|
|
#3871 | |
|
*sportaddict*
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
koniecznie obejrzyj park gaudiego i pokaz tańczących fontann |
|
|
|
|
#3872 |
|
Wtajemniczenie
|
parma jest piękna
zimą również![]() tesiaczek gratuluje, a tak z innej beczki.. gdzies czytałam ze uzywalas oleju z krokosza b , były jakies efekty? mam nadzieje ze nie pomyliłam nicków
|
|
|
|
#3873 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3874 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3875 |
|
BAN stały
|
SaMa na jakis pokaz lecisz??
![]() mi sie Pari podobal ale z checia bym z TZ tam sie wybrala, i do Luwru dotarla w koncu.. bo nie doszlo do tego nigdy, jakos czasu nie bylo.tesiaku ladnie ja mam zakwasy po 1 dniu weidera haha :| niezla kondycja... przez gips!zapialam sie dzisiaj na ten kurs fryzjerski moze w 1tyg marca sie zacznie, mam nadzieje ze moja reka wydobrzeje do tego czasu..Zuzka mow szybko co sie stalo.. ty pracujesz w tych pazurkach swoich?? |
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż trochę mało systematycznie go używałam![]() Od 20 min próbuję się na wf zarejestrować i strona jest przeciążona a pilates nawet do planu mi nie pasował
|
|
#3877 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. lece do mamy TZ, od 3 lat co roku odwiedzam wlochy, w te wakacje zrobilismy sobie objazdowa wycieczke po calym kraju, od mediolanu przez wenecje, rimini, rzym, watykan. najbardziej urzekl mnie rzym.. przepiekne miasto, chcialabym tam wrocic kiedys na dluzej. no a gdy lecimy samolotem to wlasciwie zostaje nam tylko parma, ktora w sumie znam juz dosc dobrze. i tak najbardziej sie ciesze z wloskiej pizzy na grubym ciescie ![]() ![]() (ja chyba nigdy nie bede na diecie!).Cytat:
![]() skoro zapisalas sie na kurs fryzjerski, to moze do ciebie sie wybiore na sciecie?
|
||
|
|
|
#3878 |
|
Zadomowienie
|
jejj chyba z ciesnieniem cos jest bo ja tez mam taki do d... dzien ze szkoda gadac.
i jeszcze musze pomimo przerwy miedzysemestralnej jechac na uczelnie oddac ksiazki bo mi sie czas skonczyl, a oczywiscie nawet do nich nie zajrzalam |
|
|
|
#3879 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w rimini dluzszy czas spedzilam ale nie lubie tego miejsca.. chcialabym skoczyc do wloch na jakies zakupki, korzystasz z okazji? masz jakies sprawdzone miejsca z fajnymi rzeczami? |
|
|
|
|
#3880 |
|
BAN stały
|
a co do cwiczen to uwierz ze u mnie to koniecznosc juz teraz
![]() wylaczylam automatyczne aktualizacje kiedys i dzisiaj wlaczylam je spowrotem i tak mi komp zamulilo i wisi na 14% od pol godziny:/ |
|
|
|
#3881 |
|
Raczkowanie
|
Witam
bo u mnie nic nie widać przez okna ja chcę wiosny!!!
Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-16 o 12:51 |
|
|
|
#3882 |
|
Wtajemniczenie
|
Nono snieguu to chyba z metr juz u mnie !! Jade w czwartek prawdopodobnie na nartyyyyy !
|
|
|
|
#3883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez tak miałam dopuki nie poczułam oddechu na plecach innej dziewczyny wtedy to sie zaczełam rowniez ja o tż starac a nie tylko wymagac.Wiadomo jestesmy kobietami tż powinni o nas dbac ale my tez mogłybysmy ich doceniac a nie traktowac jak jakas podzedna istote.Tz z tego co zawsze piszesz naprawde sie o ciebie stara chodzi z toba na dyskoteki na imprezy i wogole.Wiesz ja nie pracuje obecnie i wiem jak to jest jak sie siedzi w domku nic ie robi to człowiek nie jest zmecozny ale jak rpacowałam 8 godzin i to byla łatwa praca to pozneij kolejne 12 musiałam przelezec Rozumiem cie doskonale bo ja tez mam w sobie w chu** energii a tż ciagle zmeczony ale zobaczysz pojdziesz do pracy to troche tej energii spalisz i napewno zbedziecie sie lepiej z tz pod wzgledem imprez lepiej dogadywac ( a narazie MISIU zabraniam ci mowic jakie kolwiek słowa o rozstaniu zabraniam ![]() Wekeend walentynkowy był suuuuper Ja poszłam sie wykapac a tż wyciał serduszka z papieru i poprzyklejał do mebli scian moze te serduszka nie byly zbyt pieknie wykonaneale dla mnie to bylo najpiekniejsze co mogł zrobic kupil mnustwo swieczek bylo pieknie..Ja byłam we WŁOSZECH ale nie podobało mi sie eraz jade do ANGLII piuerwszy raz w zyciu zobaczymy |
|
|
|
|
#3884 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) mile takie gesty sa jak te serduszka ) ja tez chyba musze zaczac sie bardziej starac niz tylko wymagac, ale wisi nade mna jedna bardzo powazna sytuacja, nie chce o tym mowic ale ona mnie powstrzymuje przed staraniem, biore tylko i to bez skrupolow.. ale coraz mniej o tym mysle i moze sie otworze znowu |
|
|
|
|
#3885 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet wyżalić sie tu nie moge, bo uważacie ze moje problemy są z kosmosu wzięte... Może dla was tak, dla mnie nie. Ale ja nienawidze płakać zwłaszcza w walentynki) i chciałam sie komus wyżalić
|
||
|
|
|
#3886 | |||||
|
Rozeznanie
|
Ha nadrobilam:P Ja w dalszym ciagu sesja-obsesja juz mi sie zaczynaja snic jakies reakcje chemiczne co nie jest mile!
A jutro egzamin .. ![]() Cytat:
Ja ogolnie rzadko uzywam bo nie znosze zapachu waxa;/Cytat:
Cytat:
i sa dla siebie bardzo surowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takiej to dobrze!U mnie tez sypnelo moj pies juz sobie nie radzi z chodzeniem,bo mu sie blokuje snieg miedzy nogami hehe:P |
|||||
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
wstawione sa w galeri ale sa stare i mam na nich krotsze wlosy
raczej chcialam dodac tylko jak mam to zrobic ktora mi powei?
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2009-02-16 o 13:55 |
|
|
|
#3888 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
?Cytat:
Nie ten to inny Cytat:
Milusia - fakt - nie czuję żadnej konkurencji, bo mój TŻ zawsze pracował z samymi facetami Po pracy do mnie, więc o co tu być zazdrosnym![]() hehe I zawsze sią staram, by mu było miło, by sie dobrze bawił na imprezie, codziennie po pracy każe mu spac, bo wiem ze jest zmęczony po pracy, przynoszę mu jedzonko itp.Ae oczekuję też czegos w zamian, bo ja czasem też nie mam energii i chciałabym aby mnie ktos gdzieś wyciągnął Bo wcale mi nie chodzi o imprezy, bo te nawet są ![]() Fajnie, że sie walentynki udały ![]() U mnie nie ma śniegu Za to straszny mróz, jak mnei TŻ odwoził rano było -7![]() Krokodylku - gdzie kupiłaś ten zestaw króliczka ? Bo też chcę
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-16 o 14:31 |
|||
|
|
|
#3889 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam zdjęcia Marii na myspace, których chyba nie było?
|
#3891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
AA to chyba ze o seks chodzi to zwracam honor rozuumiem .
|
|
|
|
|
#3892 |
|
*sportaddict*
|
Misiu kochana, ja też miałam chrapanie
:/Klatka - to Twoje naturalne?????
|
|
|
|
#3893 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3894 |
|
Rozeznanie
|
|
#3895 |
|
BAN stały
|
miska slonce ja cie rozumiem bo jak tz codziennie byl po pracy to non stop slyszal ze czuje sie samotna, ze nie gadamy, albo za zasypia o 22, ze uprawiamy seks raz w tygodniu i takie tam, a teraz no czesciej jest w domu i jest calkiem inaczej. wczesniej myslalam jak ty ze ten zwiazek jest bez sensu itd. ze to sie nigdy nie zmieni i ze mi to nie pasuje ale widze ze to tylko przez zmeczenie! a ja mu mowilam ze jak by chcial to by z tym wygral, czulam sie niezadowolona ciagle.. ale teraz mysle o tym calkiem inaczej, to trudne nie wkurzac sie i nie skupiac na sobie kiedy spedza sie kolejny wieczor ze spiacym obok chlopem ale badz sprawiedliwa.
|
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Tak moje naturalne tzw dziewicze ;p teraz mam jeszcze dłuższ bo zdjecie było robione ok 1,5 roku temu
|
#3897 |
|
Zadomowienie
|
klatka a kolor naturalny ? - bo bardzo ładny.
|
|
#3898 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak zadko sie takie piekne kobiety jak my POLSKIE AG spotyka wiec trzeba je doceniac bardzije niz inne Cytat:
Włosy teraz mm takie jak ty poltora roku temu wiec nie wyobrazam sobie moich włoskow za poltora roku |
||
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
moje kudły wszedzie rosna az za bardzo szybko
moje włosy jak juz napisałąm sa dziewicze czyli nie tknięte farbą
|
#3900 |
|
Rozeznanie
|
Wow, Klatka
Długo zapuszczałaś?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

.
. za to Barcelonę będę miała okazję poznać w tym roku, zobaczymy czy warto - jak nie to dostaniesz vadi 

zimą również
a pilates nawet do planu mi nie pasował

Długo zapuszczałaś?