Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-17, 20:20   #4921
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Witam ponownie kochane

I tak oto mijają moje najgorsze urodzinki w moim życiu . Mój Tż był u lekarza ze swoimi bólami i władowali go do szpitala, i tam spędziłam prawie cały dzień. Trafił tam z podejrzeniem kamicy nerkowej, jutro będziemy wiedzilei kiedy zabieg. Więc możecie sobie wyobrazić jaki smutny dzionek, ciągle mi się ryczeć chce, tak pusto w domku, i w łóżku będzie.

maugoszatka - ale masz bajeczną kanapę, będę niedyskretna jak zapytam gdzie i za ile ją nabyliście? bardzo mi się podoba, a nie widziałam takiej jeszcze.

Fionka21 - no to super że do siebie wracacie, wygrzałaś się, wykurowałaś i do pełni szczęścia jeszcze jutro zobaczysz swoją dzidzię super .Wóziorek bardziej podoba mi się zielony, taki żywy jest. I za Twoją studnióweczkę.

skrzataek24 - witaj ponownie I kolejny synek dołączył do naszej drużynki . Moja koleżanka ma ten wózek ale powiem Ci że jest jeden konkretny feler, że cała konstrukcja jest z plastiku a nie aluminium czy metalopodobnego tworzywa.

esti1984 - no to ja bardzo chętnie poślę Ci mój nr. tel na priv. No widzisz jaka Ty zaradna dziewczyna jesteś, tyle rzeczy udało Ci sie wycudować w godzinkę, pełen podziw i szacun . Ty zaś pichcisz kobitko, ale w domu muszą być zadowoleni.

Seona - piękny salon

Aguśkaa83 - moja znajoma na dzień dobry na porodówce wymiotowała, położne twierdzą że to normalny odruch. I tak się męczysz głuptasku do późna przed kompem i ugniatasz swojego małego facecika.

sashka20 - śliczne zakupyn zrobiłaś . Ja o bólach nie myślę nawet bo to na dzień dzisiejszy jest dla mnie dramat a co dopiero jak przyjdzie co do czego. Ale Twój brzuszek wygląda na malutki , ale jaki zgrabniutki.

malutka_24 - ale te nasze dzieciątka będą przez nas wszystkie strojone i takie słodkie mmmm... ja już nie mogę się doczekać.

kubek29111 - ja obstawiam puki co coneco V4 razem z esti

Edytowane przez marika2121
Czas edycji: 2009-02-17 o 20:22
marika2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:24   #4922
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

[quote=kubek29111;11026011

Witam, chcialam Was zapytac o wózek, kupiłyscie juz? Jak tak to czym sie kierujecie przy wyborze? Lepszy wielofunkcyjny czy może osobno gondole potem spacerówke? Jak dlugo macie zamiar wozic malenstwo w gondoli? Pomóżcie jestem zielona w tym temacie wiem ze taki watek jest przerabiany osobno, ale zależy mi na "świeżych" opiniach[/quote]

Wózki kupione juz bardzo dawno.Ja planuje wozic dziecko w gondoli do max 4 miesiecy watpie aby maly sie pozniej na dlugosc miescil mam Mutsy Urban Raider pozniej bede wozic synka w specerowce Mutsy i Quinny
Mutsy z gondola waży ok 16kg sam stelaz ok 12kg jest to bardzo ciezki wozek
ze spacerówka tez ok 16kg
Quinny specerówka 12 kg

dla mnie waga tez nie byla istotna .
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:25   #4923
sashka20
Rozeznanie

No... my juz po kolacyjce. Ogladam wlasnie "Na wspolnej". A potem bedzie "M jak milosc"

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

ja się urodziłam normalnie o czasie, ale z niską wagą urodzeniową, bo ważyłam 1680 i mierzyłam 47 cm za to mąż ważył równe 3 kg i miał 52 cm. Siostra też nie była jakimś wielkoludem, bo ważyła 3030 i miała 53 cm, brata nie liczę, bo się urodził w 7 miesiącu

