Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-17, 17:05   #2671
motley
Zadomowienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Tak tak mają w środku jakiegoś tam kamulka tylko, ze jest transparentny i tak średnio to widać, zobaczymy jak będzie wyglądał na żywo, były różne kolory, co prawda najbardziej podobały mi się z czarnym w środku no ale to na ślub to raczej nie bardzo (znaczy dla mnie nie bardzo bo może ktoś by się skucił )
no to pewnie będą się ładnie mienić

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Za krótkie? moje mają może 2 cm max. Te pierwsze sa bardzo śliczne, bardzo
moje też są króciutkie... ale dużo zależy od sukienki bo do niektórych ładniej wyglądają długie a do strojnych sukienek króciutkie i delikatne. A ja mam już kolczyki ale nie wybrałam sukni

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:44   #2672
zaaaabcia
Zakorzenienie

[quote=celi25;11016199

Wczoraj chcieliśmy zamówić obrączki, ale nie widziałam jakie wybrać i nic nie załatwiliśmy. Chcemy klasyczne proste ale od wewnątrz różnią się, że albo są płaskie albo takie wypukłe i nie wiem które wybrać. Czy któreś są wygodniejsze? Czy one się niczym nie różnią w noszeniu? I jeszcze mi się podobały klasyczne ale z frezowaniem.. i bądź tu mądry[/quote]

witaj w gronie tych .. ktorzy maja problemy z wyborem obraczek
moj TZet chce plaskie ...

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam problem mam do wyboru dwa welony i nie mogę się zdecydować

tu dla przypomnienia moja suknia
https://wizaz.pl/forum/attachment.
to takie jasne ecru.

a tu dwa welony
http://allegro.pl/item558577106_welo...ami_grats.html

http://allegro.pl/item559078701_welo...y_projekt.html

cena nie gra tutaj roli bo oba są tanie. Tylko nie wiem który będzie mi pasował. Suknia nie ma trenu.

Który będzie lepszy??
jak dla mnie zecydowanie wlon # 2

Cytat:

proszę bardzo

no sliczny albumik

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Jestem po 3 dniowej nieobecnosci. Wreszcie znalazlam swoja suknie ślubna. Powiedzcie tak szczerze czy Wam sie podoba?

http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja_2009.php?k=kate
sliczna suknia
jak juz dziewczyny pisaly bardzo kobieca

moja kolezanka ktora wychodzi za maz w czerwcu tez kupila w tym salonie co ty .. tylko ze taka ... http://annaisbridal.pl/pl/kolekcja.php?k=lugano

dziewczyny a co myslicie o tych obraczkach?

http://www.athena.pl/oferta.html?cid=13;page=0

numer 004 .... szerokości 6mm, z cyrkoniami wynosi 1280zł
+500zł w wersji z brylantami, przy założeniu, że kamienie są jedynie w
damskiej obrączce. to duzo czy malo? bo ja sie wogole nie orientuje z cenami w PL ... no i te tez maja cos w sobie ... http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...-Z-R01-OBR-263

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:53   #2673
kasiaher
Wtajemniczenie

