|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Agee dzieki, gdzies tez widzialam, ale ja wrocilam spowrotem na jedynke i chyba mi nie wolno gotowac owocow
![]()
#2192 |
Zadomowienie
|
ach...druga faza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a prosze ![]() http://alchemiasmaku.blogspot.com/search/label/PIECZYWO |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Raczkowanie
|
chyba mi sie udalo namowic mojego przyszlego meza na SB
![]() ![]() a dzisiaj zjadlam: Sniadanie: omlet z dwóch jaj , łyżką papryki czerwonej i żółtej, łyżka cebuli dymki,z plastrem chudego bekonu i 3 łyżkami tartego parmezanu, posypany ziołami i pieprzem, pół szkl. soku pomidorowego, kawa bezkofeinowa z mlekiem 0,5% i 1 tabsem słodziku. Przekąska: łodyga selera naciowego z nadzieniem z 1 kostki serka topionego krówka śmieszka. Obiad: zupa czosnkowa z jajkiem i startym serem. Przekąska: nie zjadlam bo miala stresujacy dzien i nie bylam glodna wogole wiec jadlam na sile wszystko Kolacja: Chili con carne, posypane startym serem.PYCHA!!!! pierwszy raz robilam ![]() Deser :tez odpuscilam
#2195 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny! czy ma któraś z Was e-book o Diecie SB? bo szukałam na serwerach i znalazłam tylko po angielsku:/
bardzo proszę o odpowiedź i przesłanie na meila kulcia14@onet.eu
#2196 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratuluje kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pysiamn tobie tez pierscioneczka gratuluje no i apeluje ponownie o czeste odwiedzanie plazy ![]() A my mielismy wieczor filmowy w walentynki ![]() ![]() Milego wieczoru ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Rozeznanie
|
No ja niestety dietę musiałam porzucić po 10 dniach.
Moja choroba nie toleruje tej diety, byłam wiecznie głodna, nie mogłam w nocy spać, ani się uczyć! Lekarz powiedział, że dobrze, że tylko 10 dni, bo gdyby więcej, to bym sobie zrobiła większy bajzel w organizmie, a to, co mam to już wystarczająco męczy. Prawdopodobnie będę na Meridii, jeśli próby wątrobowe będą dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Rozeznanie
|
Paprak, na ten powrót do zdrowia czekam już 3 lata i nie wiem, czy się doczekam... ;(
Ale to w wątku o torbielach na jajnikach. Dzięki i tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za gratulacje!
Daty jeszcze nie ustalalismy, poki co ten piercionek jest dla mnie mega zaskoczeniem i musze sie z nim oswoić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zadomowienie
|
Paprak dziękuję za dietę ale czy posiadasz(bądź ktokolwiek) może wersje po polsku? nie jestem dobra z angielskiego:/ proszę o przesłanie na meila..kulcia14@onet.eu
#2202 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2204 |
Rozeznanie
|
a czy ja moglabym chociaz ang poprosic?
pavilion1906@gmail.com ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja tez chce zakupic nowa ksiazke SB Turbo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Rozeznanie
|
juz mam! juz mam!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
i pracujesz oczywiscie (gdyby szef sledzil nasz watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Rozeznanie
|
no alez oczywiscie ze przede wszystkim pracuje ![]() kurcze zapomninam sie czasami ze to tak ogolno dostepne forum bo jestem jeszcze zwiazana z innym forum ale tam jestesmy wlasnei przez takie podczytywanie sterylnie zamkniete ![]() hmmm... chyba zmienie Avatarka aby mnie nikt nie rozpoznalaw bo wbrez pozorom swiat maly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
Widzę, że trochę się pozmieniało odkąd opuściłam SB. Widzę "nowe twarze" ![]() Wracam do Was po ponad 1\półrocznej przerwie. Nie będę pisała jaki jest obecny mój stan, bo szkoda gadać. Jedno wiem - już wkrótce się do Was przyłącze. Pozdrawiam. Odezwę się już niedługo ![]()
#2212 |
Wtajemniczenie
|
lisekZG witaj i powodzenia
![]() Ja stwierdzilam, ze chyba polacze SB z inna dieta, a mianowicie flash diet. Po prostu bede fotografowac kazdy posilek aby kontrolowac ilosci ![]() ![]() Milego poranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Papraczku, jak przeczytalam twojego posta to prypomnial mi sie cytat ktory uslyszalam w weekend ![]() "Jestem na dwoch dietach - na jednej wciaz bylam glodna" ![]() ![]() Milego dnia dziewczynki, odezwe sie pozniej ![]()
#2214 |
Rozeznanie
|
dziendoberek
![]() Paprak dlatego moja dietetyczka kaze mi wszystko zapisywac ![]() lacznie z piciem aby poznije nie bylo ze jestem na diecie i nic nie chudne ![]() a jak mi sie nie chce czegos zapisac to mam tego nie jesc i juz ![]() jej... ale nas zasypalo ![]() ![]() no to poki co milego Laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Wtajemniczenie
|
hejooooo moje sliczne
po pierwsze primo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stooooo lat Stooooo lat Niech zyją nam a kto... BAMBI z fasolka ![]() bo dzis ...18 urodzinki po drugie pimo ![]() calmela ![]() ![]() ![]() ech ale naskrobałyscie... dziekuje wszystkim za komplementy dot. gniazdka. (mieszkanko urzadzalismy sami) Ilonka dobrze ze jestes juz Pysiamn brakuje tu Ciebie, Twoje przepisy robią furore, posiedz u nas wiecej (w sobote Twój piernik zachwycił gosci) papraczku, strasznie jestem ciekawa jakie wielkosci maja posiłki innych plazowiczek, wiec wklej czasami fotke ![]() u mnie maly dizaster w sobote robilam imprezke walentynkowa dla znajomych tak sie objadłam ze hoho, ale to nie było zwykłe obzarstwo, nie mogłam sie powstrzymac pochłaniałam jak odkurzcz, wiekszosc rzeczy byla SB ale w takich ilosciach zadne jedzonko na zdrowie nie wychodzi, dzis oczyszczająco I faza ![]() poza tym załatwilismy slub w kosciele. odkładalismy ta wizyte u ksiedza bo zeby to załatwic musielismy niezła droge pokonac bo ten slub na koncu swiata ![]() buziolki
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-02-16 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 100 lat, 100 lat niech zyja zyja nam!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przerazal nas dodatkowo fakt ze jestemy spokrewnieni ale pomimo grozb mojego (tego polskiego) proboszcza obylo sie bez bolu ![]() no to Teliczku najwazniejsze za Wami com? ![]() teraz juz same przyjemnosci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zadomowienie
|
Carmela, gratulacje!
UUuuuffff.... Pracujący weekend za mną.... ![]() Jak zwykle, otworzyłam jedno oko i galopem na wizaz ![]() A w lodówce marynuję kurczaka tandoori, bo Tżet sobie zażyczył ![]() I znów cały tydzień w pracy, ale przynajmniej wolny weekend w perspektywie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
Przebrnelam przez zalegle sronnice
![]() Dzonksik: zaopatruje sie Lidu na Wielickiej, ziolowym na Kalwaryjskiej (kolo ronda Matecznego) i na Kleparzu(narazie bylam na Starym ale mysle ze na Nowym tez sie da, chyba w tym tygodniu sie tam wybiore), w w warzywka malych wazywniakach raczej, no i w Careffurze w Galerii Krakowskiej ale juz sie przekonalam ze nie zawsze tam asortyment jest taki sam i lezy na polkach, czasami niewiele jest... i zastanawiam sie nad jakoscia i czy jeszcze z tych rzeczy cos tam kupie bo wczoraj przynioslam sobie do domu mole w otrebach orkiszowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carmela gratulation ![]() ![]() ![]() Ilonko fajnie ze Wam sie urlop udal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bambi 100lat ![]() Witam nowe i powracające Twarzyczki ![]() Wistra trymaj sie cieputko ![]() ![]() milego dnia plazowiczki ![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-16 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Paprak, oj, zasypało nas zasypało, aleśmy się jakoś odkopali ![]() [te pierwsze 2 zdjęcia to nasze samochody ![]() było super, dzieciaki zachwycone ![]() Djana, ja wszystkie sypkie trzymam w słojach, pojemnikach itp - jak coś się zalęgnie to nie muszę wywalać całej szafki potem śniadanko zjedzone - owsianka jabłkowa, chyba ze dwa tygodnie nie jadłam teraz grahamki rosną i zaraz wstawiam rosołek... Madzia, widzę że kurczaczek zasmakował ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zadomowienie
|
No i zważyłam się.... Nie wiem skąd, ale prawie pół kg na plusie
![]() ![]() Ilona, dobrze że już jesteś ![]() ![]() ![]() I od razu pytanko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2009-02-16 o 10:18 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.