Wklejam Wam nasze dzisiejsze zakupki: 2 koszulki na 62 cm i 68 cm i pajacyk na 52 cm
Ad.1. Ojej... ale Ty malenka bylas jak sie urodzilas.
Ad.2. Sliczne ubranka

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
sashka wlasnie o to mi chodzilo, takie nagle napady goraca na twarzy ze czerwona sie robie a tez przed ciaza nie mialam czegos takiego...
ale wyczytalam ze to normalne

brzuszeczek slodziutki ale Ty zgrabniocha jestes
Ad.1. Najgorzej jest jak sie zdenerwuje lub zestresuje to robi mi sie wtedy strasznie goraco i dostaje takich strasznych wypiekow na buzi. Tez gdzies czytalam ze to w normane.
Ad.2. Dziekuje Ja i zgrabniocha???? Oj... wiele mi brakuje do zgrabniochy

Cytat:
Napisane przez michaela Pokaż wiadomość
Rany jaki sliczny maly brzuszek ty to chyba nic nieprzytylas?
Dziekuje Ja przytylam i to nawet duzo Ostatni raz wazylam sie 5 tygodni temu u poloznej i... ogolnie 8 kg na plus. Teraz pewnie dojdzie mi jakies 5-6kg

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg

Edytowane przez sashka20
Czas edycji: 2009-02-17 o 20:28
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:25   #4924
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 1 to ile Cię skasowali za naprawę
Tylko 100

No ja narazie wybrałam Jedo Bartatine. Jest ok, nie ma skrętnych kół. Nie jest drogi, i wygląd ma całkiem tradycyjny. Ma bardzo dobre opinie na forach i tym się głównie kierowałam. Ma podobno największą gondolę na rynku, to jest tym bardziej na plus. Zresztą wpisz sobie w google Jedo bartatina to Ci wyskoczy.

Ale czy mi się zdanie nie zmienie to nie wiem, ze mną to wszystko możliwe.
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:31   #4925
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Tylko 100

No ja narazie wybrałam Jedo Bartatine. Jest ok, nie ma skrętnych kół. Nie jest drogi, i wygląd ma całkiem tradycyjny. Ma bardzo dobre opinie na forach i tym się głównie kierowałam. Ma podobno największą gondolę na rynku, to jest tym bardziej na plus. Zresztą wpisz sobie w google Jedo bartatina to Ci wyskoczy.

Ale czy mi się zdanie nie zmienie to nie wiem, ze mną to wszystko możliwe.

a wiesz moze jakie wymiary ma ta gondolka?
Stary 2009-02-17, 20:40   #4926
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Witam ponownie kochane

I tak oto mijają moje najgorsze urodzinki w moim życiu . Mój Tż był u lekarza ze swoimi bólami i władowali go do szpitala, i tam spędziłam prawie cały dzień. Trafił tam z podejrzeniem kamicy nerkowej, jutro będziemy wiedzilei kiedy zabieg. Więc możecie sobie wyobrazić jaki smutny dzionek, ciągle mi się ryczeć chce, tak pusto w domku, i w łóżku będzie.

Aguśkaa83 - moja znajoma na dzień dobry na porodówce wymiotowała, położne twierdzą że to normalny odruch. I tak się męczysz głuptasku do późna przed kompem i ugniatasz swojego małego facecika.
Biedactwo... wspolczuje jesli chodzi o tżta...niestety choroby i czasu na chorowanie sie nie wybiera ale jest juz w dobrych rekach wiec teraz zrobia zabieg moze laparoskopie i bedziecie razem Ale masz nas wizaz i zawsze mozesz sie pozalic jak Ci zle...my pocieszymy zawsze
Moja mama tez wymiotowala na porodowce, kolezanka tez, duzo osob tego sie wlasnie tez obawiam.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:44   #4927
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Witam ponownie kochane

sashka20 - śliczne zakupyn zrobiłaś . Ja o bólach nie myślę nawet bo to na dzień dzisiejszy jest dla mnie dramat a co dopiero jak przyjdzie co do czego. Ale Twój brzuszek wygląda na malutki , ale jaki zgrabniutki.
Mariko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, duzo szczescia i radosci oraz spelnienia najskrytszych marzonek

Ad.1. Ojej... bardzo Ci wspolczuje z powodu Tzta Sprobuj sie nie smutac i nie plakac Napewno wszystko bedzie dobrze. Glowka i uszka do gory.

Ad.2. Dziekuje Ja non stop mysle o porodzie....Im blizej tym gorzej. Malutki mam brzusio??? Moj brat powiedzial, ze wygladam jak paczek i mam big baniaka.

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Stary 2009-02-17, 20:51   #4928
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
a wiesz moze jakie wymiary ma ta gondolka?
Wymiary gondoli: 35x80 cm

marika - biedactwo Mam nadzieję że z TŻ będzie dobrze...

Edytowane przez Małgosia:)
Czas edycji: 2009-02-17 o 20:52
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:52   #4929
Aguśkaa83
Zakorzenienie

marika kochanie i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
SZYMONEK

Stary 2009-02-17, 21:06   #4930
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez sashka20 Pokaż wiadomość
Mariko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, duzo szczescia i radosci oraz spelnienia najskrytszych marzonek

Ad.1. Ojej... bardzo Ci wspolczuje z powodu Tzta Sprobuj sie nie smutac i nie plakac Napewno wszystko bedzie dobrze. Glowka i uszka do gory.

Ad.2. Dziekuje Ja non stop mysle o porodzie....Im blizej tym gorzej. Malutki mam brzusio??? Moj brat powiedzial, ze wygladam jak paczek i mam big baniaka.

ja mam to samo jakos trudno mi sobie wyobrazic ten dzien.Przypadkiem moze byc tak ze dostane ataku paniki i powiem Tż ze nie jade
Stary 2009-02-17, 21:07   #4931
michaela
Raczkowanie

Cytat:
Witam ponownie kochane

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
Oj domyslam sie jak sie czujesz ja niedawno mialam podobna sytuacje ale po 5 godz na pogotowiu pozwolili tztowi wrocic do domu i leczyc sie u swojego lekarza ale zaznaczyli ze jesli wyniki sie niepoprawia to ze skierowaniem do szpitala Musisz myslec pozytywnie ze bedzie wszystko dobrze i tz szybko wroci do domku zdrowy

Cytat:

Dziekuje Ja przytylam i to nawet duzo Ostatni raz wazylam sie 5 tygodni temu u poloznej i... ogolnie 8 kg na plus. Teraz pewnie dojdzie mi jakies 5-6kg
Zartujesz to bylas chyba jak szpilka przed ciaza bo tych kg u ciebie wcale niewidac
michaela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:12   #4932
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Mariko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINY szybkiego i lekkiego porodu
Bardzo mi przykro z powodu Tż
Stary 2009-02-17, 21:30   #4933
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
ja mam to samo jakos trudno mi sobie wyobrazic ten dzien.Przypadkiem moze byc tak ze dostane ataku paniki i powiem Tż ze nie jade
Ja sobie tego dnia tez nie wyobrazam Napewno wpadne panike i dostane ataku placzu i nie bede chciala jechac do szpitala. Juz to widze...

