|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
odzywam się bo ktoś mnie przywołał do porządku - i idę bo mam doła
|
#3242 |
|
Rozeznanie
|
Ekhem... nie chwaląc się, ale to ja jestem tym zacnym człowiekiem^^myśle nawet ze powinno się mnie mianować jakims agentem 007 do spraw uciekinierów wizazowych
:admin :![]() Po raz drugi fanfary: dziękuję, dziękuję!Pijemy moje zdrowie ![]()
|
#3243 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja stosowałam ale jak przestałam stosować to nie miałam z tym problemu taki dodatek jak się nie ma co z kasa robić jak dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a z tą krową to Cytat:
pamietam ze fajny filmik Cytat:
) Ather ![]() Cytat:
(no chyba że się ma w piątek egzamin Cytat:
![]() mam nadzieję że już zostaniez albo przynajmniej bedziesz wpadać a mnie nie wysłałaś to ja Ci wysłałam (taka przebiegła jestem )edit: Mercy, Ty wariatko
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-17 o 23:46 Powód: :P |
|||||||
|
|
|
#3244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I skoro Ci tak dobrze idzie to werbuj dalej: yerbę, milkę, spazę, agness(która wpada tu ostatnio jak po ogień)... ludowa i agatka też by się mogły czasem odezwać i w ogóle reszta starej wykruszonej ekipy... ![]() enda, a Ty co tak patrzysz, odezwij się też ![]() DObranoc
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-02-18 o 00:21 |
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i mamy ![]() a ja miałam się uczyć
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
hehe, witam kochane
![]() ..a tak sobie poczytuje nawet jak nie mam sily nic pisac (praca, praca..) ..to chyba naprawde uzaleznienie...ale pozytywne ![]() ![]() pozdrawiam Was wszystkie
|
|
#3247 |
|
Rozeznanie
|
ihihihih ooooo sole miooooooooo!!!!!!!!!!!!
śpiewamy! kanto kantare!!!!!!!!![]() Mercy pozdrawia ENDE! własnie własnie maadamme dobrze prawi polejcie jej!Gdzie te stare grzbiety są ![]() ![]() ?cisza!<stawia się do pionu> Mercy idzie spać, bo Mercy za duzo rozrabia dzisiaj, a tu powagę trzeba trzymać, jak się chcę zostać agentem 007 ![]() Dobranoc kochane! ........oooo sole miooooo.........
|
#3248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadaj czasem, niekoniecznie wezwana Cytat:
no to śpiewamy Cytat:
aleee nie traćmy nadziei ![]() dobranoc |
|||
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę,jakiego wariactwa to plotkary moje wczoraj dostały
![]() Ather,enda, malinka-miło Was znowu widzieć Jabłuszko- hmmm..to może jakieś w końcu spotkanie Gwiazd z Pomorza ? ![]() Ewuś - dobrza, niechaj będzie wola Twoja, zostaję przy oksach ![]() Dzień dobryyyy Lecę budzić TŻ-a, bo do piekarni ma mi iść ja to mam dobrze...hihi![]() Miłego dniaaa
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Ather
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musze to napisac jeszcze raz,ze wygladalas na studniowce przepiekniea mnie boli gardlo buuu zrobilam sobie zielone goracej herbaty i bedesie zaraz nią poic
|
#3251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry sloneczka ;*
Pierwsze co zrobię to muszę powitać Ather Widziałam Twoje zdjęcia na nK. WYglądasz olśniewająco Pisz co u Ciebie bo mnie ciekawość zżera ![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo chciałabym was na żywo zobaczyc Milego jezdzenia na lyzwach ;* Cytat:
Sama kiedys taka chciałam ale u mnie to niestety niemozliwe ;/ A wlaśnie...zgadzam się z Jowitką . Ujawnij się nam ![]() Nosisz soczewki ? Nie przeszkadzają ci? Latwo sie je zaklada? Bo z tego co wiem sama bede musiala nosic okluraty a ja tak nie chce ![]() Cytat:
I Ty oczywiscie tez sie do nas zaliczasz ![]() Pozostało mi zyczyć wam milego dnia;* |
|||
|
|
|
#3252 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wiec tak: te flanelowe koszule glany to zamien na bluze adidaska, glany na buciki adidaska, najblizej gitary w zyciu bylam jak ja pewnie kiedys kogos walnelam po glowie a co do spiewu to uwierz ze lepiej mnie oglada niz sluchac![]() wielki calus dla ciebie, mam swietny poranek Cytat:
