|
|
#3061 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
|
|
|
|
#3062 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba po prostu zbyt delikatnie robię ten tapir bo nie lubię efektu zalakierowanego kasku. Wolę nadawać objętość poprzez fajną pielęgnację, tak żeby włosy same z siebie były takie obite od nasady. Są dni, że mam takie włosy, ale niestety ostatnio coraz bardziej mi oklapują:/ Właśnie przypomniało mi się, że mam takiego nietoperka-batmana szarego, ale jeszcze nigdy go nie ubrałam. Zaraz się obfocę i wkleję żeby spytać czy lepiej go zostawić czy lepiej oddać komuś.
|
|
#3064 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiscie sliczna ta piosenka Beyonce
ale ma dzis lenia
|
#3065 | |
|
Zadomowienie
|
No w sumie
![]() Cytat:
A grzeczny jest bardzo, kochany moj!
|
|
#3066 | |
|
Rozeznanie
|
też tak czasem myśle o tym mieście jak tesknie za moimi bliskimi, a zwłaszcza za TŻ
a gdzie sie uczysz?Cytat:
ale sie zdołowałam, niedawno sie dowiedziałam że mój TŻ nie wraca na weekend i spedze walentynki sama w domu ![]() ![]() a myślałam że jutro sie zobaczymy ![]() ![]()
|
|
#3067 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki śliczny króliczek
Ma już jakieś imię czy nadal jest po prostu Królik??
|
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj kot tez jest poprostu kot
Choc czsem dywan na niego wołam bo sie rozwala czasem na sroku pokoju i lezy jak dywan ![]() A ja juz spakowana zaraz jade o domkuuuu
|
|
|
|
#3069 |
|
BAN stały
|
A ja ie mam zwierzątka i chyba na razie nie bede miała chyba że kolegi kotka persica urodzi małe...
|
|
|
|
#3070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje . Albo Gargoyle, albo Bugs . Ja go najczesciej wolam Baby Bunny albo BB, na BB czesto staje supka i chce dawac buzi
|
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy mogę się przyłączyc do Waszego grona??
![]() Podczytuję Was od dawna... ![]() Mam 26 lat, mieszkam w Zielonej Górze z Tżtem, pracuję, jestem po studiach (budownictwo),... Od początku roku też zaczęłam cwiczyc i w ogóle bardziej dbac o siebie...w sumie to dzięki wątkowi AG wzięłam się za siebie, bo tak mi się jakoś głupio zrobiło, jak przeglądałam te zdjęcia które tu wklejacie i stwierdziłąm, że przecież ja też mogę tak wyglądac (a co!) wystarczy tylko poświęcic trochę czasu... Właśnie skończyłam 8 minute Legs (razy dwa, bo trzeciej serii jeszcze nie daję rady) plus zestaw brzuszków (treż razy dwa)... Cinderella5x słodki ten Twój króliczek, mój ma już ponad 4,5 roku
|
#3072 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W sumei moja teściowa tez nie jest zła (jezeli jej nie widuję )Aż mi sie wierzyć nie chce że jutro znowu weekend Ten czas tak szybko leciChiii - Ty jesteś obcykana z lidlem Jaki jest tam teraz tydzień, nie wiesz czy mają cos dobrego, nietypowego (i najlepiej juz gotowego ) do jedzenia? Bo pomyślałam, że zrobie TŻ niespodziankę i ja wyjatkowo kupię coś do jedzenia na walentynki
|
|
|
|
|
#3073 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i ogólnie zgadzam się z tym, że blondi rzuca się w oczy, ale moim ideałem jest opalona, brązowooka brunetka Cytat:
kiedy moi rodzice się rozwiedli musiałam sobie radzić sama i nikt mi nie robił kanapek do szkoły itp i myślę, że wyszło mi to na dobre więc ani Tżowi, ani dzieciom nadskakiwać nie będę, bo urosną na sieroty życiowe ![]() Bangsa śliczne te buty. i dziękuję za rady dotyczące tapirowania, jutro wykorzystam.. ojej..kocham to! Cytat:
![]() Cytat:
co do mamy też moją mam super pod tym względem, sama załatwiła mi plasterki, bardzo się cieszę, że rozumie mnie i nie chce być babcią.. ![]() Cinderella ale śliczny! Milusia a skąd Ty tylu facetów weźmiesz? co do diety moja upada ![]() jestem po 3 serkach Danio z kokosem, dwóch chlebkach ryżowych z dżemem od babuni i nadal głodna.. a jutro to już w ogóle, bo z Tż robię wcześniejsze walentynmki i będą lody czekoladowe z bitą smietaną, sosem karmelowym i kokosami w czekoladzie.. a tak w ogóle mieliśmy dzisiaj ze studentką medycyny zajęcia o zaburzeniach odżywiania i dała nam taki test naukowy, norma punktowa to było do 20pkt, od 20 już ma się niby zaburzenia.. mi wyszło 47 ![]() ale ogólnie dziwne to było, bo pytania za 3 punkty były np.czy przeraża cię otyłość, czy jesteś na diecie, czy podczas ćwiczeń myślisz o spalanych kaloriach itp. więc nie wiem dlaczego tylko mi tyle wyszło, a każdemu ok 8-10
|
|||||
|
|
|
#3074 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
AG nigdy za wiele
|
|
|
|
|
#3075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
UnbelievableGirl w walentyki dieta nieobowiazuje! to moje zarzadzenie haha (mam jeszcze kilka takich dat jakby ktos potrzebowal dyspenzy )a jak juz zaczelyscie o tym seksie to ja mam kolejne z serii "moich" ide dosiac moj rowerek stacjonarny moze mi wejdzie w nawyk i juz tak codziennie bede jezdzic... |
|
|
|
|
#3076 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
?Ja chyba dosc szybko, bo po 3 tygodniach No, ale u nas wszystko było szybko - zaczeliśmy byc razem po dniu znajomości, po tygodniu TŻ wyznawał mi miłosć, po 2 tyg. ja jemu (i byłam tego naprawde pewna, choc dla niektórych to moze dziwne
|
|
|
|
|
#3077 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooo dziękuję jak będą się zbliżały kolejne takie daty pisz koniecznie! co do seksu z Tżtem to nie wiem czy pisałam już, ale ogólnie nasze 'bycie razem' zaczęło się liczyć od naszego pierwszego razu wcześniej koledzy(przez ok9 miesięcy), później zaczęły się pocałunki itp., ale nadal nic oficjalnego i że niby to nic.. i zaprosił mnie na noc i jakoś tak wyszło. później miałam wyrzuty sumienia, że straciłam dziewictwo z kimś z kim nawet nie jestem, ale po jakimś czasie zaczęliśmy być oficjalną parą czyli tak jakby po ogólnie 9 miesiącach znania się, miesiącu częstszego spotykania i zeru dniach bycia razem..
|
|
|
|
|
#3078 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe, ja tez w takim tescie mialabym duzo punktów skoro pytania były tego typu NAjbardziej wkurza mnie to, ze dla mnie jedzenie jest przyjemnością, i często sobie wynagradzam żarciem jakieś niepowodzenia albo stres. Jakbym nie mogła sobie powiedziec "Heloł, to TYLKO jedzenie, czym sie tak podniecasz?" a mam dni, ze mysle obsesyjnie o zarciu 24h, jak zjem za duzo, to wyrzuty sumienia... itp..Cytat:
Cytat:
a pozniej kino czyli popcorn i cola (chociaz z coli zrezygnuję i wniosę swoją wodę).Jeśli chodzi o twoje pytanie. Ja czekalam pol roku. Nie wiem, czy to długo czy krótko. Chyba w sam raz. Byłam 4 miesiące przed 18stką. Chyba trochę zbyt młoda byłam, jesli patrzec na to z perspektywy czasu, ale nie żałuję. Najwazniejsze, ze dalej jestem z nim.
|
|||
|
|
|
#3079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wszyscy o tych walentynkach a moj tz chwilowo w Irlandii,hehe chyba zrobie sobie samotna kolacje przy swiecach
|
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że zakochał się od pierwszego wejrzenia
|
|
|
|
|
#3081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale zawsze to chciałam zrobic z kimś wyjątkowym i tym jedynym (wiem, staroświecka jestem)
|
|
#3082 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heheJakieś rozbestwione AG są Na intymnym laski pisza zazwyczaj, ze po paru latach hehe
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-12 o 20:12 |
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też długo nie czekałam, tylko dwa tygodnie |
|
|
|
|
#3084 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mało kto czeka tyle czasu . Zwłaszcza, ze miałas wczesniej powazne związki...Ja tez byłam romantyczna i czekałam na real miłosc Choć pare razy kusiło mnie... |
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może to zależy od tego z kim się jest...jak jest ktoś wyjątkowy, kto nas pociąga tak na 100% i w ogóle jest zaj...sty to nie ma sensu czekac...a tamci wcześniejsi to jacyś popaprańcy byli
|
|
#3087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez czekalam dosc dlugo, zo nieco prawda krocej, bo mialam ponad 21, ale znalismy sie i w sumie bylismy razem odkad skonczylam 18, z dwuletnia przerwa
|
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
tak miniaturka...z nazwy
![]() Ja mam samiczkę, która ma ciągle fochy, jak prawdziwa baba. No ale ona już wiekowa, więc może sobie pozwolic Uwielbia się wylegiwac, jak młodsza była, to kicała sobie, ale teraz to już się jej nie chce
|
#3089 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I nie ma wtedy na co czekac |
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On ma dopiero 2 miesiace, ale mam nadzieje, ze za duzo mu sie nie urosnie. podoba mi sie taka kuleczka, i leciutki jest bardzo Oj, juz nie kica? Tak w ogole? Ja kocham patrzec, jak ten maluch wyprawai swoje dziekie harce, skoki i przewracanie na grzbiet. Zapytam Cie o cos, jesli mozna: ile miala miesiecy, jak dalas jej marchewke i w ogole warzywa po raz pierwszy? Bo ja juz sie w tym gubie ...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

(teraz troszke wiekszy maluszek 
mieszkam w tym szarym bezwodnym mieście