Cytat:
Napisane przez michaela Pokaż wiadomość
Zartujesz to bylas chyba jak szpilka przed ciaza bo tych kg u ciebie wcale niewidac
Nie zartuje Przed ciaza wazylam 51-52 kg przy wzroscie 173. Wygladalam jak taki patyczak
Duzo osob niechce mi wierzyc, ze tyle przytylam

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Stary 2009-02-17, 21:33   #4934
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Dziękuję wam dziewczynki za życzenia urodzinowe i słowa otuchy co do Tż , aż się zas popłakałam . Wiem że to nie jest groźne, ale każdy pobyt w szpitalu jest zły i nikt nie lubi tam przebywać (chyba że tak jak my aby urodzić nasze maleństwa). I jeszcze najlepsze że jak taka jedna szprycha pielęgniareczka młodziutka odłanczała mu kroplówkę to taka nieporadna była że krew zaczeła tryskac i wszystko uświniła nawet swoje ubranko, sierota, dodam że Tż nie przepada za widokiem krwi tym bardziej swojej więc miał już dość wrażeńna dzień dzisiejszy, oby jutrzejszy był lepszy.

Dobranoc
Stary 2009-02-17, 21:39   #4935
esti1984
Wtajemniczenie

No i jestem

Ale nie czytałam nic bo mam na gazie już końcową porcję pączków i muszę pilnować a jak się zaczytam to się spalą

Wyszły pyyyycha

kochane a więc mam już więcej numerów, aktualizuję listę

Bercia
Blondynka poznań
Gosik
Małgosia
Manolita
Pakusia
Rumiankowa
Sashka
Kathi
Kuroikaze
Magduchacha
Nicola
Marika
Seona
Michaela
Aguśka
Fionka
Malutka
Superzabula
Kaalina
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1220381.jpg (35,6 KB, 14 załadowań)
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:45   #4936
Bercia2000
Zadomowienie

marika
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO a które to urodzinki 18-naste tak (zartuje)

pewnie inaczej wyobrażałaś sobie urodzinki a tu musisz spędzić wieczór i noc sama dobrze że TŻ jest już pod dobrą opieką i w razie co pomogą mu na miejscu
nie smuć się kochana wszystko będzie dobrze a zreszta co ja pisze nie jesteś sama jest z Tobą twoja dzidzia
zmykaj do łóżeczka odpocznijcie sobie bo na dziś pewnie masz już dosć

dziewczyny już nie wiem czy to normalne ale cały dzień boli mnie kosć łonowa i pachwiny czasem mnie bolało już tak ale cały dzień moja przyjaciółka mówi że to normalne wszystko sie rozciąga przygotowuje do porodu może i racja przecież troche to trwa w tydzien się to nie zrobi tylko stopniowo ale się martwie troszke

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:46   #4937
Fionka21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
Fionka dziękujemy za pomoc

A mogę spytać w którym szpitalu będziesz rodzić?
ja będę rodziła w "Medicorze" w Nowym Sączu.. tak jak poprzednio..(3 lata temu)

Fajnie jest być ważnym, ale ważniejsze jest być fajnym...
Fionka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:47   #4938
Rozaliontka
BAN stały

GG do Rozaliontka

WItajci e

na poczatek Bardzooo dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyn za kciuki i za pamiec i zamarwianie sie o mnie i on Alicje....: cmok: DLa wszytkich dziewczyn....

Dzis wypusili nas ze szpitala... Juz nie moglam tam wytrzymac....ehhh...

W piatek moj Gin stwierdzil ze musze zglosci sie do szpitala na abdania bo mam podejrzenie niedosc ze mam za malo wod plodowych to ze z lozyskiem cos nie tak.jest jak pownno...no i ze do tego mala ma podwyzszone tentno,,,,a nie pownna miec...NO i pojechalm dos zpiatal badania trwaly przez caly wekend...Naszczescie sie okazalo ze z mala wsztko dobrze ze z lozyskiem moze byc nie jest zle dlai mi leki...a z wodami to widac taka moja uroda ze mam tyle,..Niestety narazie mamy wczymac sie z sexem.... Ale cuz da sie zyc bez niego... No i wychodiz na to ze jest dobrze chodz oczywisacie mam sie oszczedzac a bedzie dobrze

I jak wiadomo w sobote byly walentynki, i TZcik mi sie OŚWIADCZYŁ!!!!!!!:j upi:
w szpitalu...Normalnie lezalam na tej sali balam sie o mala i o siebie a ten wchodzi z wlekkkim bukietem roz...i siada przedemna i mowi ze mnei kocha bardzo icche zebym zostala jego zona...:ee k: A ja coz powiedzialam TAk....Chyba jedyny pozytywny akcent w szpitalu...heheh wiadomo oswaidczyny to oswiadczynyn awet w szpitalu jak to TZ powiedzial... przynajmniej je nie zapomne heheh

Pozdrawiam Ps: o to moj piersionek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2170013.jpg (17,7 KB, 28 załadowań)
Rozaliontka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:48   #4939
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ESTI za to ciagle kuszenie slodkim
podeślij mi jakąś paczke do Poznania
Stary 2009-02-17, 21:54   #4940
Aguśkaa83
Zakorzenienie

esti to za paczucie nie ladnie tak smaka robic

Bercia najlepiej jak bys lekarza zapytala czy to jest normalne ten bol pachwin ale na razie wklejam Ci linka z jakiegos forum o tych bolach http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...-pachwin-6046/

a ja zauwazylam dzis ze mi naczynko peklo na piersi w dolnej czesci chyba zaczynam pekac....
SZYMONEK

Stary 2009-02-17, 21:59   #4941
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Rozaliotka super ze wszystko u Was w porzadku Gratulacje z okazji zareczyn
Stary 2009-02-17, 21:59   #4942
Bercia2000
Zadomowienie

Rozaliontka
super że z wami dziewczynki wszystko okey

to miałaś niezapomniane walentynki po
pierwsze w szpitalu
po drugie oświadczyny GRATULUJE

zmykam do synka bo co chwile sie budzi chyba nie pośpimy dzis bidulek się męczy

do jutra mamuśki miłych snów papapapap

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-02-17, 21:59   #4943
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozaliontka Pokaż wiadomość
WItajci e

na poczatek Bardzooo dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyn za kciuki i za pamiec i zamarwianie sie o mnie i on Alicje....: cmok: DLa wszytkich dziewczyn....

W piatek moj Gin stwierdzil ze musze zglosci sie do szpitala na abdania bo mam podejrzenie niedosc ze mam za malo wod plodowych to ze z lozyskiem cos nie tak.jest jak pownno...no i ze do tego mala ma podwyzszone tentno,,,,a nie pownna miec...NO i pojechalm dos zpiatal badania trwaly przez caly wekend...Naszczescie sie okazalo ze z mala wsztko dobrze ze z lozyskiem moze byc nie jest zle dlai mi leki...a z wodami to widac taka moja uroda ze mam tyle,..Niestety narazie mamy wczymac sie z sexem.... Ale cuz da sie zyc bez niego... No i wychodiz na to ze jest dobrze chodz oczywisacie mam sie oszczedzac a bedzie dobrze

w szpitalu...Normalnie lezalam na tej sali balam sie o mala i o siebie a ten wchodzi z wlekkkim bukietem roz...i siada przedemna i mowi ze mnei kocha bardzo icche zebym zostala jego zona...:ee k: A ja coz powiedzialam TAk....Chyba jedyny pozytywny akcent w szpitalu...heheh wiadomo oswaidczyny to oswiadczynyn awet w szpitalu jak to TZ powiedzial... przynajmniej je nie zapomne heheh

Dobrze ze juz w domku jestescie i najwazniejsze ze juz po wszytskich badaniach teraz duzo wypoczywaj kochana
a co do tżta to naparwde az mi lezka pociekla jak przeczytalam o Twoich zareczynach cos pieknego i jakze orginalnego hihi gratulacje z calego serca!!!
SZYMONEK

Stary 2009-02-17, 22:05   #4944
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
esti to za paczucie nie ladnie tak smaka robic

Bercia najlepiej jak bys lekarza zapytala czy to jest normalne ten bol pachwin ale na razie wklejam Ci linka z jakiegos forum o tych bolach http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...-pachwin-6046/

a ja zauwazylam dzis ze mi naczynko peklo na piersi w dolnej czesci chyba zaczynam pekac....
dzięki ale nie czytam na noc bo jeszcze jakies super wiadomosci beda i nie zasne wcale dobrze ze w czwartek mam wizyte

hmmm .... zobacze moze jutro mi dziewczyny cos na ten temat napiszą zwłaszcza te które sa wiecej w ciaży moze też tak miały

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-02-17, 22:06   #4945
Fionka21
Raczkowanie

Rozaliontka Gratulacje ! śliczny ten "pierścień mocy"

marika wszystkiego najlepszego nie martwe się o tz-cika On na pewno nie chce, żebyś teraz się denerwowała.. silny chłop! na pewno wydobrzeje

sashka20 przypomniałam sobie moją sytuację.. mówię babce (położnej) że mnie boli i chcę pod prysznic, a ona- dobrze, ale sprawdzimy rozwarcie- i sprawdziła i mówi- zapomnij, już nie dasz rady ,a ja na to że dam.. i twardo wstałam, po czym (czując że mam nogi jak z waty) szybko się położyłam mówiąc..: "niee.. już mi się odechciało.. " i ona w śmiech.. a ja -że to nie jest śmieszne..-i w śmiech razem z tą babką.. normalnie teraz jak to sobie przypomnę to konam ze śmiechu.. No i to apropo tego że nie będziesz chciała iść rodzić to właśnie sobie wyobraziłam jak Cię ciągną na siłę na porodówkę, a Ty się zapierasz w drzwiach rękami i nogami.. - wybacz- ale to tak fajnie mi się wyobraziło..

Dziewczynki idę spać.. psychicznie się przygotować na jutrzejszą glukozę.. brrrr.. i na spotkanie z dzidzią na ekranie
dobranoc

Fajnie jest być ważnym, ale ważniejsze jest być fajnym...
Fionka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:15   #4946
Rozaliontka
BAN stały

GG do Rozaliontka

Cytat:
Rozaliotka super ze wszystko u Was w porzadku Gratulacje z okazji zareczyn
Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
Rozaliontka
super że z wami dziewczynki wszystko okey

to miałaś niezapomniane walentynki po
pierwsze w szpitalu
po drugie oświadczyny GRATULUJE

do jutra mamuśki miłych snów papapapap
Dziekuje

Cytat:
Dobrze ze juz w domku jestescie i najwazniejsze ze juz po wszytskich badaniach teraz duzo wypoczywaj kochana
a co do tżta to naparwde az mi lezka pociekla jak przeczytalam o Twoich zareczynach cos pieknego i jakze orginalnego hihi gratulacje z calego serca!!!
Orginalne ojj tak abrdzo az mnie wcielo...Bo podobno mailo sie to odbyc u nas domku ale nie wyszlo za abrdzo

Cytat:
Napisane przez Fionka21 Pokaż wiadomość
Rozaliontka Gratulacje ! śliczny ten "pierścień mocy"

marika wszystkiego najlepszego nie martwe się o tz-cika On na pewno nie chce, żebyś teraz się denerwowała.. silny chłop! na pewno wydobrzeje

sashka20 przypomniałam sobie moją sytuację.. mówię babce (położnej) że mnie boli i chcę pod prysznic, a ona- dobrze, ale sprawdzimy rozwarcie- i sprawdziła i mówi- zapomnij, już nie dasz rady ,a ja na to że dam.. i twardo wstałam, po czym (czując że mam nogi jak z waty) szybko się położyłam mówiąc..: "niee.. już mi się odechciało.. " i ona w śmiech.. a ja -że to nie jest śmieszne..-i w śmiech razem z tą babką.. normalnie teraz jak to sobie przypomnę to konam ze śmiechu.. No i to apropo tego że nie będziesz chciała iść rodzić to właśnie sobie wyobraziłam jak Cię ciągną na siłę na porodówkę, a Ty się zapierasz w drzwiach rękami i nogami.. - wybacz- ale to tak fajnie mi się wyobraziło..

Dziewczynki idę spać.. psychicznie się przygotować na jutrzejszą glukozę.. brrrr.. i na spotkanie z dzidzią na ekranie
dobranoc
heheh pierscien mocy...

ide spac dobranocka musze o siebie dbac...
Rozaliontka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:37   #4947
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:

malutka_24 - ale te nasze dzieciątka będą przez nas wszystkie strojone i takie słodkie mmmm... ja już nie mogę się doczekać
ad. 1 trzymam kciuki za Tz'ta żeby szybciutko wyzdrowiał
ad. 2 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Cytat:
No... my juz po kolacyjce. Ogladam wlasnie "Na wspolnej". A potem bedzie "M jak milosc"

Ad.1. Ojej... ale Ty malenka bylas jak sie urodzilas
Ad.2. Sliczne ubranka
ad. 1 widzę, że mamy podobne upodobania serialowe
ad. 2 no maleńka byłam ale po 2 tygodniach przytyłam do wagi 2200 i mnie wypisali do domku. Najlepsze jest to, że ja się urodziłam normalnie w 39 tygodniu i byłam donoszona

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Tylko 100
to w miarę tanio wzięli

Cytat:
Ale masz nas wizaz i zawsze mozesz sie pozalic jak Ci zle...my pocieszymy zawsze
polać jej, bo mądrze gada

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
kochane a więc mam już więcej numerów, aktualizuję listę

Bercia
Blondynka poznań
Gosik
Małgosia
Manolita
Pakusia
Rumiankowa
Sashka
Kathi
Kuroikaze
Magduchacha
Nicola
Marika
Seona
Michaela
Aguśka
Fionka
Malutka
Superzabula
Kaalina
jak patrzę na listę to chyba wszystkie na niej jesteśmy

Cytat:
Napisane przez Rozaliontka Pokaż wiadomość

ad. 1 jak to dobrze, że już jesteście w domku
ad. 2 gratulacje

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
spokojnej nocy Wam życzę

Cytat:
Napisane przez Fionka21 Pokaż wiadomość
dobranoc
trzymam za glukozę i usg
Stary 2009-02-17, 22:42   #4948
Aguśkaa83
Zakorzenienie

malutka oj teraz po glebszym bym chyba pod stolem sie szybko znalazla....jak sobie pomysle ze po jakims tam dluuuugim czasie no bo zanm przestane karmic piersia a mysle zeby okolo roczku odstawiac, jak tak pojde gdzies na balety i bede mogla sie juz napic czegos procentowego to chyba szybko odpadne po takim dlugim okresie abstynencji hahahaha
SZYMONEK

Stary 2009-02-17, 22:45   #4949
Aguśkaa83
Zakorzenienie

mi jeszcze brakuje na liscie malego poiglocika ale jej dzis nie bylo na forum i nie dala nru.
SZYMONEK

Stary 2009-02-18, 08:16   #4950
Kathi75
Zakorzenienie

Esti paczusie palce lizac
Poprosila bym tez o paczka do Wiednia ale mama mnie pocieszyla dzis bedzie piec hihihi wiec dostane wieczoram swierze paczusie z mojego dziecinstwa
Ja jak troche przestanie padac lece po towar i bede oponki piec a moze i chrusty jak brzuszek pozwoli

Niestety pobolewa mnie ostatnio a najgorzej jak stoje , do tego mala przesunela sie tak ze smyra mnie pod blizna CC wiec i posiedziec ni emoge hihi leze jak kloda ile sie da

Rozalinotka Gratuluje zareczyn

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości