|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Zapomniałam nakręcić czas...
Wykrzycz mi głośno wszystko co byś chciał. Zwymiotowało moje serce Kobieta: słaba, bezbronna istota, przed którą nie ma ratunku. ![]() Czas, już czas pozabijać was. dyskoteka - kur.woteka Głowa niczym gołąb leci między chmury. Słowa pajęczyną oplatają Twoje usta.
|
#3152 |
|
Rozeznanie
|
Ona złamie Ci serce. Będziesz miał szczęście, jeśli będę tu, żeby je posklejać.
Wszystko. Za Twój uśmiech o poranku. Wszystko. Jestem tą kobietą, którą prezentujesz dumnie. W otchłani codziennych zdarzeń. Potrzebowałeś- byłam. Potrzebuję- gdzie jesteś? Hipnotyzujesz. Wzmogłeś rytm mojego serca. Ja i Ty. Zamieńmy na MY. Bo ja i Ty to coś więcej niż chemia. Niewolnica marzeń.
|
|
#3153 |
|
Zadomowienie
|
Samotność nocy otwiera blizny.
Nawet we śnie realnie boli dusza. Wiara, nadzieja, miłość. To takie proste. Nikt nie jest samowystarczalny. Ja czasem bywam. Nie znasz mnie. Mimo, że mnie kochasz. - Kochasz mnie? - Bardziej niż na to zasługujesz. Nie zastanawiaj się ile razu Cie uwiodłam i daj się uwieść jeszcze raz. Nazywałam go aniołem, a on był gorszy od diabła. Właściwie myślę, że bardziej za nim tęsknię, niż go kochałam. W sumie jesteś tylko cegłą w murze. Miłość ma początek, środek i koniec. Ty widzisz niebo, ja przerwę między chmurami. Mam prawo tęsknic i właśnie z tego prawa korzystam.
|
#3154 |
|
Przyczajenie
|
Macie jakies opisy takie smutne bardzo? chlopak wlasnie ze mna zerwal chce zeby zobaczyl jaki przezywam bol ;(
a to cos ode mnie : spotkamy sie kiedyś u studni. Mogę zostać jeśli tylko chcesz,ALE POWIEDZ ZE POTRZEBUJESZ MNIE...
|
#3155 |
|
Rozeznanie
|
Nie rań osoby, której nie możesz zabić
Tylko Tobie chcę powiedzieć to co czuję dziś.. Tylko Tobie dam Białą różę i wszystko to co mam.. Tylko Ciebie mogę kochać tak Tak do końca, jak kocha się tylko raz.. Po co nam świat? Połowę wart? Zrobiłam błąd ty pozwól mi naprawić go. Czy jest jakiś sposób by siłę mieć..? Po rozżarzonych węglach pewnie kroczyć..? |
|
|
|
#3156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję. tym bardziej, że Twoje opisy także często biorę ![]() __ nieznajoma90
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Raczkowanie
|
Ich miłość pięknie się zaczęła... On poprosił o zdjęcie i ona zdjęła. ![]() Być człowiekiem silnym, by nie skończyć na ulicy! Wierzę w miłość, nie przestanę! Za słaba, by uwierzyć, za głupia, by zapomnieć! ... a Ty całuj mnie! ![]() Bo mam Ciebie! Bo to z Tobą jest mi jak w Niebie! Nigdy nie wiesz, kto zakocha się w Twoim uśmiechu! ![]() Kochanie za głupi jesteś. Inie mów mi już, jak mam żyć! Jeszcze nikt nie zepsuł mi tyle dni, co Ty! Kocham Cię za to, że Ciebie nie mam. ![]()
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
`jedność zawsze wyraża się w wielości. Ale doświadczyć jednośći we wspólnocie może tylko ten, kto naprawdę potrafi być sobą
`nasze usta tracą rozsądek `zdarzamy się sobie i nie dbamy o to , dokąd nas to prowadzi <3 `odwołuje się od metafor |
|
|
|
#3159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet nie wiesz, jak jest mi źle. żyjesz do przodu, a ja wciąż o Tobie pamiętam... nie zapomnę tych dni, tylu chwil! kochałam Cię ponad życie... kochać będę nadal! Miłość nigdy nie umiera. Rozumiesz?... ''(...) a miłości bym nie miał- byłbym niczym''. Moja miłość nigdy nie ustaje. Nie masz pojęcia jak ciężko bez Ciebie! bez Twojej miłości mnie po prostu NIE MA!!! Trzymaj się! Jeszcze będzie dobrze!
|
|
#3160 |
|
Raczkowanie
|
Primadonna - dziękuję ślicznie, Twoje cudne ![]() Wyrafinowana - miło mi bardzo ; ) ja lubię również ![]() drogą miłości zajdziesz najdalej. nic dziś nas nie zatrzyma. Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką. Zbyt łatwo jest zwariować Gdy wargi swe rozchylasz. dzieli nas mur niewidzialny. ale go zburzę, zobaczysz! nie patrzeć w przód. tylko iść. dlaczego tak jest? powiedz mi, dlaczego? lubię marzyć. bo w marzeniach jesteś obok mnie. chcę znów wierzyć w miłość. mieć siłę, by wstrzymać łzy. mieć prawo do walki. znów dotknąć gwiazd. zatrzymać czas. żegnaj kochany. daj mi powód, ale nie każ wybierać.
... Though J still can't myself to say That you don't matter anymore... Edytowane przez aaan Czas edycji: 2009-02-16 o 13:17 |
|
|
|
#3161 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
kłam proszę kłam nie chcę znać Twoich wad.
w życiu jak w kartach .. trzeba mieć farta . wycieka ze mnie tęsknota . zgwałcona psychika . za dużo marzeń o nas . <3 stoję dziś na stacji ' miłość ' . nowa . czekam i marznę . przejściowa grypa uczuciowa . a horoskopy czytam wstecz . żeby zobaczyć czy się sprawdziły . taka jestem .. wciąż tryskasz tym piep.rzonym optymizmem . to że nie płakałam przy rozstaniu. nie znaczy że nie kochałam .. uczucia na tle werbli . przepraszam że nie potrafię strachu ugaszać . wszystko co mi mówisz . biorę kochany do serca ; ) teraz za pieniądze kupisz nawet ' miłość ' powróciłam ^.^
|
|
#3163 |
|
Przyczajenie
|
pucipucipuci envious bardzo Wam dziekuje! az nie wiem ktory wybrac
![]() ![]() jestescie kochane! i zeby nie bylo cos dodaje : "Myśl pozytywnie, to życia esencja..." wiesz czego najbardziej mi zal? kolorowych jarmarkow xD Napisala krwią na ścienie : "nigdy więcej!"
|
#3164 |
|
Raczkowanie
|
nie bój się bać...
Być razem... jeszcze wczoraj widziałam iskierkę w Twoich oczach -jeszcze wczoraj czułem iskierkę w sercu. ulegam za każdym razem. - ..opisz mi się. - Po co? i tak nie uwierzysz w moje istnienie. - Uwierzę.. - No dobra. Jestem piękną królewną, mieszkam w pałacu, mam swojego księcia i jestem szczęśliwa. - Faaajnie. Serio..bomba. A masz rybki? - Rybki? Nie.. - Jak na księżniczkę jesteś bardzo miła. Wszystkie, które znam, które mieszkają naprzeciwko mnie i te, które widuję na przystankach, w sklepie czy kinie są wredne, niemiłe i w dodatku wcale nie są ładne. - Dziękuję. A może Ty powiesz mi coś o sobie? - A po co? I tak nie uwierzysz w moje istnienie.. - A skąd Ty możesz to wiedzieć.? - Jestem przystojnym chłopcem, który codziennie..od dawna przygląda się Tobie, obserwuje w co jesteś ubrana, jak jesteś uczesana i czy się uśmiechasz. Mieszkam w małym domku, nie mam swojej królewny bo pewnie na nią nie zasługuję.. - Chwila, moment..dlaczego dziś się do mnie odezwałeś? - ..bo zauważyłem, że jesteś smutna.. Nie ważne co mówią inni, co myślą o mnie. Dla mnie najważniejsze kto stoi obok. kto ręke podał, kto się nie boi, kto dłoni nie cofnie, się nie odwróci... <33 Życie jest jak klocki. Układanka tworzy zgraną całość. Ale gdy zaczyna nagle brakować któregokolwiek elementu, wszystko zaczyna się sypać. Powstaje wtedy złudzenie, że zastąpienie brakującej części nie będzie problemem... Wierna kopia to jednakże nie oryginał... Bawiła się klockami i tak jej zostało. potem wróciłam i oddychałam aż do łez. - Wszyscy mężczyźni są tacy sami... - Nieprawda! Co jeden to gorszy... Pytania są niebezpieczne, Nie ruszaj ich, będą spały. Zapytasz - zbudzisz, i znacznie więcej Niż myślisz pytań powstanie. Z pewnością znacie to spojrzenie. Szeroko otwarte oczy i usta składające się do wypowiedzenia słów, których wypowiedzieć nie wypada. Nienawidzę wczoraj. Za ten ból, za ten żal, za rozdrapane strupy paranoidalnej rozkoszy; sam brud. Nienawidzę Ciebie za zdeptaną imitację uczucia. Za ten strach.. Źle.. daleko od Okej.. ![]() "Jeśli nie my, to kto...? Jeśli nie teraz, to kiedy...?" "Nie można zapłacić za coś co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze." 'na jeden króciutki dzień uciekam dziś z własnego życiorysu. zwolnij mnie, proszę przenieś na moment do innego życia i nie proś o usprawiedliwienia. za trudne dane, brak doświadczenia.' Jestem już dużą dziewczynką, poradzę sobie sama. Z Tobą czy bez Ciebie.
