|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
przecież tusz zasycha i przy którejśtam warstwie rzęsy robią się sztywne i posklejane...takie brzydkie...dzisiaj w tv mówili,że w Wielkiej Brytanii 13-letni chłopiec został ojcem... urodziła jego "partnerka"15latka... . masakra jakaś, jak pokazywali tego chłopca z noworodkiem swoim synkiem to on był taki malutki,dziecko jeszcze,podstawówka..... bedzie miał 19lat a synek już do szkoły pójdzie;-)
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-14 o 13:39 |
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale tylko ćwiczenia, bo jakbym wybrać z tego, co jem tylko zdrowe rzeczy, to by wyszły ze 3 posiłki (a tak to z 10 jest )Tak jak nie jem czekolady, to mam wielkę ochotę na mlecznego Lindta a w osiedlowych sklepikach nie mają takich 'luksusów'
|
|
#3513 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No i np. Trinny zawsze nosi pasek+koral, i wyglada to ok Tez tak mam![]() Cytat:
Ale widać, ze ja mu pokój urządzałam - panterkowy dywan heheCytat:
![]() Stwierdziłam też wyjątkwo, ze nie chcę cietych kwiatów i dostałam jak wstałam doniczkowego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3514 |
|
BAN stały
|
maja sliczna!! postaralas sie!!
widzialyscie teledysk pussy cat dolls z missy elliot? nicole wyglada w nim momentami jak sama kim kardashian z twarzy!! doslownie siostra blizniaczka ja wczoraj wieczorem posmarowalam sie samoopalaczem z lancoma i dzisiaj rano znowu i niemal nie widac roznicy!! jedynie nie wysusza buzi i latwo sie rozprowadza, tak to sredni jest najlepszy jaki mialam ktory pieknie na zimny braz barwil buzie to byl samoopalacz z kurde nie pamietam juz nazwy, w aptekach maja te kosmetyki tez, na L chyba.. pomocy! mam problemy z tym wyrazem tak jak w miesnym nigdy nie pamietam miesa o nazwie ŁOPATKA... nie wiem czemu moj mozg te dwie nazwy wypiera hehe...
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3517 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ejj tłusty weekend to jak na moje obliczenia 40 pączków i tłusty tyłek![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie martw się wróci Tż, umyje Ci włoski, zrobi walentynkową niespodziankę i będzie dużo lepiej Maja - Ty masz talent kucharski kobieto! ![]() ehh a ja siedzę w rozciągniętych, dresowych spodniach, staniku z tłustymi włosami, bez makijażu i w międzyczasie sprzątam po wczorajszym dniu i całym tygodniu bałaganiarstwa.. |
|||
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
o, a ja mam taką tuniczko-sukienke http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1234611446
i nad tym zegarkiem też się zastanawiałam. Niedrogi był, ale jakoś nie taki;p
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wykop.pl/ramka/144276/13-...matka-15-latka tu jest artykuł o tym...ten chłopiec to jeszcze dziecko
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam manie posklejanych rzes... nienawidze tego;/ tak samo wszelkie grudki itd:P A nie znalazlam tuszu ktory by nie sklejal rzes... tym bardziej ze zawsze nakladam kilka warstw no i do pomocy uzywam igly:P tzn ta strona z oczkiem przeczesuje rzesy i rozdzielam bo grzebyczki do rzes sciagaja tusz:P |
|
|
|
|
#3522 |
|
BAN stały
|
a ten lierac jest drogi? bo ja 100 za niego zaplacilam wtedy, a bylo to ze 2-3lata temu.. w zielonej tubie byl
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekolada, na kwc ten lierac jest opisany,że kosztuje ok 80zł...
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-14 o 13:48 |
|
|
|
|
#3524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3525 |
|
BAN stały
|
uhm, ide zajrzec
jak to ten to doskonalosc w tubce jest!! piekny zimny dosyc ciemny kolor daje, zadnej zolci czy pomaranczu.. moze zainwestuje znowu ![]() miska jak maraton?? |
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie spieszylam to kilka razy mi sie przytrafilo:P |
|
|
|
|
#3527 | ||||
|
BAN stały
|
Uwielbiam tańczyć na rurze
Ale zazwyczaj sie powstrzymuję, bo nie jest to delikatnie mówiąć miło odbierane przez otoczenie w klubie (żeńskie ) Ale jezeli bede miała kiedys swoją chatkę - rura obowiązkowa w salonie![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mini lub satynowe bermudy + błyszczaca bluzeczka z dekoltem, czy topik że tak bedę skromna hehe (choć dziewczynki mnie nie lubiłyCytat:
![]() Cena z metki była 19 zł, ale przy kasie okazało sie (jak to zawsze w bershce) że kosztuje 25 zł , dziwne że u Ciebie takei ceny Cytat:
|
||||
|
|
|
#3528 | ||
|
Przyczajenie
|
Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać ![]() Cytat:
