|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Potyczki Jerr'ego Springera
Widziałam to kiedyś na clubie kilka razy.. Strasznie głupi program no i widać,ze "ustawiony". Bo jakos mi sie nigdy wierzyc nie chciało,tu przykład - ,ze facet jest z "laską" dajmy na to 2 lata ,po czym dowiaduje sie,ze jego "laska" nie jest "laską",a facetem i on przez te 2 lata nie wiedział że zyje z facetem..
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko jeszcze Pudziana na ochrone i 'Potyczki Ewy' jak znalazł
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Oburzające to raczej nie, mnie raczej mało co oburza. Kiedyś to oglądałam jak mi pilot "przypadkiem zabłądził" w te rejony. Raczej to zabawne i głupie, ale jak tam ktoś raz na kogoś zwymiotował na scenie, to się poddałam. I ten bez tułowia. Jaki harcore
![]() Dziś zdecydowanie wolę TVP Kultura
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem. Tylko my niby mamy tego nie wiedziec. Przynajmniej Amerykanie sprawiają takie wrażenie
Dla nich Jerry jest herosem prawie tak wielkim jak Enrique,który upada na ziemię, a deszcz pomieszany ze łzami niewiasty leje mu się po twarzy ( patrz teledysk do "Hero" )
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza The Best - America i jej zakłamane społeczeństwo
|
|
|
#66 |
|
korzonek
|
Moim zdaniem całkowicie durny, bezsensowny program. Poza tym sztuczny, od razu widać.
Nie dość, że ludzie, którzy tam występują robią z siebie...... sama nie wiem jak to nazwać, to ta publiczność zachowuje się jak niedorozwoje ;| Parę razy to oglądałam tylko po to, żeby zobaczyć, czy kolejny odcinek będzie głupszy od poprzedniego. Był. |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże jakie to jest głupie!
![]() jak miałam 15 lat to to czasem oglądałam i miałam starszne śmianie z tego. Ostatnio, 5 lat później, jakoś przypadkowo włączyłam, przypomiałam sobie ile miałam z tego radochy i postanowiłam golądnąć po 5 minutach stwierdziłam, że to tka głupie że nie da się tego oglądać.. Ale i tka najlepsze ejst to że Ci wszyscy ludzie wyglądają tam na takich moda sprzed 20 lat plus jacyś tacy niedomyci mi się wydają zawsze.. I przeważnie mało kto tam jest wogóle ładny. Albo grubasy albo paszczury albo dzi*ki z cycami i tylkiem na wierzchu. A najlepsze jest jak facet wyznaje kobiecie że zdradza ją. Ta kobieta jeszcze na na program Springera nie jest najgorsza, a ta z którą ją zdradza wyskakuje obleśna i gruba i a fe. zauważyliscie ta prawidłowość?
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Nie jest to kwestia narodowosci, bo kazdy Amerykanin ktory nie ma trocin zamiast mozgu ma taka opinie na temat tej zenady, jaka mozna przewidywac. To raczej kwestia ludzi ktorzy albo inteligencja nie grzesza, albo im taki poziom rozrywki odpowiada.Ni w piec nie w dziesiec ta wypowiedz - gdzie tu w ogole mozna mowic o zaklamaniu?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
a mnie to czasem śmieszy, ale i często oglądając to czuję zażenowanie (lekko mówiąc)
widocznie jest zapotrzebowanie na takie programy. Na pewno według "twórców" to dobrze,że wzbudza skrajne emocje...
|
|
|
#70 |
|
korzonek
|
Być może to rozrywka dla kogoś, kto ma akurat totalną niemoc umysłową ;P
Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2009-02-14 o 18:44 |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Potyczki Jerre'go Springera"
Kiedyś oglądałam i zawsze mnie nurtowała myśl,czy to są prawdziwe problemy,czy ludzie nie są podstawieni
to jest takie żałosne,że aż nieprawdopodobne...i te bijatyki...nie wspominając o samych problemach...Raz trafiłam na odcinek,w którym para brała ślub w programie,Jerry im skombinował odpowiedniego urzędnika...a zarówno kobieta biorąca ślub,jak i jej córka były w białych sukniach(tak,kłóciły się o tego samego faceta ).
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
To jest MOJE zdanie. Cały syf typu Springer, Jackass ... niski poziom rozrywki. Do tego sądzenie się z McDonaldsem ,że się przytyło od jedzenia hambasia. To nie moje klimaty.
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
program jest super hehe nie zapomne odcinka gdzie facet rozstał sie z zona gdyz zakochal sie w krowie, ktora ubraną w kapelusz przyprowadził do studia hahaha
|
|
|
|
|
#75 | |
|
korzonek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Przeciez jest oczywiste, ze to wszystko jest wyrezyserowane.Cytat:
Tyle ze jest strasznym ugolnieniem. To tak jakby powiedziec - dziwie sie Polakom, ze ogladaja Drzyge, big brothera i sa przez to tacy czy siacy
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Wyraku drogi
ta myśl nurtowała mnie w 1czy 2 odcinkach,kiedy problemy były jeszcze PRAWDOPODOBNE...a z drugiej strony nie chciało mi się wierzyć,że ktos odstawia takie szopki,a ludzie przychodzą i udają,że nie wiedzą,że to aktorzy...a może oni naprawdę nie wiedzieli??Osobiście wymiękłam,kiedy facet oświadczył się przy Jerrym dziewczynie,która przyznała się wtedy,że jest mężczyzną po zmianie płci,ale ma jeszcze penis(druga Miriam hahaha)i na dodatek zdradza go z jakąś tam koleżanką...Rzadko mi się zdarza zaniemówić,ale wtedy się zdarzyło
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( dziś walentynki to będę sympatyczna ) I właśnie dlatego,że moje to mam prawo uogólniać. Drzyzga to pikuś przy Jerrym, jak na moje oko. Nie mamy chyba odpowiednika Springera? Wydaje mi się, że u nas by to nie przeszło( ale pewnie nie mam racji ). Chodzi mi o rozrywkę na najniższym poziomie ( patrz wyczyny ekipy z Jackassa właśnie) Ja po prostu oceniam to co widzę, to co dane jest mi ocenić..
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Być może jestem dziwna, ale nie umiem się śmiać z tego programu. Dla mnie jest to na tyle żałosne, że jedyna moja reakcja to kompletne obrzydzenie. Dla mnie to tragedia;]
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Czasami jak mam okazję to oglądam to u mojego TŻ...ale uważam że to porażka ;/ ludzie robią z siebie pośmiewisko za trochę kasy....
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Amerykanie uważaja sie za pępek świata, tym programem udowadniają ,że nikt w tym pępku nie chciałby sie znaleźć
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
? W ogole to kolejna Twoja wypowiedz w temacie jak dla mnie ni przypial ni wypial.
||
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sądzę,że nasza rozrywka w telewizji często bywa marna ( i tu masz rację z Big Brotherem) ,ale nie jest na tak niskim poziomie jak u nich. Nie mieszkam w Stanach więc nie mogę tego ocenić obiektywnie, ale amerykańskie programy często są emitowane w naszej telewizji i szczerze mówiąc...szału nie ma Ogłupiające i przymulające.
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jakich programach mowisz przykladowo?
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Dla przykładu mogę podać amerykańskie programy emitowane w mtv. Randka z mamą, buszowanie po cudzym pokoju czy Tila Tequila... albo o życiu Jessici Simpson..
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie Jerry jest tragiczny, zawsze jak oglądałam ten program to wytrzynywałam może z 10 minut, pewnego braku poziomu nie jestem w stanie znieść ![]() I oczywiście że poziom tv w Ameryce jest niższy niż w Polsce, Vampi ma rację. Z takich "durnych" programów to u nas był chyba tylko BB, a i tak szał na to szybko ostygł i któraśtam edycja była puszczana na jakichś niszowych kanałach A u nich jest tego coraz więcej i cieszą się niesłabnącą popularnością.
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byłam młodsza to się dziwiłam, jak ci ludzie nie wstydzą się tak publicznie wystawiać na pośmiewisko? Teraz już wiem, że to ściema, a oni się cieszą, że pokazywani są w tv i nieważne w jakim kontekście.Ogólnie program głupszy niż ustawa przewiduje.
A jak widzę, te wszystkie ynteligentne amerykańskie produkcje na mtv to nie wiem czy śmiać się czy płakać, czy ci ludzie mogą być jeszcze bardziej durni?
|
|
#88 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przepraszam, wiecej nie bede, od teraz juz przytakuje wszystkim.
||
|
|
|
|
#89 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Oj porównać vh1 do mtv !
Przesada.
Bartuś 29.08.2009 "Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota" /S.J.Lec/ Edytowane przez Sweet_21 Czas edycji: 2009-02-16 o 23:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

Dla nich Jerry jest herosem prawie tak wielkim jak Enrique,który upada na ziemię, a deszcz pomieszany ze łzami niewiasty leje mu się po twarzy ( patrz teledysk do "Hero"
)

? Nie jest to kwestia narodowosci, bo kazdy Amerykanin ktory nie ma trocin zamiast mozgu ma taka opinie na temat tej zenady, jaka mozna przewidywac. To raczej kwestia ludzi ktorzy albo inteligencja nie grzesza, albo im taki poziom rozrywki odpowiada.
).

Tyle ze jest strasznym ugolnieniem. To tak jakby powiedziec - dziwie sie Polakom, ze ogladaja Drzyge, big brothera i sa przez to tacy czy siacy
). Chodzi mi o rozrywkę na najniższym poziomie ( patrz wyczyny ekipy z Jackassa właśnie) Ja po prostu oceniam to co widzę, to co dane jest mi ocenić..