|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Witam się dziewczynki
![]() Djana, co to za kryzys?Przytulkam mocno ![]() ![]() Coś tu się trochę cicho zrobiło... Ja wróciłam właśnie po randce z koleżankami, ale wszystko nadal grzecznie ![]() ![]() Widzę troszkę nowych twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Raczkowanie
|
Witam! u mnie juz polmetek I fazy
![]() mam prosbe: piszecie tu o muffinach cytrynowych, a ja nie moge ich znalezc, dajcie linka albo przepis na nie, plisss ![]() I jeszcze pytanko: czy mozna na I fazie kotlety sojowe, takie gotowe, ktore sie tylko namacza 5 minut, oczywiscie zjedzone bez panierki?
#2133 |
Zadomowienie
|
Mufiny cytrynowe są w wątku przepisowym, chyba na ostaniej stronie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551 Kotlety sojowe mają dosyć dużo kalorii, ok 350-400/100g, ale nie mogę znaleźć IG ![]() Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2009-02-13 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zadomowienie
|
helol
![]() ja sie pomalu zbieram do domu... to znaczy jade znowu... hmm przywyklam juz, ale dzis to bym sie wybitnie potulila do TZta ![]() w pracy nic nadzwyczajnego sie dzis nie dzialo, a ja czuje ze ze stresu mnie az skreca - boli zoladek i glowa i to jest take bardzo specyficzne, ja wiem ze to od stresu... a przeciez nie mam powodu do stresu... no chyba ze te ciuchy mi tak na psyche wjechaly ![]() ![]() ![]() ![]() bedzie dobrze, ja to wiem, wy to wiecie - wiec tak byc musi ![]() milego weekendu i do zobaczyska w poniedzialek zaraz z ranca ![]() ale u nas sie wielka zima zrobila ![]()
#2135 |
Raczkowanie
|
Djana.. z tym zoladkiem to zastanawiam sie nad jedna rzecza bo od jakichs dwoch tygodni mnie pobolewa rowniez. Regularnie od godziny 14
![]() ![]() ![]()
#2136 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() dziekuje ze o mnie pamietasz kochana, a czytałaś PW bo foremki przyszły ![]() ![]() wogole TZ miał zdziwko ze "ktos z forum" kupił mi formy i wysłał nie wie ze my tu zgrany gang mamy (gang bo okradamy z kilogramów ![]() slicznotka Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bez takich tu tekstów tulem Ci i prosze o rozchmurzenie ![]() mnie niestety tez dopadł wczoraj dzien paszteta brzuch mi wydeło (@) i napatrzec w lustrze sie nie mogłam na swoje tłusciennstwo do wagi sie nie zblizam nie wiem czy z tymi porcjami to wszystko robie jak trzeba. przekaski owszem mniejsze ale sniadanie i obiad to jakos nie potrafie a dzis robie imprezke i pewnie jakies grzechy wpadną ![]() oki a oto wczorajsza spowiedz
acha no i co sadzicie o koktajlach na przekąske kupilam do nich nawet mleko sojowe light (30kcal) bo postanowiłam sobie ze przekąski nie bedą przekraczały 150kcal. wiem ze nie liczymy kalorii ale jakis wyznacznik musiałam sobie zrobic dzis mam np mały jogurt i 1 kiwi i obawiam sie czy to nie za duzo? pogubilam sie troche w tej diecie rozwaze zakup ksiazki najlepsze ze kupilam sobie kiedys przewodnik SB i ... zgubiłam ![]()
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-02-14 o 10:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zadomowienie
|
Wpadam na chwilke, bo w pracy jesten, pozniej slub znajomych i ogolnie mam MEGA KRYZYS.
![]() Skreca mnie na wegle po poludniu, na szczescie na wegle SB, wczoraj przed 19ta raczylam sie z synami placuszkami owsiano jablkowymi smaoznymi bez tluszczu... Na szcescie mialam basen, pozniej wyjscie z dziewuchami, ale pilam tylko wode z cytryna... Ale widze, ze cos jest nie tak... bo jadlabym non stop... Na sniadanie dwie buleczki z makrela i owsianka dojedzona po chlopakach ![]() DOczytam Was i sie wypowiem wieczorkiem pewnie. Tylko do Dzonksik - dzieki kobieto, mi siora wziela ksiazke i nie moge zajrzec... Bede dumac, czy jednak obiadu nie przerzucic na do pracy na II fazie..., a w domu przed kolacja przekaska... Sa plusy - wiecej czasu dla dzieciakow ![]() Spokojnego dnia
#2138 |
Zakorzenienie
|
Stanełam dziś kontrolnie na wadze i.... wielka niespodzianka minus pół kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
witam
no i stalo sie wreszcie zaczely sie ferie wiec i czas na diete wkoncu 1 faza ![]() jestem juz po 2 posilku bo 2 sniadaniem totego nei nazwe hehe ale pozno wstalam wiec to tylko taka przekaska. gratuluje wiec wszystkim zrzucania kilogramow tez sie niedlugo pochwale ![]() zycze duzo milosci z okazji walentynek ![]() pozdrawiam ![]()
#2140 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Wtajemniczenie
|
ooo prosze, to telik jeszcze plazuje??
![]() ![]() ![]() ![]() a ja bladzilam, baaaardzo bladzilam! ale wazne ze postanowilam wrocic na zdrowy tryb zycia, plaza, bieganie, joga... a wiesz, przeprowadzilam sie, teraz mieszkam w sopocie i studiuje w gdansku, chemie oczywiscie, bo co by innego ![]() a co u ciebie myszo? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 |
Rozeznanie
|
heloł
![]() witam wszystkie nowe plazowiczki i te powracajace ![]() jej jak fajne ze teraz mamy taka fachowa pomoc nie? na ten nowy poradnik sie skusze na pewno aby sie jeszcze doedukowac ![]() wiecie ja w tyg to w ogole nie powinnam sie wazyc, bo zawsze jest na + a jak w sobote wchodze na wage to zawsze wszystko w normie i w porownaniu do wagi sprzed tygodnia jest -0,3 kg pomimo tego ze w tygodniu przybyl kg ![]() ![]() ![]() wczoraj sie troszeczke zdolowalam... kiedys pisalam wam ze zdecydowalam sie na spirale no i wczoraj bylam na wizycie aby wszystko obgadac no i ![]() okazalo sie ze mam duza nadzerke i musze miec zabieg ![]() ![]() no i jak wrocilam to myslalam ze z zalu, strachu i zlosci wciagne cala czekolade ![]() ale sie pochamowalam na 2 kostce hihihihi no i step tez spalil to co trzeba ![]() no to czas na spowiedz: S: 1,5 buleczki home-made; jedna z szyneczka i serkiem light pomidorkiem i ogorkiem i 0,5 bulki z twrozkiem figura i dzemikiem z fruktoza jako przekaska bedzie ciasteczko lub dwa owsiane z dzemikiem wyzej wymienionym na obiad piers z kury smazona z warzywami a na kolacje chyba jakies jajca bo juz dawno na kolacje ich nie jadlam II przekaski pewnie nie bedzie bo z okazji walentynek wybieramy sie do teatru no i nie bedzie jak ![]() ale jak juz wczesniej wspomnialyscie wystarcza te 3 posilki wiec jest ok ![]() ![]() dobra uciekam ogarniac ta moja szarancze i lepic obiecanego balalana jak to moja strasza latorosl mowi ![]() milych walentynek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do dziewczyn kasiaczek niestety nie mam pojecia ahcak zaglada ale rzadko carmelowa intensywnie pracuje i studiuje i widziałam ze dietkuje cos ale nie na plazy marzeniątko tez wróciła na plaze chociaz szcuplutka no i moderatorem została priV pojawiła sie i znikneła ![]() tyle wiem tylko bo tez miałam przerwe w plazowaniu a w zyciu prywatnym jakies zmiany na lepsze kochana? u mnie...chyba sielankowo ![]()
![]() |
#2144 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to powoli zaczynam czuc sie swojsko ![]() Cytat:
![]() ![]() no nic, to znow razem walczymy, tym razem mam przez wlasna glupote wiecej do zrzucenia, ale robie zmasowany atak ![]() ![]() na lepsze... no w sumie to tak, zmiana miejsca zamieszkania i otoczenia wyszla mi na dobre, odcielam sie od toksycznych znajomosci i czuje sie jeszcze dziwnie, ja to na odwyku ![]() wydarzylo sie duuuzo zlego, ale daje rade, z pomoca nowych przyjaciol ![]() tak, duzo zmian, ale raczej na lepsze ![]() ![]() sielankowo? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do wagi sie nie martw poskromimy tylko mi nie uciekaj z plaży a mieszkanko urządzone mieszkamy sobie nawet fotki w tym wątku są zerknij na strone 30 i tam jest kilka postow z fotkami a pozatym 12 IX 2009 w biała suknie sie wbijam wiec trza do niej troche schudnac ![]() superaśno ze jesteś a plazowiczki przepraszamy za OT ale my tu z blondaskiem z pół roku razem przeleżały na prazy a telik jeszcze w pracy wszyscy pouciekali a ja musze jeszcze poczekac o 19 przyjdą goscie aja kwitne w pracy wwwwrrr płakać mi sie chce
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
