American girls cz. VIII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-13, 10:22   #3211
Miśka84
BAN stały

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
hahah nooo bo ona wogole ciagle za mna chodzi i ciagle kolo mnie siedzi, ale psiuncie ze schroniska tak maja ze sie strasznie przywiazuja i jak siedze na wizazu to siedzi kolo mnie i jak wstane po herbatke to zajmuje mi miejsce przed komputerem jakby chciala czytac, nie moglam sie powstrzymac zeby jej foty nie cyknac
To czemu moja suka taka nie jest?
Jak ja znaleźliśmy zabiedzioną w krzakach to gdzieś przez 3 dni była cichutka, grzeczna i kochana, a od paru miesiecy to świr, ucieka nam na spacerach, w tym tygodniu uciekła nam pod jakąs gospodę w parku, zaczęła im na szyby skakać, a potem powyrywała im rośliny z doniczek i zżarła Myślałam, ze tam sie pod ziemię zapadnę Poza tym jesteśmy cali pogryzieni przez nią...
Tylo z rana, albo jak jest śpiąca jest kochana i budzi nas lizaniem po twarzy i przytulaniem
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:26   #3212
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
skąd ja to znam;-) zero inwencji, romantyzmu, wyjazdów,starania się... wiem jak to jest jak Tż daje kase i mówi "kup sobie coś na urodziny" zamiast samemu coś kupić

jedyny sposób to chyba wysyłać jasne komunikaty i mówić "chce jechać tam itp." nie jest to tak romantyczne jak niespodzianka:/
dokładnie - jasne przekazy, z czasem nie będzie traba mówić, żę miałoby się ochotę na jakieś wyjśćie, bo TŻ będzie wiedział że sprawia nam to przyjemność i sam wtedy zacznie proponować

Cytat:
no i nie bądź na każde jego zawołanie... chce kanapek, obiadu? ok od czasu do czasu ale nie codziennie skoro ma dwie sprawne rączki żeby grać w xboxa to i obiad może zrobić. Ewentualnie żeby była sprawiedliwość można powiedzieć :"dziś zrobię ci super kolację a ty w ramach rewanżu możesz mnie zabrać w piątek do jakiejś knajpki na pizze albo drinka"

nie jestem za rozpieszczaniem tylko kobiety, kupowaniem jej kwiatków i latanie do sklepu jak piesek bo ona chce to albo tamto..jestem za partnerstwem i rozpieszaniu siebie na wzajem przez obie strony.

Ja staram się reformować Tżta..nie zawsze działa ale efekty są. Od paru dni mu przypominam żeby wjechał do sklepu po prezent dla mnie na walentynki tzn po te czekoladki... wiem,że gdybym mu nie przypominała to by po prostu nie kupił.

dziś 13 piątek... ale ja nie jestem przesądna
też to stosuję, pyszny obiadek jest czymś tak rzadkim u nas że bardzo docenianym

właśnie dzisiaj 13-stego piątek - zasatnawim sie czy wyjeżdżać dzisiaj samochodem na drogę
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:28   #3213
vadi
*sportaddict*

Miska - 2 z tych kotów przygarnął Tż zanim zamieszkaliśmy razem, więc nie wliczają się do staropanieńskich

Czekolada - ja też przez Ciebie nabrałam ochoty na clipy

Co do znajdek - moje brzydale - zwlazcza RUdzia - umierają z nieszczęścia, jeśli chociaż ze 20 razy dziennie nie mogą wyczyścić nam nosa/czoła/brody i zwinąć się w mruczący kłębuszek między ramieniem, a szyją