Ojj, skąd ja to znam Wczoraj pół nocy mnie brzuch bolał, bo zamiast kakałka do łóżka zabrałam caaałą paczkę chipsów ![]() Ale dobre były ![]() ![]() tasiaaa i MySSaaa - świetne fotki i zestawy maja55 - boskie ciacho sama bym takie wpałaszowała, nawet ten róż przeżyję (i co ja robię na wątku AG ![]() ) Cytat:
|
|
#3529 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3530 |
|
BAN stały
|
jak dbacie o sztuczne rzesy? ja zawsze mam na jeden raz bo zostaje na nich klej i nie moge ich domyc poza tym po myciu sa brzydkie. szkoda kasy na jeden raz np na takie art-deco za 40zl!!
|
|
|
|
#3531 | |||
|
*sportaddict*
|
ale ja jestem fanką grafiki i często w tym siedze tak czy siak
![]() jakby co też mam PS'a ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też zrobiłam Tżtowi maksymalnie kiczowatą, czerwono-różową walentynkę, z ustami, serduszkami itp. o to chodzi i bardzo mu się podobała
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-14 o 14:10 |
|||
|
|
|
#3532 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Była wczoraj premiera "jagodowej miłosci", nie idźcie jakby co na to na walentynki, tragedia ![]() Chyba sie zaraz ogarnę i pojade z TŻ na zakupy po coś pysznego na kolację i po winko |
|
|
|
|
#3533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i też się ucieszył, nawet chyba troszkę wzruszył![]() wielka kartka, wiersz goethe'go i pełno odbitych ust.. oo dzięki za ostrzeżenie, bo już chciałam ściągać.. |
|
|
|
|
#3534 |
|
Wtajemniczenie
|
Klatka zdjecia bede na pewno ale jutro
ale mam swietny humor zaraz musze sie szykowac w ekspresowym tempie bo o 16 przyjezdza TZ, a musze jeszcze ogolic nogi , wykopac sie , wyprostowac wlosy, pomalowac na czerwono paznokcie , pomalowac sie ![]() wiec lece dziewczynki milego wieczoru
|
#3535 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ zabrał mnie w góry na weekend, spędziliśmy piękny dzień i obiecałam TŻ:kochanie wynagrodze Ci ten wspaniały wyjazd dziś wieczorem, wszystko będziesz mógł ze mną zrobić... Cały dzień łaziliśmy po górach, potem poszliśmy na dłuugi spacer do jakiejś knajpki coś zjeść i jak wróciliśmy do hotelu, walnęłam się na łóżko, podniosłam nogi do góry i mówię: Kotku, zdejmiesz mi te kozaki...? TŻ napalony, że zdejmie mi kozaczki, i całą resztę, że zaraz wylądujemy pod prysznicem i dostanie swoją nagrodę a ja...zasnęłam ![]() Ale następnego dnia spełniłam obietnicę ![]() Cytat:
Mam of course kurtkę na narty, jedną parę trampko-adidasów nike i pluszowy dresik domowy, ale na co dzień preferuję właśnie taką sexy-elegancję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może miałaś samoopalacz LIERAC lub Lancaster. Obie firmy robią fajne samooplacze. Mój ukochany to Clarins Eau Lactee, ale on daje dość żółty efekt (ja taki akurat potrzebuję, bo tak opala mi się naturalnie ciało), ale zero pomarańczy. Cytat:
Ja do tej pory absolutnie nic nie gotowałam ani piekłam. (nie liczę marchewki i klafiora ugotowanego bez przypraw w parowarze elektrycznym, makaronu (sos już TŻ robił)).Moja mama jest druga Nigellą i Antheą w jednym więc na pewno musiałam po niej coś odziedziczyć ![]() Cytat:
![]() Też tak się "noszę" i też nie wszystkie dziewczynki mnie lubią Chłopcy za to uważają mnie za bardzo sympatyczną i fajną:P Ciekawe skąd ta rozbieżność w ocenieCytat:
Ja wczoraj pałaszowałam w nocy snickersa, ritter sport i orzeszki..... Zrobiłam przed chwilką peeling, siedzę sobie teraz z maseczką a za chwilę idę do wanny z pianką
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-02-14 o 14:29 |
|||||||
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Maja dobrze jest. No chyba ze by sie naprawde duzo nawalilo.Ja juz przestalam jak widze ze sa w miare
I wlasnie zdjelam papiloty biore lakier , raz psik i powietrze leci |
|
|
|
#3537 |
|
Zadomowienie
|
łaaaa ale sie musialam na szybko wyszykowac, bo ja jak zwykle cale rano siedze i nic nie robie a pozniej wszystko na szybko
ja juz lece walentynkowac udanego wieczoru Wam wszystkim zycze !!! |
|
|
|
#3538 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama bym taką chciała ![]() Cytat:
Jaki chłopczyk
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3540 |
|
BAN stały
|
Maja walentynka super
A Tys jaka laseczka, śliczna uroda...ile masz wzrostu? Tylko pozazdrościć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

przecież tusz zasycha i przy którejśtam warstwie rzęsy robią się sztywne i posklejane...takie brzydkie...

)
a w osiedlowych sklepikach nie mają takich 'luksusów'

Tez tak mam
W sumie fajna sprawa, sama chciałabym dostać
... Musiałam się pilnować, żeby esej z tego nie wyszedł, bo mogłabym pisać i pisać
Głupia ja
) to łatwo przeoczyć coś fajnego