![]() U mnie jako tako, z plazowaniem marnie trochę ostatno za dużo grzeszków, za mało warzyw ...i 1kg na + ;( Postaram się poprawić... Ponadto Kuba chory......nie chce jęść wczora też nie chciał pić,....w miarę możliwośći będę Was podczytywać Aaaaaaaaaa Chciałam życzyć Wam Miłych walentynek ![]() I walentynka dla Was ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-02-14 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o rany ![]() ![]() i gratuluje bialej sukni! ![]() ![]() ![]() taak, bardzo przepraszamy, znow wpadam i robie zamieszanie ![]() nie placz piekna, nie placz! ![]() ![]()
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2009-02-14 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cofnełam sie do strony 30 i szczeka mi opadła ![]() ![]() My teraz urządzamy nasze niecale 40m2... Za***iaszczo masz teliku ![]() Sami wszystko urzadzaliscie, czy braliscie projektanta???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Raczkowanie
|
Telik... no..powiem szczerze, ze przytkało mnie
![]() Powiedz mi co to masz nad blatem (zlewem) w kuchni? Plexa z nadrukiem czy szklo ? Pozdr
Edytowane przez dzonksik Czas edycji: 2009-02-14 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Raczkowanie
|
Teliczku, piękne mieszkanie, aż mojemu TŻtowi musiałam pokazać
![]() A ja na weekend uciekłam do rodziców, "wielkie" "święto" olałam i zamierzam przeczytać dziś książkę o SB i wreszcie zasięgnąć wiedzy u źródeł ![]() Plażowanie kontynuuję, ale jakoś tak chaotycznie, @ się kończy więc od jutra biorę się w garść i do dzieła, muszę wreszcie rozsądne jadłospisy przygotować, bo narazie apetytu brak i jakoś chyba tracę kontrolę nad tym co i kiedy ![]() Jak mi dziś siły dopiszą to jeszcze na basen wieczorem skoczę troszkę się odstresować ![]() A waga stoi na tych 57 kg, myślę, że ruszy w dół jak zacznę wreszcie trzymać się zasad i troszkę więcej ćwiczyć ![]() moja mama przerażona na wieść, że jeszcze 3 kg chce zrzucić, ale mamy chyba już tak mają ![]() pysiamn - jaki przystojniak ![]()
START 60 --> 55 ---> 57 ![]() ![]() Edytowane przez Maedchen Czas edycji: 2009-02-14 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
tez uważam,że telik ma bardzo ładne mieszkanko...i nada nie wiem jak zrobić ten wzorek nad zlewem
![]() ![]() ![]()
#2152 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam dziś muffinki z foremek lidlowych, tak mi wyrosły ze za nic nie wygladaja jak serduszka, kolega stwierdził ze to podgrzybki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Djana.. czy ty jestes z Krakowa? dobrze pamietam? Gdzie sie zaopatrujesz w produkty? Bo ja juz trace cierpliwosc ![]() ![]()
![]() |
#2155 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pysiamn no tesknimy za toba, za szkrabkiem, fotkami, przepisami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny pozwole sobie przypomniec, ze pod zdjeciami mieszkanka telika jest jej odpowiedz odnosnie tego malowanego szkla ![]() ![]() ![]() milego wieczoru walentynkowego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Zakorzenienie
|
A sok pomidorowy w pierwszej fazie można?
![]()
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Tak piekłam w silikonowych serduszkach
![]() Wydaje mi sie ze we wszystkich Lidlach jest to samo, bo nawet tu w Irlandii mamy takie same "książeczki" z promocjami co w Polsce. Można sok pomidorowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Raczkowanie
|
Nawet nie pytajcie co dzisiaj jadłam ;(( Ale walentynki były cudowne
![]() ![]()
#2159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wciaz szukam odpowiedniej mąki ![]()
![]() |
#2160 |
Zadomowienie
|
cześć laseczki! ja również zaczynam tę dietkę od poniedziałku i mam nadzieje że szybko zejdę z moich 68 kg chociaż jakieś 4 kg w dół
![]() przyłączam się jeśli moge?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.