|
|
#2821 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
lovelyy888 strasznie Cię lubie
![]() Ciebie i Twoje 'wypociny' ![]() żeby nie było off . 'gdy patrze w Twoje oczy zaczyna się lepszy dzień...' wartość uczuć odpłynęła z nurtem rwącej rzeki . i myśle o Tobie częściej niż powinnam .
|
#2822 |
|
Raczkowanie
|
ależ za Wami tęskniłam.!
ale wróciłam..! zauważył w ogóle ktoś, że mnie nie było.? xdd* ale teraz póki co.. szaleje we mnie krew. dlatego wybacz mi.. * waruj u stóp.! mam dosyć już.! ostrzegam Cię.! * tak odarta z naszych szeptów.. ta bezsenna noc.. * ukryję cały lęk, gdybyś Ty teraz chciał, przytulić mnie.. * po co kłamiesz znów.? przecież wiem, że jest Ci źle. * kłamię Ci prosto w twarz. nie mów nic.. wiesz, że nie jesteś bez win. * porozmawiaj ze mną tak.. jak nigdy dotąd nie wypadało nam. * na próżno zatrzymać chcę, to czego nie mogę mieć. * udaję, że umiem sama sobie.. udzielać rad. * i właśnie to, że Ty, że mną tutaj trwasz.. pozwala mi kochać tak. <33 * nie mów więcej, że i tak zostawisz mnie. bo wszystko ma swój kres.! * to Ty , palący dowód istnienia.. to Ty, początek bez zakończenia. * to teraz będzie już dobrze.. tak..?
|
|
#2823 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kradnę wszystkie trzy :P Edytowane przez graffiee Czas edycji: 2009-02-11 o 16:56 |
||
|
|
|
#2824 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kradnę od Ciebie te dwa. ;**** Graffiee postaram się jeszcze coś dodać w tym stylu. ![]() _________________________ _________________________ _______
_________________________ _________________________ ___ Zawsze ufając w to, kim jesteśmy To nie takie proste wygrać walkę z samym sobą Nie ważne, że mój uśmiech jest wredny. Przecież to zawsze uśmiech Cześć, chciałabym cię mieć dla siebie. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-02-11 o 16:59 |
|
|
|
|
#2825 |
|
Rozeznanie
|
Rozumiem, że się podoba
![]() _______________ A cisza roznieca wojnę. Na końcu prawdy Na końcu światła Na końcu miłości stoisz Ty Twa bliskość zmusza mnie do ucieczki. Tańcz - moje życie - tańcz! czyste upojenie nagiej miłości Jestem ofiarą tęsknoty Obudzona z dziecinnej ufności Na mej twarzy nie ma uśmiechu - jest rzeczywistość odbita w głębokich piętnach życia. Byłeś ze mną. Aż odkryłeś, że potrafisz kochać tylko drugą połowę... siebie. Raz jeszcze dziękuję Ci za Twoją miłość. I za trzymanie mnie na właściwej drodze. Dziś opuszczam Twoje serce Szukam tylko Ciebie. Życia, którego nie znalazłam. Dziś twe imię brzmi jak pusta książka Żadnych cichych łez Żadnych złudzeń Żadnego bolesnego dotyku Żadnych pocałunków, których smak wiedzie mnie do Ciebie Krużganek do twojego serca |
|
|
|
#2826 |
|
Raczkowanie
|
darmowe przytulanie. chętni?
za duża dawka Ciebie. Jesteś tylko ciężarem przy sercu Widać, uwielbiasz ranić Być choć ¼ w Twoim szaleństwie Ogrom nienawiści Bezkres mojej fantazji Jesteś moją słodką ofiarą Zatrzymam Twój ostatni oddech Produkuję iluzję bez szans na to, by się spełniły, a jednak oddycham każdą. Równomiernie przenika do wnętrza. Czaruj mnie tak bez ustanku. nie jesteś taki głupi? bez szans - zawsze będziesz. nie potrafię inaczej. zmień się. bezsilne łzy Ci płyną z oczu ona jest jak wiecznie niedoczytana książka nie wygaśniesz nigdy ' licencja na miłość. z Tobą to tylko ciągle taka zabawa w chowanego. namiastka Ciebie . __________________ W jego czekoladowych oczach znów roztopić się' </3 Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]()
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
odchodzisz ty i odchodze ja to była taka niewinna gra. w mych oczach łzy. bez twej miłości nie chce życ. Jak mogłeś tak zostawić mnie . w mym sercu płynie gorzka łza. Gdy znowu złamiesz moje serce Ktoś inny nauczy mnie, jak to robić . Zamykać drzwi i bez słów odchodzić. I czekam na chwile czułości, tyle zostało z naszej miłości. Mój mały świat w bezruchu zamiera, jestem jak łza, którą ocierasz. lubie twoje sztuczki.
|
#2828 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki ;*
Nie było mnie tu dawno jak nie wiem...;p jakieś dobre 300 stron temu był mój ostatni post... ) więc postanowiłam coś wrzucić. Są z mojego prywatnego kajecika więc mogą się powtarzać... (Zapisuję tam tez co ciekawsze z wizażu)spowszedniała mi całkiem powszednosc lukier miód liryczne cudo zostało tylko kilka zdjęć. `in a dream that's so far away.. /W marzeniach, tak daleko stąd Chowam spojrzenia do kieszeni cytrynowej sukienki... A gdy się uśmiechasz rób to tylko dla mnie.. Niech się nasycą głodne oczy... Otoczona zapachem wspomnień Ja i Ty,rozumiesz? - Intymnie jestem w szoku. szokuje mnie moja własna, osobista bezczynność. |
|
|
|
#2829 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny .
jestem nowa i jeszcze zabardzo nie umiem sie tutaj połapac. ale mam do was ogroomna prosbe . jestes z chłopakiem juz z 5 miesiecy , i od pewnego czasu pisze na gg z chlopakiem ktory mi sie podoba od bardzo bardzo dawna , i pisze ze mna tak jakby chcial `cos wiecej` niby kiedys cos tam bylo ale nie wyszlo ... i teraz nie wiem co robic ... czy zerwac z obecnym i czekac co bedzie z tym , czy nic nie robic , tylko czekac az samo sie to jakos wyjasni ... zaznacze jeszcze ze bardziej wolalabym byc z tym co sie odezwal na gg . i nie mam zielonego pojecia co mam robic .. jedyne czego sie boje ze nic z tegonie bedzie ze on pisze tak o ... ze bedzie tak jak kiedys juz z nami bylo . Macie moze jakies opisy albo cos ... dotyczace tej sprawy . ?
|
|
#2830 |
|
Przyczajenie
|
Kochaj mnie mimo wszystko
Jeśli zwątpisz choć raz, to choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę, powrotów nie będzie... W chwili zwątpienia, posłuchaj wspomnienia... Czasami myślę co by było gdybym nie poznała Cię... Za kim tęskniła bym? Kto tulił by mój sen? Płyniesz W Moich Żyłach.... Nigdy Już Nie Będzie Nas... Masz łeb jak sklep, tylko puste pułki. xD Nie patrz w lustro bo będziesz miał koszmary :P Ciekaw jestem ile twoja matka musiała wsadzić śniegu miedzy nogi żeby taki bałwan wyszedł... ![]() Poruszaj biodrami i licz na szczęście. Wykrzycz, że ją kochasz z całej siły... i nie przejmuj się, jeśli jej rodzice stoją obok. ![]() Lecz jak w każdym związku są "wzloty" i "upadki". Ciche szepty nad ranem Stale uchylam drzwi mojej duszy Cicho stąpasz po moim istnieniu Życie jest harfą, co strun ma wiele... Daj mu spokój - on przeszedł twardy reset mózgu. ![]() ![]() Czuję się jak wycieraczka. Czy to już miłość ? ![]() - Panowie to jakaś pomyłka ! - Moja żona miała na drugie pomyłka... - Masz prezerwatywę ? - Mam. - No to daj ! - Ale mam jedną ! - Nie szkodzi. Ty możesz bez ! - Ale już mam na sobie. - Chodzisz w prezerwatywie od rana ? - Którą kulę trzeba puknąć ? - Ja cię zaraz puknę !!! - Tutaj ? Co to jest miłość? - Miłość to jest światło życia. A co to jest małżeństwo? - Rachunek za światło. |
|
|
|
#2831 |
|
Przyczajenie
|
develop by Kubuś P. & Kłapouchy & inne:
Ja też się sobie nie podobam Jak miło, że mnie przytulasz. Jakieś sztuczki do pisania. Ołówki i coś tam jeszcze. Mocno przecenione. Bzdura. Nic ważnego. Im bardziej prószy śnieg, bim-bom Tym bardziej sypie śnieg, bim-bom... Ktokolwiek ci mówi, że aby schudnąć, potrzebny jest z tydzień, kłamie. Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? Śpiewać... Cieszyć się majem... Niektórzy to mogą... Wiesz, Prosiaczku... miłość jest wtedy... kiedy kogoś lubimy... za bardzo Chociaż krowie dasz kakao, nie wydoisz czekolady. |
|
|
|
#2832 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mogę nawet w nocy zmrużyć powiek.
więc kochaj mnie nie tylko dla przyjemności. bo chcę być częścią ciebie, jak ty jesteś częścią mnie. kocham kiedy obsypujesz mnie pocałunkami. czuję to, kiedy twoja usta muskają moją szyję. dziś o wszystko trzeba walczyć. ja nadal wierzę w te sny. to nie czary-mary. słońce chcę. eej, skarbie! robię to co lubię, non stop. jestem prawdziwą szczęściarą! nie mogę patrzeć na twój smutek.. chcę wierzyć w słońce, nie chcę wierzyć w chmury. Little Ballerina, kee, Kamma1507, nieliczylamsiewcale, powinnam, nydee. no uwielbiam no<3 Edytowane przez ouu Czas edycji: 2009-02-11 o 18:55 |
|
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
A niebo znów na głowę spada mi i nadziei coraz mniej na słońce
Tej nocy...tylko ja okłamie tak, że nigdy nie zapomnisz... Udawaj że mnie kochasz,nie rozczarowujmy świata! w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości ..gubiąc gdzieś po drodze sens deszczowych słów.. W strugach deszczu rozpływam się, usta drżą i czuje lęk... .i zeschła się jak stary ser bo czekała na księcia z bajki. Waiting for dreams on a winter day,living in a nightmare,day by day. wyruszyła...z nadzieją,że go Tam spotka... impossible is nothing Dopóki co, tylko My, posiadamy moc na pewno pokonamy strach. Samotna wsrod tylu ludzi mowiacych..."nie jestes sama" Potykając się cały czas o niesforny własny cień.. Są takie dni kiedy słowa mało znaczą.. stos porzuconych marzeń radze sobie świetnie, przecież wiesz, tylko w snach powraca myśl, że tam na dnie And I can hear the words you say, I wish that you would shut up słyszę słowa które wypowiadasz, chciałbym abyś się zamknął! So you come alone, I push you away, then kick and scream for you to stay -więc przychodzisz samotnie, odpycham cię, a potem kopię i krzyczę na ciebie byś został.
Beznadziejnie, Nieustannie Namiętnie Niezgrabnie szukam szczęścia Edytowane przez Uciecha Czas edycji: 2009-02-11 o 18:57 Powód: zmianka ;) |
|
|
|
#2834 |
|
Raczkowanie
|
czy warto przesładzać tą kawę,
w której zatopimy piękne napomknięcia paru wspomnień? słychać skowyt jutra za oknem aż gęsto od niepewności. przeżuwam dzień mielę myśli w głowie nadgryzłem szklankę z której piliśmy razem jestem płaszczem dla Twoich zmarzniętych dłoni przyjmę bez słowa truciznę z twych rąk umierać będę z twoim imieniem na ustach -uśmiechnięta amputuj mi serce. nie wytrzymam jesteś gwarancją z terminem ważności, na którą dałam się nabrać jak inne
|
#2835 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() _______________ mogłabym stanąć obok i patrzeć jak wali się mój świat. a to co żyło we mnie zagubiło swój sens, od tak. Wiesz, to jest jak z grą w bierki. Starasz się jak możesz by niczego nie zniszczyć, podejmujesz ostrożne, przemyślane kroki. I nagle jeden zły ruch i wszystko się sypie. Najgorsze, że nie możesz od tego uciec... czas pozbierać patyczki do pudełeczka i zapomnieć o zabawie. Twoje serce bije wewnątrz mnie. kto wymyślił naszą miłość? po prostu Ty <3 upadłeś raz, upadniesz drugi. na pełnej kur.wie myląc dzień wczorajszy z jutrem. było źle? -będzie gorzej. nie chce nic od tego świata, który śmieje mi się w twarz pamięć to nie spam. Zobaczysz mnie gdziekolwiek nie spojrzysz, Usłyszysz mnie nawet jak nie będziesz słuchać, Czegokolwiek sie nie dotkniesz, to jakbyś mnie poczuł To nie jest takie proste zapominać o ludziach.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-02-11 o 20:03 |
||
|
|
|
#2836 | |
|
Zadomowienie
|
Kradnij. Cytat z książki `Księżyc w Nowiu`. A Twoje to z piosenki, `Gdyby miało nie być jutra`. O ile się nie mylę. ![]() ;* Cytat:
Ja uwielbiam bardziej. <33 * Odejść już na zawsze czy pozostać tu? * Jak zapomnieć o tych chwilach, w którym pokazałeś jak piękny jest świat? * Moje serce nie chce zmian. * Serce zacznie bić, kiedy znowu otworzysz drzwi i z najdziesz się w nim. * Koniec świata mam i jeden dzień. * Wiem już, że bez Ciebie nie ma mnie. * Na ulicach senny szept.
|
|
|
#2837 |
|
Rozeznanie
|
If the heart is always searching, can you ever find a home? / Jeśli serca zawsze byłoby drobiazgowe mogłabyś kiedyś znaleśc dom?
Dreams can't take the place of loving you, there's gotta be a million reasons why it's true. / W snach nie można udać się do miejsca z kochającą tobą, mogą być miliony powodów dlaczego tak jest You're the light that makes my darkness disappear / Jesteś światłem przy którym ciemności znikają I have a heart that will, never be tame.. / Mam serce, które nigdy nie będzie oswojone a ja bede monotematyczna i poprosze o więceeejj ANTYwalentynkowych z któregos ze starszych watków zapadł mi w pamięc "powyrywam amorowi skrzydełka... " moze cos w tym stylu macie
|
#2838 |
|
Rozeznanie
|
a i owszem
![]() ________________ Jeśli jest Ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi. 'Twoje łzy miażdżą mi serce' Lepiej mnie zabij, wyrzuć z pamięci.! Anoreksja uczuć. Jestem szmatą. Kochaj mnie. uśmiech w jedną stronę
|
#2839 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Raczkowanie
|
honey091- chyba hip-hop ci sie spodobał...? ;DDD
Dzień ciągnie się jak guma do żucia. Oddycham dzięki niej bo jest dla mnie tlenem. pożerasz mnie wzrokiem, pożerasz mnie w nerwach "Widzieć tylko tą jedyną, myśleć o niej jak o cudzie, odrzucić świat złudzeń, świat to nie iluzja" Kotku...nadal kocham ;>> Strzelam do nieba. Pomimo twego 'nie' ja staram ciągle się zatrzymać w sercu cię. To właśnie ty od początku wmawiałeś miłość mi. Żal za dupe cię ściska. świadomości za lepszym życiem pościg. Miłość czy przyjaźń? Dopisz sobie "ending" Nic nie jest zakończone happy endem. To co było kiedyś jest dziś bez odpowiedzi. Przestań skamleć przecież miało tak być. Przeżywam życiową klęskę
Rap nas zmienia, rap kreuje, rap ocenia, rap wibruje. nie ma rapu i nas nie ma - kapujesz!? jedna miłość...dla Ciebie <33 Przepełniona hip-hopem tak jak powierze azotem <33 Edytowane przez tyshe Czas edycji: 2009-02-11 o 19:56 |
|
|
|
#2841 |
|
Rozeznanie
|
a teraz wszystko już w nas umiera.
nie tak to miało być. nie tak. a ja pokochałam Cię. zabierz co chcesz. nie zmieni nas już nic. zatrzymał się czas. tylko tyle. w tej jednej chwili pod nogami zapadł ląd. zabrakło mi czasu by oddać Ci więcej. miłość nie zawsze jest szczera i prawdziwa. zawsze pomagałeś gdy płakało serce.
|
|
#2842 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, macie jakieś opisy mówiące o tym, że nie chcę być tylko wspomnieniem w jego życiu? bardzo proszę!!!
Miłość to wypadek, który czeka, by się zdarzyć. Miłość nie uchroni cię od przeznaczenia. Niektóre kobiety trwają przez całe życie w podwójnym związku, zarówno trudnym do ukrycia, jak i do zerwania. Jednemu brak tylko kontraktu ślubnego, drugiemu - tylko miłości. Bo miłość to bycie do dyspozycji, to gotowość do tego, by usłużyć, pomóc, przydać się, zaopiekować się. To chęć bycia potrzebnym. Bezpieczniej jest pozostawać w sferze marzeń, niż ryzykować popełnienie błędu. Czasami miłość wiedzie w otchłań nas samych, a co gorsza ludzi, których kochamy. "To" jest niezwykle pojemnym słowem, wszystko się w nim mieści, wszystko da się w nim upchnąć. Prawdziwą spowiedź można pisać tylko łzami. Długa jest droga do raju skarbie, więc nie przejmuj się drobiazgami.
|
#2843 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudne <3 kradnę te trzy ;* Cytat:
dziękuję za uznanie ![]() no i... również uwielbiam <3 ona płakała trzymając w ręku jabłkowy cukierek. im gorzej jest, tym lepiej. inna rzeczywistość. nigdy nie mamy dość. to płynie tylko w naszych sercach <3 różowo mi ^^ ... a to wszystko przez ten różowy ołówek... a teraz nawet przyjaciele zaczynają mieć wątpliwości. i kiedyś skończę to wszystko. a Ty nawet nie zdążysz powiedzieć "poczekaj" ... wyszłam i nie wiem kiedy wrócę. nie wiem czy wogóle wrócę. ten najlepszy. dla wszystkich... tylko nie dla mnie. był porządnym, ułożonym, miłym dla wszystkich... zły i najgorszy. najbardziej kochany <3
|
|
#2844 |
|
Zadomowienie
|
zaproś mnie na spacer. *;
świt to chyba najpiękniejsza pora dnia. pod spojrzeniem twoim znowu zmienię się. możesz czasem nie lubić, możesz czasem nie mówić, ale kochaj mnie. skryj mnie pod swoim swetrem zielonym, bym nie bała się ciemności. ze mną twoje niebo ma już mój kształt. ty patrzysz na mnie znów, TAK. potrzebny mi jak tlen. skarbie, wierzę że moje marzenia kiedyś się spełnią. masz w sobie tyle uśmiechu. i znów uśmiechasz się do mnie tym twoim kuszącym spojrzeniem.
|
|
#2845 |
|
Rozeznanie
|
Zabierz mnie stąd, ukradnij i przylep do nieba.
Głowa pełna fusów. Proszę, bądź moją kostką czekolady mlecznej. ![]() Opadłeś na kubki smakowe moich myśli. a Erato podaje mi chusteczki. moje serce z powyłamywanymi nogami nie brzmi w trzcinie. Morfologia zmysłów. A oczy pijane chceniem proszą o jeszcze...
|
#2846 | |
|
xoxo
|
Cytat:
przychodzi mi tylko na myśl: powiedzcie amorowi że jak go spotkam tą tą jego strzałe mu w dupę wstadzę rzygam na sztuczność tych uczuć ______________ i nie mów mi,że będzie dobrze. starasz się pocieszac ale jakoś chu**wo ci to wychodzi pier*** coś,że tęskniłeś za tamtymi chwilami od progu widasz mnie fałszywymi uśmiechami nie bedę płakac z powodu tego pana, to takie żałosne
|
|
#2847 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to odezwie się Kaś. Cholera, dziewczyno czy Ty słyszysz sama siebie? 'WOLAŁABYM'. A ja bym wolała żeby zamiast lutego był lipiec. Cholera, jesteś z chłopakiem, a chciałabyś być z innym? Do cholery czy to jest sklep z zabawkami, które w każdej chwili możesz wymienić kiedy wejdzie lepszy model?! Jest Ci znane takie pojęcie jak 'miłość'? Jest się z chłopakiem, którego się kocha, a Ty z tego co widzę jesteś po prostu niedojrzała emocjonalnie.! Przepraszam, może nie powinnam się wypowiadać na tematy nie związane z opisami, ale wkurzają mnie dziewczyny, które mają takie siu bździu w głowie i nie wiedzą, że bawienie się czyimiś uczuciami boli. Wyróżnienie? Od Ciebie? Kurzak pieczony, miło mi bardzo ^^ ___________ Nie rozkazujcie mi.! Nie jestem zwierzęciem.! Nie patrzcie na mnie! Wlepcie wzrok w was samych! Trujesz mi świat. Czy możecie powiedzieć: uczę się siebie? Czy byliście kiedykolwiek nad przepaścią między sercem a rozumem? Czy nie ma wystarczająco dużo egoizmu na świecie? Czy nie ma wystarczająco dużo samolubności, która maskuje własną nienawiść? Czy nie starcza, że każdy jest najbliższy tylko sobie i nie rozumie Że mury samotności są murami egoizmu? moja dusza marnieje Dziękuję ci za wsparcie. Za uczucie że nie jestem sama. Niegdyś tak czysta i lekka. Znów oniemiała, serdecznie bezradna i zawstydzona Matko strachu i ojcze bólu . Chcę uciec - z tego zimnego świata ludzi i schronić się w dłoni grzejącej miłością. Słowa pozostają nieme, Bo moje usta nie będą ich budzić. I tak pełzną z powrotem do mnie I rozrywają mi w końcu serce. |
|
|
|
|
#2848 |
|
Raczkowanie
|
mówisz i masz Walentynki, cieszą się wszystkie kretynki ![]() ' w dupe z Walentynkami! Jestem antywalentynkowiczem ![]() Na chuj mi Walentynki ? Sama sobie kupie czekoladowe serca. ' jak ja lubie Walentynki.. i te ****a słodkie minki ![]() W Walentynki wale tynki
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
ahh jak miło ![]() i oczywiście z wzajemnością ![]() coś ode mnie: powiedz czy ma sens, mijać się. Nie ma nic trudniejszego od czekania. Musze sie z tym oswoic, poczuc, ze jestes ze mna, nawet jesli nie ma cie w poblizu. "Wspinałam się na palce, przechylona przez parapet, patrzyłam w dół. Ósme piętro. Nie wiem dlaczego, ale wydawało mi się za nisko. Tam nade mną jeszcze szesnaście - prostopadła ściana świateł i wiatru. Komfort. Głupio byłoby z ósmego, jeśli można trzy razy osiem. Tabliczka mnożenia też ma swoje kompleksy wyższości. Nie bój się, jest we mnie coś, co sobie mnie ceni, chociaż doprawdy nie wiem za co. Nie umrę jeszcze, poczekam, poczekamy razem; my umiemy przecież pięknie czekać na życie, na śmierć, na cokolwiek. Trzy razy osiem..." trochę uśmiechu na dłuższe spanie nadchodzących dni. JA po prostu zapomniałam, że na tym świecie ludzi liczy się PARAMI wiesz, nie mam podzielności uwagi toteż kiedy jem palę czytam piszę piję i słucham nie mogę w tym czasie nikogo kochać. Nie możesz wysiąść. To nie jest trudne. Jest bolesne, ale nie trudne.’ wiesz, co jest najgorsze? to, że nie potrafię walczyć o to, co kocham. nigdy nie umiałam. nigdy. malinowa herbata lub tropical fruit liptona i łyżeczka cukru, tak na marginesie. chociaż Ty przecież to wiedziałeś.. tak, jak ja wiedziałam, że wody nie do pełna, bo jescze trzeba dolać trochę zimnej, bo taką lubisz najbardziej. plus dwie łyżeczki cukru. i podobno moja herbata była najlepsza na świecie. ciekawe czy jeszcze kiedyś wypijemy ją wspólnie. zapełniłam pustkę, wiesz, oddychając tobą. '…a ja leżę na plecach. bo tak najlepiej się tęskni.' ale teraz pójdę spać. bo tak najłatwiej. i przyśni mi się Twój zapach. ![]()
|
|
#2850 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny ;* macie jakies walentynkowe opisy ? Ale nie chodzi mi o opisy przepełnione miłością itd tylko takie że jestem akurat na walentynki sama ale nie smuce sie tym
![]() Nawet gdybyś miał kominiarke wszedzie rozpoznałabym twoje błękitne oczy ;* Wszystko czego dotknie miłość staje sie nieśmiertelne.. Jesteś w mojej głowie gdy budze sie rano i gdy kłade sie spać... ;*
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

ale wróciłam..! 

jedyne czego sie boje ze nic z tego