|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
Paulino, a napisz o tych getrach cos wiecej z zamkami, to sa takie z materiały i maja zamki na samym dole na szwie czy jak to wyglada? Czy sa to getry jeansowe?
|
#2702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcialam kupic jeszcze taka jasna siwa...ale nie za te cene. Zaplacilam za brazowa na llegro 130 zl... Przebitka masakryczna
|
|
#2703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tych ciemnych kurtek juz nie ma, wczoraj widzialam tylko kolor "chocolate" Cytat:
Trampki lakierowane też są niezłe, od patrzenia oczy bolą. Widziałam trzy kolory- pomarańczowy, różowy i żarówiasty zielony. |
||
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej ze te żarówki pewnie drogie nisa, max 8funtow pewnie jak to trampki..Kurde dajcie jakeis fotki ![]() Ja ciekawa jestem tych getrow po ile sa i tych trampek..
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Te trampki to są koszmarnie plastikowe i tandetne. A kolor przepełnia czarę goryczy!
|
|
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
Hawa a widzialas w primarku jakies spodnie z podwyzszonym stanem?
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzialam ale to dlatego, ze spodni w ogole nie ogladam...
Rzuc jakis link z allegro abym miala wzor, to Ci powiem jaka jakosc i cena. |
|
|
|
#2708 |
|
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/item548086032_...stanem_xs.html lub jakies takie bardziej materialowe (nie musza byc koniecznie jeansowe)
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
zalatwione, jutro zobacze
|
|
|
|
#2710 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie może po ile są w primarku chusty/apaszki w panterkę? Coś takiego jak ta:
http://allegro.pl/show_item.php?item=552559396
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Bo zastanawiam się ile funtów wymienić
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się, są paskudne!
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
wiecie może czy w primarku obecnie mozna dostać jakies trencze?? i wogole jak oceniacie nowa kolekcje, gdyz planuje wybrac sie specjalnie na zakupy do szkocji i chcialam się dowiedzieć czy warto? pozdrawiam! |
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy jest ta tunika w primarku?
kurde zachorowałam na nią na all i nie udało mi się kupić ![]() zdjęcie z all.
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
w penneys sa fajne stroje kapielowe, cenowo atrakcyjne ja kupilam jeden za 5 drugi za 7 euro. podobne sa na allegro znacznie drozsze :P no i buty w przecenie- kupilam za 5 euro a na allegro za 130, 140 zł. ale jakos nie powalila mnie kolekcja, wydaje mi sie ze wiekszosc rzeczy widzialam ostatnim razem jak bylam jakos w grudniu. ale jest roznica co kraj to inny rzut ciuchow.
|
|
|
|
#2717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma getrow jeansowych![]() Cytat:
pewnie w polsce hitem tez by byly![]() nie jestem hawa, ale moge odpowiedziec sa jeansy rurki, ciemny granat z podwyzszonym stanem, w cenie 10f, z tylu wiazane na czerwony sznureczek w kratke ![]() Cytat:
zapewniam, wydasz wszystko i jeszcze zabraknie jest duzo sweterkow w cenie 8f, spodniczki od 5 f, widzialam zwykla czarna mini z zamkiem na tylku w tej cenie, inna szara z falbanka za 7 torebki od 3 f, sa dlugie koszule w paseczki chyba po 10
|
|
#2718 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() A ja chciałam zapytać o grzybki.... Czy są teraz jakieś fajne? Najlepiej kremowe, beżowe... I jakie ceny oczywiscie )Albo cos takiego np: Edytowane przez siisii Czas edycji: 2009-02-16 o 15:07 Powód: chcialam cos dopisac |
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
anecka, te getry byly chyba po 6 funtow
![]() siisii, mam ostatni plaszczyk w kolorze czarnym, dawalam za niego w tamtym roku chyba 15 funtow drugi plaszczyk mierzylam, ale wygladalam jak trojkat jest sliczny, ale ceny nie pamietam niestety, ale cos kolo 17 funtow na pewno
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Spodnie z wysokim stanie widziałam z serii Denim, ciemny granat, cena 3 funty bo w przecenie. Padło wcześniej pytanie o płaszcze.Pstryknęłam na szybko kilka fotek, jakość kiepska, ale macie przegląd płaszczy , które teraz są dostępne. Ceny są 15 , 17 lub 19 funtów. Ten rózowy na ostatniej fotce to koszmar, plastikowy płaszcz, dobry chyba jako peleryna/ płaszcz przeciwdeszczowy. |
||
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze myslalam, ze max 4 Kurcze Paulinaa a widzialas moze kolorowe rajstopy takie grubsze? bo ja jak bylam to byly takie rozowe siarowate/morskie pieknie.. taki gleboki lazur ciemny/granatowe (albo to byly rajstopy albo leginsy dlugie). Dokladnie takie: http://allegro.pl/item556651809_rajs...pomarancz.html lub http://allegro.pl/item556707993_atmo...cetki_roz.html ale inny kolor niz roz? One kosztowaly 1 albo 1,5 funta, ale w moim Primarku nie bylo kolorow innych niz róz ![]() i czy widzials to http://allegro.pl/item555586080_prim...00ml_nowy.html maslo di ciala kiwi? bo kurde ja go nie przywiozlam bo nie moglam miec w bagazu podrecznym no i cale opakowanie mi wyrzucii Ono kosztuje 1funta.Mialabym przeogromna prosbe o to maslo kiwi Bardzo mi zalezy na tym bo tak jak pisalam.. maslo mi wywalili a rajtow w moim primarku nie bylo.
|
|
#2723 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sa te rajstopy ale w kolorze ostrego turkusu;-)
|
|
|
|
#2725 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się nie mogę doczekać chwili, kiedy wkleisz zdjęcia zakupów |
|
|
|
|
#2727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
ktos pytal o spodnie z podwyzszonym stanem ja widzialam i nawet kupilam :P ciemne dzinsy- piekne
a pozatym widzialam jeszcze szare dzinsy
|
#2729 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Konto usunięte
|
jak z jakoscia i wygoda tych butkow? ;') no i cena? sa sliczne
![]() http://www.allegro.pl/item557866618_...oxford_40.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

w srode wracam do Polski, takze w czwartek na pewno cos wkleje 
a mogę wiedzieć jaki kolorek masz skoro tak zachwalasz
? jezeli kupilas w uk mogę wiedziec za ile
**

te trampki fluorowe tez totalny odjazd 

Ono kosztuje 1funta.
Bardzo mi zalezy na tym bo tak jak pisalam.. maslo mi wywalili a rajtow w moim primarku nie bylo.