Hej dziewuchy
Ale prójecie do przodu, normalnie tyleee mialam do nadrabiania, no ja niesety niemam znowu w pracy dostępu do neta dlatego mnie niema, po za tym mnóstwo pracy mnie czeka takze bedę miec zaległości.
Posprzeczałam się wczoraj z TŻ aż się poplakałam ale nie będę mowic dlaczego bo to trochę smieszne
Czekam teraz na zaproszenia facet wyslał do mnie wczoraj popołudniu to jutro chyba już będą, ale się cieszę
Walentynki hmmmm bylam ze znajomymi w kawiarni fajnie bylo ale bylam zmęczona i humor średni.
W niedziele za to poszlam z TZ coś zjeść a potem do kina na "Włatcy móch" nawet było śmiesznie, z tym że tż wcześniej wypil z moim tat trochę % - tów i jak parkowałam ( a miałam bardzo mało miejsca) tż złapał mi za kierownicę i zarysowalam cały bok o filar ale to jego wina także nie może miec pretensji ( to jego samochód) także nastepnego dnia ( czyli wczoraj) był troszkę przerażony ale śmiał się, zapewne jest wkurzony, no cóż ludzka głupota nie zna granic.
Zastanawiam się nad tymi dodatkami tzn . nad biżu nie wiem juz sama co by mi pasowało, zresztą nie mam na to koncepcji, no i te buty chyba wiem gdzie kupię ale jeszcze nie wiem jakie obcas 9cm , aha a stanik to sobiechyba wszyję w sukienkę to mnie przynajmniej nie będzie denerwować i spadac .
No i ta nieszczęsna fryzura juz sama nie wiem gdzie mam iść i jak się uczesać, tzn. wiem że chcem mieć spięte ale jak to nie wiem.
Kwiaty na które się zdecyduje to kalie albo lilie no i oczywiście kwiat we wlosach tylko nie wiem czy sztuczny czy prawdziwy, muszę jeszcze to przemyśleć.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:53   #2674
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi Dziewczyny...czy któraś z Was używa bazy pod cienie ATRDECO ??? Wybieram się dzisiaj żeby ją kupić, bo wszyscy zachwalają ją tak bardzo, więc mam ochotę spróbować. A Wy macie z nią jakieś doświadczenia???
Ja uzywam tej bazy jest rewelacyjnacienie trzymaja sie do 12 h i nie mam mowy o osypywaniu się.Polecam
agnes do ecru tez pasuje srebro
Ja mam suknię ecru akurat ze zlotem,bizuterie bede miec w złocie,ale pierscionek zareczynowy mam akurat z bialego złota(bo na co dzien nie lubie zoltego zlota)i obraczki z tytanu-czyli tez kolor srebrny.Mysle ze obraczka i pierscionek to a tak male szczegoly ze nie beda sie gryzly z reszta

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-02-17 o 18:01 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:58   #2675
Daysy85
Zakorzenienie

Hej!!!!
Nadrobiłam kilka stron i bardzo podobają mi się obrączki oczywiście nie te ze śrubą :P
Kolczyki i biżuteria suuuper!!!!!

Strippi
super konik !!!!

Dziś w pracy przez przypadek poznałam podczytującą wizażankę :P ale nie udzielającą się.

I w ogóle to muszę już iść aha Scio duuużo zdrowia!!!!!

Jeszcze raz dzięki za miłe komentarze.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 18:00   #2676
kasiaher
Wtajemniczenie

ATRDECO bylam malowana tymi kosmetykami cała, mi tylko ten podkład nie pasował, tzn. chyba nie pasuje do mojej cery, co do reszty to nie mam zastrzeżeń trzymało się nawet długo. Może użyla nie tego co trzeba , może myślała że mam inny rodzaj cery w każdym bądź razie makijaz mi się bardzo podobał i tez się podobnie umaluje. Trochę pod kolor wiązanki no i te pęki rzęs będę chciała jeszcze, bo to fajnie wygląda.
Stary 2009-02-17, 18:30   #2677
^olka^
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
heyka dziewczyny

Teraz jestem na dalszym etapie poszukiwania kosmetykow do mojego slubnego makijazu, jezeli znalazlabym tak samo dobry jak baza pod cienie z artdeco puder utrwalajacy makijaz i podklad matujacy to moj problem odnosnie makijazu natychmiast by prysl w nieznane ..

Agatka kupuj i sie nie zastanawiajPozdrawiam

ja używam podkładu lancome photogenic lumessence i jestem bardzo zadowolona, do tego zamiennie używam pudru w kompakcie chanel lub pudru sypkiego clinique. Popytaj w perfumeriach, babki powinny Ci nałożyć próbki podkładów do pudełeczek i spróbujesz sobie w domu. Podobno podkłady Heleny Rubinstein są niezłe, tylko nie wiem czy chcesz na podkład wydać ponad 200zł.
^olka^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 19:00   #2678
kasiaher
Wtajemniczenie

Scio wrcaj do zdrowia

strippi gratuluje konika

zielony_motylek fajny komplecik no i pzyda się jeszcze na inne okazje

jej wy juz macie obrączki a ja jeszcze w tyle i nie wiem kiedy po nie pojedzimy, narazie to jestem wściekła więc nawet nie chce rozmawiać na ten temat.

Denerwuje mnie to bo ostatnio dochodzimy się caly czas nie możemy dojśc do porozumenia i nie odzywamy się do siebie niby w niedziele wszystko Ok ale już wczoraj pojawil sie kolejny problem no i dzisiaj , mam tego serdecznie dosyc odechciewa mi się wszystkigo

A z drugiej strony bardzo się ciesżę że mamy już zaproszenia
Stary 2009-02-17, 19:32   #2679
kotekMamrotek
Raczkowanie

helou!

Cytat:
Na temat koni nie bede sie wypowiadala bo nie wiem co pasuje a co nie (imie), ale i tak uwazam ze sa piekne i chce miec sesje z konikami.

Dzieki za mile opinie o sukience. Ja sie sama teraz z siebie smieje, bo mowilam ze nigdy nie wezme sukni bez ramiaczek, a tu prosze jest bez. Chociaz mam mozliwosc doszycia ramiaczek wiec moze to zrobie, jeszcze nie wiem na co sie zdecyduje.

Jesli ktoras z Was jeszcze nie myslala o obraczkach to radze sie decydowac bo zloto nadal idzie w gore. My jutro wybierzemy jakis wzor.

no po wczorajszym teleexpresie gdzie mowili ze na wiosne euro ma być nawet po 5,60 to sie przeraziłam i jutro lecimy z TŻ wybierac obraczki.

Cytat:
Prosze oto ten komplet, mnie sie bardzo podoba, choć domyślam się, że niektórym z Was może się wydać mało ślubny Zamówiłam i taki wisiorek i naszyjnik (czyli tak jak branzoletka dookoła idą te kulki). Do ślubu ubiore naszyjnik, ale wisiorek też mi się potem przyda
bardzo ładny komplecik a czy widziałyscie może coś fajnego z perełkami?
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 19:33   #2680
Rybulka
Zakorzenienie

Żabcia, piękne obrączki i jedne i drugie. Ja niezmiennie wybrałabym wersję bez brylancików
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 19:44   #2681
kliwia
Zakorzenienie

zabcia ja mam jakas awersje do tegop typu obraczek, bo juz widze jak sie brud i kurz zbieraja w tej szparce ogolnie fajne
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:07   #2682
celi25
Rozeznanie

Hej hej

W końcu zamówiliśmy obrączki Zaczęło się kłótnią no ale w końcu pojechaliśmy i za tydzień mamy przymiarkę a za dwa tygodnie - odbiór. Wybraliśmy proste i szerokie 8 mm. Mam nadzieję że mi się spodobają

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:10   #2683
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam problem mam do wyboru dwa welony i nie mogę się zdecydować

tu dla przypomnienia moja suknia
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1227370743
to takie jasne ecru.

a tu dwa welony
http://allegro.pl/item558577106_welo...ami_grats.html

http://allegro.pl/item559078701_welo...y_projekt.html

cena nie gra tutaj roli bo oba są tanie. Tylko nie wiem który będzie mi pasował. Suknia nie ma trenu.

Który będzie lepszy??

Jadę o 13 do szkoły i pomimo zajęć do 16,10 to pociag do domu mam dopiero o 19,13 i będę w domu o 20,13 Chyba że zrobi zajęcia organizacyjne, bo to pierwsze zajęcia z tego przedmiotu i pierwszy dzień po feriach to będę wczesniej...mam nadzieję
jak dla mnie ten pierwszy. Jak dobrze zrozumiałam to jest on odpinany tak?

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc

No i rozchorowałam się na dobre, byłam u lekarza i dostałam antybiotyk

W ogóle to moje przygotowania stoją w miejscu, nie mam się czym zająć albo wszystko załatwione, albo za wcześnie
kuruj się

Cytat:
Prosze oto ten komplet, mnie sie bardzo podoba, choć domyślam się, że niektórym z Was może się wydać mało ślubny Zamówiłam i taki wisiorek i naszyjnik (czyli tak jak branzoletka dookoła idą te kulki). Do ślubu ubiore naszyjnik, ale wisiorek też mi się potem przyda
b. ładny komplet

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
No własnie nie wiem sama chciałam takie jakieś dłuższe bo nie bede miała żadnej innej biżuterii poza pierscionkiem zareczynowym i obraczką. Swoją droga mix biżuterii pierscionek i obraczka zółte złoto a kolczyki srebro zeby pasowały do białej sukni?? A wy jak to rozwiazujecie?? A moze złote kolczyki kupic tylko to wydaje mi sie lepsze do ecru kiecki
ja nie mam nic przeciwko łaczeniu złota ze srebrem, można nawet znaleźć taką biżuterie, z resztą robi się teraz obrączki w dwóch kolorach złotym i srebrnym( białe złoto). Sama planuje kupić białą kieckę i ubrać biżuterię ze srebra, a obrączkę i pierścionki będę mieć złote. Nie ma się czym przejmować

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Hej!!!!
Dziś w pracy przez przypadek poznałam podczytującą wizażankę :P ale nie udzielającą się.
ale ten świat maly jak ja poznałaś?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:16   #2684
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Żabcia, piękne obrączki i jedne i drugie. Ja niezmiennie wybrałabym wersję bez brylancików
dziekuje slicznie za opinie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zabcia ja mam jakas awersje do tegop typu obraczek, bo juz widze jak sie brud i kurz zbieraja w tej szparce ogolnie fajne
no wlasnie ... wszyscy mowia ze brud sie bedzie zbieral ... ale nam wlasnie podobaja sie tak z paskiem .. jakos nie moge osobiscie przekonac sie do zwyklych obraczek ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-02-17, 20:19   #2685
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
ale to nie były zaręczyny?
nie, to nie byl zareczynowy. Ten, o ktory prosilam na walentynki byl ze srebra i z cyrkonia. A zareczynowy jest ze zlota i z brylantami.
Cytat:
Jestem po 3 dniowej nieobecnosci. Wreszcie znalazlam swoja suknie ślubna. Powiedzcie tak szczerze czy Wam sie podoba?

http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja_2009.php?k=kate
Mierzylam ja. Jednak ona nie jest dla mnie, ale jest niemalze identyczna jak moja. Moja jdnak rozszerza sie wyzej, a nie tak nisko na biodrach i ma delikatniejsza roronke na dole. Duzo za nia placisz?

celi, pytalas sie o obraczki. Zastanawiasz sie miedzy tymi z wypukloscia w srodku a plaskimi. Nie zastanawiaj sie i bierz wypukle. Dlaczego? Bo plaskie odparzaja a wypukle temu odparzaniu zapobiegaja. My wlasnie takie bedziemy miec. Do tego zdecydowanie wygodniej wypukle leza na paclu od plaskich. Mialam i takie i takie na palcu, wiec mialam porownanie.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:38   #2686
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ale niestety ... czasem gdy ma sie duza rodzine ... nie ma mozliwosci zrobic malego wesele .. bo dziwnie tak zaprosic jedna ciocie a drugiej nie
dlaczego? jesli ktoś jest inteligentny, to zrozumie dlaczego nie został zaproszony... my tak właśnie zrobiliśmy... mamy ogromną rodzinę, dlatego zaprosiliśmy tylko najbliższych.. żal nam było, ze tej i tamtej ciotki/wuja nie będzie, ale czasem trzeba dokonac wyboru... I wcale nie żałujemy...
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:44   #2687
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
dlaczego? jesli ktoś jest inteligentny, to zrozumie dlaczego nie został zaproszony... my tak właśnie zrobiliśmy... mamy ogromną rodzinę, dlatego zaprosiliśmy tylko najbliższych.. żal nam było, ze tej i tamtej ciotki/wuja nie będzie, ale czasem trzeba dokonac wyboru... I wcale nie żałujemy...
ja nie zapraszam rodzenstwa mego ojca. Ciotki z jej corkami i wujka z zona i synem (ich corke zapraszam!). Dlaczego? Bo ciotka zrobila mi ogromna przykrosc, jej jedna corka jest za granica i nie mam z nia kontaktu od lat, druga corka jest wyniosla, uwaza sie za pempek swiata i tez nie mam zamiaru takich ludzi miec u siebie na weselu. Wujka z zona nie widzialam od x lat a ich syna, czyli mego kuzyna nidby nie widzialam na zywo, mimo, ze ten ma ok 13 lat... Ich corke zapraszam, bo jest pelnoletnia i sama zechciala odnowic kontakt. A nie mam zamiaru nikogo zapraszac, bo tak wypada i z musu odswiezac wiezy rodzinne tylkoo po to by mi pozniej obsmarowano tylek...

AV by jaga_2001
Stary 2009-02-17, 20:45   #2688
celi25
Rozeznanie

Jaguś dzięki za radę. Już myślałam że nikt mi nie odpowie.

Stary 2009-02-17, 20:45   #2689
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
najblizszych tzn kolo masz na mysli?
bo jesli moja mama ma 4 braci a tato 4 siostry to co mamy zaprosic po 2 a reszcie powiedziec .. sory ale nie bylo miejsca?
bo jakos nie wyobrazam sobie zaprosic ta osobe a tamtej nie ...
to samo ze strony mojego TZeta jego mama ma 7 rodzenstwa i co zaprosic tylko jedna siostre?

p.s moze moja rodzina nie jest az tak inteligentna jak Twoja

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-02-17, 20:50   #2690
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Jaguś dzięki za radę. Już myślałam że nikt mi nie odpowie.
nie ma za co. Ale juz chyba i tak po ptakach, bo zauwazylam, ze juz zamowiliscie.

AV by jaga_2001
Stary 2009-02-17, 20:55   #2691
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny była mierzyc suknie i w sobote jade zamówic, prz okazji byłam zobaczyc moje dwa typy poprzednie i jestem prawie zdecydowana na tę dzisiejsza. W sobote jade mierzyc jedna z tych pierwszych i ta dzisiejsza, ale na 99% zamowie te

tutaj na necie znalazlam na kims...cudownie sie w niej czułam
http://www.we-dwoje.pl/suknia;caline...html?foto_id=2

Ja bede miała bez tego wiązania na górze i kolor ten jasny ecru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 334016_1.jpg (29,2 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 334016_0.jpg (17,9 KB, 114 załadowań)

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-02-17 o 20:58
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:01   #2692
celi25
Rozeznanie

już zamówiliśmy i bez tego wypuklenia ale facet mówił że i tak on akurat takiego czegoś nie robi.

Stary 2009-02-17, 21:10   #2693
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
najblizszych tzn kolo masz na mysli?
bo jesli moja mama ma 4 braci a tato 4 siostry to co mamy zaprosic po 2 a reszcie powiedziec .. sory ale nie bylo miejsca?
bo jakos nie wyobrazam sobie zaprosic ta osobe a tamtej nie ...
to samo ze strony mojego TZeta jego mama ma 7 rodzenstwa i co zaprosic tylko jedna siostre?

p.s moze moja rodzina nie jest az tak inteligentna jak Twoja
wydaje mi sie ze zle zrozumialas wypowiedz angelikiBo przeciez nie kazdy rodzic ma 4 rodzenstwatu chyba raczej chodzilo o dalszą rodzinę.Tak mi się wydaje

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:15   #2694
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze zle zrozumialas wypowiedz angelikiBo przeciez nie kazdy rodzic ma 4 rodzenstwatu chyba raczej chodzilo o dalszą rodzinę.Tak mi się wydaje
moze i zle zrozumialam ...
dlatego tez pytam o jaka dokladnie rodzine jej chodzi ....
bo ja osobiscie nie czulabym sie dobrze
zaproszajac np 2 braci mamy a 2 nie .. bo z kazdym mamy dobry kontakt

domi7ks - SLICZNA TA SUKNIA JEST !!

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-02-17 o 21:16
Stary 2009-02-17, 21:43   #2695
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domi7ks - SLICZNA TA SUKNIA JEST !!

dziękuję
na zywo jest naprawde ładniejsza

Stary 2009-02-17, 21:53   #2696
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziewczyny była mierzyc suknie i w sobote jade zamówic, prz okazji byłam zobaczyc moje dwa typy poprzednie i jestem prawie zdecydowana na tę dzisiejsza. W sobote jade mierzyc jedna z tych pierwszych i ta dzisiejsza, ale na 99% zamowie te

tutaj na necie znalazlam na kims...cudownie sie w niej czułam
http://www.we-dwoje.pl/suknia;caline...html?foto_id=2

Ja bede miała bez tego wiązania na górze i kolor ten jasny ecru
Super suknia, naprawde bedziesz wygladac jak ksiezniczka W ktorym salonie zamawiasz?
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:54   #2697
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Super suknia, naprawde bedziesz wygladac jak ksiezniczka W ktorym salonie zamawiasz?

W respanie, tam na dole, salon przed tym salonem Igar kojarzysz? możesz iść zobaczyc i na żywo ocenic

Stary 2009-02-17, 22:08   #2698
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
hejka
pochwal sie sukienkami

jedna sukienka to madeira a druga to peralta... mam okropny dylemat, ale mysle ze cosik uda mi sie wybrac, a teeaz biore sie za czytanie waszych komentarzy bo widze ze duzoo tego jest od wczoraj

udalo mi sie przeczytac dzisijeszy dzien
chyba jutro bede w pracy na biezaco sledzic wypowiedzi

domii suknia jest super najwazniejsze zebys dobrz esie cuzla nio i przelsicznie wygladala

a co do wczensiejszej wypowiedzi to szczerze powiem ze tez mysle ze bizuteria srebrna jest ok mimo ze pierscionmek zareczynowy jest zloty i obraczki tez, tez mam zmiar tak zrobic

patrze mniej weciej daty podobne slubow macie a tu juz zaproszenia obraczki itp... ja tylko na targach slubnych rozgladalam sie za zawieszkami zaproszeniami jakimis fajnymi kieliszeczkami dla nas i w sumie to tyle

ale motywujecie mnie do wziecia sie za siebie

Edytowane przez MagdaZb
Czas edycji: 2009-02-17 o 22:44
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:20   #2699
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

[quote=Rybulka;11014071]Cześć dziewczyny

MagdaZb, witaj
Zaproszenia będziemy chyba kupowali każdy dla swoich gości . Suknię mam zamówioną, a przygotowania idą pełna parą
Kiedy dokładnie Wasz slub?

slub mam 29.08.2009r. kurcze ale sukni nie mam zamowionej, u mnie przygotowania narazie nie ida pelna para, bo caly czas mysle z ejest jeszcze duzoo czasu

a i co do obraczek z Atheny 004 sa superowe, tylko wlasnie nie jest przekonana czy praktyczne, ale wyglądają oszałamiająco

Edytowane przez MagdaZb
Czas edycji: 2009-02-17 o 22:46
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:36   #2700
bzyczka1
Zakorzenienie

dziękuję Wam wszystkim nadal nie podjęłam decyzji, ale jutro przedyskutuję to jeszcze z moją przyjaciółką ahh jaki trudny wybór
Tak, ten długi welon jest odpinany i zostają tylko te dwie krótsze części. Jeszcze porozmawiam z mamą i spytam co ona o nich sądzi. Nie chciałabym głupio wyglądać z takim długim welonem, a znowu ten jednoczęściowy nie wiem czy nie będzie wyglądał nijako przy sukni
Jeszcze raz dziękuję

Mykam spać bo muszę wstać na pociąg o 6,15

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości