![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXVI)
A mnie cosik dzisiaj naszło na słodkości. Jeść nie mogę to chociaż sobie popachnę pączkiem
![]() Tumulte nadgarstkowo,żebym mogła wsadzić nos, bo wąchać siebie samą za uchem to trochę awykonalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A literówkami się nie przejmuj, to nie jest wersja ostateczna, jakiemuś znajomemu fachowcowi miałam ją jeszcze powierzyć. Niestety, w swoim tekście literówek nie widzę, co więcej, czasem końcówki gramatyczne są od czapy albo zostawiam jakiś zbędny wyraz - efekt testowania różnych wersji. I nie martw się, romansu dużo nie ma, na początku w rozdziałach parzystych jest głównie wojna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe, jaka cena ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
never say no to panda
|
lewotestołapkowo Aigner Black - pierwsze skojarzenie: Pi, zobaczymy, co się z tego rozwinie
![]() |
#2074 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Moon Sparkle
![]() |
#2075 |
Wtajemniczenie
|
Od trzech dni pachnę Mexx Woman
![]() Nietrwałe jest cholernie ![]()
#2076 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2009-02-12 o 11:32 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
lovely sjp
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No gdzież?! Męskie dla mężczyzn, babskie dla bab, uniseksy dla... zakonnic?
![]() ![]() Pachnę Czarną Mańką
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
Emporio Armani Night - testy globalne. Na początku koloński, świeży, potem robi się pikantnie, nawet trochę słodko, ale dla mnie trochę za mało słodko. Niemniej ujawnia jakieś bardzo ciekawe nutki i chyba poczekam z nimi na cieplejsze dni i zobaczę, jak rozwija się w wyższych temperaturach
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Raczkowanie
|
Przyszła do mnie Wanilio-Paczula...
![]() Black Cashmere 100ml do mnie przyszedł... ![]() Aaaaach......!!!! ![]() Jakisz ten Żuczunio pięęęękny... Taki wieeeelki... I tak ładnie w nim chlupocze te stooo mimilitrów. ![]() Głupieje ze szczęścia. Hihi. Edit: Śpieszę donieść, że dołożyłam na nadgarstki Wanilio-Paczulę. Pal licho, że od rana Anioł w balsamie siedzi na skórze. Czuję się paczulowo-nasycona. W końcu.
#2082 |
Zakorzenienie
|
Dołożyłam na nadgarstek Liliowego Aniołka, właśnie przybyłego od Ivanny
![]() Napiszę tylko tyle - ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
AP Maitresse
![]() siedzę w domu , w dresie , niewyspana bo doglądam mojej psiny po operacji ale w tym zapachu czuje sie zarazem jakoś tak "tytułowo" ![]()
#2084 |
Zakorzenienie
|
Nie pachnę, bo nie wiem czym pachnieć. Mam ochotę na coś bardzo sterylnego, czystego i nie słodkiego w kolorze białym. Tylko co to może być?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Raczkowanie
|
Proponuję perły.
Pachnę Green Tea with Jasmine. Wpadłam jak śliwka w herbatę. ![]()
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
Mam i chwalę sobie, ale nie wydają mi się sterylne. Są bardzo gładkie i jedwabiste, ale jednocześnie to połączenie róży i paczuli, kojarzy mi się z bogactwem. Chodzi za mną raczej coś bardziej "wodnego", świeżego, ale pozbawionego "ogórkowatości" i ozonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() Lolitą edp pachnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ja tam ciągle mam się uczyć na prawko ale nigdy mi to jakoś nie wychodzi... ![]() mmmm... nadal pachnę moim pysznym słodkim miksem ![]() ![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-12 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Wtajemniczenie
|
Piękny Cristobal edt na cholernie trudnym egzaminie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Nu edp, doprawione minimalnie Palisandrem. bardzo ladny miks, ale troche meczacy.
Nu edp zaczyna dzialac na mnie migrenogennie ![]() _______ Figarro, czy dobrze rozumiem ze zdalas prawko? jesli tak to gratuluje z calego serca! ![]() i zazdroszcze tez z calego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
To ja już wszystko rozumiem
![]() ![]() Edit: Ale nie, że ze skąpstwa. Po prostu większą ilością bym sama siebie zamęczyła. No i właśnie, tylko Wenge sobie nie żałuję ![]() Reniu, a ta borowinka to jaki mniej więcej ma zapach? Nie miałam z nią do czynienia, to się pytam doświadczonej borowianki ![]() Słuchajcie! Chyba wpadłam po uszy ![]() Po pierwszych testach odrzuciłam kategorycznie! Próbkę posłałam dalej. BC nie dawało mi spokoju, więc po jakimś czasie znowu kogoś uprosiłam o kilka kropel i przetestowałam. Fascynacja -> flakon i doopa ![]() Flakon wymieniam (z letkim bólem serca jednak). Poznaję Wenge -> zakochuję się od pierwszego testu -> zdobywam odlewkę i używam z rozkoszą. Zaczynam rozmyślać jak się ma Wenge do BC. Testuję BC znowu i znowu i wpadam coraz głębiej w fascynację ![]() No i jak myślicie, jaki wykonać następny krok? ![]() ![]() To mi przypomina opisywaną gdzieniegdzie drogę od nienawiści do Angela poprzez zauroczenie Ogródkami aż po tryumfalny powrót do klasyka ![]() Muszę dodawać, że właśnie teraz BC pachnę ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-02-12 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Guerlain Lover
|
Wczoraj pachniacham Giordani White gold, które moja koleżanka skomplementowała(oczywiśc ie ona je również posiada), a dzisiaj był olejek przywieziony z Tunezji o ciekawej nazwie "Sahara Flower". Jest pzreśliczny i starsznie długo sie utrzymuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
Kenzo Amour
![]() ![]() edit- psikow 5 ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-02-12 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powraca mi wspomnienie zrzuconego z półki maminego Dalissime - kocie futro pachniało przez miesiąc. ![]() Cytat:
![]() Gdyby pachniało tak samo, a okazało się trwalsze, będę uszczęśliwiona. W każdym innym przypadku pozostaje mi robić zapasy. ![]() ![]() Milano, zaczy Prada Prada, Prada EdP, Plankton? (Na mnie jest żywiczna i bursztynowa. ![]() Hryhry, zweryfikuję to niebawem. ![]() Cytat:
![]() Och, jak pięknie, gratuluję! ![]() ![]() Ja wciąż nie mogę się zdecydować, czy chcę Jadeit, czy jednak za dużo w nim mięty. Do tej pory mięta straszliwie mnie odrzucała, w każdej postaci oprócz pasty do zębów. ![]() Cytat:
![]() ![]() 100 ml kamyk musi być piękny, ja natomiast kciałabym 100 ml w butli z nowej serii - widać w niej poziom płynu. ![]() ![]() Świętuję odzyskanie węchu sześciopsikiem Hd’E. ![]()
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
aaaa, uciekać!
![]() chyba zwiększę aplikację moich perfum o jeden psik... w moim wypadku zawsze są to 2, góra 3. Ale skoro i 5 da się wytrzymać...? trzeba spróbować ![]() na nadgarstku wylądowała Kashmina... niby fajna, przyjemna, ale coś w niej drażni, niestety |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Nadgarstek chyba mi odpadnie - w Douglasie psiknęłam Escadą Ocean Lounge. Uwielbiam słodycze, ale ta przeterminowana, przecukrzona, w 100% sztuczna landryna jest nie do zniesienia dłużej niż 2 minuty
![]()
#2099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Egzamin wewnętrzny ![]() ![]() Bardzo bym chciała zdać już państwowy ![]() Dziękuję za życzenia ![]()
![]() |
#2100 |
Konto usunięte
|
Ostatni raz Skin,wiosennie mi z nim było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.