|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
No i kupiłam tą bazę ArtDeco i do tego jeszcze paletkę 3 cieni z Inglota
...ech...nie można mnie wypuścić w miasto, bo przetracę kasę na duperele ...hehe
|
|
#2702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem za tym drugim ![]() no a teraz ide spac bo rano do pracy trzeba wstac, ale jutro postaram sie was odwiedzic conajmniej 2 razy
Edytowane przez MagdaZb Czas edycji: 2009-02-17 o 22:49 |
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczorek
a raczej nocka ![]() Chciałam się dziś tylko przywitać, bo kilka dni mnie nie było. Jeszcze raz podziękowac tym co nie zdążyłam za życzenia urodzinowe ![]() MAMY W KOŃCU ZAPROSZENIA!!! Długo czekałam na nie ale się doczekałam. Musze same robic na nie koperty bo są one kwadratowe po złożeniu a nie mogłam dostać w sklepie kwadratowych kopert gryyy Ale może nawet na plus to wyszło bo robimy z mamą kolorowe koperty i każda z nich jest przewiązana biała kokardką. Już dzis kilka rozwieźliśmy rodzince, jutro wyruszamy w dalsza trasę. Mam nadzieję że uda mi sie niedługo poczytać co tu fajnego popisałyście Na razie zmykam spać, bo padnięta jestem... Rano pół dnia rozworzenia tych zaproszeń, popludnio zajecia z dzieciakami a wieczorem układaliśmy płyty gipsowe na ścainy w mieszkaniu... Więc słodkich snów i miłej nocki
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-02-17 o 23:15 |
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam 6 i troche kazalam sobie biale zloto po bokach spilowac bo wygladala za szeroko, mam male dlonie.. ale sie wypompowalam na silowni
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja 2300zł ale widzialam taka w innym miescie za 3500zł, a w Warszawie to nawet 4000zł. Po tym uwazam, że pewne salony cenia sie tylko za to, że sa w centrum miasta no i ze sa ogólnie z duzego miasta. Jak pisałam wcześniej sprawdziłam ten salon bo aż nie mogłam uwierzyć ze taka różnica, no ale okazało się prawda, bo to zalezy od marzy. He co zrobić. A Twoja ile kosztowała?? |
|
|
|
|
#2706 | |||
|
Zakorzenienie
|
no Barbara ladniutko
![]() no ale zostawilam jej Appasionata w skrocie pasja albo niunia ![]() Cytat:
poczuc te zakwasy hahaCytat:
![]() slicznie Basia Cytat:
ale tylko dlatego ze jezdze konno sama mam konie na podroz poslubna jedziemy do naszej pierwszej stajni gdzie z tż-tem uczylismy sie jezdzic tż tez jezdzi konno robienie zdjec slubnych z konmi przez osoby ktore niezbyt sie nimi interesuja wydaja mi sie dziwne.. oj tak ![]() dziekuje kochana dzieki ![]() super ze praca sie sprawdzila dzieki slonce
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Anuulaa - bounty wyszło przepyszne !!
Przepis bardzo fajny, prosty, dość szybki a ciasto wyśmienite! Jako pierwsze zniknęło ze stołu ![]() Proszę o więcej takich przepisów
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
[/quote]
ja bede miala sesje konna ale tylko dlatego ze jezdze konno sama mam konie na podroz poslubna jedziemy do naszej pierwszej stajni gdzie z tż-tem uczylismy sie jezdzic tż tez jezdzi konno robienie zdjec slubnych z konmi przez osoby ktore niezbyt sie nimi interesuja wydaja mi sie dziwne..[/quote] Nie wiem czy to do mnie, ale wypowiem się. Ja nie mam własnego konika, ale jesli moge to jezdze konno. Uwazam, ze sa piekne, wspaniale i w ogole naj. Interesuje się nimi ale bardzo amatorsko, dlatego nie daje rad ponieważ Ty jesteś bardziej kompetenta w tych sprawach I nie mówie tego z ironia tylko tak uwazam.
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki ze tak post pod postem, ale własnie zdalam sobie sprawe ze jestem uzalezniona od wizazu. Otworzylam nowe okno w necie, miałam wpisac inna strone a odruchowo wyszedl wizaz. A najlepsze jest to, że czesto mi się to zdarza. Mój Tż ostatnio powiedział ze jak tak dalej pojdzie to jakis odwyk trzeba bedzie czy cos. No ale ja oczywiście nie zgadzam sie, bo ten nałóg bardzo mi pasuje
|
|
|
|
#2710 |
|
Raczkowanie
|
no nic ja ide spac
do jutra, milych snow
|
#2711 | ||
|
Rozeznanie
|
właśnie na to licze
powinna paczka dojść jeszcze w piątek, no ale wiadomo jak to z pocztą bywa, w każdym razie nieumiem się doczekac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kotekMamrotek pooglądaj na allegro widzialam tam kilka fajnych kompletów z pereł
|
|
#2712 |
|
Zadomowienie
|
cześc dziewczynki
![]() wiecie co, zaskoczyła mnie babcia pytaniem, co kupię TŻowi z okazji slubu....yyyy kupujecie coś?
|
#2713 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Strobiluska a to mężowi nie wystarczy, że zyska żonę?
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
A kupuje sie cos?? Pierwszy raz słysze o takim czyms. Najlepszym i zupełnie wystarczajacym prezentem powinna być nasza miłość
![]() Nie wiem czy u Was jest cos takiego, ale u Mnie jest taki zwyczaj, że Pan Młody kupuje welon dla młodej a Panna Młoda koszule dla młodego. Ale tych rzeczy nie można raczej nazwać prezentem ślubnym. |
|
|
|
#2716 | |
|
Zadomowienie
|
gratulację z powodu wiszenia
Cytat:
a jak oglądalismy filmy od kamerzystów, to czasami na nich były ujęcia, ze przed błogosławieństwem młody przynosi prezent młodej i odwrotnie...jakas biżuteria, perfumy, ksiązki nawet sie pojawiały... babcia mnie zaskoczyła i tyle ![]() hehe może chodzi o rodzaj przekupstwa? żeby ni zwiał/a sprzed ołtarza?
|
|
#2717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na razie czekają mnie pewnie znowu zakwasy po bieganiu, bo już jest co raz dłużej jasno więc zaczną się poty, a po zimie będzie ciężko.
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette 66 dni Ci zostalo jaaaaaaaaaa
![]() Strobiluska te zakupy mijaja sie z rzeczywistoscia ![]() Gdyby Tz mialbnuy mi kupis bukiet do slubu to to raczej nie byloby to co chce. Jak juz to moze za niego zaplacic - chcoiaz i tak bydzet mamy wspolny, Wiec takie bajki nieżyciowe sa
|
|
|
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
...i znów mamy srogą zimę ...buuuuu
|
|
#2722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uważam że najlepiej jak samemu się wybierze bukiecik, ewentualnie Tz może zapłacić:P o prezentach ogolnie to wogole nie slyszałam przy błogosławieństwu, mysle ze u nas tego nie bedzie |
|
|
|
|
#2723 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2724 |
|
Zadomowienie
|
u nas to samo...zamówie i wybiorę sama, TŻ pojedzie rano odebrać
już nawet nie wiem ile jest jego a ile moich pieniędzy...potrzeba było na suknię? zapłaciłam, garnitur-TŻ weźmie karte i zapłaci, zawieszki, wódka...nie mamy rozgraniczeń
|
#2725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodziło mi akurat o Ciebie tylko ogólnie.. znam kilka osób...które w ogóle nie jeżdżą konno....nigdy nie siedziały na koniu...nie interesują się nimi kompletnie...nie mają o nich pojęcia...( nie rozpoznają klaczy od ogiera np )a robią sobie sesję ślubną z nimi...bo szpan niby... kilka moich znajomych zapytało się mnie czy udostępnię swojego konia nawet ! ![]() Cytat:
no ja na wiosnę jadę na rajd konny...to dopiero będą zakwasy...kilka dni podróży w siodle.
|
|
|
#2726 |
|
Rozeznanie
|
Super że masz taką pasję. Będziesz jak na amerykańskim westernie hehe
![]() A jak Twoja praca w sklepie?
|
#2727 |
|
Wtajemniczenie
|
Byliśmy dziś w USC i udało nam się wszystko załatwić
W ogóle jak sobie przypomnę, że tydzień czekaliśmy na akt urodzenia a dzisiaj widzę, żę 5 babek siedzi i sobie rozmawia o dupie maryni i się nie pofatygują nawet do archiwum, bo przecież one się tym nie zajmują, to się zastanawiam kto kieruje takim urzędem. Chyba jakiś pacan. I oczywiście sfochowane kobiety, ta co drukowała akt urodzenia, nie potrafi nawet pisać na klawiaturze, bo wciskała jedną literkę na sekundę i na dodatek jak nas obsługiwała to piła sobie herbatkę w połowie wypowiadanego przez siebie zdania. Kogo oni tam zatrudniają... Jutro chcemy dorwać księdza
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-02-18 o 09:14 Powód: dopisek |
|
|
|
#2728 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi śliczna ta sukieneczka
Aha dzieńdobry No ja własnie czekam na telefon od mamy że paczka z zaproszeniami przyszła, kurcze juz nie moge sie doczekać. Rosette no 66 dni ![]() popscene a trzeba mieć cos z kościoła żeby te dokumenty z USC odebrać Bo ktoś mi tu u mnie powiedział że ja muszę pokazać karteczkę jakąś że tego i tego dnia się pobieramy i dopiero wtedy wydaja te wszystkie dokumenty
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie trzeba nic z kościoła. Tylko dowód i wniosek (w internecie do ściągnięcia) no i odpisy aktów urodzenia, no chyba że to jest wasze USC, to nie trzeba. Aczkolwiek jeśli macie w domu jakieś stare akty, to lepiej weźcie, bo będzie szybciej jak dacie do wglądu. A tak będziecie musieli czekać aż oni wyjmą te wasze akty, no ale tylko w naszym urzędzie mają z tym problemy i trzeba czekać tydzień na akt urodzenia
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 24 mam rozmowe o prace w H & M
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

...ech...nie można mnie wypuścić w miasto, bo przetracę kasę na duperele ...hehe

a raczej nocka
a za dwa tygodnie - odbiór. Wybraliśmy proste i szerokie 8 mm. Mam nadzieję że mi się spodobają
raczej Barbara 

Bo ktoś mi tu u mnie powiedział że ja muszę pokazać karteczkę jakąś