|
|
#4921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Witam ponownie kochane
![]() I tak oto mijają moje najgorsze urodzinki w moim życiu . Mój Tż był u lekarza ze swoimi bólami i władowali go do szpitala, i tam spędziłam prawie cały dzień. Trafił tam z podejrzeniem kamicy nerkowej, jutro będziemy wiedzilei kiedy zabieg. Więc możecie sobie wyobrazić jaki smutny dzionek, ciągle mi się ryczeć chce, tak pusto w domku, i w łóżku będzie.maugoszatka - ale masz bajeczną kanapę, będę niedyskretna jak zapytam gdzie i za ile ją nabyliście? bardzo mi się podoba, a nie widziałam takiej jeszcze. Fionka21 - no to super że do siebie wracacie, wygrzałaś się, wykurowałaś i do pełni szczęścia jeszcze jutro zobaczysz swoją dzidzię super za Twoją studnióweczkę.skrzataek24 - witaj ponownie esti1984 - no to ja bardzo chętnie poślę Ci mój nr. tel na priv. No widzisz jaka Ty zaradna dziewczyna jesteś, tyle rzeczy udało Ci sie wycudować w godzinkę, pełen podziw i szacun Seona - piękny salon Aguśkaa83 - moja znajoma na dzień dobry na porodówce wymiotowała, położne twierdzą że to normalny odruch. I tak się męczysz głuptasku do późna przed kompem i ugniatasz swojego małego facecika. sashka20 - śliczne zakupyn zrobiłaś , ale jaki zgrabniutki.malutka_24 - ale te nasze dzieciątka będą przez nas wszystkie strojone i takie słodkie mmmm... ja już nie mogę się doczekać. kubek29111 - ja obstawiam puki co coneco V4 razem z esti
Edytowane przez marika2121 Czas edycji: 2009-02-17 o 20:22 |
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=kubek29111;11026011
Witam, chcialam Was zapytac o wózek, kupiłyscie juz? Jak tak to czym sie kierujecie przy wyborze? Lepszy wielofunkcyjny czy może osobno gondole potem spacerówke? Jak dlugo macie zamiar wozic malenstwo w gondoli? Pomóżcie jestem zielona w tym temacie wiem ze taki watek jest przerabiany osobno, ale zależy mi na "świeżych" opiniachWózki kupione juz bardzo dawno.Ja planuje wozic dziecko w gondoli do max 4 miesiecy watpie aby maly sie pozniej na dlugosc miescil mam Mutsy Urban Raider pozniej bede wozic synka w specerowce Mutsy i Quinny ![]() Mutsy z gondola waży ok 16kg sam stelaz ok 12kg jest to bardzo ciezki wozek ze spacerówka tez ok 16kg Quinny specerówka 12 kg dla mnie waga tez nie byla istotna . |
|
|
|
#4923 | ||
|
Rozeznanie
|
No... my juz po kolacyjce. Ogladam wlasnie "Na wspolnej". A potem bedzie "M jak milosc"
Cytat:
. Ad.2. Sliczne ubranka Cytat:
Ad.2. Dziekuje ![]() Dziekuje Ostatni raz wazylam sie 5 tygodni temu u poloznej i... ogolnie 8 kg na plus. Teraz pewnie dojdzie mi jakies 5-6kg
ur. 30.04.2009 68kg................jest 52kg Edytowane przez sashka20 Czas edycji: 2009-02-17 o 20:28 |
||
|
|
|
#4924 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko 100
No ja narazie wybrałam Jedo Bartatine. Jest ok, nie ma skrętnych kół. Nie jest drogi, i wygląd ma całkiem tradycyjny. Ma bardzo dobre opinie na forach i tym się głównie kierowałam. Ma podobno największą gondolę na rynku, to jest tym bardziej na plus. Zresztą wpisz sobie w google Jedo bartatina to Ci wyskoczy. Ale czy mi się zdanie nie zmienie to nie wiem, ze mną to wszystko możliwe. |
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz moze jakie wymiary ma ta gondolka? |
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest juz w dobrych rekach wiec teraz zrobia zabieg moze laparoskopie i bedziecie razem![]() Moja mama tez wymiotowala na porodowce, kolezanka tez, duzo osob tego sie wlasnie tez obawiam.
|
|
#4927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ad.1. Ojej... bardzo Ci wspolczuje z powodu TztaAd.2. Dziekuje
|
|
#4928 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymiary gondoli: 35x80 cm
marika - biedactwo Edytowane przez Małgosia:) Czas edycji: 2009-02-17 o 20:52 |
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
marika kochanie i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam to samo jakos trudno mi sobie wyobrazic ten dzien.Przypadkiem moze byc tak ze dostane ataku paniki i powiem Tż ze nie jade
|
|
|
|
|
#4931 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj domyslam sie jak sie czujesz Musisz myslec pozytywnie ze bedzie wszystko dobrze i tz szybko wroci do domku zdrowyCytat:
to bylas chyba jak szpilka przed ciaza bo tych kg u ciebie wcale niewidac |
||
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Mariko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINY szybkiego i lekkiego porodu
Bardzo mi przykro z powodu Tż
|
|
|
|
#4933 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Duzo osob niechce mi wierzyc, ze tyle przytylam
|
|
#4934 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wam dziewczynki za życzenia urodzinowe i słowa otuchy co do Tż
. Wiem że to nie jest groźne, ale każdy pobyt w szpitalu jest zły i nikt nie lubi tam przebywać (chyba że tak jak my aby urodzić nasze maleństwa). I jeszcze najlepsze że jak taka jedna szprycha pielęgniareczka młodziutka odłanczała mu kroplówkę to taka nieporadna była że krew zaczeła tryskac i wszystko uświniła nawet swoje ubranko, sierota, dodam że Tż nie przepada za widokiem krwi tym bardziej swojej więc miał już dość wrażeńna dzień dzisiejszy, oby jutrzejszy był lepszy. Dobranoc |
|
|
|
#4935 |
|
Wtajemniczenie
|
No i jestem
![]() Ale nie czytałam nic bo mam na gazie już końcową porcję pączków i muszę pilnować a jak się zaczytam to się spalą ![]() Wyszły pyyyycha ![]() kochane a więc mam już więcej numerów, aktualizuję listę Bercia Blondynka poznań Gosik Małgosia Manolita Pakusia Rumiankowa Sashka Kathi Kuroikaze Magduchacha Nicola Marika Seona Michaela Aguśka Fionka Malutka Superzabula Kaalina |
|
|
|
#4936 |
|
Zadomowienie
|
marika
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() a które to urodzinki 18-naste tak (zartuje) pewnie inaczej wyobrażałaś sobie urodzinki a tu musisz spędzić wieczór i noc sama nie smuć się kochana wszystko będzie dobrze a zreszta co ja pisze nie jesteś sama jest z Tobą twoja dzidzia zmykaj do łóżeczka odpocznijcie sobie bo na dziś pewnie masz już dosć dziewczyny już nie wiem czy to normalne ale cały dzień boli mnie kosć łonowa i pachwiny czasem mnie bolało już tak ale cały dzień moja przyjaciółka mówi że to normalne wszystko sie rozciąga przygotowuje do porodu może i racja przecież troche to trwa w tydzien się to nie zrobi tylko stopniowo ale się martwie troszke
|
|
#4937 |
|
Raczkowanie
|
ja będę rodziła w "Medicorze" w Nowym Sączu.. tak jak poprzednio..(3 lata temu)
|
#4938 |
|
BAN stały
|
na poczatek Bardzooo dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyn za kciuki i za pamiec i zamarwianie sie o mnie i on Alicje.... Dzis wypusili nas ze szpitala... W piatek moj Gin stwierdzil ze musze zglosci sie do szpitala na abdania bo mam podejrzenie niedosc ze mam za malo wod plodowych to ze z lozyskiem cos nie tak.jest jak pownno...no i ze do tego mala ma podwyzszone tentno,,,,a nie pownna miec...NO i pojechalm dos zpiatal badania trwaly przez caly wekend...Naszczescie sie okazalo ze z mala wsztko dobrze ze z lozyskiem moze byc nie jest zle dlai mi leki...a z wodami to widac taka moja uroda ze mam tyle,..Niestety narazie mamy wczymac sie z sexem.... Ale cuz da sie zyc bez niego... No i wychodiz na to ze jest dobrze chodz oczywisacie mam sie oszczedzac a bedzie dobrze![]() I jak wiadomo w sobote byly walentynki, i TZcik mi sie OŚWIADCZYŁ!!!!!!! w szpitalu...Normalnie lezalam na tej sali balam sie o mala i o siebie a ten wchodzi z wlekkkim bukietem roz...i siada przedemna i mowi ze mnei kocha bardzo icche zebym zostala jego zona... ![]() ![]() :ee k: A ja coz powiedzialam TAk....Chyba jedyny pozytywny akcent w szpitalu...heheh wiadomo oswaidczyny to oswiadczynyn awet w szpitalu jak to TZ powiedzial... przynajmniej je nie zapomne heheh![]() Pozdrawiam Ps: o to moj piersionek
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
ESTI
podeślij mi jakąś paczke do Poznania
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
esti to za paczucie
nie ladnie tak smaka robic ![]() Bercia najlepiej jak bys lekarza zapytala czy to jest normalne ten bol pachwin ale na razie wklejam Ci linka z jakiegos forum o tych bolach http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...-pachwin-6046/ a ja zauwazylam dzis ze mi naczynko peklo na piersi w dolnej czesci chyba zaczynam pekac....
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Rozaliotka super ze wszystko u Was w porzadku
|
|
|
|
#4942 |
|
Zadomowienie
|
Rozaliontka
to miałaś niezapomniane walentynki po pierwsze w szpitalu po drugie oświadczyny GRATULUJE zmykam do synka bo co chwile sie budzi chyba nie pośpimy dzis bidulek się męczy ![]() do jutra mamuśki miłych snów papapapap
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz duzo wypoczywaj kochana a co do tżta to naparwde az mi lezka pociekla jak przeczytalam o Twoich zareczynach cos pieknego i jakze orginalnego hihi gratulacje z calego serca!!! ![]()
|
|
#4944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie czytam na noc bo jeszcze jakies super wiadomosci beda i nie zasne wcale dobrze ze w czwartek mam wizytehmmm .... zobacze moze jutro mi dziewczyny cos na ten temat napiszą zwłaszcza te które sa wiecej w ciaży moze też tak miały
|
|
|
#4945 |
|
Raczkowanie
|
Rozaliontka Gratulacje !
śliczny ten "pierścień mocy" ![]() marika wszystkiego najlepszego sashka20 przypomniałam sobie moją sytuację.. mówię babce (położnej) że mnie boli i chcę pod prysznic, a ona- dobrze, ale sprawdzimy rozwarcie- i sprawdziła i mówi- zapomnij, już nie dasz rady ,a ja na to że dam.. i twardo wstałam, po czym (czując że mam nogi jak z waty) szybko się położyłam mówiąc..: "niee.. już mi się odechciało.. " i ona w śmiech.. a ja -że to nie jest śmieszne..-i w śmiech razem z tą babką.. normalnie teraz jak to sobie przypomnę to konam ze śmiechu.. No i to apropo tego że nie będziesz chciała iść rodzić to właśnie sobie wyobraziłam jak Cię ciągną na siłę na porodówkę, a Ty się zapierasz w drzwiach rękami i nogami.. - wybacz- ale to tak fajnie mi się wyobraziło.. ![]() Dziewczynki idę spać.. psychicznie się przygotować na jutrzejszą glukozę.. brrrr.. i na spotkanie z dzidzią na ekranie
|
#4946 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ide spac dobranocka musze o siebie dbac...![]() |
||||
|
|
|
#4947 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby szybciutko wyzdrowiaład. 2 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() Cytat:
ad. 2 no maleńka byłam ale po 2 tygodniach przytyłam do wagi 2200 i mnie wypisali do domku. Najlepsze jest to, że ja się urodziłam normalnie w 39 tygodniu i byłam donoszona ![]() to w miarę tanio wzięli Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 gratulacje Cytat:
Cytat:
za glukozę i usg
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
malutka oj teraz po glebszym bym chyba pod stolem sie szybko znalazla....jak sobie pomysle ze po jakims tam dluuuugim czasie no bo zanm przestane karmic piersia a mysle zeby okolo roczku odstawiac, jak tak pojde gdzies na balety i bede mogla sie juz napic czegos procentowego to chyba szybko odpadne po takim dlugim okresie abstynencji hahahaha
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
mi jeszcze brakuje na liscie malego poiglocika
ale jej dzis nie bylo na forum i nie dala nru.
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Esti paczusie palce lizac
![]() Poprosila bym tez o paczka do Wiednia ale mama mnie pocieszyla dzis bedzie piec hihihi wiec dostane wieczoram swierze paczusie z mojego dziecinstwa Ja jak troche przestanie padac lece po towar i bede oponki piec a moze i chrusty jak brzuszek pozwoli Niestety pobolewa mnie ostatnio a najgorzej jak stoje , do tego mala przesunela sie tak ze smyra mnie pod blizna CC wiec i posiedziec ni emoge hihi leze jak kloda ile sie da Rozalinotka Gratuluje zareczyn |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

za Twoją studnióweczkę.
, ale jaki zgrabniutki.
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
wiem ze taki watek jest przerabiany osobno, ale zależy mi na "świeżych" opiniach

za to mąż ważył równe 3 kg i miał 52 cm. Siostra też nie była jakimś wielkoludem, bo ważyła 3030 i miała 53 cm, brata nie liczę, bo się urodził w 7 miesiącu
Ostatni raz wazylam sie 5 tygodni temu u poloznej i... ogolnie 8 kg na plus. Teraz pewnie dojdzie mi jakies 5-6kg

a które to urodzinki 18-naste tak

nie ladnie tak smaka robic
ale nie czytam na noc bo jeszcze jakies super wiadomosci beda i nie zasne wcale
No i to apropo tego że nie będziesz chciała iść rodzić to właśnie sobie wyobraziłam jak Cię ciągną na siłę na porodówkę, a Ty się zapierasz w drzwiach rękami i nogami..
żeby szybciutko wyzdrowiał