|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hej
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ad2. firanka już wisi na oknie ![]() ![]() ad2. rób pikczera i się nam pokazuj w nowych brylkach ![]() Cytat:
![]() witamy, witamy ![]() gosia - trzymaj się kobietko ![]() ![]() czekoladko - zachowanie Twojej mamy chyba przekroczyło pewne granice ![]() ![]() ![]() u nas walentynki też niewalentynkowe ![]() ![]() ![]() udanego poniedziałku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zadomowienie
|
Witam Was
U mnie tez nieciekawie. Poklociłam sie z mężem. Powaznie. Jade dzis do moich rodziców, bo juz nie mam sił znosić dluzej tej atmosfery. Moze nie jest to najlepsze rozwiazanie, ale przynajmniej bedziemy mieli czas zeby zebrac mysli... Pozdrowienia dla wszystkich bez humoru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Wtajemniczenie
|
No co to jakaś zaraźliwa chandra i ochoty na kłótnie z mężem...No ja też jestem złą- Kamil gdzieś wsadził naszą płytę ze ślubu- a raczej dwie płyty ze zdjęciami. Jestem wściekła. No ale trudno będziemy szukać
![]()
#3094 | ||
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do mamy - no cóż pozostaje Ci tylko przeczekac, ja też z mamą nieraz bylam na wojennej ścieżce, ale chyba nie aż tak, a poza tym masz teraz swoje życie i mama prędzej czy później musi to zrozumieć, co każdy rodzic powinien - nie wychowuje się dzieci dla siebie, tylko dla świata i ty teraz też masz swoje potrzeby itp, mówisz, o pomaganiu - my pomagamy sobie nawzajem - od naszych mam dostajemy pierogi, gołąbki czyli rzeczy, które nasze mamy robią świetnie, a nam brakuje na na nie czasu, a my pomagamy inaczej to jakis prezentem, jak trzeba to kasą ale liczy się to ze jesteśmy razem, a Twoją mame troszke widać zaćmiło - przejdzie jej - zobaczysz ![]() tylko nie mozesz dać sie prowokować do kłótni ![]() fociak w nowych brelach bedzie, jak mężul wróci, bo jestem słomiana wdówka a on wziąl aparat i pojechał na szkolenie ![]() 3majta kciuki ddzis idziemy do kontroli z maleństwem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Zakorzenienie
|
dzien doberek wszystkim
![]() no to widze ze nie tylko ja mialam "bojowy" weekend z malzem ![]() co to sie porobilo, jeszcze nigdy nie mialam takich....anty walentynkowych walentynek jak te pierwsze malzenskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() ![]() gosia1007 czekoladka79 velluto izazusia Kobietki przesyłam Wam wszystkim dużo ![]() ![]() ![]() Kasieńko jak tam po weselu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym tygodniu. Wybaczcie ze nie bede cytowac ale czytalam na raty
![]() W sobote poszlismy do knajpki na walentynkowa kolacje z moim bratem i jego dziewczyna. Wczesniej oczywiscie zajechalismy z gigantycznym misiem pod jej dom ![]() ![]() Czekoladko ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
hmmm heeeloooolll dziewczeta informuje ze weekend sie skonczyl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Ja mam Was serdecznie ucałować od Kiny-ma sajgon w pracy... Teraz to mi się zaczyna wszystko układać-skąd siostra Pelargonia ma taką altylerię:skoro tak dzielnie w pracy walczy to i tu nie może być gorsza ![]() A tak poza tym robię dziś pyzy z mięsem na obiadek w sosie pieczarkowym ![]() A na kolację sałatka z ryżem i tuńczykiem. Rozmówka z Daget tak mnie nastroiła na sałateczkę ![]()
#3100 | |||||
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() Cytat:
![]() Poprosimy o więcej informacji o świezynce vel "świeżonce" ![]() Cytat:
cóż tam się znów stanęło! nie kłócić się dziady jedne!!! ![]() lofkać się ![]() A tłumaczenie masz bossssssssssskie ![]() Cytat:
Łukasza mama miała dokładnie to samo ![]() Zachowywała się okropnie i mówiła straszne rzeczy... Ale to przeszło i teraz jest wszystko ok. Przeczekaj kochanie... bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() cóz to jakaś plaga czy co?? nie wolno uciekać od problemów... pamiętaj o tym ![]() Cytat:
Rozbawiasz mnie do łez tymi postami! Zawsze trafisz kozo jedna na pustki na wątku ![]() ach... szkoda gadać zero miłej atmosfery, obsługa beznadziejna, jedzienie niedobre i .... mało z poprawin pojechalismy prosto do... McDonald's się najeść ![]() Ktoś był na lepszym weselu? ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-02-16 o 13:43 Powód: ajjjjjjjjjjjjj |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Opisuj bom glodna nowosci, a ty masz talenciora w opisywaniu ![]() Faktycznie dziolchy dzis pouciekaly gdzies.... Wracac !!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
Zaraz robię ewakułejszyn na chatkę więc nie zdążę Was oświecić mega wypasioną impresssską
![]() Jutro zdam głębszą relacyję łącznie z jakąś fotką może... O ile uda mi się je zdobyć od kolegi. Tymczasem ućkam Młamłaki włochate dla dziadów których tu nie ma, bo gdzieś polazły no i dla Ciebie Widget ![]()
#3103 |
Zakorzenienie
|
no pecha to ja mam zawsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
No to slodki zestwaik juz do Ciebie leci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | ||
Wtajemniczenie
|
Cisza tutaj taka, że aż niewiarygodne, a przecież weekend się skończył
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zakorzenienie
|
nie no tego to nawet w kinach nie grali
![]() ![]() aaa kawe wypilam, paczka zjadlam i czekam na dalsze propozycje ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie dawno takiej ciszy tu nie bylo. Trzeba na policje zadzwonic i zaginiecie zglosic.
Ja wlasnie siedze i ogladam plytke. Dostalam od znajomej organistki miks na DVD przygotowania choru do naszego slubu + panienski+ slub+ poprawiny, posklejane, poskladane, poprzerywane zdjecimi i podkladem muzycznym.... Super niespodzianka, oplacalo sie czekac pol roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
hejo
na relacje sił brak, ale foteczki 2 wklejam mojego ślubnego image żeby nie było do jutera myszy ![]()
#3112 |
Rozeznanie
|
oj widze ze natsroje jakies bojowe w weekend byly...
przeszlo juz wam wszystkim??? ![]() u nas walentynki takie sobie-zrobilismy jedzonko i otworzylismy winko, posiedzielismy przed tv -nic szczegolnego....z walentynek za to moja reka zapamieta sporo- bo w trakcie gotowania paskudnie oparzylam sie goracym naczyciem i mam teraz pokazny slad nad nadgarstkiem! Marta i jaaaaaaaaaaaaak tam 1szego dnia w pracy?? Czekoladka- a nie mozna mamie jakos przemycic srodkow na zlagodzenie skutkow przekwitania? moja mama tez czasem ma jakies takie "odchyly" ale ja wtedy po prostu zamykam sie w pokoju i nie odzywam sie zeby niepotrzebnie nie wszczynac awantur....ale fakt faktem ze w takich sytuacjach to trzeba duuuuzo cierpliwosci...
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba obejrzę sobie kolejny raz swoją płytkę z wesela ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no właśnie ![]() ![]() DOBRANOC ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
Mocno dzisiaj spóźniona ale się witam
![]() ![]() Czekoladko, Twoja mama strasznie się zachowuje. To ja myślałam że to moja teściowa miała niezłe odchyły przez menopauzę, ale widzę, że to było nic. Przeczekaj i na pewno będzie dobrze ![]() Dziewczynki a co to za plaga kłótni z mężami? Hmmm? ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorka!
#3116 |
Wtajemniczenie
|
wklejam zdjęcia mojej firanki
![]() ![]() no i mój wczorajszy zakup - buciorki, które Wam za bardzo się nie podobały ![]() ![]() i prezent walentynkowy - storczyk ![]() a dziś dokonałam jeszcze jednego zakupu - podkład Dior ![]() ![]() edit: zapomniałam Wam powiedzieć, że jutro mamy bal przebierańców w przedszkolu ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-02-16 o 21:28 Powód: skleroza nie boli |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
Dzasta baardzo fikusna ta firaneczka
![]() a buciki fajowe, mam podobne tylko zapinane i obcas maja chyba mniejszy i czarny i jestem z nich super zadowolona, wygodne jak kapcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3118 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 ale wiesz, że jutro musisz koniecznie wkleić zdjęcie kowbojko ![]() Cytat:
![]() Zmykam do łóżeczka, bo jakoś żem zmęczona. Buziaczki i dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() Dziekuje za wszystkie pozytywne mysli i wibracje. Przyniosły zamierzony efekt bo u nas znow świeci słonce ![]() A teraz własnie nam montują kuchnię ![]() ![]() ![]() Duze buzki dla wszystkich i miłego dnia ![]() U Was tez juz widać słońce? |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() dzięki za kciuki za egzamin meża-zdał i to całkiem ładnie ![]() Ale sam przyznał że gdyby go żona do nauki nie goniła byłoby gorzej ![]() A wczoraj sie pokłócilismy...Chciałam spróbować dostać się do policji do Labolatorium Kryminalistycznego. Ale najpierw szkółka by być musiała-9m-cy w Poznaniu. Mąż powiedział że zwariowałam, że chcę się narażać i takie tam. Nocne patrole to już dla niego zupełnie odpadają. Dziś go chyba rozumiem (Kasia mi co nieco wytłumaczyła) ale wczoraj byłam zła i rozgoryczona ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.