Scent Bar VII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-17, 13:07   #3751
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VII

A ja chciałam oficjalnie napisać, że koleżanka Sabbath rzuca uroki na ludzi Odkąd pochwaliła moją cerę, wyskoczyły mi na niej trzy paskudne pryszcze

Żartuję oczywiście, bo w rzucanie uroków nie wierzę - to pewnie przez te kwasY

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 13:07   #3752
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Prognoz nie słyszałam A co do brnięcia w śniegu, to i tak muszę, bo do samochodu mam kawałek, no i brak ochotników do odśnieżania auta, więc od rana niezła zaprawa
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Mądrze prawisz

Ja niestety prawka nie mam,więc jeżdżę autobusami.Dzisiaj o 6 skończyłam dyżur i w niektórych miejscach przecierałam szlak A śniegu sporo i ciągle pada
Ja codziennie nie wiem, czy mi auto zapali czy nie, więc zawsze mam dreszczyk emocji pt.: autem czy autobusem Jak na razie wygrywa auto

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
Podobno Pani Zima do końca tygodnia tańczyć będzie...
Do końca tygodnia może sobie potańczyć, byle potem już poszła precz.

Cytat:
U mnie w końcu przestało padać, nawet słoneczko świeci. Jak do jutra dużo napada, to też chyba przeproszę autobus, bo jak zwykle nie będę mogła wyjechać z parkingu, bo panom nie chce się odśnieżyć
U mnie też już nie pada od rana, teraz świeci słońce. Mam nadzieję, że już tyle padać nie będzie, bo jak piszesz- parking to koszmar. Aż się sama dziwię, że udaje mi się z niego wyjeżdżać.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 13:08   #3753
envy07
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Molekuły sa zupełnie przeźroczyste, a to że nie pachną to efekt często spotykany

Polly thx za odpowiedź.....ale nawet fiolka nie pachnie?????????????????: o
Stary 2009-02-17, 13:14   #3754
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ja tam nie wiem jak inni,ale moja nie pachnie może to coś z nosem nie tak bo kashmina ponoć podobna do Molekuł i ja tez jej nie czuję. Z molekułami postanowiłam popróbować globalnie i pomimo niepachnienia zamówiłam odlewkę 5 ml-może coś zacznie pachniec
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 13:16   #3755
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:

Ja oswajałam molecuły 01 3 tygodnie.... aż w końcu dałam sobie spokój bo nic nie czułam... aż nagle raz nakropiłam sobie na nadgarstek i ni stąd ni stamtąd się pojawił przepiękny zapach
Stary 2009-02-17, 13:23   #3756
envy07
Rozeznanie

ivanna thx....

Tak dziwnie mieć perfumy , ktore pachną tylko wtedy gdy im się chce.......
Stary 2009-02-17, 13:30   #3757
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
ivanna thx....

Tak dziwnie mieć perfumy , ktore pachną tylko wtedy gdy im się chce.......

W tym ich urok żyją własnym życiem
Stary 2009-02-17, 13:56   #3758
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
A ja chciałam oficjalnie napisać, że koleżanka Sabbath rzuca uroki na ludzi Odkąd pochwaliła moją cerę, wyskoczyły mi na niej trzy paskudne pryszcze

To jak tu zajrzy, to błagam niech napisze że mam paskudną cere, może mi zniknie to, z czym kwasy nie chcą sobie poradzić

Dobry urok nie jest zły

Ciekawam jak to będzie u mnie z tymi Molekułami. Z próbki nic nie chciało pachnieć na mnie, zobaczymy jak będzie z odlewką. W każdym razie marzę, że pachnieć zaczną pięknie i po cichutku liczę że skończy się na własnej butli
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 14:23   #3759
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Ja tylko napisze, ze bylam wczoraj na koncercie Children of Bodom i wg mnie chlopaki poprostu rozniosly te bude.