Maju - nietoperz jest fajny, ale nie na to czarne coś pod spodem

PS: mam nowy plan pt. ZAKUP DODATKÓW, bo mam masę ciuchów, ale ich zestawy są takie sobie, właśnie dlatego, że nie mam jakis fajnych pasków, korali itp., już wieki nie kupowalam sobie kolczyków więc wczoraj kupiłam sobie kolczyki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg opia.jpg (42,3 KB, 37 załadowań)
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:28   #3214
wantxme
Wtajemniczenie

dzień dobry ja dzisiaj nie w szkole bo od rana sie źle czuje.. brzuch mnie bolii.. a tak wogóle to sobie tez postanowiłm kupić hula hop i zaczac krecic.. ale ja nie mam pojęcia gdzie ja mam to kupić! i ile czasu wogóle najlepiej krecic w kazda strone.. a po jakim czasie sa ogóle jakies efekty?

do MATURZYSTEK.. zaczełscie juz robic cosw tym kierunku?:/ ja nie moge sie zabrac za ten głupi POLSKI ustny...

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:33   #3215
Miśka84
BAN stały

Cytat:
witamy kurcze..ale macie słodziutkie te zwierzaki.. pieski,kotki,króliczki to to co kocham najbardziej szkoda,że już nie mam króliczka;( dobrze,że mam chociaż mojego jamniczka...nie wiem co zrobię jak go zabraknie.. strasznie się przywiązuję do zwierząt

Teraz jest chyba tydzień jedzenia chińskiego... ja tam dla siebie nic nie znalazłam bo nie mogę jeść takich rzeczy:/ ale są fajne sosy np. słodko kwaśny, jakieś tortille czy chipsy i różne chińskie dania itp.

to lączę się z tobą w bólu:/ mama Tżta też na punkcie religii ma fioła ale z tym się wiążą historie o których nie mogę na forum pisać :/ ...w każdym razie religia może doprowadzić człowieka do takiego stanu,że przestaje być wesoło.

Ja zrobiłam to na pierwszej randce...wiedziała o tym jedna koleżanka i mnie nie osądzała... seks to każdego sprawa indywidualna jak ktoś chce to niech to zrobi od razu a jak chce to niech czeka do ślubu- jego sprawa.

oj ja bym nie potrafiła pewnie tego przypiąć normalnie zdrowymi rękoma a co dopiero w gipsie... "Rispekt"

http://www.pudelek.pl/artykul/15465/...a_osmioraczki/ ma-sa-kra!!! Nie dosyć,że chce się do niej upodabniać to jeszcze zobaczcie ten brzuch... nie wiedziałam,że brzuch może być aż tak duży...nawet przy 8raczkach....
Dzieki, zajrzę

A laska naprawdę do Anegliny podobna Te usta
Ale rozstepy to jej chyba nie zejdą

Kma - to co piszesz to chyba dosć typowe dla wielu związków, musiz odciać mu pępowinę, w końcu nie jesteś jego sprzątaczka i kucharką, ale kobieta, o którą trzeba dbać, by nie uciekała z sąsiadem

Mój chyba sie stara o mnie dlatego, bo wie, ze nie jestem typem meczennicy czy typowej kury domowej, i bardzo szybko znalazłby sie jego następca Jest zazdrosny, wiec boi sie mnie stracić
A większosc facetów chyba myśli, ze laske zdobywa sie raz, a potem...? A trzeba cały czas zdonbywać, bo odejsc można (przynajmniej teoretycznie) zawsze

Anulka - piękny owczarek Moje marzenie

Oj, ja głupia, nie widziałam że dzis 13 piatek, to szcześliwa data moja i TŹ (bo jesteś razem od 13) Zapomniałam, ale mamy dzis równo 5 i 1/2
Przez te walentynki mnie skleroza ogarnęła Wiecie że równo 5 lat temu (nasze 1 pół roku razem) też był 13 piątek?

