|
|
#3991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
ja umiem jeździć na motocyklu, ale nie przepadam, boje się.
a swego czasu tez się wyjeździłam z Mężem na Suzuki Gs 500 E. niesamowita frajda, ale trzeba mieć oczy dookoła głowy i dużo wyobraźni. a z tego co widzę bardzo dużo dziewczyn robi prawo jazdy na kat. A. |
|
|
|
#3992 |
|
BAN stały
|
Aaaaaa a z tym rozstawianiem nóg przed białym człowiekiem
to ja słyszałam że sytuacja jest odwrotna i na takich tubylczych dyskotekach to meżczyzn nie wpuszczają, tylko białe kobiety, i ponoć odchodzą tam niezłe orgie
|
|
|
|
#3993 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3995 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faceci... :mdle je:Cytat:
![]() Cytat:
Oj ale mnie dziś głowa boli. Moja mama zawsze mówi, że jak boli głowa, to d... rośnie. Może byc, bo właśnie ciacho zjadłam. Na pół z Tżtem, żeby nie było
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2009-02-16 o 19:02 |
|||
|
|
|
#3996 |
|
Raczkowanie
|
kma, ale dziwne to przysłowie Twojej Mamuśki
) hehe , ja słyszałam że d...a rośnie po cichu od słodyczy )
|
|
|
|
#3997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe ja tez chce slonce,do plazy niestety mam daaaleko:p |
|
|
|
|
#3998 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczor
![]() Mam pytanie bardzo wazne dla mnie ![]() ![]() Czy odkad stalyscie sie bardziej AG inne dziewczyny zazdroszcza wam ?W sposob taki ze ciagle cos gadaja itd. ? o szkole mi chodzi glownie
|
|
|
|
#4000 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zauwazylam i sadze ze jakos sie bardzo nie zmienilam wczesniej nie znajac tego okreslenia AG i tak farbowalam wlosy na blond , malowalam sie dbalam o siebie. Na prawde nie widze roznicy moze odkad zaczelam bardzej o siebie dbac rozni ludzie mowią o mnie dama choc mnie nie znaja i sama sie dziwie.
|
#4001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale moje koleżanki stwierdziły ostatnio, że jestem dziwna, bo ubieram się bardziej sexy od kiedy mam Tżta niż jak go nie miałam
|
|
#4002 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale za to nad jeziorko i zalew tylko 10 kmMam taka ochotę na jakis wyjazd, chocby jednodniowy Chyba przejedziemy sie z TŻ chociaż w sobote na molo do sopotu Oby wypaliło |
|
|
|
|
#4003 |
|
BAN stały
|
tusz MF 2000calories z all to duze ryzyko ze to podroba czy nie podrabiaja ich? miska ty duzo kupujesz, bralas ten kiedys? albo ktos inny??
|
|
|
|
#4004 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do zazdrości - to ja ją widzę u innych dziewczyn, i przyzwyczaiłam sie do niej ![]() Akurat MF 2000 nie brałam z all, ale nie wydaje mi się ,aby były podróby
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-16 o 19:18 |
|
|
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
w żadnych specjalnych tam zakątkach.
W Tunezji.włosków nie obcięłam, a nawet rzekłabym że zapuściłam Jeżeli o avatar chodzi to mam na nim włoski zebrane do tyłu i przełożone przez prawe ramie- dlatego z lewej strony jest ich tak mało. Na NK możesz zobaczyć moje kłaczki,choć nie ma co oglądać szczerze powiem.
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, tak piszecie o tej plaży, jeziorku...że ja chce już wiosnę i lato
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-16 o 19:21 |
|
|
|
|
#4007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4008 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4009 | ||||
|
Rozeznanie
|
ojej Wenecja piękna moja..! nic cudowniejszego, bardziej niezwykłego, niebieskiego i uroczego w życiu nie widziałam!
a te fontanny niesamowite, szkoda tylko jak się samotnie je ogląda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do rodziny za granicą to zazdroszczę, że tak zapraszają i są gościnni.. też bym chciała tak. w sumie mam ciotkę w Hiszpanii, ale chyba nigdy nie doczekam się zaproszenia od niej tak samo jak z 'przyjaciółmi rodziny' w Australii.. ![]() to nie chodzi, że bym chciała sobie za darmo u nich żyć i żerować na ich gościnności, po prostu chciałabym wyjechać na własną rękę i spać chociażby na podwórku w namiocie u nich, bo w ciemno jechać nie chcę.. no i takie możesz wrzucać, bo jak nie to od samego patrzenia na lody itp. czuję jak tyję.. Cytat:
a od keidy tu jestem to na pewno bardziej o siebie dbam itp
|
||||
|
|
|
#4010 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
itd ale nie lubia mnie tak samo jak kiedys, obgaduja, sa zlosliwe kiedy moga, i ogolnie chyba nie czuja sie dobrze w moim towarzystwie.
|
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie
Chodzilo mi o to czy mowia barbie,dama za duzo solarki i tego typu ![]() a przejmujecie sie tym jakos czy nie bardzo ?
|
|
|
|
#4012 |
|
Wtajemniczenie
|
po pierwsze ja nie przejmowałabym się tym co mówią inni, każdemu podoba się co innego i niech każdy patrzy na siebie...poza tym, to ja jestem opalona ale nie przesadzam z solarką i dbam o siebie, a co w tym złego, że chcę wyglądac ładnie??
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jestem opalona raczej delikatnie ![]() ![]() No oczywiscie nie ma w tym nic złego,ale te zazdrosne to dla nich wszystko jest złe
|
|
|
|
|
#4014 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja też Ciebie nie mam chyba
Poproszę o linka jeśli można
|
|
#4015 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() haha smieszne powiedzonko Ja w sumie duzo zmienilam pod wplywem watku i wogole wizazu szczegolnie styl ubierania wrescie miałam ambcje zeby zapuscic paznokcie ...włosy mam zdrowe takze wizaz wyszedł mi na dobre Ale zazdrosci w innyh laskach raczej nie wzbudze odkad przytyłam 15 kilo moze za te 15 kilo mniej bedzie jka kiedys...a kiedys gdzie sie tylko nei zjawilam to zadna ale to zadna dziewczyna mnie nie lubila... odrazu jakies spiecia ...szkoda tylko ze nigdy zadna z nich nie powiedziała mi tego w twarz ....gdybym za kazde jedno nazwanie mnie dzi*** od innej dziewczyny dostawałabym 5 zł (w ramah przeprosin) pewnie plynełabym tera swoim jachtem po morzu karaibskim z tż i nasza 15 osobowa obsługa
|
||
|
|
|
#4016 |
|
BAN stały
|
wow 46 czytajacych
|
|
|
|
#4017 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak jakbym nic nie robiła, tylko się pudrowałaKiedyś jak trzymaliśmy sie z TZ znajomymi to laski jego kumpli miały do mnei straaaaasznego focha za to, że sie maluję i chodzę w mini. Głupie szmatki Już się nie trzymamy z nimi, choć nei powiem lubiłam specjalnie sie odpicowac co tydzień na impreze w nowe ciuchy, by im oczy wylatywały na mój widok![]() Powiem Wam coś dziwnego - aż uzależniłam się od ich zazdrosnych spojrzeń i brakuje mi tego trochę (choć kontaktu z nimi jako nimi to nie, bo za fajne nie były Chyba chora jestem ?Teraz mamy normalnych znajomych, którzy mnie lubią i mi nie zazdroszczą... Terarz chyba mi nikt, az jakoś bardzo nie zazdrości... Choc latem, gdy wyjde w mini na miasto to wiadomo co będzie hehe
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-16 o 19:41 |
|
|
|
|
#4018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
olewam to. gadają bo zazdroszczą - proste
|
|
|
|
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4020 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam wczoraj w Naturze i kupilam sobie ten puder mineralny ESSENCE i pedzel. Miałam okazje tylko raz sie jak narazie nim pomiziac dla proby ale dosc sympatyczny ładnie kryje jest lekki,moze wrescie moja skora bedzie mogła troszke poodychac w ciagu dnia
a nie ciagle tlyko maska chociaz i tak zamowilam dzisiaj revlona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

to ja słyszałam że sytuacja jest odwrotna i na takich tubylczych dyskotekach to meżczyzn nie wpuszczają, tylko białe kobiety, i ponoć odchodzą tam niezłe orgie

A ja juz chcę słońce, plażę i ścigacza
faceci...
:mdle je:
) hehe ,
boze jaka jestem wsciekla oblal 35/40 osób...czuje sie jak totalny imbecyl

? o szkole mi chodzi glownie 

.