|
|
#3165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata. zasypiać i budzić się przy Tobie. bo dzięki Tobie wiem, ze mam już wszystko. wielki nóż prosto w serce wbił niewinnej dziewczynie. pamiętaj o mnie, gdy mnie już nie będzie. więźniem Twoich ramion, spojrzeń słów i pocałunków. pamiętasz? byłam Twoja. to tylko miłość. nie panikuj. będę w Twoich oczach, kiedy zrobisz to z nią pierwszy raz.
|
|
#3166 |
|
Rozeznanie
|
mały mix
![]() Wódka była tej nocy jak tlen. Znowu można było oddychać. Nawet rzeczywistość może okazać się nierzeczywista... jego oczy marzące, jego usta drwiące... W sytuacji sam na sam każda kobieta jest dla mężczyzny jedyna... "... unikanie jego oczu jest jeszcze trudniejsze niż poddanie się ich spojrzeniu." " kotku pieprzyć celibat,Porywa nas ta corrida, seks to nasza religia" odciął jej skrzydła, uśpił motyle i potłukł duszę... A little bit of heaven with a little bit of hell./ mały kawałek nieba z małym kawałkiem piekła Źle się czuje w śród tych co otwarte już drzwi chcą wyważyć.. Banalny słońca wschód, przewidywalny zachód...
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
Try to forget this...
Try to erase this... Don't call me daughter, not fit to... Póki ludzie z wiarą będą struny rwać... Pozapominane cel i powód... Słuchaj serca, potem kieruj się rozumem, a na końcu rób to co każe żona. ![]() Wieczór smutniejszy niż planowałam.
|
#3168 |
|
Przyczajenie
|
potrzebuję jakiegoś opisu który ma wyrazić moją Miłość i Szczęście- zaręczyliśmy się
![]() będe BARDZO wdzięczna teraz moje ![]() ... a bliskość rozproszy nasz strach przed ciemnością .. .. choć trochę czasu, bo czas leczy rany .. .. nie zastanawiaj się więc, czasu mamy coraz mniej .. .. za cały świat przykryty ramionami, gdy tańczymy.. tak jak dziś .. .. bezwstydnie namakam czułością .. Chce patrzeć, słuchać, czuć i dziwić się, że nie był do mnie nikt podobny tak, jak Ty.. ... Twoje Serce w moim Sercu bije ...
Edytowane przez cooleczka Czas edycji: 2009-02-16 o 00:25 |
|
|
|
#3169 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Jestem tu nowa, ale chce również moc włożyć w ten watek swoje piec groszy. Dziewczyny jesteście świetne i już od jakiegoś czasu przeglądam watki z opisami. Przyznam, ze czasem porywam parę
Na początek trochę ode mnie ta muzyka...w mej duszy,sercu,umysle... i'm only afraid of loosing you wiatru glos, wspomnien moc ... wszystko po to by uslyszec ... nothing will ever be the same kto ... mój czarny aniele, gdy Ty odejdziesz? mam nadzieje, ze komuś się spodoba
|
|
|
|
#3170 |
|
Zadomowienie
|
No i zebrałam się w sobie ;P Na początek może : lilyblack, kee, ouu, peculiarity, papergirl, Kissabble, nieliczylamwcalesie, Plotkaraaa, steri, jednaZwielu, abunee, bananowalaska, styrana, CukrowaPanna, agattee - moje boginie <33 okradam nałogowo. kochać i wielbić
i przepraszam, jeśli o kimś zapomniałam (:lucyferowa - dziękować ![]() Primadonna - miło tym bardziej, że sama kradnę ![]() ____________________ a ją na stosie żywcem spalimy. nawet mi się wspominać nie chce. a myśli me chowam do szuflady. gaszę światło w mojej głowie. kochaj czynem, a nie w zdaniach. świat się jeszcze nie zawalił... jeszcze wiele przed nami. feriuję się. gdy szczere "przepraszam" nie pomaga. pokonując wszelkie przeszkody, wytrwam.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-02-16 o 13:35 |
|
|
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
Przykro kiedy przyjaciel popada w zapomnienie. Nie każdemu udaje się zaznać przyjaźni. A ja mógłbym przecież stać się taki sam jak dorośli, których nie interesuje nic poza liczbami.
Ciernie nie służą do niczego, to czysty przejaw złośliwości kwiatów. Nie wierzę ci! Kwiaty są słabe. Naiwne. Usiłują dodać sobie pewności siebie. Ufają, że dzięki cierniom staną sie groźniejsze. -Co to znaczy "oswajać"? -To znaczy "tworzyć więzi" Nie przypominacie w ogóle mojej Róży. Jeszcze nie stałście się niczym. Nikt was nie oswoił i wy nikogo nie oswoiłyście (...) Jesteście piękne, lecz puste. Nie można dla was umrzeć. Oczywiście jakiś zwykły przechodzień mógłby pomyśleć, że moja Róża jest do was podobna. Ale jedynie ona jest ważniejsza od was wszystkich, ponieważ to ją podlewałem. To ją właśnie włożyłem pod klosz. Ją ochraniałem parawanem. To jej narzekań i przechwałek słuchałem, a czasmi milczałem w jej towarzystwie. Bo to moja Róża!!
Doznanie przyjaźni daje wielkie zadowolenie, nawet jeżeli pisana ci śmierć...
Wśród ludzi jest się także samotnym.
Mowa jest źródłem nieporozumień.
... gdy się jest bardzo smutnym lubi się zachody słońca.
Gdy się chce być dowcipnym, trzeba czasem skłamać.
Byle podmuch wiatru może zgasić lampę - trzeba dobrze uważać...
|
#3172 |
|
Rozeznanie
|
Mój obecny:
Jak najlepszy i najdroższy w barze szampan. Oszołomił mnie. ![]() oraz: A gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach, oprę moje dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz. Kawałek po kawałku. Obiecaj mi, że mnie nie rozbierzesz, zanim skończę... |
|
|
|
#3173 | |
|
xoxo
|
Cytat:
i Twoje też podkradam ;D ___________ to nie byłeś ty, to nie byłam ja i nagle odechciało się żyć marzenia poupychane po kieszeniach POKÓJ BEZ WIDOKÓW NA PRZYSZŁOŚĆ I NIE CHCĘ TU SZTYWNY, TAK UTRACIĆ CHWIL, MOICH DNI
|
|
#3174 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
też okradam : D ---------------------- 1.A moze by tak, troche mnie poczucia winy? .. 2.Co boli? .. to, że musisz tkwić bezczynnie .. 3.Warm me up. 4.Najgorsze określenia przypisuję Tobie. Własnie tak. 5.Tylko jeden moment miała w pamięci .. 6.Myślę, że mogłabym stać sie lepsza .. 7.Bo ja nie gram. Jak ona. Przez całe zycie. |
|||
|
|
|
#3175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Miluuu dzięki, coś sobie wybiorę
![]() Ja niestety nie mam pomysłów na fajne opisy...
|
#3177 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2009-02-16 o 11:02 |
|
|
|
#3178 |
|
Wtajemniczenie
|
a na jaki temat? (:
-------------- 1.Kiedy juz nie bedzie innego wyjścia .. stanę sie Aniołem. Tylko dla Ciebie .. 2.Sama pośród miliona ludzi .. Samotna posrod tysiąca przyjacioł .. Przygnebiona posrod szczescia uczuć .. Inna posrod normalnych ludzi .. Zakochana posrod obojetnosci .. Zyczliwa posrod chamstwa wszystkich .. Nieidealna posrod idealnych ludzi .. Odrzucona posrod zrozumienia.. bez zakonczenia, posrod skonczonych wierszy .. |
|
|
|
#3179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
proszę o opisy o miłości, przyjaźni...
|
|
#3180 |
|
Raczkowanie
|
uff, nareszcie mam czas żeby coś naskrobać
![]() teraz trochę częściej bo mam ferie . dobraa, to lecimy z opisami : obłoków fantasmagoria
znalazłam klucze do szczęścia. ale ktoś wymienił zamki. usypiam z telefonem. czekając na jedną. jedyną wiadomość. wszechbajzel osobisty. może to wina nie odsyłania łańcuszków szczęścia. Mówią, że kiedy rodzi się człowiek... z nieba spada dusza i rozpada się na 2 części.. Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny. Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej własnej duszy... Połowy samego siebie... i tej jedynej ;* i prośba ode mnie: coś o tym, że baaardzo tęsknię za nim (wraca dopiero za 5 dni, w górach jest) z góry dziękuję Szczególnie liczę na: styrana kee agattee rOzunia snowball lilyblack RealGirl89 jednaZwielu Kisabble 3martyna3 nydee i reeszta ![]()
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2009-02-16 o 11:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

...