Cannibal Corpse (jak kt lubi... ) tez zreszta . Ludzie sie bawili.
I dedykacja dla kobiet - bez kitu zadedykowal piosenka kobietom - ja jakos czulam w moczu co to bedzie za piesn - Fucked with a knife

Si CC nigdy nie slyszal, ja uprzedzilam, ze to dosyc specificzna kapela.
No fanem nie zostanie. Ja zreszta tez ich nie lubie

Ja sie ciesze jak dziecko po 1szym w zyciu koncercie tak mi sie podobalo.
Si dopchal mnie pod barierki, zaraz na przeciwko Alexiego. Mialam okaze zweryfikowac zdjecia vs rzeczywistosc.
No i dalej twierdze, ze to jeden z najfajniejszych facetow na swiecie (wg mojego, skromnego moze i spaczonego gustu)

Moje histeryczne 'Alexiiiiiiiiiiiii'

Pokryta bylam potem, syfem, farba, piwem i czym tam jeszcze. Kregoslup siadl mi juz pod koniec.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 15:01   #3760
agnyska81
Zakorzenienie

Hecate, ale emocje biją z Twojego postu Choć kapel nie znam, to mogę się domyślać, jaki był czad!

Cieszę się jak diabli, że mam dziś wolny wieczór, mąż do pracy idzie, a ja sobie powizażuję. Brakowało mi tego przez weekend

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 15:44   #3761
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Ja tylko napisze, ze bylam wczoraj na koncercie Children of Bodom i wg mnie chlopaki poprostu rozniosly te bude.

I dedykacja dla kobiet - bez kitu zadedykowal piosenka kobietom - ja jakos czulam w moczu co to bedzie za piesn - Fucked with a knife

Si CC nigdy nie slyszal, ja uprzedzilam, ze to dosyc specificzna kapela.
No fanem nie zostanie. Ja zreszta tez ich nie lubie

Ja sie ciesze jak dziecko po 1szym w zyciu koncercie tak mi sie podobalo.
Si dopchal mnie pod barierki, zaraz na przeciwko Alexiego. Mialam okaze zweryfikowac zdjecia vs rzeczywistosc.
No i dalej twierdze, ze to jeden z najfajniejszych facetow na swiecie (wg mojego, skromnego moze i spaczonego gustu)

Pokryta bylam potem, syfem, farba, piwem i czym tam jeszcze. Kregoslup siadl mi juz pod koniec.
Suuuper mialas. Ja tez uwielbiam CoB, Canibali juz mniej niz kiedys, ale wciaz daja rade
A Alexi, no kurcze, to Alexi
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 15:58   #3762
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Jacy milusińscy

Ponarzekam. A co?! Bo czy można w ferie robić coś fajniejszego niż chorowac? Ciągle mi zimno, gardło i oskrzela bolą, z nosa wodospad (dobrze, że nie zatkany, przynajmniej czuję zapachy ). Pffff!!! Dlaczego ja zawsze choruję jak mam wolne?!

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 16:30   #3763
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Ano głupio, ale już złożyłam zamówienie u męża, odbiorę w marcu
Z tym wożeniem bryki to u mnie podobnie. W starym aucie miałam napęd na przód i nieźle się jeździło. W tym mam na tył i muszę uważać na najmniejszy ruch kierownicą, bo zaraz auto zaczyna mi wpadać w poślizg, wyskakują te durne ostrzegawcze trójkąciki, a ja mam stresa i zerkam w lusterko, czy nikt mi w tył nie przygrzał.
Ja mam napęd na przód i cieszy mnie to o tyle, że łatwiej mi wyjść z zakrętu. Z resztą - i tak jeżdżę powolutku i na niskim biegu...
Cytat:
U mnie w końcu przestało padać, nawet słoneczko świeci. Jak do jutra dużo napada, to też chyba przeproszę autobus, bo jak zwykle nie będę mogła wyjechać z parkingu, bo panom nie chce się odśnieżyć
A paniom się chciało?
Cytat:

Oż Ty Madziczko Ty!
Toż tylko moje pochwały uchroniły Cię od całkowitego pogromu po kwasach. Nawet sobie nie wyobrażasz, jakie pryszcze byś miała, gdybym swoich opiekuńczych uroków nie rzucała!

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
To jak tu zajrzy, to błagam niech napisze że mam paskudną cere, może mi zniknie to, z czym kwasy nie chcą sobie poradzić

Dobry urok nie jest zły
Nie widziałam Twojej cery, ale na zdjęciu wygląda nieco... szaro.
Cytat:

Zazdroszczę koncertu!
Co prawda CoB to wedle mojej skali muzyka z tych lekkich i łatwych , ale i tak chętnie słucham.

Za to przyznać muszę, że Alexi mi się w ogóle w kategorii facetów nie mieści. Jako muzyk, talent, osobowość sceniczna - jak najbardziej imponujący. Ale w skali "faceciej" to dla mnie tylko zmanierowany chłopyś z dobrej szkółki. I nawet nie to jest najgorsze, bo niektóre zmanierowane chłopysie mnie nawet pociagają, chodzi o to, że on mi się po prostu nie podoba.
Może to i dobrze - nie bedziem sobie w razie konfrontacji facetów wyrywać.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Jacy milusińscy

Ponarzekam. A co?! Bo czy można w ferie robić coś fajniejszego niż chorowac? Ciągle mi zimno, gardło i oskrzela bolą, z nosa wodospad (dobrze, że nie zatkany, przynajmniej czuję zapachy ). Pffff!!! Dlaczego ja zawsze choruję jak mam wolne?!
Nie wiem, ale ja tez tak mam. Póki mam na głowie nawał obowiązków - ciągnę jakoś, bo przecież nie mogę zawalić. A potem, kiedy mogłabym odpocząć - rozsypuję się. Ta przebrzydła obowiązkowośc (nawet podświadoma) czasem mnie wkurza.

Zdrowiej Truskawo, a z byczenia się w domu też wyciągnij przyjemności ile się da. Czytanie, smakołyki, puchate pierzynki i podusie...
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 16:38   #3764
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Oż Ty Madziczko Ty!
Toż tylko moje pochwały uchroniły Cię od całkowitego pogromu po kwasach. Nawet sobie nie wyobrażasz, jakie pryszcze byś miała, gdybym swoich opiekuńczych uroków nie rzucała!

To ja proszę Matkę Wielebną o ukręcenie mikstury może , bo wyglądam jak mini-pizza ( i oby na mini się skończyło)

Frank Zappa

Stary 2009-02-17, 16:42   #3765
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

A paniom się chciało?
Wiesz, ja mam auto na parkingu strzeżonym ( teoretycznie ), więc panom powinno się chcieć.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:09   #3766
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Heh - Sabbath - mnie taki drobiny, chudziny o twarzyczkach chlopiecych zawsze niesamowicie pociagaly.
A juz czarna kredka na slipiach to tzw kisiel w majtasach.

Drugi taki pociagajacy to chlopczyk z Bullet for my valentine - ale muzyka niestety - beznadzieja

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2009-02-17, 17:20   #3767
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
To ja proszę Matkę Wielebną o ukręcenie mikstury może , bo wyglądam jak mini-pizza ( i oby na mini się skończyło)
Najskuteczniejsze jest piwo. Dużo witamin z grupy B i tak dalej...
Cytat:
Wiesz, ja mam auto na parkingu strzeżonym ( teoretycznie ), więc panom powinno się chcieć.
Aaaa, rozumiem. W tym kontekście to chyba nie tylko powinno.
Cytat:
Drugi taki pociagajacy to chlopczyk z Bullet for my valentine - ale muzyka niestety - beznadzieja
A ja akurat ich lubię.

A "chłopczyk" (chodzi pewnie o wokalistę) znacznie lepiej zbudowany i facjatę też ma IMHO ładniejszą.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:24   #3768
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Najskuteczniejsze jest piwo. Dużo witamin z grupy B i tak dalej...
Przecież... Że też nie pomyślałam Idę szperać w lodówce, choć nie ma to jak piwo w doborowym, zlotowym towarzystwie

Frank Zappa

Stary 2009-02-17, 17:30   #3769
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

Hm, Czy któraś z pań miaa do czynienia z Molecules 01 i zna ich barwę...bo moje z próbki pachna li jedynie spirytusem...od sprzedawcy z allego z samymi pozytywami zero neutral i zero negativ miała pani sprzedająca ?
Cytat:
Molekuły sa zupełnie przeźroczyste, a to że nie pachną to efekt często spotykany
Cytat:
ja tam nie wiem jak inni,ale moja nie pachnie może to coś z nosem nie tak bo kashmina ponoć podobna do Molekuł i ja tez jej nie czuję. Z molekułami postanowiłam popróbować globalnie i pomimo niepachnienia zamówiłam odlewkę 5 ml-może coś zacznie pachniec
Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Ja oswajałam molecuły 01 3 tygodnie.... aż w końcu dałam sobie spokój bo nic nie czułam... aż nagle raz nakropiłam sobie na nadgarstek i ni stąd ni stamtąd się pojawił przepiękny zapach
Cytat:
W tym ich urok żyją własnym życiem
No właśnie, tak jak pisała Ivanka, Molekuły żyją własnym życiem ale z naszym udziałem. Wydaje mi się,że w grę wchodzi temperatura ciała i w jakiej fazie cyklu miesiączkowego jesteśmy. Na mnie (przed @) były słodkie i ciepłe, (w trakcie @) pachniały maścią majerankową, a dzisiaj (już po), specjalnie sprawdziłam, są ostre, apteczne i nieprzyjazne dla mojego nosa.
W tym miesiącu jeszcze raz wypróbuję,może moja teoria się sprawdzi.:

Jako,że iso... jest składnikiem większości perfum, czuję je intensywnie w B Cashmere i w Innocencie.
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:40   #3770
anastazjaaa2
Zakorzenienie

[QUOTE=Sabbath;11023731]
Nie widziałam Twojej cery, ale na zdjęciu wygląda nieco... szaro.

Dziękować
Jutro pewnie obudze się z bużką jędrną i gładką jak pupcia niemowlaka.
Juz się doczekac nie mogę
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:54   #3771
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
A "chłopczyk" (chodzi pewnie o wokalistę) znacznie lepiej zbudowany i facjatę też ma IMHO ładniejszą.
Matt sie chyba zowie ten wokalista o pieknych oczach

Mnie BFMV do siebie przekonac nie moze. Niby nie graja zle ale w duszy mi nie graja.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2009-02-17, 18:02   #3772
envy07
Rozeznanie

No właśnie, tak jak pisała Ivanka, Molekuły żyją własnym życiem ale z naszym udziałem. Wydaje mi się,że w grę wchodzi temperatura ciała i w jakiej fazie cyklu miesiączkowego jesteśmy. Na mnie (przed @) były słodkie i ciepłe, (w trakcie @) pachniały maścią majerankową, a dzisiaj (już po), specjalnie sprawdziłam, są ostre, apteczne i nieprzyjazne dla mojego nosa.

===========
Jako że u mnie PMS w niedalekiej przyszłośćii @...to może molekuły się schowały.za bardzo wojownicza jestem,jeszcze bym je w pył ........
Stary 2009-02-17, 20:35   #3773
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość

Jako,że iso... jest składnikiem większości perfum, czuję je intensywnie w B Cashmere i w Innocencie.
haha! a od tego juz całkiem niedaleko do mojej dawnej teorii ze molekuły pachną tylko w dni płodne

Ludzie,ludzie co sie z walutami porobiło! ja kiedyś zejdę śmietelnie przed monitorem
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:38   #3774
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
haha! a od tego juz całkiem niedaleko do mojej dawnej teorii ze molekuły pachną tylko w dni płodne

Ludzie,ludzie co sie z walutami porobiło! ja kiedyś zejdę śmietelnie przed monitorem
O,to jutro Molekuły bedą number one

Jak patrzę na kurs franka to mam ochotę kogoś

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:41   #3775
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Favkes - wczoraj się pojawiłaś w SB i dziś śniłaś mi się calutką noc
O rany przepraszam.

Cytat:
Wiolu jak tam kochana? Lepiej już?
Cytat:
Fav, Wiolu witaj Mam nadzieję, że już lepiej
No cóż, dziewczyny , jak by to ująć ... lepiej nie jest gorzej chyba nawet, bo straciłam punkt odniesienia. To co myślałam, ze mnie dołuje jednak nie jest powodem, bo ustąpiło a dół jak mur stoi .... i ... nie wiem jakie jest źródło - a nie znając go nie potrafię go "zlikwidować" a tym samym się wygrzebać. A najbardziej prawdopodobne, jest ,że tak to ujmę nie do wyeliminować, bo musiałabym popełnić podwójną zbrodnię - do tego nie jestem zdolna.
Błędne koło się zaczyna robić. Już mi się wszystko popiardaczyło dokumentnie

Cytat:
Favkes - tez ie mam nic mądrego do napisania - doskwiera mi to od jakiegoś czasu. Może się będziem wspierać wzajemnie w tym niemądrym pisaniu?
ha! wzajemkawspierałka.
niemadre pisanie wcisknęłam w drugim blogu .... zalinkowanym w podpisie.

Mnie śnieg cieszy, lubię ten biały puch, nawet jak muszę się przekopywać przez zaspy, nawet jak mam wszystko mokre i mi zimno. Nie cierpię zimy - ale tylko dzięki tym białym płatkom jestem w stanie ją jakoś przeżyć.
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:48   #3776
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Pani Żona się znów odezwała po dwóch tygodniach. Z pytaniem, czy aby na pewno mężuś się już ze mną nie kontaktował.

Nie. No kto by pomyślał, jaki prawdomówny się nagle zrobił. Jaki posłuszny i wierny.

melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:52   #3777
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Pani Żona się znów odezwała po dwóch tygodniach. Z pytaniem, czy aby na pewno mężuś się już ze mną nie kontaktował.

Nie. No kto by pomyślał, jaki prawdomówny się nagle zrobił. Jaki posłuszny i wierny.

Nie daj sie w to wciagac.

Oni niech sobie sami rozwiazuja problemy w tym ich 'zwiazku'. Rozumiem, ze skontaktowala sie z Toba wtedy, ale teraz?

Skoro mu nie ufa to niech go kopnie w srake a Tobie niech juz OBOJE dadza spokoj.

musisz odbierac od niej/nich telefony? Oboje maja chyba powazne problemy... ze soba.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2009-02-17, 21:07   #3778
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Nie daj sie w to wciagac.

Oni niech sobie sami rozwiazuja problemy w tym ich 'zwiazku'. Rozumiem, ze skontaktowala sie z Toba wtedy, ale teraz?

Skoro mu nie ufa to niech go kopnie w srake a Tobie niech juz OBOJE dadza spokoj.

musisz odbierac od niej/nich telefony? Oboje maja chyba powazne problemy... ze soba.
Wiem, to jest jakaś chora sytuacja.
Ja próbuję się od tego zupełnie odciąć, telefonów już później nie odbierałam i nie odbieram. Przysłała smsa.

Swoją drogą, ja na jej miejscu wywaliłabym go na zbity... Bez żadnej dyskusji.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:10   #3779
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Melk - nie odbieraj telefonów, nie czytaj sms-ów tylko kasuj. Po co masz sobie psuć nerwy. Nie reaguj na nic, w końcu chyba odpuszczą.

Frank Zappa

Stary 2009-02-17, 21:12   #3780
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Swoją drogą, ja na jej miejscu wywaliłabym go na zbity... Bez żadnej dyskusji.
No ja tez.

Ale cos czuje, ze teraz bylas Ty, za jakis czas bedzie inna.
Ona znow jemu wybaczy, kogos uswiadomi.

Dziwni sa.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości