American girls cz. VIII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-16, 11:56   #3871
vadi
*sportaddict*

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
znowu mnie tutaj wieki nie było .

ja też Paryżem się nie zachwyciłam, jakoś brudno tam dla mnie, przypominał mi trochę nasz Bytom pod tym względem . za to Barcelonę będę miała okazję poznać w tym roku, zobaczymy czy warto - jak nie to dostaniesz vadi
zaryzykuję koniecznie obejrzyj park gaudiego i pokaz tańczących fontann
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 12:00   #3872
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

parma jest piękna zimą również
tesiaczek gratuluje, a tak z innej beczki.. gdzies czytałam ze uzywalas oleju z krokosza b , były jakies efekty? mam nadzieje ze nie pomyliłam nicków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg alessandra-ambrosio-1229-2.jpg (48,0 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg alessandra-ambrosio-1229-12.jpg (66,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spl76258_008.jpg (42,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_e6e01f501c804c0aad485d93ffe404c5.jpg (24,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_3f77eb7b7c8c227607268267cb13741d.jpg (41,8 KB, 43 załadowań)
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 12:03   #3873
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_3717e1622078476ea816e3b12cb18857.jpg (33,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_3717e1622078476ea816e3b12cb1885788.jpg (68,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_75160d2f4ebe47bda93eed20a1a1409f.jpg (16,0 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_b2267277fa5c4b50a4beda5cd9305403.jpg (40,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_cd2dfd9e1a164717a9a89b18d542afc2.jpg (39,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: gif spaceball.gif (43 Bajtów, 274 załadowań)
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 12:03   #3874
MySSaaa
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 689ea9fdb9.jpg (26,3 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3d7beddb5b.jpg (29,4 KB, 63 załadowań)
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 12:16   #3875
Czekolada83
BAN stały

SaMa na jakis pokaz lecisz??
mi sie Pari podobal ale z checia bym z TZ tam sie wybrala, i do Luwru dotarla w koncu.. bo nie doszlo do tego nigdy, jakos czasu nie bylo.

tesiaku ladnie ja mam zakwasy po 1 dniu weidera haha :| niezla kondycja... przez gips!

zapialam sie dzisiaj na ten kurs fryzjerski moze w 1tyg marca sie zacznie, mam nadzieje ze moja reka wydobrzeje do tego czasu..

Zuzka mow szybko co sie stalo.. ty pracujesz w tych pazurkach swoich??
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 12:24   #3876
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez EmilkaZ Pokaż wiadomość
tesiaczek gratuluje, a tak z innej beczki.. gdzies czytałam ze uzywalas oleju z krokosza b , były jakies efekty? mam nadzieje ze nie pomyliłam nicków
dobrze nawilżona skóra chociaż trochę mało systematycznie go używałam

Od 20 min próbuję się na wf zarejestrować i strona jest przeciążona pewnie mi jakieś judo zostanie albo basen a pilates nawet do planu mi nie pasował
Stary 2009-02-16, 12:28   #3877
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
SaMa na jakis pokaz lecisz??
mi sie Pari podobal ale z checia bym z TZ tam sie wybrala, i do Luwru dotarla w koncu.. bo nie doszlo do tego nigdy, jakos czasu nie bylo.
no,no, z moimi 165 cm wzrostu to na pewno na kazdy pokaz bym sie zalapala . lece do mamy TZ, od 3 lat co roku odwiedzam wlochy, w te wakacje zrobilismy sobie objazdowa wycieczke po calym kraju, od mediolanu przez wenecje, rimini, rzym, watykan. najbardziej urzekl mnie rzym.. przepiekne miasto, chcialabym tam wrocic kiedys na dluzej.
no a gdy lecimy samolotem to wlasciwie zostaje nam tylko parma, ktora w sumie znam juz dosc dobrze. i tak najbardziej sie ciesze z wloskiej pizzy na grubym ciescie (ja chyba nigdy nie bede na diecie!).

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
tesiaku ladnie ja mam zakwasy po 1 dniu weidera haha :| niezla kondycja... przez gips!
ty z reka w gipsie cwiczysz, a ja mam dwie zdrowe i mi sie nie chce... wstyd

skoro zapisalas sie na kurs fryzjerski, to moze do ciebie sie wybiore na sciecie?
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 12:42   #3878
nanaaaaa87
Zadomowienie

jejj chyba z ciesnieniem cos jest bo ja tez mam taki do d... dzien ze szkoda gadac.

i jeszcze musze pomimo przerwy miedzysemestralnej jechac na uczelnie oddac ksiazki bo mi sie czas skonczyl, a oczywiscie nawet do nich nie zajrzalam
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 12:45   #3879
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
no,no, z moimi 165 cm wzrostu to na pewno na kazdy pokaz bym sie zalapala . lece do mamy TZ, od 3 lat co roku odwiedzam wlochy, w te wakacje zrobilismy sobie objazdowa wycieczke po calym kraju, od mediolanu przez wenecje, rimini, rzym, watykan. najbardziej urzekl mnie rzym.. przepiekne miasto, chcialabym tam wrocic kiedys na dluzej.
no a gdy lecimy samolotem to wlasciwie zostaje nam tylko parma, ktora w sumie znam juz dosc dobrze. i tak najbardziej sie ciesze z wloskiej pizzy na grubym ciescie (ja chyba nigdy nie bede na diecie!).

ty z reka w gipsie cwiczysz, a ja mam dwie zdrowe i mi sie nie chce... wstyd

skoro zapisalas sie na kurs fryzjerski, to moze do ciebie sie wybiore na sciecie?
ja wyznalam milosc wenecji w rimini dluzszy czas spedzilam ale nie lubie tego miejsca..

chcialabym skoczyc do wloch na jakies zakupki, korzystasz z okazji? masz jakies sprawdzone miejsca z fajnymi rzeczami?
Stary 2009-02-16, 12:47   #3880
Czekolada83
BAN stały

a co do cwiczen to uwierz ze u mnie to koniecznosc juz teraz

wylaczylam automatyczne aktualizacje kiedys i dzisiaj wlaczylam je spowrotem i tak mi komp zamulilo i wisi na 14% od pol godziny:/
Stary 2009-02-16, 12:48   #3881
krokodylek
Raczkowanie

Witam u Was też taka śnieżycabo u mnie nic nie widać przez okna ja chcę wiosny!!!

Edytowane przez krokodylek
Czas edycji: 2009-02-16 o 12:51
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 12:53   #3882
verzara
Wtajemniczenie

Nono snieguu to chyba z metr juz u mnie !! Jade w czwartek prawdopodobnie na nartyyyyy !
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:18   #3883
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Pewnie ładnie wyglądają takie jasne Jak u Króliczka

Ja sie wczoraj strasznie wku... i zrobiłam aferę, bo TŻ zasnął o 23 Dla niego najlepsza imperza to taka, ktora szybko sie kończy i można iść spać.

Mam dosc i upijam się od rana tequilą Jak TŻ nie zacznie sam wszystkiego inicjować, organizować, wymyślać fajnych imprez, zapraszać mnie do miejsc gdzie jeszcze nigdy nie byłam sam z siebie to koniec.
Choć uświadomiłam sobie wczoraj, ze bałabym sie być sama i nie wiem czy umiem

Walentynki moze nie były zle, bo dostałam z rana kwiatka, zrobił kolację jaką lubię, były drinki, pogadalismy sobie miło, prezent sama sobie wybrałam, taki jak potrzebuję itp. No, ale dla mnie to za mało
Zwłaszcza, ze to ja musze zawsze wszystko wymyślać...
Niunia nie nazekaj...napewno nie jeda dziewcyzna zazrosci ci tż.Masz złotego chlopa naprawde dlatego nawet nie probuj go tracic niestety dopiero po stracie okazuje sie jak wazny był dla nas ten czlowiek.Mysle ze porostu nie czujesz konkurencji zadnej i dlatego tak masz ja tez tak miałam dopuki nie poczułam oddechu na plecach innej dziewczyny wtedy to sie zaczełam rowniez ja o tż starac a nie tylko wymagac.Wiadomo jestesmy kobietami tż powinni o nas dbac ale my tez mogłybysmy ich doceniac a nie traktowac jak jakas podzedna istote.Tz z tego co zawsze piszesz naprawde sie o ciebie stara chodzi z toba na dyskoteki na imprezy i wogole.Wiesz ja nie pracuje obecnie i wiem jak to jest jak sie siedzi w domku nic ie robi to człowiek nie jest zmecozny ale jak rpacowałam 8 godzin i to byla łatwa praca to pozneij kolejne 12 musiałam przelezec bez kitu dlatego zrozum ze twoj tz prcujac na codzien tez nie ma tyle sily i energii co ty ...zeby caly wekeend impreza.
Rozumiem cie doskonale bo ja tez mam w sobie w chu** energii a tż ciagle zmeczony ale zobaczysz pojdziesz do pracy to troche tej energii spalisz i napewno zbedziecie sie lepiej z tz pod wzgledem imprez lepiej dogadywac( a narazie MISIU zabraniam ci mowic jakie kolwiek słowa o rozstaniu zabraniam

Wekeend walentynkowy był suuuuper oj dano tak wekeendu nie spedziłam...ach Ja poszłam sie wykapac a tż wyciał serduszka z papieru i poprzyklejał do mebli scian moze te serduszka nie byly zbyt pieknie wykonaneale dla mnie to bylo najpiekniejsze co mogł zrobic kupil mnustwo swieczek bylo pieknie.. Chcial mnie umowic do fryzjera( bo wiedział ze chce isc zmienic kolor i troszke podciac włosy )tydzien wczesniej o tym pomyslał ale nie bylo miejsc na piatek ani sobote.ach...no i na nowo sie zakochałam

Ja byłam we WŁOSZECH ale nie podobało mi sie eraz jade do ANGLII piuerwszy raz w zyciu zobaczymy w wakacje jak bede miała kase chce odiwedzic FRANCJE i EGIPT
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:35   #3884
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Niunia nie nazekaj...napewno nie jeda dziewcyzna zazrosci ci tż.Masz złotego chlopa naprawde dlatego nawet nie probuj go tracic niestety dopiero po stracie okazuje sie jak wazny był dla nas ten czlowiek.Mysle ze porostu nie czujesz konkurencji zadnej i dlatego tak masz ja tez tak miałam dopuki nie poczułam oddechu na plecach innej dziewczyny wtedy to sie zaczełam rowniez ja o tż starac a nie tylko wymagac.Wiadomo jestesmy kobietami tż powinni o nas dbac ale my tez mogłybysmy ich doceniac a nie traktowac jak jakas podzedna istote.Tz z tego co zawsze piszesz naprawde sie o ciebie stara chodzi z toba na dyskoteki na imprezy i wogole.Wiesz ja nie pracuje obecnie i wiem jak to jest jak sie siedzi w domku nic ie robi to człowiek nie jest zmecozny ale jak rpacowałam 8 godzin i to byla łatwa praca to pozneij kolejne 12 musiałam przelezec bez kitu dlatego zrozum ze twoj tz prcujac na codzien tez nie ma tyle sily i energii co ty ...zeby caly wekeend impreza.
Rozumiem cie doskonale bo ja tez mam w sobie w chu** energii a tż ciagle zmeczony ale zobaczysz pojdziesz do pracy to troche tej energii spalisz i napewno zbedziecie sie lepiej z tz pod wzgledem imprez lepiej dogadywac( a narazie MISIU zabraniam ci mowic jakie kolwiek słowa o rozstaniu zabraniam

Wekeend walentynkowy był suuuuper oj dano tak wekeendu nie spedziłam...ach Ja poszłam sie wykapac a tż wyciał serduszka z papieru i poprzyklejał do mebli scian moze te serduszka nie byly zbyt pieknie wykonaneale dla mnie to bylo najpiekniejsze co mogł zrobic kupil mnustwo swieczek bylo pieknie.. Chcial mnie umowic do fryzjera( bo wiedział ze chce isc zmienic kolor i troszke podciac włosy )tydzien wczesniej o tym pomyslał ale nie bylo miejsc na piatek ani sobote.ach...no i na nowo sie zakochałam

Ja byłam we WŁOSZECH ale nie podobało mi sie eraz jade do ANGLII piuerwszy raz w zyciu zobaczymy w wakacje jak bede miała kase chce odiwedzic FRANCJE i EGIPT
) mile takie gesty sa jak te serduszka)
ja tez chyba musze zaczac sie bardziej starac niz tylko wymagac, ale wisi nade mna jedna bardzo powazna sytuacja, nie chce o tym mowic ale ona mnie powstrzymuje przed staraniem, biore tylko i to bez skrupolow.. ale coraz mniej o tym mysle i moze sie otworze znowu
Stary 2009-02-16, 13:41   #3885
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
witam Wreszcie was nadrobilaaaam !

Wlasnie nieawno Tz ode mnie wyszedł ogladneliśmy film " Poporostu walcz " czy jakoś tak Fajny byl . W stylu mojego Tz heh ..

Zapomniałam juz co miałam pisać ..

AA napewno chcialam dodać swój komentarz co do tego o czym Miśka pisała .

Uważam że przesadzasz mówiąc tutaj nawet o końcu twojego związku , przez jak dla mnie uperele . Z tego co piszesz mam odczucie ze twój Tz baardzo sie stara i chyba powinnaś być mu za to wdzięczna a nie narzekac jeszcze . Chocby opis twoich walentynek . Z tego co piszesz jak dla mnie były by bardoz udane . Nie wiem czego ty chcialabyś jeszcze oczekiwać , może gwiazdki z nieba .. ( odrazu mowie ze to tlyko moje spostrzezenia bo nie znam cie i twojego Tz )
Myśle ze imprezy to raczej nie jest najważniejsza rzecz w życiu a jesli ktos woli psiedziec w domu czy zasnac to po co afera odrazu . Ty jestes chyba kobietą ktora lubi dominować w związku
Ja bym radziła tylko zastanowić sie nad tym co dobrego Tz dla ciebie robi a nie czego nie robi .
Mam już takie dziwne wymagania, ze w walentynki oczekują fajnego seksu, a nie chrapania prze telewizorem
Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość
czytałam i jestem na biezaco .. nie chce sie wtrącac ale Miska zgadzam się z dziewczynami kiiiciiia trafnie to ujęla .. kompromis kluczem do sukcesu
"łatwo" jest sie rozstac ... w sensie pochopnie podjac taką decyzje ...a po czasie sie załuje czesto ... wiem co mowie hehe pernamentną singielką jestem lepiej miec niedoskonałego TŻ w 100% ale go mieć :P zawsze w ostatecznosci można mu podziekowac
Tylko, że my chodzimy na komprpomisy od zawsze i to nie jest problem.
Nawet wyżalić sie tu nie moge, bo uważacie ze moje problemy są z kosmosu wzięte... Może dla was tak, dla mnie nie. Ale ja nienawidze płakać zwłaszcza w walentynki) i chciałam sie komus wyżalić
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:45   #3886
domininia
Rozeznanie

Ha nadrobilam:P Ja w dalszym ciagu sesja-obsesja juz mi sie zaczynaja snic jakies reakcje chemiczne co nie jest mile!
A jutro egzamin ..
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Chitty - polski LaBiotica, zagraniczny za to jest lepszy na skórę głowy, bo po nim rosną nowe włosy
O nawet nie wiedzialam ze taka roznica jest pomiedzy nimi,ja mam polskiego za to mojej mamie by sie przydal chyba ten drugi bo jej zalezalo na nowych wlosachJa ogolnie rzadko uzywam bo nie znosze zapachu waxa;/

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
eh... TŻ chyba znow za granice wyjedzie do pracy... a ja tu sama, nie dogaduje sie z mama, niedlugo matura... szkoda, ze Go nie bedzie w takim momencie... i w ogole... az mi smutno sie zrobilo... dawajcie jakis kawal czy cos
Mała nie martw sie chociaz tym tz-tem,moj tez wyjechal za granice jak mialam mature oczywisice bylo plakanie i smutno i tak dalej ale o tyle dobrze ze moglam sie spokojnie uczyc i zdalam ta mature.

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Gdybym czuła się boginia to nie brałabym udziału w akcji wylaszczatorskiej
Dziś mam zły dzień więc tym bardziej czuję się nic niewarta
Tak to juz jest najpiekniejsze kobiety maja zawsze najwiecej kompleksow,
i sa dla siebie bardzo surowe
Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Ja też trochę rozczarowałam się Paryżem. Ogólnie, bardzo lubię i często wyjeżdżam do Francji, ale Paryż sam w sobie nie miał dla mnie tego magicznego urok. Kiedyś pojadę sobie z TŻ to może TŻ zaczaruje Paryż i będzie taki wspaniały jak większość osób mówi
Podobno Paryz robi wrazenie tylko jak sie jedzie tam z osoba ktora sie kocha
Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Od 20 min próbuję się na wf zarejestrować i strona jest przeciążona pewnie mi jakieś judo zostanie albo basen a pilates nawet do planu mi nie pasował
Hmm u nas nawet nie bylo czegos takiego jak rejestracja:P A niby tez mozna bylo sobie wybrac wf,skonczylo sie tak ze tlumy walily na joge zeby tylko nie miec z technomaniaczka fitnesu

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Nono snieguu to chyba z metr juz u mnie !! Jade w czwartek prawdopodobnie na nartyyyyy !
Takiej to dobrze!U mnie tez sypnelo moj pies juz sobie nie radzi z chodzeniem,bo mu sie blokuje snieg miedzy nogami hehe:P
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:54   #3887
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

wstawione sa w galeri ale sa stare i mam na nich krotsze wlosy

raczej chcialam dodac tylko jak mam to zrobic ktora mi powei?