polecam dzien dobry, po ataku smiechu po przeczytaniu opisu siebie parenascie lat temu ide sie umyc i przygowac do dziesiejszego dnia ![]() pojutrze piatek
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jaka zgrabna ![]() Ten podpis pod Toba to chyba nie aktualny jest? Bo chudzina z Ciebie jak nie wiem co )Cieszymy sie ze wkraczasz z dobrym humorem w dzien dziieki wizazu
|
|
|
|
|
#3254 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dżem dobry
![]() dobrze, że się odezwałaś, śliczne masz nowe zdjęcia na n-k ![]() Ale niedobrze, że masz doła - mam nadzieję, że szybko sobie pójdzie... COś się stało czy taki po prostu spadek formy? ![]() ahahahah Spoko, trochę śmiechu dla zresetowania mózgownicy Ci sie przyda ![]() Cytat:
![]() Mimo wszystko odzywaj sie czesciej ![]() Cytat:
<śpiewa>wstawaj Agencie 007, misja czeka! ![]() Cytat:
4A spotkanie gwiazd z Pomorza zrobic trzeba w koncu tylko musimy sie zgrac terminowo, a nie wiem jak u Was zwykle plan tygodnia wyglada w sumie, kiedy macie najwiecej wolnego etc? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Łup! ![]() ROzbudzona jestem średnio i trzęsie mnie jak diabli, zimno jakoś w domu... No, ale trudno - kawa i herba troszeczkę mnie rozgrzały. Idę się ogarniać i myk do szkoły - na szczęście dziś tylko jedne zajęcia i praktyki muszę załatwić. Na 17 do pracy, mam nadzieję, że uda mi sie wczesniej jeszcze zdrzemnąc... ![]() Miłego dnia!
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-02-18 o 09:29 |
|||||
|
|
|
#3255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo nie moge dopasowac ciagle twarzy do osob...milego dnia laleczki
|
|
#3256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba, że się zmobilizuję... zobaczymy.miłego dnia edit: Agolku, ja jestem Asia
|
||||
|
|
|
#3257 | |||||
|
Zakorzenienie
|
(ale jakby było Ci np niewygodnie to się nie przejmuj moim zdaniem )no ale go sobie wychowałaś ![]() Cytat:
Cytat:
chyba muszę to jeszcze raz obejrzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry śnieg pada, a to ci zaskakująca sprawa idę się uczyć, kolejny bez sensu dzień mnie czeka Mam nadzieję ze chociaż będziecie dużo pisać żebym miała co w przerwach czytać ![]() miłego dnia |
|||||
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuu moje gardlo
jeszcze sie rozchoruje na ta studniowke i tyle bedzie wypilam juz dwa kubki zielonej herbaty i jedna z trzech na dzis zaplanowanych slim figura,wiecie ze zaczela mi smakowac![]() a tymczasem siedze sobie sama w pokoju z Beauty na kolankach wspollokatorka wraca jutro , a ja jutro chyba do domu pojade w koncu wolne do poniedzialku tylko musze sie jakos ogarnac i pojsc do bankomatu,bo by wypadalo akademik zaplacic i ruszyc dupsko . Ale tak mi zimno i gardlo boli a snieg pada i pada ogolnie to ja bardzo lubie zime,i jak dla mnie to mogłaby byc ona caly rok![]() ![]()
|
#3259 |
|
Raczkowanie
|
malinka_86 - napisz co u Ciebie, nooooo
i nie dołuj się tylko uśmiechnij Baby14 - soczewki absolutnie mi nie przeszkadzają. na początku miałam tylko 'drobne' problemy z ich zakładaniem, ale wiadomo, że trening czyni mistrza i po jakimś czasie można je zakładać po ciemku już :P i nie łam się okularami, odpowiednio dobrane <a teraz jest taki wybór ![]() > dodają uroku! ![]() orzeszku - dbaj o siebie! weekend już blisko! ![]() mam na obiad naleśniki! Tarantulku jesteś niemożliwa!
|
#3260 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Heja banana! wróciłam!
Cytat:
![]() chociaz...myślę ze nie powinno to zaszkodzic mojej oszałamiającej karierze, wszak mój urok osobisty i skutecznośc są atutami nie do pobicia ![]() ![]() Cytat:
no to się troszkę pomyliłam, ale grunt ze humor Ci teraz dopisuje![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jak zmobilizowałąs się?![]() Cytat:
![]() Cytat:
szczel se setke to ci zaraz gardełko przejdzie jak ręką odjąłCytat:
![]() Ja własnie jem sniadanie i pisze śnieg za oknem sypie juz którys dzien i mnie pewnie w koncu zasypie![]() ![]() Miłego dnia smerfetki wpadne pozniej!
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-02-18 o 14:27 |
|||||||
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze sie nie rozchoruje,nie ma nawet takiej opcji
![]() a ja sobie zrobilam na obad filet z kurczaka ugotowalam na teflonie z duszonymi warzywkam(cebula,papryka, brokuly) pycha a jakie zdrowe i niskokaloryczne ![]() ![]() zaplacilam za akademik,wyrzucilam smieci,potem pozmywam naczynia,pocwicze powizazuje i tak mi zleci kolejny dzien na przyjemnym nic nierobieniu ![]() Przepisalam sobie prepis Agolka na sernik Sb i moze go zrobie jak przyjade do domu.Moze byc taki zwykly serek homogenizowany naturalny bo nie wiem co to jest serek tosca
|
#3263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, ja juz po lunchu zaraz, humr mi dalej dopisuje ale popoludniowe zmeczenia mnie dopada.. Dzwonilam wlasnie pogadac z ciocia ze Szczecina,uwilbiam moje ciotki ma 60 pare lat ale moge z nia jak z kumpela pogadac. teraz do mamy zadzwonie![]() do uslyszenia
|
|
#3264 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te 2kg to mysle ze nawet ani troche nie widać. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja chcę naleśniki ![]() Cytat:
![]() Miłego wieczorku Wam. |
|||||
|
|
|
#3265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
faaajnie
ja nie mam czasu na gotowanie wiec żywię się warzywami na patelnie Cytat:
chyba jednak są nie do pobicia ![]() Cytat:
![]() wspominałam że chcę wiosnę? Cytat:
w markecie powinnaś znaleźć Cytat:
a co tu dziś taki mały ruch? ja się dzielnie uczę, już wiem ze egzamin nie będzie miał części ustnej (no chyba że się to okaże w dzień egzaminu ) więc jakoś mi mobilizacja spadła no ale udaję ze coś tam robię ![]() Byłam jedynie na angielskim i śnieg mnie tak zasypał że wyglądałam jak bałwan |
||||
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie boli mnie brzuch,nie wiem od czego bratanicy musze pączki przywiezc, ja osobiscie zamierzam upiec ciasto marchewkowe albo sernikSb ale co z tego wyjdzie to zobaczymy. jestem słaba i sie dziwnie trzese Tz mnie denerwuje,bo sie od poludnia nie laskaw odezwac![]() M codziennie do mnie pisze.Wczoraj zadzwonil,odebralam bo myslalam ze to mamaz zastrzezonego a tu on. Slyszal po glosie ze cos zla bylam i smutna.Chcial odrazu przyjezdzac
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jest studniówka, szykowałaś się na nią więc idź, a później się poważnie zastanów
|
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie byłam
![]() ale ale! na jutro mam już piękny plan i teraz byle tylko nie zaspać ![]() zrobiłam sobie rozpiskę: co muszę zrobić przez ferie i no cóż muszę się jakoś zmobilizować -wystarczy tego lenienia się ![]() szczerze, to najchętniej leniłabym się całe dwa tygodnie, ale obowiązków tyleeee ![]() ![]() dobra, koniec marudzenia ![]() idę jakieś witaminki i inne pierdółki zażyć, coby się nie pochorować i żeby mnie przestało w łokciu rwać ![]() miłego |
|
|
|
#3269 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praktycznie tylko z rana, a i też nie zawsze i ewentualnie po zajęciach. Więc z komputerem za wiele do czynienia nie mam, bo z reguły jestem niepełne pół tygodnia u siebie...A u mnie... może lepiej to przemilczymy ? Powiedzmy, że w pewnych sprawach cudnie a w innych gorzej... się porobiło ;]Cytat:
Swoją drogą, odkąd odeszłam z Wizażu, chcąc przytyć (piękne czasy) no to ostatecznie z 45 doszłam do 55. I tak mi zostało... Nie powiem, abym była zadowolona, ale to ma też swoje pozytywne strony jakby nie patrzeć... Cytat:
![]() Cytat:
No to musisz być zdrowa i nie ma innej możliwości. Chcę [!] (a co ;D ) zdjęcia później
|
||||
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc chyba nie ma powodów do niezadowolenia ![]() IMHO wyglądasz bardzo dobrze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

:admin :
dziękuję, dziękuję!
No nic, muszę oszczędzać skoro prawie na swoim jestem
Acz zastanawiam się już nad soczewkami..bądź zmianą oprawek
Bo ogólnie nie mogę zrezygnować z oksów
Ahh.. jak ja bym chciała nie miećwady wzroku
taki dodatek jak się nie ma co z kasa robić jak dla mnie
a jak sie komus nie podoba to jego sprawa.Kazdy z nas jest inny i dlatego wlasnie swiat jest taki ciekawy

No, ale trudno - kawa i herba troszeczkę mnie rozgrzały. Idę się ogarniać i myk do szkoły - na szczęście dziś tylko jedne zajęcia i praktyki muszę załatwić. Na 17 do pracy, mam nadzieję, że uda mi sie wczesniej jeszcze zdrzemnąc...
Tz mnie denerwuje,bo sie od poludnia nie laskaw odezwac