|
|
#4021 |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Madziamic - A nie wysłałaś mi niedawno zaproszenia na nk??? Jakby co to ja jestem Marta K i jestem na klasie AG
Dziewczyny - piszczcie na klasie Ag która jest która!!!!, bo kilku wogóle nie kojarze
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-16 o 19:53 |
|
|
|
#4022 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mowisz nie lubia cie.. nie wiesz dlaczego??kupilam tusz, wyszlo 24zl z przesylka
|
|
|
|
|
#4023 |
|
Raczkowanie
|
ja tez mam ten puderk mineralni essence i jak dla mnie jest bardzo dobry.
Ma naturalny kolorek,i dzięku niemu chyba,podkład i cały malunek trzyma mi sie na twarzy nawet kilka godzin i wszystko wygląda tak,jakbym sie przed chwilą pomalowała,chociaz bazy też używam i napewno to też jej zasługa,ale ogólnie dobrze matuje i kryje,nie zapychając przy tym twarzy ![]() ahh jestem mega zmęczona,po tym jak wróciłam rano z wykładu,od 11 do 18,30 siedziałam na uczelni ,i wróciłam taka głodna że dopiero skończyłam moją uczte. Daruje sobie dziś TW . nie mam siły juz. Maja u mnie to normalka że mam np na 7,20 rano i z przerwami tak do 18...raz tylko mam zajęcia na 11.30,ale piatki mam wolne wiec jakoś to będzie.
|
|
|
|
#4024 |
|
*sportaddict*
|
a ja przez ten watek się spłukuję się finansowo na wykobiecanie stylu i czuję się niekomfortowo w domowym dresie
|
|
|
|
#4025 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4026 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie staram nie przejmowac choc czasem sie wkurzam ze niby ze mnie dama - tak mowia dla mnie dama to nie kwestia ubioru tylko zachowania np nie zadaje sie z byle kim uwaza sie za naj itp
najlepszy test wlasnie slyszalam na 18 stce z TZ str sąsiada byli tam i jego rodzice i podobno ktos powiedzial ze ze mnie taka dama i ze moj TŻ bedzie na mnie robil a ja bede malowala tylko paznokcie heheheh co za ludzie
|
#4027 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4028 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mam to samo, że ja pewnie nie mam nic w głowie, że na pewno płaczę gdy tylko mi się złamie paznokieć i inne przemiłe rzeczy + obgadywanie każdego mojego ubrania, a tu dekolt za odważny, a tu spódniczka za krótka.. A jak mnie poznali bliżej to są zachwyceni..
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Wtajemniczenie
|
CZEKOLADA a ty nie kupilas woncu tego zestawu tuszów jak byly w promocji dwa w cenie jednego?
Powiem szczerze ze wiem czemu mnie nie lubia Ja oglnie zawsze bujałam sie ze starszymi i szczegolnie chlopakami Kiedys jak poszłam z ta starsza grupa na plaze to kuzynka i sasiadka chciały mnie choc proponowałam zeby poszły ze mna...i pamietam ze wtedy zauroczyłam sie swoj pierwszy raz w zyciu w wychowawcy kolonijnym miał 22 lata...ale byl taki słodki...przeszło mi co prawda po dwoch dniach jak zobaczyłam innego koloniste no ale wychowawca zawsze bedzie tym pierwszym powaznym zauroczniem...Powiem wam ze juz w przedszkolu jak dostałam jako jedyna walentynke na cała moja grupe i pewnie na całe przedszkole to wszystki dziewuszki chciały mnie podziabac a mi bylo tak wstyd a zarazem bylam dumna haha smiechu warte ![]() i nie moge tego przebolec jak mogłam sie doprowadzic do takiego stanu ...kiedy to waze 10 kilo ponad normy...mam rozstepy i ch*** duzy celulit...nie moge tego zrozumiec jak tak mogłam nie dbac przez cale gim o siebie i chodzic w glanach ![]() Jedzenie takie typu fast-food to chyba najgorsze zło...pizza...hamburgery kebab ..pozneij lody czekolada zupki w proszku...ja przez to pol zycia przeplakałam najgorsze jest to ze z tym najwiekszym moim wrogiem najtrudniej jest mi walczyc (( Bo musze walczyc sama ze soba...
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-16 o 20:16 |
|
|
|
#4030 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4031 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez kocham siedziec i gapić sie w morze..wieczorem przy zachodzie..w nocy z piwkiem z sokiem..ajjj ja chce do Ustki znowu:P Czemu mieszkam tak daleko od morza;(
Tobie Miska to dobrze a jak bedzie cieplo i bedziecie miec tego scigacza mrrr ;> Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-02-16 o 21:38 |
|
|
|
#4033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niektórym kojarzy się, że jak róż i makijaż mocniejszy, to już laska musi byc pusta i w ogóle myślec tylko o tym, czy jej się tusz nie rozmazał....
|
|
#4034 |
|
*sportaddict*
|
ale taka prawda, ocenia się BARDZO ludzi na podstawie wyglądu (zresztą ja też tak robię, jak widzę laskę o pomarańczowej skórze, z borsukiem na głowie i w skajowych kozakach za kolano napewno nie myślę, że ma bogate wnętrze
).przykład? z blondynki stałam się szatynką i nagle ludzie dookoła zaczęli się zachowywać, jakby mi IQ skoczyło o połowę, profesorowie dawac lepsze oceny, traktować poważniej, uważniej słuchac tego, co mam do powiedzenia (okazało się nagle, że mam coś sensownego w głowie, wow!) trochę się boję, że powrot do jasnych włosów znowu mnie wepchnie w poprzednią szufladkę :/
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie gadaja i te ze starszych klas i mlodszych ![]() ![]() ,ale to wkurzajace ejst ja sobie ide i slysze smiechy obgadywania i wyzwiska
|
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/23457861
lalka... Fake czy nie?
|
#4037 |
|
BAN stały
|
ja też widząc zaniedbanego chłopaka wolę rozmawiać z zadbanym, chyba każda z nas ocenia po wyglądzie..
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
do 3 liceum
no racja kazdy w jakis sposob poczatkowo wydaje osobie ocene na podstawie jej wygladu.. Ale ja niejedna nie raz sie na tym sparzylam na ludziach i blond lala w mini krecaca dupa od sciany do sciany okazala sie mila i sympatyczna dziewczyna a laska ..normalna...wredna s** dlatego od razu nikogo nie skreslam (co nie znaczy ze opinii sama dla siebie tej osobie nie wystwiam:P)
Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-02-16 o 20:23 |
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozatym jak ja widzialam zadbana laska np w LO to ja raczej podziwialam a nie zawistnie spogladalam i czekalam na jej potkniecie
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-16 o 20:25 |
|
|
|
|
#4041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciebie mam Ale Xs-ki nie mam więc się do prośby dołączyłam
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ,a u mnie glosno na pol korytarza albo i szkoly czasami ![]() Wiem czasami tez sie podlamuje
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Wtajemniczenie
|
ale wlascie dlaczego tak jest?? tak rzucasz sie w oczy mega wystylizowanym wygladem ???
|
#4044 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
wiem, głupio, to nie to samo, ale w pewnym sensie znamy się wszystkie i jest tak rodzinnie ![]() ja swoją droga patrząc wstecz i jak moje 'przyjaźnie' się skończyły i zero kontaktu teraz, też mogę tak stwierdzić.. ![]() a i za 45 zł bym miała śliczne czerwone platformy z all, ale ludzie bez pełnej aktywacji konta nie mogli kupować u tego sprzedającego, jestem mega zła!!! Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-02-16 o 20:29 |
||
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#4046 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to podobnie jak ja dresiwo i pełen komfort i dobry humor po solarium ![]() Cytat:
takimi tekstami nie ma sie co przejmowac
|
||
|
|
|
#4047 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Po prostu laski bywaja bardziej zazdrosne, no ale to juz ich problem nie mój Kiiiciiia - jeżeli pojadę nad morze w ten weekend to na pewno reddsika obalę na molo ![]() Ja na solatium nie byłam do miesiąca Ale blada nie jestem![]() Milusia - ), ale coś nie zanosi się na to Ty jeszcze jesteś młoda, a ja chyba do konca życia będe przygruba
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-16 o 20:35 |
|
|
|
|
#4048 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie dziewczyny ja nawet swojej kuzynce dobre przyjaciolce nie powiem tego co wam
z wami sie "widze" codziennie i jest tu tak przyjaznie zawsze mozna sie wypowiedziec i zaczerpnac rad bardzo sie ciesze ze weszlam na to forum rok temu i az dotad zostalam buziaki dla was
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ,a juz napewno nie w szkole ![]() Ubieram sie normalnie jak na uczennce ![]() Wlosy spiete w kucyk.Makijaz delikatny podklad,korektor, oczy do szkoly delikatnie maluje tusz i troche kredki ,a na usta bezbarwny blyszczyk To troche ze wzgledu na opinie nauczycieli Bo taka Barbie w szkole nie ma leko ![]()
Edytowane przez WweronikaWw Czas edycji: 2009-02-16 o 20:33 |
|
|
|
|
#4050 |
|
BAN stały
|
kupilam i juz nie mam zadnego, naj[pierw 2000poszlo w ruch i juz dawno suchy lezy gdzies a masterpiece teraz uzywam ale jakis rzadki w porownaniu z 2000 mi sie wydaje i tez szybko sie go pozbylam.
zjadlam kolacje;( bula serek wiejski z salata i pomidorem;( nie mam silnej woli!! ale mi sie tez solarium marzy, ale to za 3 tyg dopiero. juz sie kursu nie moge zaczac, chcialabym juz ciac, malowac, modelowac beda modelki zywe na zajeciach... OMG, ale odpowiedzialnosc! bede robila fotke po kazdej fryzurze i bede wam sie chwalila moimi postepami.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

wrescie miałam ambcje zeby zapuscic paznokcie ...włosy mam zdrowe takze wizaz wyszedł mi na dobre

+ obgadywanie każdego mojego ubrania, a tu dekolt za odważny, a tu spódniczka za krótka.. A jak mnie poznali bliżej to są zachwyceni..
choc proponowałam zeby poszły ze mna...i pamietam ze wtedy zauroczyłam sie swoj pierwszy raz w zyciu w wychowawcy kolonijnym miał 22 lata...ale byl taki słodki...przeszło mi co prawda po dwoch dniach jak zobaczyłam innego koloniste no ale wychowawca zawsze bedzie tym pierwszym powaznym zauroczniem...

trochę się boję, że powrot do jasnych włosów znowu mnie wepchnie w poprzednią szufladkę :/