|
|
#3931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
a ja siedze w pracy i rycze
boze jaka jestem wsciekla oblal 35/40 osób...czuje sie jak totalny imbecyl |
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
kim -bardzo fajnie się ubiera
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest straszne... najgorsze jest to, że nic nie możesz na to poradzić... ![]() Zdasz na pewno ,wierzę ![]() Zrobiłam sobie specjalnie przed chwilą zdjęcia w nowych włoskach ,żeby wstawić i nie mogę ,nie wiem co sie dzieje ,czy to mój komp ,czy wizaż ![]() TŻ kupił mi dziś kolczyki ,niespodzianke mi zrobił kochany
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i wielkie g....
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam ananaski w puszce i pomelo. no i nic mi nie pozostaje innego jak to zjeść. ![]() tak więc smacznego.
|
|
|
#3937 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to takie rzeczy się zdarzają ? ![]() ![]() ![]() skoro wszystko masz dobrze i wiesz że tak jest w książkach to nie możesz mu jakoś udowodnić niesprawiedliwego podejścia ? może należałoby się z tym wybrać do kogoś kto jest nad nim...
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogłabym tego przeżyć ,poszłabym do tego całego pana który sprawdza i domagała się aby pokazał moją pracę... ale wiem ,że po tym pewnie mogłyby być jakieś nieprzyjemności...
Agula88 - dla mnie Kim jest przepiękna ,chociaż ciągle się zastanawiam czy Kourtney nie jest czasami ładniejsza - dla mnie chyba tak ,bo jest taka mała i drobniutka
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3940 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
może zdawaj komisyjnie? skoro umiesz, to może warto. |
||
|
|
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie Krokodylek, powinnaś się odwołać. Może do dziekana? I on ma obowiązek pokazać Ci Twoją pracę i wytłumaczyć co było nie tak. Nienawidzę takich wykładowców, u nas na uczelni jeden koleś zbierał prace, podrzucał je do góry wszystkie i te co spadały napisami w góre zaliczał a te co napisami w dół odrzucał
|
#3942 |
|
BAN stały
|
Zabieram się za czytanie książki...która to mnie zapraszała na nk??
|
|
|
|
#3943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a prace widzialam pokreslil mi cala i powiedział ze nioe ma zamiaru tego jeszcze raz czytac, a dziewczyne przede mna wypchnal z gabinetua do dziekana idziemy grupą,a le to prawdopodobnie nic z tego nie bedzie Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-16 o 16:40 |
|
|
|
|
#3944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie możesz poradzić nieważne,że jesteś obkuta mnie czeka taki egzamin w czerwcu..koleś oblewa ludzi bo np. mają piegi albo bo ma taki kaprys... do dziekana nie ma się co odwoływać bo koleś jest sędzią i jest nietykalny:/ jak bede wszystko umiała a on mnie obleje to chyba z tym do telewizji pójdę, do uwagi... bo to jest bezkarność
|
|
#3946 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Do afryki tej dzikiej to chyba tani wyjazd jest wiem ze zytcie tam jest strasznie tanie miałam kiedys "kolege" a raczej tż kolezankiz klasy ktory wyjchał do afryki uczyc sie grac ![]() KROKODYLKU ty studiujesz zaocznie? wogole jak to mozliwe ze sie takie rzeczy zdarzaja ( idzcie wszyscy do dziekana moze cos do da.Ja tego nie rozumiem ten kolo serca nie ma ktos sie uczy po nocach tydzien caly a on sobie nie czyta prac nienawidze ludzi ktorzy nie szanuja inncyh cham jeden debil... Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-16 o 16:47 |
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie, ale bardzo chcem zaprosic i Cie zobaczyc bom nie widziala a z egzaminami to tez tak kiedys maialm ze te prace co pierwsze oddane i zdazyl sprawidzic w ciagu egzaminu to zdane a pozniej mu sie juz w domu nie chcialo sprawdzic to wszystkich oblal... i bylismy z tym wszedzie u rektora i wogole i nic sie nie dalo zrobic, a rektor nam powiedzial : "jestescie na studiach musicie sie przyzwyczaic, bo profesorowie naleza to specyficznej grupy ludzi" i tyle w tym temacie.... :/ milusia chyba na ilosc ale tez nie wiem :P Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-02-16 o 16:49 |
|
|
|
|
#3949 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wiem ze moze to głupie pytanie ale ktora z was to DOMINIKA.T mam ja juz od dawna w znajomych
i chciałam sie o cos zapytac takze jesli bedzie to prosze sie do mnie zgłosc![]() ZIUZIUNIA ja tez chce ja tez chce zobaczyc ![]() Slyszałyscie piosenke Oli szwed i Marco bocchino ? podoba mi sie strasznie i wyglada oli do konkursu eurowizji... Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-16 o 16:59 |
|
|
|
#3950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ten koles to jakis kretyn, zawsze sie zastanawialam co bym zrobila w takim przypadku jak twoj, i nie wiem. Bo gdzie by nie isc to i tak bedzie najprawdopodobniej przerabane. Rzadko idzie udowodnic swoja racje. Ale wiem to tylko z opisow moich znajomych. Sama czegos takiego nigdy nie mialam. Biedna ty
|
|
#3951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-16 o 16:58 |
|
|
|
|
#3953 |
|
Wtajemniczenie
|
z all
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą Domi, odezwij się, pisz tutaj czasami ![]() a z biciem rekordu to mój Tż też czasami tak ma...nie wiem co to ma na celu;-) kiedyś na początku znajomości pobiliśmy taki rekord...teraz z moim niskim libido to nawet połowy tego rekordu bym nie pobiła...ale nie o ilość przecież chodzi ale o jakość;-)
|
|
#3955 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
jak to możliwe?przepraszam, że zapytam, ale to uczelnia państwowa? czy jakaś inna? dla mnie to niewyobrażalne, żeby ktoś mógł tak robić! |
||
|
|
|
#3956 |
|
Raczkowanie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11006722]
jak to możliwe?przepraszam, że zapytam, ale to uczelnia państwowa? czy jakaś inna? dla mnie to niewyobrażalne, żeby ktoś mógł tak robić![/quote] państwowa i nie pierwszy raz sie tak dzieje to normalka tutaj
|
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Myssaaa, super fotki, uwielbiam Jennifer
![]() Eh, niesprawiedliwość jest wszędzie. Ja też często mam takiego pecha. Pamietam raz mi brakło do 5 0,2pkt i mi nie podniosła, ale tym co brakło 2pkt do 3 to podniosła .Teraz też będę miała ćwiczenia z taką babką, co połowa roku ma od niej warunek, bo ma takie widzi misie I podobno bardzo specyficzna jest i pyta na jakiej stronie jest jakiś tam zdanie.
|
#3958 |
|
Rozeznanie
|
XS-KA obcielas wloski ?
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
w dzisiejszych czasach bardzo wiele rzeczy jest niewyobrazalnych, a dzieja sie nieraz i straszne... np ksiadz z wioski niedaleko mojego miasta jest gejem.
i to nie plotka. ale sie leczy
Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-16 o 17:06 |
|
|
|
#3960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czemu Ci tak libido spadlo? po tabletkach anty? ale masz sliczny avatarek, rownie smakowity jak zawsze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

boze jaka jestem wsciekla oblal 35/40 osób...czuje sie jak totalny imbecyl