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2009-02-16 o 13:55
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:55   #3888
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
ehhh a ja dopiero wstalam i sie po tych walentynkach rozchorowalam...
ogolnie wieczor chyba okej, ale przez moje zle samopoczucie poranek juz nie bardzo :/
wogole ja jakas dziwna jestem, czasami sama siebie nie czaje chyba nie potrafie z kims byc, bede wieczna singielka heheh a pozniej bede narzekac ze jestem sama, i jak tu mezczyzni maja zrozumiec kobiety jak ja sama siebie nie rozumiem
Moze to nie był ten wyjątkowy?
Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
jakas komedia ktora bedzie sie podobala tez TŻ pomocy!!! dawajcie jakies dobre tytuly
Mojemu podobają się najbardziej polskie komedie - testosteron, poranek kojota, dzień sufrera itp Może są jakies których nie ogladał???
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
noom ech zrobiłam z siebie kretynkę...
Nie ten to inny
Cytat:
znowu mnie tutaj wieki nie było .

ja też Paryżem się nie zachwyciłam, jakoś brudno tam dla mnie, przypominał mi trochę nasz Bytom pod tym względem . za to Barcelonę będę miała okazję poznać w tym roku, zobaczymy czy warto - jak nie to dostaniesz vadi
za to w piątek wylatuję do Mediolanu i będę w Parmie do poniedziałku.
gratuluję! u mnie kiepsko, tzn. w ogóle nie przestrzegałam diety, no ale teraz to muszę koniecznie już wziąć się za siebie. właśnie muszę umówić się do fryzjera, miałyście może kiedyś do czynienia z blond farbami kadusa? bo jest w okolicy jeden fryzjer, który kiedyś strzygł u maniewskiego i nie wiem czy skusić się na wizytę u niego, czy wybrać majiblond loreala .
Ale fajnie macie - paryż, barcelona, mediolan - stolica mody

Milusia - fakt - nie czuję żadnej konkurencji, bo mój TŻ zawsze pracował z samymi facetami Po pracy do mnie, więc o co tu być zazdrosnym? Ale naprawdę go doceniam, rzadko spotyka sie taka kochaną dziewczynkę jak ja hehe I zawsze sią staram, by mu było miło, by sie dobrze bawił na imprezie, codziennie po pracy każe mu spac, bo wiem ze jest zmęczony po pracy, przynoszę mu jedzonko itp.
Ae oczekuję też czegos w zamian, bo ja czasem też nie mam energii i chciałabym aby mnie ktos gdzieś wyciągnął, mam nadzieję że sie postara w tym tygodniu i pojdziemy w końcu na łyżwy, czy na basen
Bo wcale mi nie chodzi o imprezy, bo te nawet są, ale bardziej o jakieś wyjscia, ruszenie tyłka z domu

Fajnie, że sie walentynki udały

U mnie nie ma śniegu Za to straszny mróz, jak mnei TŻ odwoził rano było -7

Krokodylku - gdzie kupiłaś ten zestaw króliczka? Bo też chcę

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-16 o 14:31
Stary 2009-02-16, 13:58   #3889
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość

wejdz na swoj profil -> albumy -> utwórz album, czy coś takiego -> dodaj zdjęcia czy tam załaduj zdjęcia
Stary 2009-02-16, 14:01   #3890
tasiaaa
Rozeznanie

Znalazłam zdjęcia Marii na myspace, których chyba nie było?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_5462ca547ccf45b38ce67bb16eca4be7.jpg (71,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_319a1826d2864caca0612b24f2a61db8.jpg (72,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_f017d4207d34441998b2a19b40848d80.jpg (61,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_df27e501ce6f47e5a90e7d1a23538ea8.jpg (6,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_de9ac31de700494f94b1f7d485b69d33.jpg (26,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_2ed60efc9e6b4d52be2b712854027cd7.jpg (80,0 KB, 32 załadowań)

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 14:05   #3891
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam już takie dziwne wymagania, ze w walentynki oczekują fajnego seksu, a nie chrapania prze telewizorem

Tylko, że my chodzimy na komprpomisy od zawsze i to nie jest problem.
Nawet wyżalić sie tu nie moge, bo uważacie ze moje problemy są z kosmosu wzięte... Może dla was tak, dla mnie nie. Ale ja nienawidze płakać zwłaszcza w walentynki) i chciałam sie komus wyżalić

AA to chyba ze o seks chodzi to zwracam honor rozuumiem .
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 14:10   #3892
vadi
*sportaddict*

Misiu kochana, ja też miałam chrapanie :/

Klatka - to Twoje naturalne?????
Stary 2009-02-16, 14:13   #3893
Miśka84
BAN stały

Cytat:

Ładne masz włosy No i dłuuuuuuuuuuugie
Stary 2009-02-16, 14:15   #3894
tasiaaa
Rozeznanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_562ec2d59535474a9803fed525bc69a5.jpg (35,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_4640057e1698474d95f65806cea2ab68.jpg (64,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_66d48d1f00ab4f36b545b7d7f0463e65.jpg (40,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_0e5aae9221574ae4952f90aa88c8f094.jpg (36,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m_dd94db34f23d9d49191d00940f760e0a.jpg (13,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_46ef7da0c41d80a0307411b15875aa96.jpg (16,3 KB, 28 załadowań)

Stary 2009-02-16, 14:16   #3895
Czekolada83
BAN stały

miska slonce ja cie rozumiem bo jak tz codziennie byl po pracy to non stop slyszal ze czuje sie samotna, ze nie gadamy, albo za zasypia o 22, ze uprawiamy seks raz w tygodniu i takie tam, a teraz no czesciej jest w domu i jest calkiem inaczej. wczesniej myslalam jak ty ze ten zwiazek jest bez sensu itd. ze to sie nigdy nie zmieni i ze mi to nie pasuje ale widze ze to tylko przez zmeczenie! a ja mu mowilam ze jak by chcial to by z tym wygral, czulam sie niezadowolona ciagle.. ale teraz mysle o tym calkiem inaczej, to trudne nie wkurzac sie i nie skupiac na sobie kiedy spedza sie kolejny wieczor ze spiacym obok chlopem ale badz sprawiedliwa.
Stary 2009-02-16, 14:17   #3896
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Tak moje naturalne tzw dziewicze ;p teraz mam jeszcze dłuższ bo zdjecie było robione ok 1,5 roku temu

Stary 2009-02-16, 14:24   #3897
XS-ka
Zadomowienie

klatka a kolor naturalny ? - bo bardzo ładny.
Stary 2009-02-16, 14:27   #3898
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:

Miluisa - fakt - nie czuję żadnej konkurencji, bo mój TŻ zawsze pracował z samymi facetami Po pracy do mnie, więc o co tu być zazdrosnym? Ale naprawdę go doceniam, rzadko spotyka sie taka kochaną dziewczynkę jak ja hehe I zawsze sią staram, by mu było miło, by sie dobrze bawił na imprezie, codziennie po pracy każe mu spac, bo wiem ze jest zmęczony po pracy, przynoszę mu jedzonko itp.
Ae oczekuję też czegos w zamian, bo ja czasem też nie mam energii i chciałabym aby mnie ktos gdzieś wyciągnął, mam nadzieję że sie postara w tym tygodniu i pojdziemy w końcu na łyżwy, czy na basen

Fajnei, że sie walentynki udały
hehe no tak zadko sie takie piekne kobiety jak my POLSKIE AG spotyka wiec trzeba je doceniac bardzije niz inne

Cytat:
Tak moje naturalne tzw dziewicze ;p teraz mam jeszcze dłuższ bo zdjecie było robione ok 1,5 roku temu
masz super nogi :slin: podoba mi sie ich kolorek
Włosy teraz mm takie jak ty poltora roku temu wiec nie wyobrazam sobie moich włoskow za poltora roku
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 14:30   #3899
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

moje kudły wszedzie rosna az za bardzo szybko moje włosy jak juz napisałąm sa dziewicze czyli nie tknięte farbą

Stary 2009-02-16, 14:36   #3900
tasiaaa
Rozeznanie

Wow, Klatka Długo zapuszczałaś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_e92722aa84c7ff481c0dd38895aec1a4.jpg (28,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_9bc84999c2d2e9193d582279f1628339.jpg (41,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_98f6e31bf067a9b3e12adbc06b6404a1.jpg (24,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_b8179035e8aa800d18ccab9f15e8bff1.jpg (31,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_ecc8f050cf1f988c70f7e9cd601a2b33.jpg (37,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m_15b7286fdd8147d8b980a48ae9020562.jpg (6,4 KB, 21 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości