mały pomocnik. Im bardziej wszystko się zmienia, tym bardziej pozostaje takie samo.. We właściwym miejscu, w złym czasie. Jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia. Miłośc, wolnośc, sens.. ile jeszcze znasz tych słów? po co życ gdy w życiu nie ma nic? Chcę ci coś opowiedziec, ale brakuje słów... żeby wyrazic to co czuję.
|
#2894 | |
|
Zadomowienie
|
Uciecha - ahh <3 kocham happysad <33 ukradłam praktycznie wszystkie
![]() Cytat:
ale oczywiście bardzo się cieszę. i dziękuję te powyżej ukradłam ![]() a zabieraj mnie to cieszy. i ten jeden kradnę _________________ i zrobić reset w mojej głowie. miłość popijam coca-colą. twa obecność jest mi niezbędna. udowodnione naukowo. mam pomysł. spier.dalaj. nie marnuję swojego jakże cennego czasu z takimi jakże mało inteligentnymi frajerami. taka jak ja, nie zwraca uwagi na takiego jak Ty. między nami kochankami ;D idę szukać lepszego świata. może znajdę go u Ciebie ? moja intuicja mówi mi, że Twoja samoocena jest lekko zawyżona. a gdzie się podziewa peculiarity ?
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-02-12 o 15:47 |
|
|
|
|
#2895 |
|
Raczkowanie
|
jestem ****ą na telefon i trucizną na śniadanie
puk puk, fuck fuck,fuck you, how do you do ? zaczynaj dzień z premedytacja. kokaina z coca colą oczywistość szufladek jest tylko kwestią szafy cukier, słodkości i inne śliczności oto składniki których użyto do stworzenia tak cudownej istotki jak ja :)
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#2896 |
|
Wtajemniczenie
|
nawet gdy mróz, nawet gdy śnieg sypie w oczy, wtedy dobrze mi jest.
emanuję szczęściem. pomyśl, jak wiele możesz mi dać? sratatata, skończ już. zabierz to ode mnie i trzymaj z daleka. już nie czuję się bezpieczna. oni są tu obok. na zawsze! moje myśli są tylko o tobie. świeci nam jedna gwiazda, towarzyszy jedna miłość! świat się zmienia, tak jak pragnienia zmienia chęć samospełnienia. siedzę na brzegu świata i nic nie rozumiem. i znów mam przecież tylko siebie, więc mam tak niewiele. ostatnio wszystko umyka mi gdzieś między palcami.. gdzieś uciekłeś jak czas. mam nawet więcej, niż bym chciała. dodajesz mi sił. |
|
|
|
#2897 |
|
Rozeznanie
|
Nie będę pisać kogo opisy zabrałam, bo byłoby za dużo wymieniania ;*
Jesteście CUDOWNE * Z braku chęci, jutra nie będzie ! * Nigdy nie jestem samotna, bo mam żółtą, gumową kaczuszkę, o ! * Zostać z Tobą po drugiej stronie lustra . . . * `Za ciasne głowy na myśli, za twarde serca na miłość` . * Odjechana wariatka ;] .
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
na nowo silna rodzę się. nie dla Ciebie.
uciekaj stąd i zabierz wszystkie nasze dni. I powiedz jej, by zawsze dbała o wszystko co kochałam. wyblakłe kalendarze, i daty naszych marzeń. tak blisko nam było do siebie. i jeszcze czasem przed oczyma przemknie Twoja twarz. może nawet nie wiesz ze istnieje ktoś taki jak ja.
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Niech serce twoje grzeszy
Niech serce twoje cieszy Niech serce twoje będzie złe. prawda leży gdzieś pośrodku. Mów do mnie normalnie mów Prostymi mów słowami tu. Stąpać ponad ziemią choć raz byś chciał. Bezpowrotnie tracę Cię. Składam skrawki swoich lat. Oddam dziś co tylko chcesz, co chcesz Bądź tylko ze mną... Łatwiej odejść trudniej znieść Codzienności smak. A czas. płynie jakby nigdy nic. Zostawiasz mi, przez próg rzucony tani gest. Dotykasz mnie i sprawiasz, że Już prawie wierzę w twoje słowa.
|
#2900 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się, że się podoba ^^ _____________________ Stań tu obok mnie i żałuj swojego istnienia. jesteśmy niczym wątłe kwiaty zdeptane krokiem czasu Nieskazitelne krwią splamione lilie leżą na grobie niewinności. dusze nasze leżą porzucone w swym bólu. Czarny płaszcz przyćmił słońce Proszę, nie pozwól mi cierpieć w tym zimnym okrutnym czarnym niebie. I teraz poczuć możesz jak drży moja dusza Kolejna Piękna kochana przez Bestię. Księżniczka żądzy. Chcę polować na Ciebie z nieposkromionym sercem Zaprzedana diabelskiemu rodowi Wszystkie te porcelanowe modelki... Gdybym tylko mogła ściągnąć na nie upadek. Niech serce me będzie studnią miłości Żadnych sławnych scen na balkonie. Tylko wiara, że mnie kochasz. Spraw bym odgadła czy ziemia jest płaska czy okrągła Wędrujemy w powietrzu Nurkujemy przez zamarznięte niebo Smutek ma ludzkie serce |
|
|
|
#2901 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny... proszę was o 2 teksty dla przyjaciółek takich od serca.
Jedna jest dynamiczna, ma własne poglądy na wszystko, jest indywidualistką. Druga natomiast jest bardzo delikatna, wesoła, romantyczka.... znajdzie się coś odpowiedniego do ich charakterów? Może być na śmiesznie bardzo mi zależy potrzebuję na dziś ![]()
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
Świat stanął na ch.ju i tańczy sobie breaka.
Bo wiara jest jak dupa, trzeba ja mieć. - Kochanie Ty płaczesz.? - Nie, tylko mi się oczy pocą. Siedzimy na dachu - bawimy się w powietrze.. Marzenia powinny fruwać, a ambicje chodzić. To stan umysłu co jest blisko kalifornii. Jaka jest miarka szczęścia? - promile ![]() Stapiam się za swoim cieniem. Najlepsze rzeczy w życiu są niewidoczne - dlatego zamykamy swoje oczy kiedy całujemy, płaczemy i marzymy. I mieć Cię na dzień dobry i na dobranoc. Powiedziałeś ze nie wierzysz w uczucia.. Później zawiązałeś mi szalik, żebym się nie przeziębiła. Tysiąc lat ewolucji nie zdążyło zatrzymać ludzkiej łzy. Myśląc o szczęściu Ciebie nie uwzględniam. Lecz wspomnienie o NIM zależy od dnia.. Znów dedykuję Ci uśmiech który sam sobie musisz narysować. Kiedyś odejdę, a Ty nawet nie zauważysz.. Ten dystans widać w Twoich oczach.. niedosyt Ciebie. 'Oświadcz mi się na cmentarzu i powiedz - Tu zaczęliśmy i tu skończymy..'
|
|
#2903 |
|
Raczkowanie
|
* będziesz bał się moich spojrzeń choć dam Ci to, co chciałeś zawsze mieć.
* ja dobrze wiem co masz mi dać. i kiedy wyjść. * więc nie broń się. nie tłumacz nic. rozbieraj mnie.! * kiedy znajdziesz w końcu siłę, by ze mną zawsze być. zostawię wtedy Cię. * tak łatwo można.. stracić wszystko w jeden dzień.. tak łatwo zgubić się. * nie umiem zamknąć oczu na tych którzy chcą.. zabawiać mnie do łez. * jedno już wiem. jestem silna.! jedno już wiem. wytrzymam to.! * ale chcę, byś wiedział, że.. nie mogę nic obiecać Ci. * może przestanę w końcu.. bać się o mój los. może naprawdę kocham Cię.. * chcę powiedzieć Ci, że pewna rzecz.. bardzo mnie kręci, kręci mnie.. (; * każdy jej chce. nawet Ty, kiedy tak stoisz, patrzysz, czujesz, pragniesz. * o.! czerwienisz się. i cofasz krok.. a ja to widzę, widzę to. * to bawi mnie. i zawsze będę tego chciała..
|
|
#2904 |
|
BAN stały
|
Zawsze lubiłam, ale teraz jakoś dodaję z tekstów piosenek, bo nie mam weny żeby wymyślać. xd
_________________________ _________________________ ___________
_________________________ _________________________ _______ Wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać Chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach Całe serce dla Ciebie mam Bo jestem typem raczej zamkniętym w sobie Nic nie mówię, z boku stoję, myślę o czymś Jesteś tylko jeden, dzięki Tobie się uśmiecham Co by się nie działo jednak, świat może poczekać |
|
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
Gubię się we własnym świecie.
Móc budzić się codziennie rano z pewnością, że już zawsze będziesz. Najbardziej winię się za to, że pozwoliłam sobie na tą miłość. Zawładnąłeś moim umysłem. Nasze chore paranoje. Tysiące twoich obietnic, które nie doczekały się spełnienia. Wciąż jak głupia wierzę w nas. Kim właściwie dla ciebie jestem. Już nie szukam szczęścia, wierzę że samo się odnajdzie.. kiedyś. Pomińmy tę część znajomości. Winię się za to, że nie słuchałam ludzi wokół, gdy powtarzali daj sobie z nim spokój. Tak bardzo chciałabym się mylić. Zabierając mi siebie, zabrałeś mi całe życie. Naucz mnie życia bez ciebie. Labirynt własnych myśli. Tak trudno mi uwierzyć, że jeszcze tu jesteś. ![]()
|
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
Skona w moich szponach
Popłynę po tym bicie na lajcie Twoje ego? Idż poszukaj go w śmieciach. Wypuściłam cię z klatki i powiedziałam żebyś leciał jak najdalej ode mnie. Tworzymy wspólne "my" To ta magia, dzięki tobie moge nawet latać ;>> Rozpal uczuć pożar. Patrzę na ciebie i co widzę? Chęć do życia. Wielka miłość? taa chyba w filmie.
|
#2907 |
|
Raczkowanie
|
lęk przed utratą złudzeń każe pozostać w świecie marzeń.
Kiedy się kocha wszystko dookoła nabiera coraz większego sensu. Każdy dzień nosi w sobie wieczność. bo najtrudniej powiedzieć 'nie', gdy mówią 'tak'. zafałszowana rzeczywistość. Każdy człowiek na kuli ziemskiej ma skarb, który gdzieś na niego czeka. Zazwyczaj widmo śmierci sprawia, że bardziej szanujemy życie. Z tobą odeszły anioły. Nie ma nas, zostałem sam.
|
#2908 |
|
Rozeznanie
|
Nieraz sama na życia zakręcie.
'Dziś pogrążam ingnorantów tylko po to by wiedzieli że ich słowa nic nie znaczą gdy sie ktoś samego ceni' Uwierz od problemów nie uciekam bo to nie jest łatwiej. Bez wytrwałości osiągnięta linia startu. Spacer po parku we dwoje.. Gdzie zamiast drzew rosną krzyże... Aniele mój powiedz czy mozesz schowac mnie w ramionach, a w skrzydłach swych osuszyc moje łzy. Dziwne, myslałam ze Ty to cały moj swiat. Myliłam sie kolejny raz. Odszedłes jak Anioł ktory skrzydła mi skradł. "Znowu w życiu mi nie wyszło .... " Idz do przodu, poki drzwi masz otwarte... ... więcej marzeń, niż czasu by je spełnić, więcej namiętności niż serce może zmieścić ... Nie podoba się? Podoba się? A ja i tak jestem za tym, żeby było jak jest... Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci. Kto odda wszystko za nic? Omijam bokiem ten ich świat telenoweli... taaa nigdy.przenigdy. kocham. wystarczy?
|
|
#2909 |
|
Marudziara
|
Coś z mojej twórczości :
Metafizyczne skrupuły pod nazwą rycerskości Od dziecka to mam ... wszyscy chca mnie kochać ale nikt nie wie jak to zrobić Przewidywanie zysków i zliczanie strat Dopamina,noradrenalina,ad renalina,serotonina,aceyl ocholina-Chemia ![]() Moja głowa stała się śmietnikiem niepotrzebnych wiadomości Prawda jest taka że , a ja myślę może? Boję sie uwierzyć w słowa które opowiadasz o sobie Odchodzić od ciebie jest tak słodkim cierpieniem ,że chciałabym Cie żegnać az do świtu Jeśli kochasz naturę to ogladaj national geographic Czerwona róża zawieszona na niebie ze łzą na jednym z płatków Miłość to kolorowa wycinanka w słodkich kolorach Miłość to landrynka tylko że cukiereczkiem też można sie zadławić Tylko to co nie istnieje nie ma sensu Gubię się w gąszczu znaków zapytania Po ostrym zakręcie trzeba ustabilizować prędkość ,wprowadzić harmonję Wypatruję drzwi z napisem -EWAKUACJA Życie sprawiło nam piękny spektakl bez happy endu Ruchome obrazy po szczęściu tak już teraz martwe jak zwłoki żaby w spirytusie Spłowiałe kolory wyziębłe uczucia Chemiczny zawrót głowy... Niepoprawnie życiowo czy stylistycznie... Bo ja jestem proszę pana na zakręcie ... nie to co Pan Harmonia znaków .dźwieków i myśli-Porządek Może coś sie komuś przyda
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-02-12 o 18:36 |
|
|
|
#2910 |
|
Przyczajenie
|
Wszyscy jesteśmy częścią kosmicznego żartu.
To jest wasza arena. Jak będziecie grać? To zależy od was. Jesteśmy dorośli. Kiedy to się stało? Jak to zatrzymać? Dlaczego wciąż uderzam się młotkiem? Bo czuję się rewelacyjnie, kiedy przestaję. Sekrety nie ukryją sie przed nauką. Medycyna ma swoje sposoby na wykrywanie kłamstw. W ścianach szpitala prawda jest naga. Jak przechowujemy nasze sekrety poza szpitalem, cóż... to co innego. Jedno jest pewne: cokolwiek staramy się ukryć, nigdy nie jesteśmy gotowi, kiedy prawda wychodzi na jaw. I w tym tkwi problem z sekretami. Tak jak niedola, lubią towarzystwo. Wspinają się wciąż do góry, dopóki nie przejmą kontroli nad wszystkim, dopóki nie będzie miejsca na nic innego, dopóki nie będziesz tak pełen sekretów, że będziesz się czuł, jakbyś miał wybuchnąć.[...] I to, o czym ludzie zapominają, to jak dobrze można się czuć kiedy w końcu zrzuci się ciężar tajemnic. Nie ważne, czy były dobre, czy złe, przynajmniej już nie ciążą. I czy ci się to podoba, czy nie, kiedy twoje tajemnice już ujrzą światło dzienne, nie musisz się za nimi ukrywać. Najgorsze w sekretach jest to, że nawet kiedy myślisz, że masz nad nimi kontrolę, wcale tak nie jest. Robimy wszystko co możemy by odbudować zaufanie które straciliśmy. Są rany i zdrady tak głębokie i tak trwałe że nie mamy możliwości naprawienia ich. Wtedy nie pozostaje nam nic... tylko czekać. Wmawiamy sobie, że rzeczywistość jest lepsza. Wmawiamy sobie, że byłoby lepiej gdybyśmy nigdy nie marzyli, ale najśilniejsi, najbardziej zdeterminowani z nas trzymają się swoich marzeń. Albo przychodzi nowe marzenie, którego nie braliśmy pod uwagę. Budzimy się i odkrywamy, że mimo wszytsko jest nadzieja. I jeśli mamy szczęście, uświadamiamy sobie wbrew wszelkim przeciwnościom, wbrew życiu, że prawdziwym marzeniem jest móc w ogóle marzyć. Przychodzimy na świat sami i odchodzimy sami. I wszystko co się zdarza między tym. Sprawia, że chcemy znaleźć sobie towarzystwo. Potrzebujemy pomocy, wsparcia. W innym przypadku, jesteśmy sami... obcy... odcięci od innych. I zapominamy... jak jesteśmy ze sobą złączeni. Więc wybieramy miłość... wybieramy życie... i na chwilę... czujemy się trochę mniej samotni.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.