American girls cz. VIII - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-14, 13:36   #3511
Chii1986
Zakorzenienie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
a ja siedze z papilotami na glowie i od samego rana rzesy maluje:P chcem miec dzisiaj mega dlugie i maluje je np 2x samym tuszem a co trzeci raz nakladam ta biala baze loreala:P beda gruuube i dluuuugie
i nie sklejają ci się? przecież tusz zasycha i przy którejśtam warstwie rzęsy robią się sztywne i posklejane...takie brzydkie...

dzisiaj w tv mówili,że w Wielkiej Brytanii 13-letni chłopiec został ojcem... urodziła jego "partnerka"15latka... . masakra jakaś, jak pokazywali tego chłopca z noworodkiem swoim synkiem to on był taki malutki,dziecko jeszcze,podstawówka..... bedzie miał 19lat a synek już do szkoły pójdzie;-)

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-14 o 13:39
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:37   #3512
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
nie łądnie nie ładnie !!!!! :P troche głupi się czuje tak sam zostałam trzymając postaniwenie porawienia sylwetki i stylu odzywiania
Ja trzymam, ale tylko ćwiczenia, bo jakbym wybrać z tego, co jem tylko zdrowe rzeczy, to by wyszły ze 3 posiłki (a tak to z 10 jest )

Tak jak nie jem czekolady, to mam wielkę ochotę na mlecznego Lindta a w osiedlowych sklepikach nie mają takich 'luksusów'
Stary 2009-02-14, 13:38   #3513
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
A kumam o co chodzi,ja tez zawsze paskiem zakrywam,moze poprostu inny pasek,mi sie widzi taki szeroki,gladki
Tylko, ze ja nie uznaję "zwykłych" rzeczy, ja musze mieć wszystko z kokardką, serduszkiem, gwiazdką, noooooooooo jakaś bajerka musi być
No i np. Trinny zawsze nosi pasek+koral, i wyglada to ok Tez tak mam
Cytat:
Napisane przez Kiciunia21 Pokaż wiadomość
Bo Miska ma pewnie tak jak ja. Tzn. z kazdej imprezy lubie miec pamiatke w postaci kufli, fajnych kieliszkow i szklanek. Nawet menu udalo mi sie kiedys wyniesc. Prawdziwa zdobycza jest jednak srebrny kubelek do szampana Czy to juz kleptomania?
Hehe, to pokój mojego TŻ i jego "pamiątki", zbiera biedak całe życie, chyba powinnam mu na walentynki kufel podarować, by sie ucieszył Ale widać, ze ja mu pokój urządzałam - panterkowy dywan hehe

Cytat:
Napisane przez Aleerka Pokaż wiadomość

Ja napisałam list miłosny ... W sumie fajna sprawa, sama chciałabym dostać ...
Musiałam się pilnować, żeby esej z tego nie wyszedł, bo mogłabym pisać i pisać

messinka - bardzo fajny pomysł z tymi babeczkami, taki od serca
W ogóle to moje pierwsze w życiu walentynki spędzone z chłopakiem - no nie wierzę, że dożyłam

No i oczywiście zamiast zaplanowanego sprzątania zrobiłam sobie dzień dziecka (cały dzień przed lustrem, a potem tv) Taa, tyle, że jutro rano będę na szybkiego sprzątać, żeby się wyrobić Głupia ja
My kiedyś pisalismy do siebie listy miłosne, ale w tym roku stierdzilismy ze nie robimy sobie nawet kartek-walentynek, bo właściwie nie ma rzeczy, której byśmy sobie juz nie powiedzieli, więc jakos tak na siłę i sztucznie by to było
Stwierdziłam też wyjątkwo, ze nie chcę cietych kwiatów i dostałam jak wstałam doniczkowego

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
nooooooooo jak to??????? a gdzie twoj maz????????

nana a ty masz jakas randke jutro?