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-13 o 10:41
Stary 2009-02-13, 10:33   #3216
Chii1986
Zakorzenienie

Stary 2009-02-13, 10:34   #3217
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
dzień dobry ja dzisiaj nie w szkole bo od rana sie źle czuje.. brzuch mnie bolii.. a tak wogóle to sobie tez postanowiłm kupić hula hop i zaczac krecic.. ale ja nie mam pojęcia gdzie ja mam to kupić! i ile czasu wogóle najlepiej krecic w kazda strone.. a po jakim czasie sa ogóle jakies efekty?

do MATURZYSTEK.. zaczełscie juz robic cosw tym kierunku?:/ ja nie moge sie zabrac za ten głupi POLSKI ustny...
ja kupiłam w zabawkarskim, w tesco na pewno też są... ale mi się nie chce kręcić, ale może zmuszę się dzisiaj, tylko że jeszcze nawet niczym nie obciążyłam

ale ma okropne te cycki!
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1234521196

a ta ma coś w sobie co mi się podoba chyba oczy ....
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1234521196

aaa bym zapomniała!
wczoraj widziałam chyba najładniejszą dziewczynę jaką do tej pory widziałam w realu po prostu była tak śliczna że nie mogłam przestać się na nią patrzeć, cera cu-do-wna! nawet photoshop nie dałby lepszych rezultatów, poprostu głównie ta cera tak mnie wbiła w siedzenie w tramwaju! naprawdę śliczna była! aż mnie skręcało zazdrości, dosyć młoda chyba 17-18 lat i z make upu tylko eyeliner i tusz, a efekt piorunujący!

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2009-02-13 o 10:40
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:36   #3218
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Miska - 2 z tych kotów przygarnął Tż zanim zamieszkaliśmy razem, więc nie wliczają się do staropanieńskich

Co do znajdek - moje brzydale - zwlazcza RUdzia - umierają z nieszczęścia, jeśli chociaż ze 20 razy dziennie nie mogą wyczyścić nam nosa/czoła/brody i zwinąć się w mruczący kłębuszek między ramieniem, a szyją

PS: mam nowy plan pt. ZAKUP DODATKÓW, bo mam masę ciuchów, ale ich zestawy są takie sobie, właśnie dlatego, że nie mam jakis fajnych pasków, korali itp., już wieki nie kupowalam sobie kolczyków więc wczoraj kupiłam sobie kolczyki

bardzo ładne są ja też muszęzacząć kompletować jakieś zestawy ale to po sesji...a teraz udup.....y powrót do nauki
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:39   #3219
Chii1986
Zakorzenienie

zmieniłam sobie ikonki na komputerze
teraz folder mój komputer to wielkie jabłko, folder moje pliki to wielka babeczka, kosz na śmieci to kubek z truskawkowym jogurtem, internet to hamburger a inne foldery mają kształt różowych świnek i innych zwierzaków
Stary 2009-02-13, 10:40   #3220
milusiaam
Wtajemniczenie

dziewczynki co kupiłyscie tż chwalic mi sie tutaj raz raz... bo ja zaraz ide po prezent dla niego a pomysłu nie mam kurcze kupilabym mu kolejna kosuzlke albo sweterek ale robie tak co okazje musze cos wymyslec matko...mmm ...
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:41   #3221
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
dziewczynki co kupiłyscie tż chwalic mi sie tutaj raz raz... bo ja zaraz ide po prezent dla niego a pomysłu nie mam kurcze kupilabym mu kolejna kosuzlke albo sweterek ale robie tak co okazje musze cos wymyslec matko...mmm ...
a może ma jakiś swój ulubiony przysmak... no nie wiem... ja bym się ucieszyła z sosu toffi ale nie jestem twoim Tżtem;-)

a możesz coś związanego z jego hobby albo coś do samochodu jeśli ma....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 10:42   #3222
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
To czemu moja suka taka nie jest?
Jak ja znaleźliśmy zabiedzioną w krzakach to gdzieś przez 3 dni była cichutka, grzeczna i kochana, a od paru miesiecy to świr, ucieka nam na spacerach, w tym tygodniu uciekła nam pod jakąs gospodę w parku, zaczęła im na szyby skakać, a potem powyrywała im rośliny z doniczek i zżarła Myślałam, ze tam sie pod ziemię zapadnę Poza tym jesteśmy cali pogryzieni przez nią...
Tylo z rana, albo jak jest śpiąca jest kochana i budzi nas lizaniem po twarzy i przytulaniem
hmm a ile juz ja macie? moja na poczatku byla taka wystraszona ze caly czas za szafa siedziala, a ja siedzialam przed szafa i ryczalam bo myslalam ze juz zawsze tak bedzie :P ale pozniej powoli powoli zaczela sie oswajac i wybrala mnie na przywodce stada i jestem dla niej najwazniejsza :P jak gdzies wychodze na dluzej albo wyjezdzam to musze jej zostawic jakas moja rzecz np pizamke i ona sobie na niej spi :P a jak chodzilam do liceum jeszcze i zawsze konczylam o 15 to mama mowila ze ona juz od 14.30 lezala pod drzwiami i czekala, kochana psiunia

Cytat:

bozieee jakie slodziakowe te twoje kociaki

a kolczyki super wlasnie jakies takie tez musze kupic na jutro, bo moja sukienka ma cekiny od biustu w dol a na gorze jakos tak skromnie i musze kolczykami nadrobic

obejrzalam 5 razy halo beyonce na dzien dobry i ide sie pieknic
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:45   #3223
vadi
*sportaddict*

wiecie co, uwielbiam atmosfere na tym wątku
Stary 2009-02-13, 10:48   #3224
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
ja kupuję perfum jakiś...planowałam zrobić kolację i dać siebie na deser no ale w tej sytuacji niech sam coś ugotuje albo mnie gdzieś zabierze...

Vadi, mam pytanie, czy ćwicząc codziennie brzuszki 2 serie pięciu ćwiczeń po 10 razy, spalę tłuszcz na brzuchu?? Bo ćwiczę od ponad miesiąca i czuję, że wyrabiają się jakieś mięśnie, ale tłuszczyk pozostał

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2009-02-13 o 10:50
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:48   #3225
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Ja mam zamiar kupić dzisiaj jakaś sexy koszuleczkę dla mnie, egzotyczne jedzonko (moze suszi znajdę?) i bitą śmietanę
Ale ten zestaw to na jutro, bo dziś maraton walentynkowy w multikinie
Stary 2009-02-13, 10:48   #3226
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ja też
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:50   #3227
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
a może ma jakiś swój ulubiony przysmak... no nie wiem... ja bym się ucieszyła z sosu toffi ale nie jestem twoim Tżtem;-)

a możesz coś związanego z jego hobby albo coś do samochodu jeśli ma....
ja tez bym sie z tofii ucieszyla szkoda ze nie jestes moim tz wiedziałąbym co ci zrobic
zrobie mu sałatke i kupie jakis bibelocik zrobilabym mu ciasto ale wiem ze z ciasta to on sie nie ucieszy bo jego mama pracuje w cukiernii ach...a tak pieknie by było gdyby pracowła na poczcie

Cytat:

rozwin swoja wypowiedz...

MISIA kupilam juz koszulke dla siebie....pokazałam mu juz tamtym tygodniu jej kawałek to sie biedak obslinił caly ale niech czeka tym bardziej ze ostatnio abstynencja byla...to sie pewnie ucieszy

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-13 o 10:51
Stary 2009-02-13, 10:51   #3228
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
hmm a ile juz ja macie? moja na poczatku byla taka wystraszona ze caly czas za szafa siedziala, a ja siedzialam przed szafa i ryczalam bo myslalam ze juz zawsze tak bedzie :P ale pozniej powoli powoli zaczela sie oswajac i wybrala mnie na przywodce stada i jestem dla niej najwazniejsza :P jak gdzies wychodze na dluzej albo wyjezdzam to musze jej zostawic jakas moja rzecz np pizamke i ona sobie na niej spi :P a jak chodzilam do liceum jeszcze i zawsze konczylam o 15 to mama mowila ze ona juz od 14.30 lezala pod drzwiami i czekala, kochana psiunia

