American girls cz. VIII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-16, 19:49   #4021
Miśka84
BAN stały

Dot.: American girls cz. VIII

Madziamic - A nie wysłałaś mi niedawno zaproszenia na nk??? Jakby co to ja jestem Marta K i jestem na klasie AG
Dziewczyny - piszczcie na klasie Ag która jest która!!!!, bo kilku wogóle nie kojarze

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-16 o 19:53
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 19:49   #4022
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
no ja tam nie wiem.Jezeli chodzi o ta dzika afryke to jak juz mowilam byll tam tż kolezanki i opowiadał rozne historie ale ile w tym prawdy...

to ja wspolczuje tym co choruja na migrene haha smieszne powiedzonko

Ja w sumie duzo zmienilam pod wplywem watku i wogole wizazu szczegolnie styl ubierania wrescie miałam ambcje zeby zapuscic paznokcie ...włosy mam zdrowe takze wizaz wyszedł mi na dobre
Ale zazdrosci w innyh laskach raczej nie wzbudze odkad przytyłam 15 kilo moze za te 15 kilo mniej bedzie jka kiedys...a kiedys gdzie sie tylko nei zjawilam to zadna ale to zadna dziewczyna mnie nie lubila... odrazu jakies spiecia ...szkoda tylko ze nigdy zadna z nich nie powiedziała mi tego w twarz ....gdybym za kazde jedno nazwanie mnie dzi*** od innej dziewczyny dostawałabym 5 zł (w ramah przeprosin) pewnie plynełabym tera swoim jachtem po morzu karaibskim z tż i nasza 15 osobowa obsługa
hahaha mowisz nie lubia cie.. nie wiesz dlaczego??

kupilam tusz, wyszlo 24zl z przesylka
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 19:56   #4023
bangsa
Raczkowanie

ja tez mam ten puderk mineralni essence i jak dla mnie jest bardzo dobry.
Ma naturalny kolorek,i dzięku niemu chyba,podkład i cały malunek trzyma mi sie na twarzy nawet kilka godzin i wszystko wygląda tak,jakbym sie przed chwilą pomalowała,chociaz bazy też używam i napewno to też jej zasługa,ale ogólnie dobrze matuje i kryje,nie zapychając przy tym twarzy
ahh jestem mega zmęczona,po tym jak wróciłam rano z wykładu,od 11 do 18,30 siedziałam na uczelni ,i wróciłam taka głodna że dopiero skończyłam moją uczte.
Daruje sobie dziś TW . nie mam siły juz.
Maja u mnie to normalka że mam np na 7,20 rano i z przerwami tak do 18...raz tylko mam zajęcia na 11.30,ale piatki mam wolne wiec jakoś to będzie.
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:01   #4024
vadi
*sportaddict*

a ja przez ten watek się spłukuję się finansowo na wykobiecanie stylu i czuję się niekomfortowo w domowym dresie
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:04   #4025
Estee
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a ja przez ten watek się spłukuję się finansowo na wykobiecanie stylu i czuję się niekomfortowo w domowym dresie

dlaczego ja siedzę w dresiku, białym topie i czuję się baardzo komfortowo! zwłaszcza że niedawno wróciłam z solarium

a tak w ogóle to witam was dziewczyny
Estee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:05   #4026
justyss
Wtajemniczenie

ja sie staram nie przejmowac choc czasem sie wkurzam ze niby ze mnie dama - tak mowia dla mnie dama to nie kwestia ubioru tylko zachowania np nie zadaje sie z byle kim uwaza sie za naj itp

najlepszy test wlasnie slyszalam na 18 stce z TZ str sąsiada byli tam i jego rodzice i podobno ktos powiedzial ze ze mnie taka dama i ze moj TŻ bedzie na mnie robil a ja bede malowala tylko paznokcie heheheh co za ludzie

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:09   #4027
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Estee Pokaż wiadomość
dlaczego ja siedzę w dresiku, białym topie i czuję się baardzo komfortowo! zwłaszcza że niedawno wróciłam z solarium

no przydałby mi się solar, bo zaczynam przybierać swój zimowy, trupi kolorek
Stary 2009-02-16, 20:09   #4028
Estee
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
ja sie staram nie przejmowac choc czasem sie wkurzam ze niby ze mnie dama - tak mowia dla mnie dama to nie kwestia ubioru tylko zachowania np nie zadaje sie z byle kim uwaza sie za naj itp

najlepszy test wlasnie slyszalam na 18 stce z TZ str sąsiada byli tam i jego rodzice i podobno ktos powiedzial ze ze mnie taka dama i ze moj TŻ bedzie na mnie robil a ja bede malowala tylko paznokcie heheheh co za ludzie

mam to samo, że ja pewnie nie mam nic w głowie, że na pewno płaczę gdy tylko mi się złamie paznokieć i inne przemiłe rzeczy + obgadywanie każdego mojego ubrania, a tu dekolt za odważny, a tu spódniczka za krótka.. A jak mnie poznali bliżej to są zachwyceni..
Stary 2009-02-16, 20:09   #4029
milusiaam
Wtajemniczenie

CZEKOLADA a ty nie kupilas woncu tego zestawu tuszów jak byly w promocji dwa w cenie jednego?

Powiem szczerze ze wiem czemu mnie nie lubia ale to juz ich problem jakos nigdy na ich lubieniu mi nei zalezało
Ja oglnie zawsze bujałam sie ze starszymi i szczegolnie chlopakami Jak miałam 13 lat pojechałam na kolonie z kuzynka i jej sasiadka...matko jakie one byly na mnie złe jak chodziłam do kolezanki z drugiej grupy( starszej) kolezanka miala 16 lat i super kolegów Kiedys jak poszłam z ta starsza grupa na plaze to kuzynka i sasiadka chciały mniechoc proponowałam zeby poszły ze mna...i pamietam ze wtedy zauroczyłam sie swoj pierwszy raz w zyciu w wychowawcy kolonijnym miał 22 lata...ale byl taki słodki...przeszło mi co prawda po dwoch dniach jak zobaczyłam innego koloniste no ale wychowawca zawsze bedzie tym pierwszym powaznym zauroczniem...
Powiem wam ze juz w przedszkolu jak dostałam jako jedyna walentynke na cała moja grupe i pewnie na całe przedszkole to wszystki dziewuszki chciały mnie podziabac a mi bylo tak wstyd a zarazem bylam dumna haha smiechu warte

i nie moge tego przebolec jak mogłam sie doprowadzic do takiego stanu ...kiedy to waze 10 kilo ponad normy...mam rozstepy i ch*** duzy celulit...nie moge tego zrozumiec jak tak mogłam nie dbac przez cale gim o siebie i chodzic w glanach

Jedzenie takie typu fast-food to chyba najgorsze zło...pizza...hamburgery kebab ..pozneij lody czekolada zupki w proszku...ja przez to pol zycia przeplakałam najgorsze jest to ze z tym najwiekszym moim wrogiem najtrudniej jest mi walczyc (( Bo musze walczyc sama ze soba...

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-16 o 20:16
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:10   #4030
Estee
BAN stały

Cytat:
no przydałby mi się solar, bo zaczynam przybierać swój zimowy, trupi kolorek
ja przybrałam i zaczęłam chodzić na 15 minut raz w tygodniu, teraz mam śliczną opaleniznę
Stary 2009-02-16, 20:11   #4031
vadi
*sportaddict*

Cytat:
ja przybrałam i zaczęłam chodzić na 15 minut raz w tygodniu, teraz mam śliczną opaleniznę
chyba jutro się wybiorę, zwłaszcza, że mam 50m od domu zdjęłam już bandaż z ręki, więc nic nie stoi na przeszkodzie
Stary 2009-02-16, 20:13   #4032
kiiiciiia
Zakorzenienie

Ja tez kocham siedziec i gapić sie w morze..wieczorem przy zachodzie..w nocy z piwkiem z sokiem..ajjj ja chce do Ustki znowu:P Czemu mieszkam tak daleko od morza;(
Tobie Miska to dobrze a jak bedzie cieplo i bedziecie miec tego scigacza mrrr ;>

Edytowane przez kiiiciiia
Czas edycji: 2009-02-16 o 21:38
kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:13   #4033
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
mam to samo, że ja pewnie nie mam nic w głowie, że na pewno płaczę gdy tylko mi się złamie paznokieć i inne przemiłe rzeczy + obgadywanie każdego mojego ubrania, a tu dekolt za odważny, a tu spódniczka za krótka.. A jak mnie poznali bliżej to są zachwyceni..
mnie to zawsze wkurza, kiedyś jak pracowałam na budowie i miałam tipsy, to niektórzy dziwnie się patrzyli i mówili, żebym nie doktykała niczego, bo co będzie jak paznokiec złamię
niektórym kojarzy się, że jak róż i makijaż mocniejszy, to już laska musi byc pusta i w ogóle myślec tylko o tym, czy jej się tusz nie rozmazał....
Stary 2009-02-16, 20:17   #4034
vadi
*sportaddict*

ale taka prawda, ocenia się BARDZO ludzi na podstawie wyglądu (zresztą ja też tak robię, jak widzę laskę o pomarańczowej skórze, z borsukiem na głowie i w skajowych kozakach za kolano napewno nie myślę, że ma bogate wnętrze ).

przykład? z blondynki stałam się szatynką i nagle ludzie dookoła zaczęli się zachowywać, jakby mi IQ skoczyło o połowę, profesorowie dawac lepsze oceny, traktować poważniej, uważniej słuchac tego, co mam do powiedzenia (okazało się nagle, że mam coś sensownego w głowie, wow!) trochę się boję, że powrot do jasnych włosów znowu mnie wepchnie w poprzednią szufladkę :/
Stary 2009-02-16, 20:17   #4035
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
Ja tez kocham siedziec i gapić sie w morze..wieczorem przy zachodzie..w nocy z piwkiem z sokiem..ajjj ja chce do Ustki znowu:P Czemu mieszkam tak daleko od morza;(
Tobie Miska to dobrze a jak bedzie cieplo i bedziecie miec tego scigacza mrrr ;>

Hmmm ja zanim zaczelam czytac ten watek poczulam potrzebe "zmiany" Bo zawsze bylam taka cwaniara a nagle kobiecosci mi sie zachcialo:P No i dlatego tym watkiem sie zainteresowalam
a czy mi zazdroszcza.. powiem nieskromnie...zawsze mialam powodzenie u facetow wiec i duzo wrednych lasek bylo...jest...bedzie .A ja bede wygladac tak jak mi sie podoba i nie bede nikogo sluchac...
tym bardziej ze zacofanie(nie wiem nawet jakie slowo tu dobrac) u mnie w szkole jest niemale... Jak zaczelam chodzic na solarium to laski u mnie w klasie "Ty na solarium bylas???" <--to zem zgrzeszyla potwierdzilam i usiadlam w lawce a za plecami slysze "ja bym nie mogla..solarium skore niszczy!" i zaczely temat o jakis tam balsamach brazujacych ze uzywaja a wszystkie blade jak ..pupy

no a jak mialam "przyjaciolki" to czasem sie zdarzalo ze ktorejs "wybranek" sie mna zainteresowal..no ja splawialam ale dopiero po tej przyjazni jak przeczytalam swoje pamietniki zobaczylam ze przyjaciolek..to ja nigdy nie mialam ale to juz inny temat
Do ktorej ty klasy chodzisz ?
U mnie gadaja i te ze starszych klas i mlodszych
,ale to wkurzajace ejst ja sobie ide i slysze smiechy obgadywania i wyzwiska

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:19   #4036
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

http://nasza-klasa.pl/profile/23457861
lalka... Fake czy nie?
Stary 2009-02-16, 20:19   #4037
Estee
BAN stały

ja też widząc zaniedbanego chłopaka wolę rozmawiać z zadbanym, chyba każda z nas ocenia po wyglądzie..
Stary 2009-02-16, 20:20   #4038
kiiiciiia
Zakorzenienie

do 3 liceum

no racja kazdy w jakis sposob poczatkowo wydaje osobie ocene na podstawie jej wygladu.. Ale ja niejedna nie raz sie na tym sparzylam na ludziach i blond lala w mini krecaca dupa od sciany do sciany okazala sie mila i sympatyczna dziewczyna a laska ..normalna...wredna s**
dlatego od razu nikogo nie skreslam (co nie znaczy ze opinii sama dla siebie tej osobie nie wystwiam:P)

Edytowane przez kiiiciiia
Czas edycji: 2009-02-16 o 20:23
Stary 2009-02-16, 20:21   #4039
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
do 3 liceum
aha

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2009-02-16, 20:23   #4040
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Do ktorej ty klasy chodzisz ?
U mnie gadaja i te ze starszych klas i mlodszych
,ale to wkurzajace ejst ja sobie ide i slysze smiechy obgadywania i wyzwiska
to juz smutne jest ja tak nigdy nie mialam gdybym takie cos przezyla na pewno bym sie podlamala u mnie to jest tak raczej za plecami po cichu

pozatym jak ja widzialam zadbana laska np w LO to ja raczej podziwialam a nie zawistnie spogladalam i czekalam na jej potkniecie

Edytowane przez justyss
Czas edycji: 2009-02-16 o 20:25
Stary 2009-02-16, 20:24   #4041
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Madziamic - A nie wysłałaś mi niedawno zaproszenia na nk??? Jakby co to ja jestem Marta K i jestem na klasie AG
Dziewczyny - piszczcie na klasie Ag która jest która!!!!, bo kilku wogóle nie kojarze
Wiem, wiem Ciebie mam Ale Xs-ki nie mam więc się do prośby dołączyłam

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:25   #4042
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
to juz smutne jest ja tak nigdy nie mialam gdybym takie cos przezyla na pewno bym sie podlamala u mnie to jest tak raczej za plecami po cichu
No widzisz
,a u mnie glosno na pol korytarza albo i szkoly czasami
Wiem czasami tez sie podlamuje

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2009-02-16, 20:27   #4043
justyss
Wtajemniczenie

ale wlascie dlaczego tak jest?? tak rzucasz sie w oczy mega wystylizowanym wygladem ???

Stary 2009-02-16, 20:27   #4044
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w Naturze i kupilam sobie ten puder mineralny ESSENCE i pedzel. Miałam okazje tylko raz sie jak narazie nim pomiziac dla proby ale dosc sympatyczny ładnie kryje jest lekki,moze wrescie moja skora bedzie mogła troszke poodychac w ciagu dnia a nie ciagle tlyko maska chociaz i tak zamowilam dzisiaj revlona
a jak nakładasz tym pędzelkiem to ładnie kryje czy tak tylko troszkę? bo ja się zastanawiałam nad kupnem tego pędzla, ale boję się, że nie będzie takich dobrych efektów..

Cytat:
zobaczylam ze przyjaciolek..to ja nigdy nie mialam ale to juz inny temat
masz nas
wiem, głupio, to nie to samo, ale w pewnym sensie znamy się wszystkie i jest tak rodzinnie
ja swoją droga patrząc wstecz i jak moje 'przyjaźnie' się skończyły i zero kontaktu teraz, też mogę tak stwierdzić..

a i za 45 zł bym miała śliczne czerwone platformy z all, ale ludzie bez pełnej aktywacji konta nie mogli kupować u tego sprzedającego, jestem mega zła!!!

Edytowane przez UnbelievableGirl
Czas edycji: 2009-02-16 o 20:29
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:28   #4045
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamic Pokaż wiadomość
Wiem, wiem Ciebie mam Ale Xs-ki nie mam więc się do prośby dołączyłam
a ja Cie mam?

Stary 2009-02-16, 20:28   #4046
natasza87
Rozeznanie

Cytat:

witam
to podobnie jak ja dresiwo i pełen komfort i dobry humor po solarium

Cytat:

hehe to sa ludzie takimi tekstami nie ma sie co przejmowac
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:29   #4047
Miśka84
BAN stały

Cytat:
ale taka prawda, ocenia się BARDZO ludzi na podstawie wyglądu (zresztą ja też tak robię, jak widzę laskę o pomarańczowej skórze, z borsukiem na głowie i w skajowych kozakach za kolano napewno nie myślę, że ma bogate wnętrze ).

przykład? z blondynki stałam się szatynką i nagle ludzie dookoła zaczęli się zachowywać, jakby mi IQ skoczyło o połowę, profesorowie dawac lepsze oceny, traktować poważniej, uważniej słuchac tego, co mam do powiedzenia (okazało się nagle, że mam coś sensownego w głowie, wow!) trochę się boję, że powrot do jasnych włosów znowu mnie wepchnie w poprzednią szufladkę :/
Ja na studiach zawsze miałam dobre oceny, mimo blondu, więc bez przesady
Po prostu laski bywaja bardziej zazdrosne, no ale to juz ich problem nie mój

Kiiiciiia - jeżeli pojadę nad morze w ten weekend to na pewno reddsika obalę na molo

Ja na solatium nie byłam do miesiąca Ale blada nie jestem Wszytsko przez Was, bo tak piszecie, ze lepiej rzadko codzić, więc zaczęłam sie ograniczać, teraz piszecie że jednak lepiej chodzić, wiec muszę isc

Milusia - ja tez coraz bardziej zdesperowana jestem, bo marzy mi sie sexy ciałko na plaże (żeby mieć takie choć raz w zyciu), ale coś nie zanosi się na to Ty jeszcze jesteś młoda, a ja chyba do konca życia będe przygruba

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-16 o 20:35
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 20:30   #4048
justyss
Wtajemniczenie

no wlasnie dziewczyny ja nawet swojej kuzynce dobre przyjaciolce nie powiem tego co wam

z wami sie "widze" codziennie i jest tu tak przyjaznie zawsze mozna sie wypowiedziec i zaczerpnac rad bardzo sie ciesze ze weszlam na to forum rok temu i az dotad zostalam buziaki dla was

Stary 2009-02-16, 20:31   #4049
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
ale wlascie dlaczego tak jest?? tak rzucasz sie w oczy mega wystylizowanym wygladem ???
Jesli pytanie kierujesz do mnie to odpowiedz :
Nie ,a juz napewno nie w szkole
Ubieram sie normalnie jak na uczennce
Wlosy spiete w kucyk.Makijaz delikatny podklad,korektor, oczy do szkoly delikatnie maluje tusz i troche kredki ,a na usta bezbarwny blyszczyk To troche ze wzgledu na opinie nauczycieli Bo taka Barbie w szkole nie ma leko

Papierosy
zapuszczanie

Edytowane przez WweronikaWw
Czas edycji: 2009-02-16 o 20:33
Stary 2009-02-16, 20:31   #4050
Czekolada83
BAN stały

kupilam i juz nie mam zadnego, naj[pierw 2000poszlo w ruch i juz dawno suchy lezy gdzies a masterpiece teraz uzywam ale jakis rzadki w porownaniu z 2000 mi sie wydaje i tez szybko sie go pozbylam.

zjadlam kolacje;( bula serek wiejski z salata i pomidorem;( nie mam silnej woli!!

ale mi sie tez solarium marzy, ale to za 3 tyg dopiero.

juz sie kursu nie moge zaczac, chcialabym juz ciac, malowac, modelowac beda modelki zywe na zajeciach... OMG, ale odpowiedzialnosc! bede robila fotke po kazdej fryzurze i bede wam sie chwalila moimi postepami.
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości