|
|
#3721 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes
W kwestii jazd - robię sobie przerwę gdzieś do końca marca, potem zobaczę ![]() Drinkuję sobie - Malibu i sok pomarańczowy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3723 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3724 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stres go zjadał i tak to się kończyło. Najważniejsze chyba, to podejść do ttego na spokojnie, na zasadzie '' co będzie to będzie, jak się nie uda tym razem to trudno'' |
|
|
|
|
#3727 |
|
BAN stały
|
Favkes, wpadaj do nas częściej
![]() Jakiś czas temu słyszałem o kobiecie (w Korei Pd. chyba), która podchodzi do testów właśnie... siedemset siedemdziesiąty któryś raz Od iluś tam lat, praktycznie codziennie. No i egzamin praktyczny, w bliżej nieokreślonej przyszłości, też ją czeka
|
|
|
|
#3728 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Favkes!
|
|
#3729 |
|
Rozeznanie
|
Ivanno,
gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego Pierścionek - piękny (kupilam sobie bardzo podobny jakiś czas temu- to dowód na szczerość pochwaly )
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadałabym częściej, ale nie mam ostatnio nic ciekawego do powiedzenia/napisania - a nie chcę Was zanudzać swoimi kłopotami |
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes - wczoraj się pojawiłaś w SB i dziś śniłaś mi się calutką noc
|
|
|
#3732 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Musiałam sie na ten 5 w ciągu 2 tygodni testów nauczyć, bo przecież zrobiłam 3miesieczną przerwę nie wiem po jakiego grzyba...zamiast w marcu miałabym moze w styczniu juz prawko, a tak pół roku t ciagnełam. |
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiolu
jak tam kochana? Lepiej już? Cytat:
jesteście kochani
|
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej wyszło inaczej. Gratuluję. I wszystkie dobrego Wam życzę. |
|
|
|
|
#3735 |
|
Wtajemniczenie
|
Ivanno, Asieńko, wiesz czego Ci kochana życzę
![]() Fav, Wiolu witaj Mam nadzieję, że już lepiej ![]() Kto do mnie qurcze wysłał ten śnieg Sypał jak durny.Zamówiłam sobie nowe okularki Tylko cena mi się nie podoba
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
ja wysłałam śniega a co!? ![]() się nie podoba? :P ps. Dziękuje kochana
|
|
|
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie podoba się
Przez śniega zostawiłam pod bankomatem moją ulubioną torbę na zakupy. Co prawda pustą, ale u nas takiej nie kupię. Pani co stała za mną na pewno się spodobała, bo jak się wróciłam to torby już niet |
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Śnieżek jest grzeczny :P
i koniec tematu
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do Wrocławianek.
Znacie może jakiś tani hotel w okolicy dworca PKS, z dużym parkingiem, gdzie można zaparkować autobusem?
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-02-17 o 12:09 |
|
|
|
#3740 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Wiedźma
|
I wychodzić z domu.
![]() A tak serio - strasznie mi brykę wozi. Niby mam nowe zimówki, ale na przysypany śniegiem lód nie pomagają. Szczególnie w nocy. W sumie... Lubię się poślizgać , ale ryzyko przypierniczenia w jakiś płot zawsze psuje zabawę. ![]() Kagan, przykro mi z powodu torby - głupio stracić coś, co nam "przypasuje". Favkes - tez ie mam nic mądrego do napisania - doskwiera mi to od jakiegoś czasu. Może się będziem wspierać wzajemnie w tym niemądrym pisaniu?
|
#3742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tym wożeniem bryki to u mnie podobnie. W starym aucie miałam napęd na przód i nieźle się jeździło. W tym mam na tył i muszę uważać na najmniejszy ruch kierownicą, bo zaraz auto zaczyna mi wpadać w poślizg, wyskakują te durne ostrzegawcze trójkąciki, a ja mam stresa i zerkam w lusterko, czy nikt mi w tył nie przygrzał.
|
|
|
|
|
#3743 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale trzeba czekać ok. półtora miesiąca. Więc ciągnie się to wszystko naprawdę bardzo długo ![]() W moim przypadku sam kurs trwał 5 miesięcy, bo w szkole, którą wybrałam mają dość restrykcyjne podejście i można zacząć jeździć dopiero po ukończeniu teorii (2 m-ce). Następne 3 miesiące to jazdy, które rzadko miałam częściej niż 2 razy w tygodniu. A w międzyczasie jeszcze dwutygodniowa przerwa świąteczna, teraz ferie... I zapiszę się na egzamin dopiero po prawie pół roku od rozpoczęcia kursu... |
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Panie nie marudźcie, tylko pomyślcie sobie, jak macie dobrze, że nie musicie jeździć autobusem w taką pogodę. Przebrnięcie rano na przystanek po nieodśnieżonych chodnikach, w śniegu po kolana wcale nie jest takie proste.
Ja dziękuję mojej maszynie, że nie strajkuje, tylko dzielnie wozi mnie codziennie do pracy nie tylko ![]() Czy ktoś słyszał jakieś długoterminowe prognozy pogody? Kiedy to piekło się skończy? |
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
W nocy mają przyjść zamiecie i wichury a jutro to samo co dziś ale 2 razy gorzej
a ja nie wiem czy dziś dojade do pracy a co dopiero jutro :/
|
|
|
|
#3746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do brnięcia w śniegu, to i tak muszę, bo do samochodu mam kawałek, no i brak ochotników do odśnieżania auta, więc od rana niezła zaprawa
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja niestety prawka nie mam,więc jeżdżę autobusami.Dzisiaj o 6 skończyłam dyżur i w niektórych miejscach przecierałam szlak A śniegu sporo i ciągle pada
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-02-17 o 12:55 |
|
|
|
|
#3748 |
|
Rozeznanie
|
Podobno Pani Zima do końca tygodnia tańczyć będzie...
Hm, Czy któraś z pań miaa do czynienia z Molecules 01 i zna ich barwę...bo moje z próbki pachna li jedynie spirytusem...od sprzedawcy z allego z samymi pozytywami zero neutral i zero negativ miała pani sprzedająca ?
|
#3749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3750 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

jak tam kochana? Lepiej już?