ja wylalam zale TZ ze nigdy sie nie postaral jeszcze o nic na walentynki, ze stac go tylko na WYJDZMY GDZIES.. ja mu kiedys caly korytarz ozdobilam sercami, polozylam czerowny dywan na schodach, byly wiszace serduszka, tasiemki itd i to byla niespodzianka jak wrocil do domu z pracy a on nigdy mi zadnej niespodzianki nie zrobil i ja w tym roku nic nie przygotowalam bo wiedzialam ze nie dostane od niego nawet glupiej kartki... niem to ze cos za cos ale tyle razy mowilam juz ze to wazne dla mnie a on mowi ZE NIE UMIE NIC WYMYSLIC.. czyli nie chce.
Taką łądną krówkę Ci namalował, a nie ma pomysłu na walentynki?
Cytat:
ale marudzicie moje drogie panny jak macie na to cos ochote to sdame to zorganizujcie a nie wynmagacie od faceta! ;P niestety facetów nie da sie zmienić sa jacy sa , ale za to ich kochacie :P
Da radę zmienic
Cytat:
CZy miała faceta czy nie to nigdy nie obchodzilam tego dnia dla mnie to nie ma sensu, jak jestem z kims to kocham go na codzien, gotuje mu na codzien , czy kupuje seksi bielizne a nie raz w roku , przeciez to jest dzien jak codzien
No, ale większosci luidzi po prostu nie stac by np. codziennie kupować sexy bieliznę, jadać w fajnych, eleganckich miejscach itp, wiec w ten dzień można bardziej zaszaleć. Ale to nie znaczy, ze nie dba sie o siebie na co dzień
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a ja tam uważam, że każda okazja jest dobra, żeby się nawzajem porozpieszczać i okazać sobie miłość, niekoniecznie w przesłodzony do granic sposób. I nie ma to wg mnie nic wspólnego z okazywaniem sobie uczucia TYLKO danego dnia

Dużo miłości Wam życzę, kochane
Dokładnie
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:38   #3514
Czekolada83
BAN stały

maja sliczna!! postaralas sie!!

widzialyscie teledysk pussy cat dolls z missy elliot? nicole wyglada w nim momentami jak sama kim kardashian z twarzy!! doslownie siostra blizniaczka

ja wczoraj wieczorem posmarowalam sie samoopalaczem z lancoma i dzisiaj rano znowu i niemal nie widac roznicy!! jedynie nie wysusza buzi i latwo sie rozprowadza, tak to sredni jest najlepszy jaki mialam ktory pieknie na zimny braz barwil buzie to byl samoopalacz z kurde nie pamietam juz nazwy, w aptekach maja te kosmetyki tez, na L chyba.. pomocy! mam problemy z tym wyrazem tak jak w miesnym nigdy nie pamietam miesa o nazwie ŁOPATKA... nie wiem czemu moj mozg te dwie nazwy wypiera hehe...
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:41   #3515
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczoraj wieczorem posmarowalam sie samoopalaczem z lancoma i dzisiaj rano znowu i niemal nie widac roznicy!! jedynie nie wysusza buzi i latwo sie rozprowadza, tak to sredni jest najlepszy jaki mialam ktory pieknie na zimny braz barwil buzie to byl samoopalacz z kurde nie pamietam juz nazwy, w aptekach maja te kosmetyki tez, na L chyba.. pomocy! mam problemy z tym wyrazem tak jak w miesnym nigdy nie pamietam miesa o nazwie ŁOPATKA... nie wiem czemu moj mozg te dwie nazwy wypiera hehe...
może chodzi o La Roche? Albo Lierac?
Stary 2009-02-14, 13:42   #3516
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
i nie sklejają ci się? przecież tusz zasycha i przy którejśtam warstwie rzęsy robią się sztywne i posklejane...takie brzydkie...

dzisiaj w tv mówili,że w Wielkiej Brytanii 13-letni chłopiec został ojcem... urodziła jego "partnerka"15latka... . masakra jakaś, jak pokazywali tego chłopca z noworodkiem swoim synkiem to on był taki malutki,dziecko jeszcze,podstawówka..... bedzie miał 19lat a synek już do szkoły pójdzie;-)
r u kiddin' me?? jaaaa ale dziko

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:43   #3517
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
UG- oj uwazaj uwazaj 10 paczkow to juz..nie tlusty czwartek tylko tliusty weekend;D
haha ejj tłusty weekend to jak na moje obliczenia 40 pączków i tłusty tyłek

Cytat:
Jak oglądam te zestawy to aż mnie kusi, żeby poobrabiać graficznie swoje ciuchy i też je tak sobie zestawiać bo wiadomo, jak się rano kopie w szafie (a ja mam w niej zwykle hm... astystyczny nieład ) to łatwo przeoczyć coś fajnego
heh, skąd ja to znam.. nie mam się w co ubrać, bo nie widzę większości ubrań, a nawet jak mi wpadnie jakiś pomysł do głowy to nie wiem gdzie to mam

Cytat:
ale mam zj....... dzien, tz mial szybko wszystko zalatwic a w glupim orangu siedzial prawie 2h a ja siedze z ta jego matka w domu... i bede siedziala jeszcze pol d nia, mam tluste wlosy, nie ma kto mi ich umyc i wysuszyc i nie mam nawet kartki walentynkowej ale to akuat mi humoru nie psuje, zazdroszcze bardziej ludziom zycia dzisiejszego dnia bo u mnie nic sie nie dzieje.
i ta baba tak pilnuje mojego dziecka ze kot udrapal ja milimetr od oka, myslalam ze ja zabije!! najchetniej bym ja wyprosila stad.
ehh no to faktycznie niezbyt fajna ta teściówka..
nie martw się wróci Tż, umyje Ci włoski, zrobi walentynkową niespodziankę i będzie dużo lepiej

Maja - Ty masz talent kucharski kobieto!

Cytat:
a ja siedze z papilotami na glowie i od samego rana rzesy maluje:P chcem miec dzisiaj mega dlugie i maluje je np 2x samym tuszem a co trzeci raz nakladam ta biala baze loreala:P beda gruuube i dluuuugie
ehh a ja siedzę w rozciągniętych, dresowych spodniach, staniku z tłustymi włosami, bez makijażu i w międzyczasie sprzątam po wczorajszym dniu i całym tygodniu bałaganiarstwa..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:43   #3518
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

o, a ja mam taką tuniczko-sukienke http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1234611446 i nad tym zegarkiem też się zastanawiałam. Niedrogi był, ale jakoś nie taki;p
Stary 2009-02-14, 13:44   #3519
Chii1986
Zakorzenienie

http://www.wykop.pl/ramka/144276/13-...matka-15-latka tu jest artykuł o tym...ten chłopiec to jeszcze dziecko
Stary 2009-02-14, 13:45   #3520
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.wykop.pl/ramka/144276/13-...matka-15-latka tu jest artykuł o tym...ten chłopiec to jeszcze dziecko
ej to jest az...przerazajace..

Stary 2009-02-14, 13:45   #3521
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam manie posklejanych rzes... nienawidze tego;/ tak samo wszelkie grudki itd:P A nie znalazlam tuszu ktory by nie sklejal rzes... tym bardziej ze zawsze nakladam kilka warstw no i do pomocy uzywam igly:P tzn ta strona z oczkiem przeczesuje rzesy i rozdzielam bo grzebyczki do rzes sciagaja tusz:P

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:46   #3522
Czekolada83
BAN stały

a ten lierac jest drogi? bo ja 100 za niego zaplacilam wtedy, a bylo to ze 2-3lata temu.. w zielonej tubie byl
Stary 2009-02-14, 13:47   #3523
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam manie posklejanych rzes... nienawidze tego;/ tak samo wszelkie grudki itd:P A nie znalazlam tuszu ktory by nie sklejal rzes... tym bardziej ze zawsze nakladam kilka warstw no i do pomocy uzywam igly:P tzn ta strona z oczkiem przeczesuje rzesy i rozdzielam bo grzebyczki do rzes sciagaja tusz:P
wypróbuje dziś jak mi się skleją twój sposób

czekolada, na kwc ten lierac jest opisany,że kosztuje ok 80zł...

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-14 o 13:48
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:51   #3524
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
koszmar jakiś!!!
Stary 2009-02-14, 13:52   #3525
Czekolada83
BAN stały

uhm, ide zajrzec
jak to ten to doskonalosc w tubce jest!! piekny zimny dosyc ciemny kolor daje, zadnej zolci czy pomaranczu..
moze zainwestuje znowu

miska jak maraton??
Stary 2009-02-14, 13:54   #3526
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
wypróbuje dziś jak mi się skleją twój sposób

czekolada, na kwc ten lierac jest opisany,że kosztuje ok 80zł...
tylko uwazaj zeby w oko sobie nie wsadzic:P
jak sie spieszylam to kilka razy mi sie przytrafilo:P

Stary 2009-02-14, 13:56   #3527
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
no tak wlasnie myslalam xD jak niema rury to sie nie bawisz xD
Uwielbiam tańczyć na rurze Ale zazwyczaj sie powstrzymuję, bo nie jest to delikatnie mówiąć miło odbierane przez otoczenie w klubie (żeńskie) Ale jezeli bede miała kiedys swoją chatkę - rura obowiązkowa w salonie
Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
ja nie mam takiego hahahah i mam nadzieje ze po dzisiejszym wieczorze to sie nie zmieni moj kumpel ma ale chyba by mnie zabil jak bym je wrzucila na forum bauahah kiedys Wam pokaze jak sie spotkamy

chyba sobie strzele zaraz malibu z mlekiem na dobry poczatek dnia, bo cos mi sie nic nie chce od rana
Polej
Cytat:
Ja kiedyś uwielbiam pączki teraz nie przepadam..za to kocham wszystko z kremem: rurki,ptysie,eklery....

Maja,ja też nie lubię wyglądać jak wszyscy i lubię się odstawić ale staram się ubierać stosownie do okazji żeby nie czuć się głupio... kiedyś na zwykłe spotkanie z paczką w pubie się odstrzeliłam w satynowe szorty bluzeczkę z dekoltem jak na imprezę...bo to miała być impreza na powitanie kumpla, a okazało się,że to takie siedzenie przy piwie i wszyscy w jeansach byli a ja się czułam jakbym się z tańca na rurze urwała :/

a ja dziś się planuję i tak ubrać sexy- moją jeansową bombkę z wysokim stanem i czerwony dopasowany sweterek;-) no ale znając mnie to dziesięć razy zmienię zdanie...

mama robi na obiad kopytka...jak ja kocham domowe kopytka

Maju, życzę Ci żeby brzuszek przestał boleć... u mnie już ok ale prawie wcale nie jem słodyczy, chipsów..tylko małe ilości od czasu do czasu... o dużej paczce chipsów mogę pomarzyć.. ale może to i lepiej,że nie jem takich rzeczy, oby jak najdłużej

Klatka, ja nadal się trzymam moich postanowień- jem zdrowiej no i ćwiczę... w sumie nie żebym była z siebie dumna bo mogłabym się bardziej starać ale zawsze coś;-)
Ja do pubu (takiego zwykłego wioskowego, gdzie wszyscy przychodzili w jeansach i swetrach) zawsze chodziłam tak odwalona Mini lub satynowe bermudy + błyszczaca bluzeczka z dekoltem, czy topik I wyglądałam najlepiej z towarzystwa że tak bedę skromna hehe (choć dziewczynki mnie nie lubiły)
Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
oja, oja, oja...
wczoraj mierzyłam tą sukienkę w B. cudna jest,pięknie leży i taka milutka w dotyku i taka cieplutka ale my mum mnie nastraszyła że po praniu może się powyciągać i ooo...nie wzięłam jej
tylko u mnie to mimo że mierzyłam najmniejszy rozmiar to dekolt miałam do połowy cycuchów , pół stanika na wierzchu więc musiałabym do golfu nosić.

ile za nią zapłaciłaś ? bom ciekawa czy takie same ceny B. mamy i nas 49 kosztowała
Te rozmiary sa tam jakies dziwne, bo wzięłam czarną i siwą M-kę, czarna była za mala, a ta siwa aż za duża
Cena z metki była 19 zł, ale przy kasie okazało sie (jak to zawsze w bershce) że kosztuje 25 zł No, ale to i tak baaaaaardzo tanio, dziwne że u Ciebie takei ceny
Cytat:
starość nie radość kiedys też alko wpływał na mnie lepiej, niż teraz

aha no i rzucam się na Tż też po tequili, ktorą KOCHAM, KOCHAM UWIELBIAM!!
A ja wciąz mogą duuużo pic
Stary 2009-02-14, 13:57   #3528
Aleerka
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Aleerka GG do Aleerka

Cytat:
i zakładać tampona w kształcie serca

Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Ostatnio zdiagnozowałam u siebie chyba to samo co Chii, boli mnie brzuch wieczorami. Podejrzewam, że to dlatego, że 80% tego co jem, to niestety słodycze

Ojj, skąd ja to znam Wczoraj pół nocy mnie brzuch bolał, bo zamiast kakałka do łóżka zabrałam caaałą paczkę chipsów

Ale dobre były

tasiaaa i MySSaaa - świetne fotki i zestawy

maja55 - boskie ciacho sama bym takie wpałaszowała, nawet ten róż przeżyję (i co ja robię na wątku AG )

Cytat:
PATOLOGIA ...

M.P <3
Aleerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:58   #3529
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
ja wczoraj wieczorem posmarowalam sie samoopalaczem z lancoma i dzisiaj rano znowu i niemal nie widac roznicy!! jedynie nie wysusza buzi i latwo sie rozprowadza, tak to sredni jest najlepszy jaki mialam ktory pieknie na zimny braz barwil buzie to byl samoopalacz z kurde nie pamietam juz nazwy, w aptekach maja te kosmetyki tez, na L chyba.. pomocy! .
La Roche Posay?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 14:00   #3530
Czekolada83
BAN stały

jak dbacie o sztuczne rzesy? ja zawsze mam na jeden raz bo zostaje na nich klej i nie moge ich domyc poza tym po myciu sa brzydkie. szkoda kasy na jeden raz np na takie art-deco za 40zl!!
Stary 2009-02-14, 14:09   #3531
vadi
*sportaddict*

Cytat:
fajny pomysł ale ile z tym roboty
ale ja jestem fanką grafiki i często w tym siedze tak czy siak

jakby co też mam PS'a

Cytat:
Noo...bo ja taka łaskawa jestem i lubię się dzielić więc 10 bym mu odpaliła
Mój TŻ wróci dopiero o 16....
dobra pani, dobra

Cytat:
Ja robię się łatwa i tańczę na stole, rurze itp po teguilli
Po winie jestem senna i płaczliwa
Po martini proszę aby mnie nosić na rączkach albo głaskać
Po ginie z tonikiem mam głupawkę

Cytat:
Ładna walentynka dla TŻ?
Na pewno TŻ ucieszy się z różu wszędobylskiego
Ciasto musiałam posypać potarkowaną czekoladą bo gruszki jakieś takie mało ładne się zrobiły
bardzo ładna

ja też zrobiłam Tżtowi maksymalnie kiczowatą, czerwono-różową walentynkę, z ustami, serduszkami itp. o to chodzi i bardzo mu się podobała

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-14 o 14:10
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 14:10   #3532
Miśka84
BAN stały

Cytat:
uhm, ide zajrzec
jak to ten to doskonalosc w tubce jest!! piekny zimny dosyc ciemny kolor daje, zadnej zolci czy pomaranczu..
moze zainwestuje znowu

miska jak maraton??
Ok, bo lubię maratony, wogóle nie byłam śpiaca No, ale komedie miały być takie beztroskie, romatyczne, a były raczej ala psychologiczne, i wcale nie były romantyczne
Była wczoraj premiera "jagodowej miłosci", nie idźcie jakby co na to na walentynki, tragedia

Chyba sie zaraz ogarnę i pojade z TŻ na zakupy po coś pysznego na kolację i po winko
Stary 2009-02-14, 14:23   #3533
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
ja też zrobiłam Tżtowi maksymalnie kiczowatą, czerwono-różową walentynkę, z ustami, serduszkami itp. o to chodzi i bardzo mu się podobała
ja też i też się ucieszył, nawet chyba troszkę wzruszył
wielka kartka, wiersz goethe'go i pełno odbitych ust..

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Była wczoraj premiera "jagodowej miłosci", nie idźcie jakby co na to na walentynki, tragedia
oo dzięki za ostrzeżenie, bo już chciałam ściągać..
Stary 2009-02-14, 14:24   #3534
justyss
Wtajemniczenie

Klatka zdjecia bede na pewno ale jutro

ale mam swietny humor zaraz musze sie szykowac w ekspresowym tempie bo o 16 przyjezdza TZ, a musze jeszcze ogolic nogi , wykopac sie , wyprostowac wlosy, pomalowac na czerwono paznokcie , pomalowac sie
wiec lece dziewczynki milego wieczoru

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 14:27   #3535
maja55
Zakorzenienie

Cytat:

kiedyś zTżtem kupiliśmy moje ulubione winko Cherry za 8zł które cudownie rozgrzewa, plan był taki,że miałam sobie wypić i jak to często bywa po alkoholu stać się napalona...;-)
niestety winko zagryzałam słonymi orzeszkami i padłam na łóżko pijana z wirującym pokojem przed oczyma a jak Tż chciał mnie dotknąć,przykryć kocem to krzyczałam "nie dotykaj mnie" bo strasznie mi niedobrze się robiło przy każdym ruchu czy dotyku.
Też odwaliłam podobną akcję
TŻ zabrał mnie w góry na weekend, spędziliśmy piękny dzień i obiecałam TŻ:kochanie wynagrodze Ci ten wspaniały wyjazd dziś wieczorem, wszystko będziesz mógł ze mną zrobić...
Cały dzień łaziliśmy po górach, potem poszliśmy na dłuugi spacer do jakiejś knajpki coś zjeść i jak wróciliśmy do hotelu, walnęłam się na łóżko, podniosłam nogi do góry i mówię:
Kotku, zdejmiesz mi te kozaki...?
TŻ napalony, że zdejmie mi kozaczki, i całą resztę, że zaraz wylądujemy pod prysznicem i dostanie swoją nagrodę a ja...zasnęłam
Ale następnego dnia spełniłam obietnicę

Cytat:

maja ja tez ZAWSZE elegancko, nawet nie mam adidasow!! i tylko jedna kurtke, skorzana do tego a atak z 10 plaszczykow
Ja też mam kurteczki skórzane 2, granatową i brązową, ale one i tak nie są takie "sportowe", bardziej w stylu sportowej elegancji.
Mam of course kurtkę na narty, jedną parę trampko-adidasów nike i pluszowy dresik domowy, ale na co dzień preferuję właśnie taką sexy-elegancję.

Cytat:
Trochę chyba będą ciężkie te rzęsy

Cytat:
maja sliczna!! postaralas sie!!

Postarałam
A może miałaś samoopalacz LIERAC lub Lancaster. Obie firmy robią fajne samooplacze.
Mój ukochany to Clarins Eau Lactee, ale on daje dość żółty efekt (ja taki akurat potrzebuję, bo tak opala mi się naturalnie ciało), ale zero pomarańczy.

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość

Maja - Ty masz talent kucharski kobieto!

ehh a ja siedzę w rozciągniętych, dresowych spodniach, staniku z tłustymi włosami, bez makijażu i w międzyczasie sprzątam po wczorajszym dniu i całym tygodniu bałaganiarstwa..
To moje pierwsze wypieki Ja do tej pory absolutnie nic nie gotowałam ani piekłam. (nie liczę marchewki i klafiora ugotowanego bez przypraw w parowarze elektrycznym, makaronu (sos już TŻ robił)).
Moja mama jest druga Nigellą i Antheą w jednym więc na pewno musiałam po niej coś odziedziczyć

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość

Ja do pubu (takiego zwykłego wioskowego, gdzie wszyscy przychodzili w jeansach i swetrach) zawsze chodziłam tak odwalona Mini lub satynowe bermudy + błyszczaca bluzeczka z dekoltem, czy topik I wyglądałam najlepiej z towarzystwa że tak bedę skromna hehe (choć dziewczynki mnie nie lubiły)
Dokładnie
Też tak się "noszę" i też nie wszystkie dziewczynki mnie lubią Chłopcy za to uważają mnie za bardzo sympatyczną i fajną:P Ciekawe skąd ta rozbieżność w ocenie
Cytat:
Napisane przez Aleerka Pokaż wiadomość

Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać

Ojj, skąd ja to znam Wczoraj pół nocy mnie brzuch bolał, bo zamiast kakałka do łóżka zabrałam caaałą paczkę chipsów

maja55 - boskie ciacho sama bym takie wpałaszowała, nawet ten róż przeżyję (i co ja robię na wątku AG )
Ja róż kocham, więc TŻ wie że włożyłam w prezent walentynkowy całe serduszko i cała siebie

Ja wczoraj pałaszowałam w nocy snickersa, ritter sport i orzeszki.....

Zrobiłam przed chwilką peeling, siedzę sobie teraz z maseczką a za chwilę idę do wanny z pianką

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2009-02-14 o 14:29
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 14:49   #3536
kiiiciiia
Zakorzenienie

Maja dobrze jest. No chyba ze by sie naprawde duzo nawalilo.Ja juz przestalam jak widze ze sa w miare

I wlasnie zdjelam papiloty biore lakier , raz psik i powietrze leci to mi sie udalo ...akurat sie skonczyl..mam nadzieje ze wlosy wytrzymaja do konca dnia:P

Stary 2009-02-14, 14:56   #3537
nanaaaaa87
Zadomowienie

łaaaa ale sie musialam na szybko wyszykowac, bo ja jak zwykle cale rano siedze i nic nie robie a pozniej wszystko na szybko

ja juz lece walentynkowac udanego wieczoru Wam wszystkim zycze !!!
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 15:01   #3538
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:

Ładna walentynka dla TŻ?
Na pewno TŻ ucieszy się z różu wszędobylskiego
Ciasto musiałam posypać potarkowaną czekoladą bo gruszki jakieś takie mało ładne się zrobiły
Piękna Sama bym taką chciała

Cytat:
Jaki chłopczyk

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 15:07   #3539
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
łaaaa ale sie musialam na szybko wyszykowac, bo ja jak zwykle cale rano siedze i nic nie robie a pozniej wszystko na szybko

ja juz lece walentynkowac udanego wieczoru Wam wszystkim zycze !!!
Lanssssuuj sie tam bejb

Stary 2009-02-14, 15:10   #3540
Zuziunia
BAN stały

Maja walentynka super

A Tys jaka laseczka, śliczna uroda...ile masz wzrostu?
Tylko pozazdrościć
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości