|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Ciesze sie, że jestes zadowolona Mam ten sam problem z kasiorką Weno wróóóć ![]() Ja tyż teraz mam wesele. Dziewczyny co się z Wami dzieje?????????????????? Gdzie się wszystkie pochowały???
|
|
#3032 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się nie schowałam wcale-wręcz przeciwnie ciężko pracowałam
![]() Ale teraz chwila relaksu z rooibosem i może jakąś fajną książeczką ![]() Niuniuniu czasem weny brak ale sama obecność też jest ważna. Gadam z Madziczkiem-ona ma genialny pomysł- tak a propos mojego plakatu z Wami-ale zdradzi Wam sama jak się pojawi
|
#3033 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Kasieńko @ się pojawiła ![]() Cytat:
![]() ad. 2 jak się przyznam, że u nas sypie śnieżek to zbijesz mnie ![]() Cytat:
ad. 2 no to gratulacje ad. 3 oj pogrzeby to nie jest nic przyjemnego Cytat:
ad. 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() udanej zabawy Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-02-12 o 13:07 |
|||||
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
niestetyż jeszcze niee ![]() i jakoś objawów brak
|
#3035 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz tylko mam przerwę ze względu na ten kurs księgowości (ze wszystkim nie dam rady)O Ty małpiszoniasty małpiszonie Sama dzidziora nie chce, więc do mnie bociana chce wygnać. Nic z tego, nie jestem sama, jesteśmy teraz we dwie. Ja i @![]() Cytat:
Co do staniorów to każdy lubi coś innego i dobrze, bo jak byście się wszystkie na pushe rzuciły to nic by dla mnie nie zostało |
||
|
|
|
#3036 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzasti gratuluje zdanego egzaminu, i przykro mi z powodu wujka. Pogrzeby sa ciezkie niestety
.Trzeba sobie jakos czas zajmowac . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Tylko myslalam ze mam jeszcze sporo czasu hehehhe. A to jest ciezki przeciwnik. Ktora ma pomysl na prezent dla 12latka, ktory wyjezdza z duzyna juniorow na wymiany futbolowe zagramanice ???
|
||||
|
|
|
#3037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka słonka
Yhy yhy ![]() Cytat:
.Cytat:
.
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
O prosze i kobitki wsiakly.
Wyobrazcie sobie ze 2 godz szukalam mojego wypisu ze spzitala. Mialam juz zaczac szukac w warkach na smieci gdzie gromadzony jest papier, bo sladu nie bylo. Ale usiadlam i na spokojnie zaczelam przeszukiwac srodki ksiazek i czasopism, wiedzac ze i tak tam tego nie znajde bo niby czemu . No i znalazlam, w katalogu Dekori, ktory ogladalam bo przyszedl poczta a ciocia w tym czasie analizowala moj wypis. Wiec moglam go sobie szukac....A dla chetnych zapraszam an racuchy z jablkami
|
|
|
|
#3040 | |
|
Wtajemniczenie
|
No my już po wizycie
Maluszek ma się dobrze no i lekarz był zdziwiony, że moje wyniki tak się polepszyły ojoj to czekamy na dalszy rozwój wypadków Cytat:
![]() ja poproszę ![]() ale żeś się rozpisała |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorkiem
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
sie rozpisalam bo spore zaleglosci mam i nadrabiam
![]() mamy ciche dni od przedczoraj tzn dzis juz rozmawiamy sluzbowo , ale ja sie pierwsza nie zlame...wczoraj zapytal jak dlugo bede sie gniewac to mu powiedzialam ze tak dlugo jak on bedzie osiolem |
|
|
|
#3043 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Malutka z awansem do był żart ale dzięki ![]() Dageciku ja na kawę zapraszam nawet do siebie ![]() Dzastus byś odpusciła to trzepanie co? Agunia nie zapomniałam no co Ty.... jakże bym mogła ![]() ja tam czytałam wcześniej że ktoś chciałby zobaczyć Twoje dzieciaczki aniołki z chochlikiem w oczach ;>a Twój styl ubierania bardzo mi się zawsze podobał, z tym żółtym też super, pasuje do Ciebie Jestem na chwilkę bo dopiero wróciłam z pracy... piję herbatkę i zaraz lecę robić racuchy z jabłkiem ;p bo też wpadłam na ten pomysł jak tylko wróciłam, zajrzałam do lodówki i pomyślałam o moim głodnym mężu który za godzinę stanie w drzwiach Jutro mam wolne od razu trochę siły przybyło ![]() dobrej nocki i do jutra - będę się odzywać
|
|
|
|
#3044 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
Mąż ululany, jakiś taki dziś podejrzanie miły był![]() Walentynek razem nie spędzimy bo Kamil ma egzamin w niedzielę i jedzie już w sobotę nad ranem do rodziców by się do niego przygotować i na spokojnie zdążyć. No nic-odbijemy sobie w niedzielę wieczorem ,poniedziałek, wtorek... Chyba zaczyna puszczać ciśnienie związane z sesją bo rzadziej się kłócimy ![]() Poza tym dziś po poludniu kiepsko się poczułam-taka senna ze az strach-obudził mnie telefon męża że się spóźni. Jak się dowiedział że spałam i obiadek niegotowy a ja się źle czuję poleciał po knysze z warzywkami-ale się najadłam-a mąż jeszcze bardziej bo wrzucił sobie do tej knyszy pokrojonego schabowego co miał być na obiad ![]() Monai jak się cieszę że wróciłaś Supero jesteście dziewuszkiDzasta mój mistrzuniu Gratuluję zdanego egzaminu Uważam że trója to piękna ocena- w końccu się mówi 3-mam kciuki . Jakbyś powiedziała że mamy piątać kciuki byłaby 5 ( jakby co to moja osobista i opatentowana teoria-teraz czekam na Nobla za nią)Kotek-nie stresuj się-mężczyzna to prototyp człowieka, więc ma usterki-trzeba na to brać poprawkę ![]() I może wyda Wam się to dziwne ale czasem dzięki Wam upewniam się że wszystko ze mną w porządku. Jak czytałam czasem na innych wątkach że po ślubie spijają sobie wciąż z dziubków, wcale się nie sprzeczają,maja zawsze takie samo zdanie na dany temat to pomyslałąm -o ludku to ja paskudna żona jestem i męża mam paskudnego Na szczęście jesteśmy po prostu NORMALNI
|
#3046 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
chyba wena mnie opuściła oby szybko wróciła ![]() zaraz jadę na poprawkę, więc poproszę o 3manie kciuków ![]() Izuś hihi... mądre podsumowanie ![]() Monai no dobra, niech Ci będzie, ale następnym razem trzepańsko nie ominie Malutka super wieści buziak dla wszystkich
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
no to już ściskam
|
#3048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2- eee tam, nie ma żadnych wypadków, dziabąg nadszedł tak jak mówiłam- dzień przed weselem ![]() Cytat:
![]() Ad.2- bardzo Ci dziękuję dziubku ![]() Ad.3- no ja myślę, że będziesz się odzywała ![]() a tak wogle.... to fajowsko że wróciłas do nas!!! Cytat:
![]() Ad.2- trzymam kciuki króliczku Mam @@@@@@@, mam @@@@@@@@@@@@@@@@@ Hyhyhyhy- trzymać się dziewczynki- bociek mnie ominął! Izkaaaaaaaaaaaaaaa- do Ciebie ode mnie ma niedaleko
|
|
#3049 | |
|
Rozeznanie
|
Bry
Ale sie zimsko zrobilo u mnie... poda snieg bez przerwy od wczoraj... sniegu to chyba po kolana juz jest (nie daje reki uciac bo jeszcze nie bylam) ![]() Moze dzisiaj wypuszcza TŻa na przepustke weekendowa... fajnie by bylo sobote spedzic razem ![]() Cytat:
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Cytat:
proszę ucałować Dawidka od cioci Kiny dziewczynki życzę Wam miłego dzionka, i cieszmy się, że to już piątek ja jak na razie nawet dobry humorek mam i mam nadzieję, że ta paskudna pogoda mi go nie zepsuje ![]() buziaki |
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeeeeeej no kozuchy jedne!
Co Wy tam robicie, że taka cisza od 3 godzin prawie?? ![]() Komu czepanko futrzyska uczynić?? Ja dziś umierająca na @@@@@@@@, kutfa no! ![]() Nie wiem czy się cieszyć czy buczeć że boli ![]() Nie jestem tak do końca przekonana do mojej jutrzejszej kreacji... Sama nie wiem czemu... mam wrażenie że wyglądam w niej <nie bijcie - błagam> grubo. Postanowiłam, że nigdy więcej nie kupię sukienki kilka miesięcy przed imprezą, bo przestaje mi się ona podobać! ![]() Wrrrrr dziwny człek ze mnie ![]() Ale trudno i tak nic innego nie kupię więc idę w tej i tyle. Dziewczyny a powiedzcie mi jaki fryz mogłabym sobie zrobić?? Bo chciałam tylko wyprostować, ale teraz się zastanawiam czy nie będę wyglądała tak... codziennie? Dajcie no jakies fotki z moją grzywką i długością włosków. Plis plis
|
#3052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę przysiąść nad tym tłumaczeniem co teraz robię, bo klient termin skrócił Ale mam to sobie odebrać w przyszłym tygodniu i mieć nadprogramowe 2 dni wolnego
|
|
#3053 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() izazusia trzymam kciuki za egzamin męża u mnie też walentynki nie jak walentynki bo koleżanka się na nocleg wczoraj zgłosiła no przecież nie odmówię jak w potrzebie... ale to nic pójdzie z nami (i znajomymi) do Tygmontu wieczorem na koncert jutro a wogóle to 14 lutego rok temu się zaręczyliśmy ![]() dzasta110 ![]() kasienka1985 ZA TE GOOPIE POMYSŁY O TWOIM WYGLĄDZIEa co do fryzurki to jak coś znajdę wkleję ![]() tym czasem szukam przepisu na najlepszy sernik na zimno bo mam ochotę na sernik na zimno od kilku dni ;> no i mąż się ucieszy właśnie poszedł do pracy - niech i ja coś pożytecznego zrobię nie ![]() no i dzisiaj kolejny raz potwierdziło sie powiedzenie "gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść" - dwa razy posolilismy ziemniaki z mężem ;p |
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć słonka
Dzisiaj idziemy na domówkę, wczoraj już zrobiliśmy zakupy, więc tylko pozostało nam (mi ) wyszykowanie się. Życzę Wam udanego piątku i gorących Walentynek .-------- Dziewczynki jeśli macie ochotę wejdźcie w mój link, poczytajcie sobie mój program pielęgnacji twarzy i oceńcie wątek Dziękuje chętnym
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-13 o 13:31 |
|
|
|
#3055 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ZALICZYŁAM OSTATNI EGZAMIN (znaczy się poprawkę) Cytat:
![]() dałam radę, dałam radę, dałam radę, tralalalalalaaa Cytat:
Cytat:
![]() muszę jechac na pocztę, bo moja firanka "przyszła" byłam dziś w CCC i mierzyłam fajniuchne butki lecz chyba nadrobię w tygodniu
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
No i tak trzymać Buzi kotuś Moniu nie bij Jadę dziś na pazureski cóż tam namalować ![]() I co z tym fryzem?? Wpadła któraś na cosik??
|
#3057 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasienko
a może wyprostuj i sobie wepnij jakąś fajniutką spineczkę nie wiem czy będzie pasować, bo chyba nie pokazywałaś kreacji oto buty które przymierzałam jak Wam się podobają?? tylko obie pary w kolorze czarnym zdjęcia ze strony ccc
|
|
#3058 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
No to jestem na chwile
morze pracy miałam aż mnie głowa rozbolała i tablete łyknąć musiałam (co mi się nie zdarza na ból głowy)Dzisiaj jedziemy sobie do kina , może na "ciekawy przypadek..." zobaczymy a jutro mam zajęcia a później caaałłłyyy wieczór razem spędzamy. Ciekawe czy @ sobie pójdzie![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Ty się nie wkurzaj bo to źle na urodę robiCytat:
Cytat:
Jestem zwolennikiem prostoty i podobają mi się Twoje włoski, dlatego uważam, że zwyczajnie rozpuszczone będą jak najbardziej ok ![]() Cytat:
![]() Aj Ty to się masz z tymi butkami, albo Cię przelicytują albo nie możesz się zdecydować ![]() Pierwsze mi się nie podobają, drugie są ok ![]() No jak to co...SERDUCHA (w końcu jutro walentynki )
Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-02-13 o 14:12 |
|||||
|
|
|
#3059 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się podobaja pierwsze, bo ktoś mnie chyba miłością do Oxfordów zaraził
A mój mąż przebrzydły mówi ze są jak dla babci.Kasienka może podepnij włoski skromniutko bo Cie jeszcze z wesela wywalą że wyglądasz lepiej od panny młodej-i co wtedy? Dzasta ty nasz móżdżku kochany udało się-nam się zawsze udaje ![]() Marta przeczytałam i oceniłam Podobnie jak ty jestem fanką maseczek daxa- mam zieloną z aloesem która działa cuda gdy moja buzia jest szara i zmęczona
|
#3060 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i będzie prezencicho jak się patrzy ![]() Cytat:
![]() mój Sz. tak samo mówi, ale on się nie zna i buziol
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-02-13 o 14:19 Powód: Iza mnie wyprzedziła |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

. No ale nie ma tego zlego. Zapytala sie czy w marcu bedziemy w Walbrzychu bo moj chrzesniak ma urodziny. Dobrze zew zadzwonila mam miesiac na poszukanie prezentu
tylko co my mu kupimy .... 
aby do 15-ej.
hand-made: urodzinowo na 40tkę
.
.

, ale ja sie pierwsza nie zlame...wczoraj zapytal jak dlugo bede sie gniewac to mu powiedzialam ze tak dlugo jak on bedzie osiolem 
ZA TE GOOPIE POMYSŁY O TWOIM WYGLĄDZIE