bozieee jakie slodziakowe te twoje kociaki

a kolczyki super wlasnie jakies takie tez musze kupic na jutro, bo moja sukienka ma cekiny od biustu w dol a na gorze jakos tak skromnie i musze kolczykami nadrobic

obejrzalam 5 razy halo beyonce na dzien dobry i ide sie pieknic
Ona też czeka na mnie, piszczy za mna (nawet jak do ubikacji wyjde to leży pod drziwami), ale jest strasznie dzika, non stop biega po podwórku i coś kradnie z jakiś zakamarków, by popsuć, skacze na wszystkich ludzi, coś zabiera, gryzie nas, mam całe recę w bliznach...
Ona chyba naprawdę ma ADHD
Prawie pół roku już ją mamy

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-13 o 10:56
Stary 2009-02-13, 10:53   #3229
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
Vadi, mam pytanie, czy ćwicząc codziennie brzuszki 2 serie pięciu ćwiczeń po 10 razy, spalę tłuszcz na brzuchu?? Bo ćwiczę od ponad miesiąca i czuję, że wyrabiają się jakieś mięśnie, ale tłuszczyk pozostał
na tłuszczyk to niestety głównie dieta ma wpływ

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja też

Cytat:
rozwin swoja wypowiedz...
no dobra, poleję wazeliny
lubię tu siedziec, bo, pomijając motywacje do dbania o siebie itp. naprawdę na niewielu wątkach nie ma ciągłych spięć, przepychanek, dowalania sobie itp., wiadomo, jak potrafi być, jak się więcej kobitek zbierze
A tu jest fajnie, przyjaźnie, wszyscy sobie radzą itp.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 10:56   #3230
Nicole the Blonde
Raczkowanie

ja ze zwierzakow mam szynszyla, rybke i krewetki szynszyl to moje oczko w glowie, mimo ze czasami rozrabia i nie daje mi spac w nocy to nie wyobrazam sobie zycia bez niej, chociaz wiem ze smierc zbliza sie wielkimi krokami bo ma juz 14 lat, w dodatku choruje na padaczke

co do sexu to my to zrobilismy po 2 tygodniach glupio mi bylo wtedy sie przyznac przed kolezankami bo one w wiekszosci po kilku miesiacach

Cytat:
ramke na moje zdjecie chyba kupie stwierdzilam ze nie bede sie wykosztowywac na prezent bo i tak duzo wydalam na bielizne jutro zrobie jeszcze tiramisu i starczy
Nicole the Blonde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:56   #3231
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
lubię tu siedziec, bo, pomijając motywacje do dbania o siebie itp. naprawdę na niewielu wątkach nie ma ciągłych spięć, przepychanek, dowalania sobie itp., wiadomo, jak potrafi być, jak się więcej kobitek zbierze
oj
ale wiesz co zgadzam sie z toba w 1000000%
ja tez tu uwielbiam siedziec...i dlatego tak bvardzo chciałabym sie z wami spotkac na zywo zrobic ZJAZD AG
Stary 2009-02-13, 10:59   #3232
SaMa
Zadomowienie

na wstępie chciałam pozdrowić i przywitać wszystkie nowe uczestniczki wątku
Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Dzieki, zajrzę

A laska naprawdę do Anegliny podobna Te usta
Ale rozstepy to jej chyba nie zejdą

Oj, ja głupia, nie widziałam że dzis 13 piatek, to szcześliwa data moja i TŹ (bo jesteś razem od 13) Zapomniałam, ale mamy dzis równo 5 i 1/2
Przez te walentynki mnie skleroza ogarnęła Wiecie że równo 5 lat temu (nasze 1 pół roku razem) też był 13 piątek?
ta dziewczyna moim zdaniem jest chora psychicznie.. brr, aż się przeraziłam.
tak poza tym to ja jestem z TŻem też od 13ego, żeby było śmieszniej - od piątku 13ego .

Cytat:
ładne kolczyki, to z allegro? jak tak to daj linka

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE
JESTEM
SZCZESLIWA

przypielam CLIPY DZISIAJ
boze czuje sie miliard razy piekniejsza!!!!!!!!!!!

ide Gabi polozyc i nadrobie co pisalyscie..
u mnie dzien na klotni z TZ o tesciowke minal...
hehe, mnie też narobiłaś ochoty na clipy.. ale póki co waham się czy iść do fryzjera czy nie, jestem już "zarośnięta", ale z drugiej strony boję się, że zetnie mi włosy bardziej niż chcę, bo w końcu je zapuszczam .
Cytat:
A ja dziś wściekła jestem od rana, umówiliśmy się z tżtem, że dziś jedziemy razem do jego mamy (on ma wolne, ja na chorobowym jestem), ale wczoraj wieczorem się pokłóciliśmy i rano on wstał i pojechał sam, nawet mnie nie obudził!
A ja jestem zła na maksa i tak sobie myślę, że zaczyna mnie on już wkurzac! Nic się o mnie nie stara. Nigdzie mnie nie zabiera! Na rocznicę i zaręczyny to ja robiłam kolację i deser, ja myślałam od tygodnia co podam, jak to będzie wyglądac, itp. mu było wszystko jedno, kupił tylko pierścionek, nawet o kwiatach musiałam mu przypomniec. Tak samo teraz z walentynkami. Też nic nie wymyślił. Będzie tak, że on będzie siedział przed kompem a ja będę gotowac w kuchni. Nawet prezent dla mnie wybierzemy razem Zero inwencji!
Poza tym nie docenia mnie. Ma zawsze obiad gotowy, śniadanie do pracy. Sprzątam, piorę, robię zakupy. Oj nie! Niech sam sobie radzi, co ja jestem jego mamą?!
On za to ciągle gra w XBoxa, a jak mam pretensje to twierdzi, że mam mu powiedziec to on skończy. A co ja jestem jego mamusią, że mam ciągle zwracac mu uwagę? On sam nie wie, że ma skończyc?
Kocham go, jest opiekuńczy, czuje sie przy nim bezpiecznie i chce spędzic z nim resztę życia, ale czasem czuję się beznadziejnie...Nawet nigdzie mnie nie zabiera, bo albo mu się nie chce albo twierdzi, że szkoda kasy, bo zbieramy na wesele albo ,że piwo przeciez możemy wypic w domu...Za to z kolegami idzie, ma na to czas, ochotę i kasę
Musiałam się wygadac...sorki dziewczyny...
pokaż mu kto rządzi . a tak na poważnie to musisz się czasem postawić, nawet udawać obrażoną jeśli nie jesteś a on zrobił coś bardzo niefajnego, facet chyba przyzwyczaił się do tego, że zawsze jesteś i wydaje mu się, że nie musi już o ciebie w ogóle zabiegać.
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:00   #3233
vadi
*sportaddict*

my - jako, że jestesmy spłukani przez urzadzanie mieszkania - planujemy w domu jakies jedzenie, wino i takie tam

my czekalismy miesiac

SaMa - się wie, że z all http://www.allegro.pl/item530314151_...ne_srebro.html

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-13 o 11:01
Stary 2009-02-13, 11:04   #3234
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:

lov you Was!!!! hahah

Cytat:
oj
ale wiesz co zgadzam sie z toba w 1000000%
ja tez tu uwielbiam siedziec...i dlatego tak bvardzo chciałabym sie z wami spotkac na zywo zrobic ZJAZD AG
ja tez!!!!
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:12   #3235
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
na wstępie chciałam pozdrowić i przywitać wszystkie nowe uczestniczki wątku

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
pokaż mu kto rządzi . a tak na poważnie to musisz się czasem postawić, nawet udawać obrażoną jeśli nie jesteś a on zrobił coś bardzo niefajnego, facet chyba przyzwyczaił się do tego, że zawsze jesteś i wydaje mu się, że nie musi już o ciebie w ogóle zabiegać.
Obrażac, to ja się obrażam, nawet za często Ale wymyśliłam, że jak przyjedzie, to z nim porozmawiam. Mam pomysł, mogę gotowac w tygodniu, ale w weekendy gotujemy razem (on nie umie, ale będzie np. obierał ziemniaki, itp.) i sprzątaniem dzielimy się na pół. A co do jutra, to albo mi pomoże albo zaproponuje inny sposób na spędzenie tego dnia. No i przynajmniej raz w miesiącu mnie gdzieś zabiera. Bez wykrętów! Mam nadzieję, że się zgodzi i nie będzie dyskutował. Jak mu się nie spodoba, to pojadę na weekend do rodziców, niech sobie Walentynki spędza sam albo z kolegami

Cytat:
na tłuszczyk to niestety głównie dieta ma wpływ
czyli? Ja odstawiłam ziemniaki i pieczywo. Oczywiście czasem mi sie zdarzy zjeśc bułeczkę, ale nie za często. Jem więcej warzyw no i nie jem kilka godzin przed snem (oczywiście wyjątki też się zdarzają ). Może byc? To mi pomoże??
Stary 2009-02-13, 11:15   #3236
Anulkaa
Raczkowanie

Vadi, ja zawsze kupuje u tego gościa, jestem mega zadowolona, bardzo szybka przesyłka .http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=4715269 jestem jego stałą klientka, hehehe.
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:38   #3237
vadi
*sportaddict*

Cytat:
czyli? Ja odstawiłam ziemniaki i pieczywo. Oczywiście czasem mi sie zdarzy zjeśc bułeczkę, ale nie za często. Jem więcej warzyw no i nie jem kilka godzin przed snem (oczywiście wyjątki też się zdarzają ). Może byc? To mi pomoże??
no dobra złote zasady w pigułce:
* im wcześniej, tym więcej węgli, im później, tym więcej białka i mniej węgli
* kolacja godzine przed snem - czystobiałkowa - brak kolacji = metabolizm przechodzi na oszczędzanie każdej kalorii
* jedzenie co 3 godziny, zeby nie spowolnil metabolizm
* im mniej mąki i cukru - tym lepiej
* jeśli chce się schudnąć najlepiej odstawić wegle i jeść jak najwięcej bialka - idealnie jeść 2g białka na kg masy ciała (białko jest w mięsie, rybach, chudym białym serze, jajkach, ale już jogurty np. to głównie węgle i cukier, więc uwaga na etykiety) + warzywa/owoce

Anulka - moja imienniczko - zaraz obejrze

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-13 o 11:41
Stary 2009-02-13, 12:03   #3238
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Vadi, ja zawsze kupuje u tego gościa, jestem mega zadowolona, bardzo szybka przesyłka .http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=4715269 jestem jego stałą klientka, hehehe.
Ja sama dziełam kolczyki..ale nie noszę, planuje kupic złote kółeczka tak aby nie zdejmować i spać w nich nie za duże.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 12:10   #3239
bangsa
Raczkowanie

cześć laseczki
piękne macie zwierzątka,ja mam na nk fote z moją sunia
ale sie wczoraj wybawiłam byłam na domówce i w klubiku i teraz mnie tak nogi bolą...i głowa, ze szok to była chyba moja ostatnia impresska w najbliższym czasie,bo on poniedziąłku zajęcia sie zaczynają grrr a juz tak sie odzwyczaiłam od uczenia i nie wyobrazam sobie znowu kucia po nocach.
nanaaa moja kochana właź na gg - masz wiadomość
klatka wsadzaj foty !!
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 12:15   #3240
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Też już raz zrobiłam u niego zakupy. I to dosyć spore, bo dostałam sporo gratisów inestety takich średnich

a teraz czekam na części do kolczyków i zrobię sobie zestaw z kryształkami Swarovskiego (kryształki już mam)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości