![]() |
#3211 | |
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
![]() Jak ja znaleźliśmy zabiedzioną w krzakach to gdzieś przez 3 dni była cichutka, grzeczna i kochana, a od paru miesiecy to świr, ucieka nam na spacerach, w tym tygodniu uciekła nam pod jakąs gospodę w parku, zaczęła im na szyby skakać, a potem powyrywała im rośliny z doniczek i zżarła ![]() ![]() Tylo z rana, albo jak jest śpiąca jest kochana i budzi nas lizaniem po twarzy i przytulaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie dzisiaj 13-stego piątek - zasatnawim sie czy wyjeżdżać dzisiaj samochodem na drogę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
*sportaddict*
|
Miska - 2 z tych kotów przygarnął Tż zanim zamieszkaliśmy razem, więc nie wliczają się do staropanieńskich
![]() Czekolada - ja też przez Ciebie nabrałam ochoty na clipy ![]() Co do znajdek - moje brzydale - zwlazcza RUdzia - umierają z nieszczęścia, jeśli chociaż ze 20 razy dziennie nie mogą wyczyścić nam nosa/czoła/brody i zwinąć się w mruczący kłębuszek między ramieniem, a szyją ![]() Maju - nietoperz jest fajny, ale nie na to czarne coś pod spodem ![]() PS: mam nowy plan pt. ZAKUP DODATKÓW, bo mam masę ciuchów, ale ich zestawy są takie sobie, właśnie dlatego, że nie mam jakis fajnych pasków, korali itp., już wieki nie kupowalam sobie kolczyków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do MATURZYSTEK.. zaczełscie juz robic cosw tym kierunku?:/ ![]()
#3215 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A laska naprawdę do Anegliny podobna ![]() ![]() Ale rozstepy to jej chyba nie zejdą ![]() Kma - to co piszesz to chyba dosć typowe dla wielu związków, musiz odciać mu pępowinę, w końcu nie jesteś jego sprzątaczka i kucharką, ale kobieta, o którą trzeba dbać, by nie uciekała z sąsiadem ![]() ![]() Mój chyba sie stara o mnie dlatego, bo wie, ze nie jestem typem meczennicy czy typowej kury domowej, i bardzo szybko znalazłby sie jego następca ![]() ![]() A większosc facetów chyba myśli, ze laske zdobywa sie raz, a potem... ![]() ![]() ![]() Anulka - piękny owczarek ![]() ![]() Oj, ja głupia, nie widziałam że dzis 13 piatek, to szcześliwa data moja i TŹ (bo jesteś razem od 13) ![]() ![]() ![]() ![]() Przez te walentynki mnie skleroza ogarnęła ![]() ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-13 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
![]()
#3217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ma okropne te cycki! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1234521196 a ta ma coś w sobie co mi się podoba ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1234521196 aaa bym zapomniała! wczoraj widziałam chyba najładniejszą dziewczynę jaką do tej pory widziałam w realu ![]() Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-13 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo ładne są ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
zmieniłam sobie ikonki na komputerze
![]() teraz folder mój komputer to wielkie jabłko, folder moje pliki to wielka babeczka, kosz na śmieci to kubek z truskawkowym jogurtem, internet to hamburger a inne foldery mają kształt różowych świnek i innych zwierzaków ![]()
#3220 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki co kupiłyscie tż chwalic mi sie tutaj raz raz...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a możesz coś związanego z jego hobby albo coś do samochodu jeśli ma....
![]() |
#3222 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bozieee jakie slodziakowe te twoje kociaki ![]() a kolczyki super wlasnie jakies takie tez musze kupic na jutro, bo moja sukienka ma cekiny od biustu w dol a na gorze jakos tak skromnie i musze kolczykami nadrobic obejrzalam 5 razy halo beyonce na dzien dobry i ide sie pieknic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
*sportaddict*
|
wiecie co, uwielbiam atmosfere na tym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Vadi, mam pytanie, czy ćwicząc codziennie brzuszki 2 serie pięciu ćwiczeń po 10 razy, spalę tłuszcz na brzuchu?? Bo ćwiczę od ponad miesiąca i czuję, że wyrabiają się jakieś mięśnie, ale tłuszczyk pozostał ![]()
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2009-02-13 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ten zestaw to na jutro, bo dziś maraton walentynkowy w multikinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zrobie mu sałatke i kupie jakis bibelocik ![]() ![]() ![]() ![]() rozwin swoja wypowiedz... ![]() MISIA kupilam juz koszulke dla siebie....pokazałam mu juz tamtym tygodniu jej kawałek to sie biedak obslinił caly ![]() ![]() Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-13 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ona chyba naprawdę ma ADHD ![]() Prawie pół roku już ją mamy ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-13 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() no dobra, poleję wazeliny ![]() lubię tu siedziec, bo, pomijając motywacje do dbania o siebie itp. naprawdę na niewielu wątkach nie ma ciągłych spięć, przepychanek, dowalania sobie itp., wiadomo, jak potrafi być, jak się więcej kobitek zbierze ![]() A tu jest fajnie, przyjaźnie, wszyscy sobie radzą itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |
Raczkowanie
|
ja ze zwierzakow mam szynszyla, rybke i krewetki
![]() ![]() co do sexu to my to zrobilismy po 2 tygodniach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale wiesz co zgadzam sie z toba w 1000000% ![]() ja tez tu uwielbiam siedziec...i dlatego tak bvardzo chciałabym sie z wami spotkac na zywo zrobic ZJAZD AG ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | ||||
Zadomowienie
|
na wstępie chciałam pozdrowić i przywitać wszystkie nowe uczestniczki wątku
![]() Cytat:
tak poza tym to ja jestem z TŻem też od 13ego, żeby było śmieszniej - od piątku 13ego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
*sportaddict*
|
my - jako, że jestesmy spłukani przez urzadzanie mieszkania - planujemy w domu jakies jedzenie, wino i takie tam
![]() my czekalismy miesiac ![]() SaMa - się wie, że z all ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-13 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() czyli? Ja odstawiłam ziemniaki i pieczywo. Oczywiście czasem mi sie zdarzy zjeśc bułeczkę, ale nie za często. Jem więcej warzyw no i nie jem kilka godzin przed snem (oczywiście wyjątki też się zdarzają ![]()
![]() |
#3236 |
Raczkowanie
|
Vadi, ja zawsze kupuje u tego gościa, jestem mega zadowolona, bardzo szybka przesyłka .http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=4715269 jestem jego stałą klientka, hehehe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() * im wcześniej, tym więcej węgli, im później, tym więcej białka i mniej węgli * kolacja godzine przed snem - czystobiałkowa - brak kolacji = metabolizm przechodzi na oszczędzanie każdej kalorii * jedzenie co 3 godziny, zeby nie spowolnil metabolizm * im mniej mąki i cukru - tym lepiej * jeśli chce się schudnąć najlepiej odstawić wegle i jeść jak najwięcej bialka - idealnie jeść 2g białka na kg masy ciała (białko jest w mięsie, rybach, chudym białym serze, jajkach, ale już jogurty np. to głównie węgle i cukier, więc uwaga na etykiety) + warzywa/owoce ![]() Anulka - moja imienniczko ![]() ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-13 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3238 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Raczkowanie
|
cześć laseczki
![]() piękne macie zwierzątka,ja mam na nk fote z moją sunia ![]() ale sie wczoraj wybawiłam ![]() ![]() nanaaa moja kochana właź na gg ![]() klatka wsadzaj foty !! |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a teraz czekam na części do kolczyków i zrobię sobie zestaw z kryształkami Swarovskiego (kryształki już mam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.