|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Czolem... DOtarlam. Nawet nie bede mowic, co jadlam w weekend. Dosc, ze po trzech dniach mam 1 kg do przodu...
![]() Ale od dzis BASTA. WProwadzam w zycie podpowiedz Dzonksika. Obiad jem w pracy. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Choc czuje ogolne zniechecenie, ale walcze z nim... Na sniadanie dzis omlecik z papryka, czosnkiem, lososiem i cebulka + kawalek piernika. U nas zimna juz tydzien trwa... Cytat:
![]() Nooo wielkie wielkie GRATULACJE ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() WItaj Ilonko, super, ze wypad sie udal, pomimo wczesniejszych przeciwnosci ![]() Witam tez nowe i powracajace plazowiczki. POWODZENIA ![]() Kopa potrzebuje...
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
spokojnie, kolendra specjalnie ostra nie jest, ja też ucieram w moździerzu
a tak btw spróbuj zaparzyć herbatę z ziarenkami kolendry, bardzo lubię ![]() Djana, o takich bułeczkach pisałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wy to same szczuplaki jestescie, a u mnie waga wrocila do poziomu sprzed diety ![]() edit własnie zkonsumowałam moją przekąske 12 migdałów ![]() ![]()
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-02-16 o 10:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cikawa jestem jak Ci wyjda po upieczeniu ![]()
![]() |
#2225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja wciągnęłam surową marchewkę - niebo w gębie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, powiedzcie, bo kiedyś dręczyłam temat rodzajów maki
![]() ![]() O tą mi chodzi: http://www.lubella.pl/nasze-produkty...ziarnista.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2228 |
Zadomowienie
|
Effa, ja już kumam, tylko na tej mące nie jest napisany typ, więc nie wiedziałam, czy ona jest grzechu warta czy nie. Ale dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja używam pszennej 1850, orkiszowej każdej czyli od 700 do 3000, żytniej 720 i 2000 ale tylko jako dodatku muszę popracować nad zakwasem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ilona a propo tego trzymania mak w slojach... juz od dluzszego czasu rozgladam sie za ladnymi i nietypowymi slojami, no i zastanawialm sie nad tym kiedys i mam watpliwosci, ze wzgledu na to ze u mnie 1kg maki schodzi 2 miesiace ![]() ![]() ![]() a wlasnie w kocu zadam Wam pytanie ktore chodzi za mna od dosc dawna tylko wciaz zapominam ![]() ![]() effa a ja grzeczna bylam i mi waga tez dzis pokazala +1 ![]() ![]() Teliku moj madry TZ wykrzykna radosnie "noo! to wreszcie beda mufiny z miesna wkladka!" ![]() ![]() P.S. wiesz ilonko brakowalo nam tu Ciebie ![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-16 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, ja trzymam mąkę w puszkach albo w szkle z tego co wiem, tylko mąkę z dużą zawartością tłuszczu trzeba trzymać w lodówce z fasolką pojęcia nie mam, ale może one są jakoś zaprawiane ![]() w każdym bądź razie zawsze możesz być królikiem... znaczy doświadczalnym ![]() bułeczki się upiekły |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zadomowienie
|
eeee no ilona bardzo ladne te buleczki
![]() ![]() a czy ktoras uzywa tego ustrojstwa z Tupenware do wyrabiania ciasta?? bo mam zamiar od tesciowki pozyczyc w celu wyprobowania ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-16 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Rozeznanie
|
no ja jak kiedys sie pytalam o makaron pelnoziarnisty to wlasnie ten z lubelli i powiem Wam ze w smaku absolutnie nie ma zadnej roznicy pomiedzy tym normalnym i nawet TZ powiedzial ze bedzie teraz jadal te z pelnego ziarna skoro bez bolu a zdrowe
![]() u mnie waga stoi ale malenka tendencja spadkowa jest... ![]() ale ja mam problem bo mnei w ogole do wegli przestalo ciagnac... jem bo musze... ale tak z checi to ![]() ja to chyma musze sie bardziej skupic na warzywach a mniej na serkach ![]() no i pic i pic i pic... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi Ci o tę miskę z pokrywą? ja jej używam jako miednicy do wyrabiania większych ilości, potem i tak wstawiam do piekarnika na 35 stopni bez zamykania pokrywy, czas na "łoko" ale podobno nie trzeba wyrabiać a pokrywa powinna 3 razy odskoczyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zadomowienie
|
ja też się pojawiam od święta na wizażu..
ładna II faza od tygodnia i 800 gram mniej ![]() mam nadzieję, że Walentynki się udały. ja z moim TŻ zdecydowaliśmy zrobić sobie oddech i rozstać się na jakiś czas. CarmelaSoprano gratulacje! to dopiero trafiony prezent ![]() Ilonka przecudne bułeczki! ja też muszę pomyśleć o własnym wypieku pieczywa. chociaz znalazłam taki chleb, który jem od nie pamiętam kiedy i nie ma sobie równych ![]()
#2236 |
Zadomowienie
|
ja wlasnie jestem po 2 sniadaniu i mnie bardzo nie "ruszaja" ale jakby mi jescze pachnialy to pewnie byloby ciezko
![]() tak o tej misce mowie... pewne jakies minimalne przeszkolenie dostane przy pozyczaniu ![]() ![]() age ja mam podobnie... i tez mi ciezko z warzywami, juz mi sie wiosna marzy pod tym wzgledem ![]()
#2237 |
Rozeznanie
|
no wlasnie kiedy warzywa pachna soba a nie chemia
![]() teraz to nawet nie mam ochoty na kalafiora gdzie normlanie jadlabym non stop... i ograniczam sie jedynie do sztucznych pomidorow, ogorkow, papryki i pieczarkow... ale to wszystko jakies takie nie do jedzenia.. ![]() abuuuu.... ja kcem juz wiosny!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
ale papryka jest o tej porze roku dobra, może spróbuj upiec w piekarniku i potem przyprawić winegretem
![]() pieczarkom też nic nie brakuje poza tym jest mnóstwo liści - szpinak, roszponka, cykoria, rukola ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluje ![]() no to ide robic ten obiad bo niedlugo bede glodna.zoladek mam tak rozciagniety jak z tad do warszawy hehe
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Rozeznanie
|
ja wiem Ilonko tylko jakos zima mi zadne warzywa tak nie podchodza jak wiosna
![]() ![]() a jak przychodzi wiosna to nawet trawe moglabym jesc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak u was, ale u mnie w walentynki tylko śniadanie i obiad było SB podwieczorek i kolacja ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() CarmelaSoprano gratulacje Edytowane przez hanulka xxx Czas edycji: 2009-02-16 o 12:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hanulka ja mysle ze kazdy musi znalesc zloty srodek i tyle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Wtajemniczenie
|
a ja przywołuje 2 stare bikiniary które obiecały plazowac
blondie i lisek gdzie sie podziewacie?? ![]() obiadek w pracy wszamany, jeszcze 1,5 godzinki i do domku , dzis gotuje chili con carne, tylko do misnego popedze zeby mi zmielili piersi z jakiego ptoka(kuraka lub indyka) no i moze jakie solarium bo za tydzien urlop a ja bladzioch
#2246 |
Raczkowanie
|
Hej hej,
a ja stanęłam odważnie wczoraj wieczorem na wadze i wskazała 56 ![]() ![]() ![]() Wczoraj zrobiłam rodzince SB chilli con carne, mama trochę była przerażona moim widokiem i jak to nazwała "mamałygą" ale mi i mojemu TŻtowi smakowało ![]() ![]() A ja na śniadanie wcinam owsiankę z dżemikiem (kupiłam STOVIT truskawkowy-pyszotka ![]() ![]() ![]() ![]()
#2247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja sie powoli zegnam bo zmykam do domku ![]() milego wieczorka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny...Chyba jednak od dziś zaczynam dietke
![]() Znalazłam gdzieś przepis na sałatke na 1 faze i psize żebvy uzyc majonezu light ![]() Myślałam że jest niedozwolony...? Mylilam sie czy oni tam sie mylą?
![]() |
#2249 |
Zadomowienie
|
Mąkę kupiłam w zwykłym osiedlowym spożywczaku
![]() ![]() Dotarłam grzecznie do pracy, tylko jak ja dam radę do 21,00 tu wytrzymać ![]() Aaaa, no i zrobiłam prosty chlebek, ale mi nie wyszedł.... Myśle, że to mój beznadziejny piekarnik, który z jednej strony mi pali, a z drugiej nie robi nic, ewentualnie biorę pod uwagę swoje beztalencie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
Agee79 ja nie jem od ponad pół roku innego niż ten Pełne Ziarna
![]() ja też nie mogę się doczekać wiosennych warzyw. ciężko teraz z dietą właśnie przez to - wszystko drogie i nie do konca świeże ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.