|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXVI)
A mnie cosik dzisiaj naszło na słodkości. Jeść nie mogę to chociaż sobie popachnę pączkiem
Tumulte nadgarstkowo,żebym mogła wsadzić nos, bo wąchać siebie samą za uchem to trochę awykonalne
|
|
|
|
#2072 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie wypadła ich spora ilość (stresy się nałożyły kiedyś na kretyńskie farbowanie) i w efekcie znacznie chudszy mam kucyk (tylko że w kucyku nie chodzę, albo rozpuszczam, albo spinam), ale pomogło odstawienie wszelkiej chemii, przejście na proste, pozbawione silikonów szampony, hennowanie, nafta, Wax, no i łykanie preparatów ze skrzypem (dobra była Belissa), teraz testuję amlę. Może jakiś olejek by Ci pomógł plus skrzyp i mikroelementy od środka? Cytat:
Cytat:
A literówkami się nie przejmuj, to nie jest wersja ostateczna, jakiemuś znajomemu fachowcowi miałam ją jeszcze powierzyć. Niestety, w swoim tekście literówek nie widzę, co więcej, czasem końcówki gramatyczne są od czapy albo zostawiam jakiś zbędny wyraz - efekt testowania różnych wersji. I nie martw się, romansu dużo nie ma, na początku w rozdziałach parzystych jest głównie wojna ![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawe, jaka cena A może ktoś pisał? Idę szukać.
|
||||||
|
|
|
#2073 |
|
never say no to panda
|
lewotestołapkowo Aigner Black - pierwsze skojarzenie: Pi, zobaczymy, co się z tego rozwinie
|
|
#2074 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Moon Sparkle
|
|
#2075 |
|
Wtajemniczenie
|
Od trzech dni pachnę Mexx Woman
![]() Nietrwałe jest cholernie
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie dotarł Angel la Rose- boszzzzze jaki on piekny Zapodałam az do pepka
Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2009-02-12 o 12:32 Powód: literówka |
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
lovely sjp
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2078 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No gdzież?! Męskie dla mężczyzn, babskie dla bab, uniseksy dla... zakonnic?
![]() Pachnę Czarną Mańką
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2079 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Emporio Armani Night - testy globalne. Na początku koloński, świeży, potem robi się pikantnie, nawet trochę słodko, ale dla mnie trochę za mało słodko. Niemniej ujawnia jakieś bardzo ciekawe nutki i chyba poczekam z nimi na cieplejsze dni i zobaczę, jak rozwija się w wyższych temperaturach
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
Przyszła do mnie Wanilio-Paczula...
Black Cashmere 100ml do mnie przyszedł... ![]() Aaaaach......!!!! ![]() Jakisz ten Żuczunio pięęęękny... Taki wieeeelki... I tak ładnie w nim chlupocze te stooo mimilitrów. Głupieje ze szczęścia. Hihi. Edit: Śpieszę donieść, że dołożyłam na nadgarstki Wanilio-Paczulę. Pal licho, że od rana Anioł w balsamie siedzi na skórze. Czuję się paczulowo-nasycona. W końcu.
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyłam na nadgarstek Liliowego Aniołka, właśnie przybyłego od Ivanny
Napiszę tylko tyle -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
AP Maitresse
![]() siedzę w domu , w dresie , niewyspana bo doglądam mojej psiny po operacji ale w tym zapachu czuje sie zarazem jakoś tak "tytułowo"
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pachnę, bo nie wiem czym pachnieć. Mam ochotę na coś bardzo sterylnego, czystego i nie słodkiego w kolorze białym. Tylko co to może być?
|
|
|
|
#2085 |
|
Raczkowanie
|
Proponuję perły.
Pachnę Green Tea with Jasmine. Wpadłam jak śliwka w herbatę.
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Mam i chwalę sobie, ale nie wydają mi się sterylne. Są bardzo gładkie i jedwabiste, ale jednocześnie to połączenie róży i paczuli, kojarzy mi się z bogactwem. Chodzi za mną raczej coś bardziej "wodnego", świeżego, ale pozbawionego "ogórkowatości" i ozonu.
|
|
|
|
#2087 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
świeżość cytrusowa, gorzkawa z delikatnym kadzidłem w tle Lolitą edp pachnę
|
|
|
|
|
#2089 |
|
BAN stały
|
![]() ja tam ciągle mam się uczyć na prawko ale nigdy mi to jakoś nie wychodzi... ![]() mmmm... nadal pachnę moim pysznym słodkim miksem zaraz idę na miasto, niedługo dzień zakochanych trzeba by pomysleć nad jakimś prezentem dla Dyzia
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-12 o 14:32 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2090 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękny Cristobal edt na cholernie trudnym egzaminie...
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Nu edp, doprawione minimalnie Palisandrem. bardzo ladny miks, ale troche meczacy.
Nu edp zaczyna dzialac na mnie migrenogennie ![]() _______ Figarro, czy dobrze rozumiem ze zdalas prawko? jesli tak to gratuluje z calego serca! ![]() i zazdroszcze tez z calego
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
To ja już wszystko rozumiem
Niektórym to płyny schodzą, a u mnie poziom obniża się powooooli (mimo, że flakonów wcale dużo nie mam). Ale ja oszczędnie, po jednym, góra dwóch psikach ![]() Edit: Ale nie, że ze skąpstwa. Po prostu większą ilością bym sama siebie zamęczyła. No i właśnie, tylko Wenge sobie nie żałuję ![]() Reniu, a ta borowinka to jaki mniej więcej ma zapach? Nie miałam z nią do czynienia, to się pytam doświadczonej borowianki ![]() Słuchajcie! Chyba wpadłam po uszy Moja droga do szczęścia pachnącego Black Cashmere była dość wyboista. Po pierwszych testach odrzuciłam kategorycznie! Próbkę posłałam dalej. BC nie dawało mi spokoju, więc po jakimś czasie znowu kogoś uprosiłam o kilka kropel i przetestowałam. Fascynacja -> flakon i doopa Flakon leży, nie mogę się do BC przekonać. Drażni, kręci w nosie.Flakon wymieniam (z letkim bólem serca jednak). Poznaję Wenge -> zakochuję się od pierwszego testu -> zdobywam odlewkę i używam z rozkoszą. Zaczynam rozmyślać jak się ma Wenge do BC. Testuję BC znowu i znowu i wpadam coraz głębiej w fascynację No i jak myślicie, jaki wykonać następny krok? ![]() To mi przypomina opisywaną gdzieniegdzie drogę od nienawiści do Angela poprzez zauroczenie Ogródkami aż po tryumfalny powrót do klasyka ![]() Muszę dodawać, że właśnie teraz BC pachnę
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-02-12 o 14:53 |
|
|
|
#2093 |
|
Guerlain Lover
|
Wczoraj pachniacham Giordani White gold, które moja koleżanka skomplementowała(oczywiśc ie ona je również posiada), a dzisiaj był olejek przywieziony z Tunezji o ciekawej nazwie "Sahara Flower". Jest pzreśliczny i starsznie długo sie utrzymuje
|
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Kenzo Amour
moj ocieplacz, zima wrocila ![]() edit- psikow 5
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-02-12 o 15:03 |
|
|
|
#2096 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedobry kotek... Powraca mi wspomnienie zrzuconego z półki maminego Dalissime - kocie futro pachniało przez miesiąc. Cytat:
Gdyby pachniało tak samo, a okazało się trwalsze, będę uszczęśliwiona. W każdym innym przypadku pozostaje mi robić zapasy. ![]() Milano, zaczy Prada Prada, Prada EdP, Plankton? (Na mnie jest żywiczna i bursztynowa. Hryhry, zweryfikuję to niebawem. ![]() Cytat:
Och, jak pięknie, gratuluję! Ja wciąż nie mogę się zdecydować, czy chcę Jadeit, czy jednak za dużo w nim mięty. Do tej pory mięta straszliwie mnie odrzucała, w każdej postaci oprócz pasty do zębów. Cytat:
Gratulacje ogromne 100 ml kamyk musi być piękny, ja natomiast kciałabym 100 ml w butli z nowej serii - widać w niej poziom płynu. I w sumie całkiem niebrzydka. Świętuję odzyskanie węchu sześciopsikiem Hd’E.
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa, uciekać!
![]() chyba zwiększę aplikację moich perfum o jeden psik... w moim wypadku zawsze są to 2, góra 3. Ale skoro i 5 da się wytrzymać...? trzeba spróbować na nadgarstku wylądowała Kashmina... niby fajna, przyjemna, ale coś w niej drażni, niestety |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Nadgarstek chyba mi odpadnie - w Douglasie psiknęłam Escadą Ocean Lounge. Uwielbiam słodycze, ale ta przeterminowana, przecukrzona, w 100% sztuczna landryna jest nie do zniesienia dłużej niż 2 minuty
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Egzamin wewnętrzny ![]() Bardzo bym chciała zdać już państwowy ![]() Dziękuję za życzenia
|
|
#2100 |
|
Konto usunięte
|
Ostatni raz Skin,wiosennie mi z nim było.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

). Pewnie dlatego użyłam tego przykładu - pozwala mi myśleć, że jednak ciągle mam rozwojowy potencjał. 
A może ktoś pisał? Idę szukać.

Własnie dotarł Angel la Rose- boszzzzze jaki on piekny

niedobry kotek...