|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
A 'jutro' na pewno będzie przyjemne, już ja się o to postaram ![]() ______________ Daj mi powód dlaczego miałbyś mnie pragnąć. Byłeś rozwiązaniem wszystkiego czego potrzebowałam. Wiatr wiosny wieje w niebie Gdy papieros pali się na mojej piersi blokuję myśli nim przemienią się w kłamstwa po prostu baw się tym czego nie zdołasz opanować olśnieni rozkoszą |
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, macie tu REWELACYJNE opisy
częśc już skopiowałam ![]() mogłabym prosić jeśli któraś z Was miałaby opisy w zanadrzu o tęsknocier o wklejenie ich tutaj ? z góry bardzo dziękuję
|
|
|
|
#3363 |
|
Zadomowienie
|
ktoś zapłaci za Twój ból, za szampana łyk. [ Lady Pank ] pozwól nam pomóc Ci otoczyć cię opieką. [ Karcer ] najważniejsze by w tym całym życiu nie dać się podzielić jak wielogatunkowe bydło. [ Farben Lehre ] idą ludzie do kościoła, będą chylić swoje czoła, będą prosić o pieniądze, aby Bóg spełnił ich chciwe żądze. [ The Bill ] powiedz, ile w Tobie gwiazd. [ T.Love ] chcę usłyszeć Twój szept, mówiący KOCHAM, zanim stanę na krawędzi tego, co nazywamy życiem. [ Włochaty ] karuzela nocą lśni, na niej jesteśmy sami, Ja i Ty. [ Kult ] niekochany nie zdradza. niekochany chodzi... dzwoniąc w kieszeni niepotrzebnym kluczem. [ Świetlicki ] człowiek nie utkał pajęczyny życia. jest w niej zaledwie nitką. [ Włochaty ] nie wyważaj drzwi otwartych na oścież. [ Kult ]
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-02-18 o 13:03 |
|
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
Witam. ;*
Mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście ;d ..a ile się nakradłam ;o ale nie bd wymieniać, bo o kimś zapomnę i się jeszcze pogniewacie ![]() lily-Ty mój skarbie ;** ;3 zapamiętałaś mnie..^^ I kolejne tygodnie odjeżdżają na peron zwany historią. uśmiechy topimy w oczach jeszcze żywych i chętnych do. jakie to szczęście, że zakochanie przez wszystkie przypadki pachnie majowo. Co to szczęście? Czy kołysze się w bujanym wiklinowym fotelu? Gdzieś w upale. W ukropie niespełnionych obietnic i zapomnianych przysiąg. I tańczy Pan ze mną w moich snach, bo na jawę wciąż nie pora. unosi się lekko nad ziemią. codziennie szerzej się uśmiecha. każdy ruch. każdy gest. każdy uśmiech. każda mina. [prefekcyjnie.] To tylko ja. Mogę się mylić, i może z tego wyniknąć straszliwa tragedia. Niczyj zegar w kącie tkwi bez wytchnienia kradnąc dni. Zwodzonych uczuć most... Czynisz szczerym każdy gest, i znów jestem Tą tysięczną wśród tysięcy. Wśród siedmiu dni tygodnia ... Zamykam oczy. Nie chcę widzieć, nie chcę czuć... Rzeczywistość to coś, co nie znika, kiedy przestaje się w to wierzyć. Nigdy nic nikomu nie opowiadaj. Bo jak opowiesz - zaczniesz tęsknić... Bo choć nie zawsze byłaś blisko, przy Tobie gaśnie dookoła wszytko... Boję się przyszłości... zranienia i obojętności... (...) a za serce ściska rozczarowanie (...) Kolejny raz pokazałam jak bardzo jestem słaba udając twardą. A może każdy ma w swoim życiu, takie chwile słabości? To zadziwiające jak szybko białe zamienia się w czarne. W nic bardziej nie wątpimy niż w prawdziwość minionych uczuć. Współczesne boginie powstają z piwnej piany Nie wycinamy już na drzewach serduszek. Kaleczymy inaczej. Uparta obojętność też jest stałością uczuć. Prośba o uczucie jest zawsze odmowna. milość jest okropna. zobacz co ona robi z ludźmi. spójrz na nas.. takie see. ;| nadrobiłam ;P teraz (mam nadzieję), że będę mogła częściej wbijać.
|
|
#3365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje kochanie za wyroznienie. chyba nie zdazylam, zreszta dziewczyny mnie uprzedziły. (: ale moze coś na dziś? .. hmm .. 1.Dziś tulimy każda wspolna minutę. Zeby nie uciekły. 2.Dziś opowiem Ci, jak bardzo tęsknilam kiedy Cie nie było .. 3.ten dzien dla niego. Z nim. W niebie. <3 4.To tak jak prezent. ta Twoja obecnośc. <3 5. moge oddychać. Jestes tutaj ze mną. 6.Pocałował mnie tak jak jeszcze nikt. Wydawalo mi sie,ze trace przytomnośc. Tak długo czekałam. <3 dziekuje. ; ** moja Ty. <3 ciesze sie, ze sie przydały (: ;** ----------------------- 1.Szanująca sie kur.wa. 2.czasami patrzę na siebie w lustrze a nawet nie patrzę po prostu czuję że moje oczy gasną .. 3.Została jedynie garść wspomnień i obraz twarzy, który tracił wyrazistość z każdym upływającym dniem.. 4.Uczynie Cie najszczęsliwszą osoba na świecie,pozwolisz?.. 5.Cały świat umiał rozpoznać jej zakochane oczy. 6.Zblizam nos do jego szyi,i sprawdzam czy pachnie juz snem .. 7.Nie wiem skąd przeczucie, że to on, i skąd pewność, że tylko on. Warto było czekać. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2009-02-18 o 13:29 |
|
|
|
|
#3366 |
|
Zadomowienie
|
wybierz czerń lub biel, ej, ja też bym chciała mieć problemów mniej..
dziś pamiętać chce już tylko ten dobry czas... Ile ja bym dała za to co bym chciała... Co czujesz gdy zawodzą Ci za których dałabyś uciąć głowę? umarłam sto razy. ty wróciłeś do niej, a ja wrócę do... wrócę do nas Twoich oczu dotyk czuć... Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola kukurydzy
|
|
#3367 |
|
Przyczajenie
|
Widziałam w Twoich oczach tamten blask, kiedy mówiłeś KOCHAM pierwszy raz. To już koniec bejbe! Skończyło się love story! Wnet poczujesz - warto żyć! Te zabawki i gry w kąt złożone to my . Dziękuje wam za to, że nie boję się życia. Oni są! Oni to moi przyjaciele! Przecież w marzeniach miało być lepiej ... ... a teraz każde z nas szuka drugiego w snach Choć krucha jest jak kwiat - próbuje zmienić świat. Zamigotał świat tysiącem barw. Tysiąc nieprzewidzianych pytań przywiał wiatr. I nadal proszę o opisy dla samotnej dziewczyny szukającej swojego "księcia" :] Coś takiego jak "Poszukuję chętnego wariata na wyprawę walcem dookoła świata" :]
Edytowane przez gosiieq Czas edycji: 2009-02-18 o 13:57 |
|
|
|
#3368 |
|
Raczkowanie
|
Trochę z Ayo:
![]() I live my life the way i want I got nothing to hide nothing at all life is not a fairy tale Life is about more 'cause life is real. I love you is so easy to say but so many times t doesn't mean a thing. I don't need the sun Don't need a moon Now that you're here God gave me both in you No matta what we'll be Wit' you and me You'll always have my soul, my heart, may love, my everything.
|
#3369 |
|
xoxo
|
zapomnij o wszystkich wspomnieniach
spróbuj zapomnieć o miłości bo miłość zapomniała o mnie gwiazdy przypominają twoje serce zużyte przeze mnie Nigdy nikt cię nie wykorzysta jak ja wykorzystałam Cię Żyjąc życiem w marzeniach nie przeprosze za wszystko, nie przeprosze. nie. Ale nie mogę zostać a ty wiesz że nie będę czekać kiedy odejdę nie będziesz nic pamiętał
|
#3370 |
|
Rozeznanie
|
Tylko ja...
każdy ma to, co drugiemu skradł. kto nam tyle dał? Ja nie chcę bać się tego, co mi daje świat. w morzu łez topi się świat i tonę ja .
|
|
#3371 |
|
Rozeznanie
|
Przyszedł mój pierwszy PIT- czuję się taka zobowiązana <ha ha>
Chcę wrócić do tych miejsc i nabrać tchu...zamknąć ten rozdział w moim życiu...zapomnieć Oszukując samą siebie... Bajka z happy endem? |
|
|
|
#3372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ponawiam.!
|
|
|
#3373 |
|
Raczkowanie
|
Przyklejam się myślami do Ciebie.
Myśli moje rozsypane.. Przytulę Cię do serca. weź mnie i nieś, niech niebo bliżej będzie. Uzmysławiam sobie Twoje rysy.. Słowem, bezpowrotnie odcięliśmy się od przeszłości. Jak szczęście wygląda? dawno zapomniałam.. zbyt dużo deszczu nad rajem.. bo wiesz słońce z deszczem powodują tęcze. Gdy Ty, zabierasz mi mój świat, Ja ratuje mimo ran. serce nie sługa nawet skur.wysyna pokocha.. Życie bardzo łatwo okaleczyć. Zdaje się, że to rzeczywistość.. Odrzucić świat złudzeń, życie to nie iluzja.
|
|
#3374 | |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz go w co piatej kinder niespodziance!
![]() ![]() Cytat:
* i prosze sie tu nie zalic ze upominam no ale. Od dzisiaj bede robic to chyba co dzien, bo nie nawidze jak ktos twierdzi ze SLEDZI WATEK a tak serio to jedna wielka sciema. Nie robcie z nas kretynek, dziewczyny -,- Rozplywam sie w piasku. |
|
|
|
|
#3375 |
|
Raczkowanie
|
marzenie wylewa się z mojej zakorkowanej głowy jesteśmy za mali żeby rozmawiać z Bogiem twoje oczy są wielkości księżyca jestem facetożerna
chcę cię nie lubić za to, że nie możesz być bliżej. jeszcze przybiegniesz. przyjdzieS.z Edytowane przez truskawkowa1993 Czas edycji: 2009-02-18 o 15:16 |
|
|
|
#3376 |
|
Raczkowanie
|
To ten świat mnie wychował, dumny jestem jak żyje.
dosyć mam - wciskam pauzę, sam sobie poradzę. chodź ze mną do łóżka zrobię to byś bać się przestała. urzeka mnie Twój styl, tak, że chce być piórkiem twym. I'm Yours. So take my hand. Take my whole life, too.
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
<333333
Miluuu- popieram. Nie można robić takiego bałaganu. Przecież w VIII częściach jest multum opisów prawie na każdy temat. ![]()
|
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do prośby, krótkie NIE o miłości dla lilyblack: transcendentna energia. w czekoladowym transie. kolorowy zawrót głowy. życiowy es-flores. uśmiech oczu. schizofreniczny taniec. w otchłani własnych myśli. czas globalnej niepogody. w poświacie stu księżyców. w bałaganie wolnych chwil. wieczory pełne marzeń. otwarte okno moich myśli. krzyk niewypowiedzianych myśli. permanentne siódme niebo. a nóż widelec się przydadzą (;
|
|
#3379 | ||
|
Zadomowienie
|
Plotkaraaa, papergirl, honey091, envious, *DREAMS***, abunee, lucyferowa, nydee, nastychick, agattee - dziękuję wam ślicznie
Dzięki wam mam zapas opisów chyba na cały rok ahahahaha Cytat:
ułaaa, ale Cie obrabowałam dziś ![]() bierz bierz Bardzo mi miło ![]() dziękuję Ty wiesz, że ja Ciebie też <3Cytat:
dziękuje starsznie mi miło też okradam ![]() ______________ Jak to się dzieje, że nikt mnie nie rozumie, a wszyscy mnie uwielbiają? Pamiętasz tą ciszę po której następuje pocałunek? To jest chwila, której nie da się wymazać z pamięci. Usiądź obok mnie. Podziel się swoim powietrzem. I tylko mogę się domyślać, co kryje się za Twoim spojrzeniem. i proszę mi wybaczyć, ze brak mi sił, by o Ciebie walczyć. Wierzyłam w Niego na przekór reszczie świata. I tylko dlatego, że jestem bardzo słaba, muszę być bardzo silna. coś bezpiecznego, ciepłego i dajacego szczęście. więc chodź, pomaluj moje łzy w oczach. i zmyłeś makijaż złudzeń z mej twarzy. Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-02-18 o 15:57 |
||
|
|
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
Miluuu ouu peculiarity <33333 Genialne Wy! Dla Ciebie zostawię innych . Kotku, wygraliśmy siebie w totku Wrażliwa na Twój dotyk Moje myśli krążą wokół Ciebie Przecież jesteś wszystko.. Chemiczny świat pachnący szarością.. Zanim znikniesz gdzieś . Bo nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek wypijemy razem herbatę .. taką jak lubisz. Pół gorącej pół zimnej wody. I wciąż milion kluczy otwierających właściwą drogę do szczęścia . Moje serce udostępniam na 48h Chcę księcia. Cholera ! czy ja wymagam tak wiele? Czuję aromat Twoich perfum I po Tobie została mi tylko malinka na szyi. __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne
|
|
#3381 |
|
Rozeznanie
|
Nie prowadź mnie za rękę bo potrafię sama iść
Hej chłopcze wskażesz mi drogę do swojego serca ? ;> Wiążesz mi myśli Jak się ma 16 lat go ręka pracuje szybciej niż głowa xD
|
#3382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozwól że te sobie ukradnę xD zabierz wszystkie nasze dni . wyblakłe kalendarze . powiedz jej by zawsze dbała o wszystko co kochałam. <3 bądź szczęśliwy z nią .. i zadaj cios prosto w serce . tak blisko nam było do siebie .. przysięgam że marzyłam o Tobie w te noce , kiedy byłam sama . jeśli teraz są razem to tylko - na zdjęciach . wkładamy zbyt dużo serca w zabawę nazywaną miłością . widzisz ? ból jest tylko chwilą .. a co jeśli .. nie jesteś mi tak obojętny ? napisałeś mi na ścianie ` kocham Cię na zawsze , moje Ty kochanie` .. z butelki sączyć szczęście przez tęczową słomkę . ^^
|
|
|
#3383 |
|
Raczkowanie
|
wieczność w twoich słowach ..
moje łzy chowasz w swoich dłoniach. pytasz o miłość, choć kochać nie potrafisz. ciepła zmierzchu brakuje, jak dotyku twoich słów. jak ci na imię? w moich włosach mieszkają małe demony. schowała kilka marzeń w szufladzie, żeby nikt nie chciał jej ich odebrać. mała dziewczynka ma dzisiaj zimne rączki. i lodowate myśli. życie smakuje jak samotność po zmierzchu. w koszuli krwawej mieszkają czarne ptaki. chłodnym powiewem wiatru były twoje dłonie. słodką trucizną są twoje słowa. zabierz ból spod moich powiek. jesteś moim małym niespełnieniem. ja nie uzależniam się od mężczyzn. to oni uzależniają się ode mnie. twoje nieżywe imię przysięga mi wierność. ...i że cię nie opuszczę aż do śmierci. ciepłe wzruszenia spływają z twoich oczu. nienasycone dłonie łapią strzępy wiatru. i kruchego życia. jesteś ostrym krzykiem, plamiącym czerwienią życie. zaklinam nasze słowa, ukrywam je w dłoniach. ciała torturowane samotnością gwiazd. szczęście wplata mi palce we włosy. okruchy szczęścia mieszkają pod rzęsami smutnych oczu. dzień dobry, czy mogę przekląć życie? tak lekko i przyjemnie iść przez życie z wiatrem. chodź mój mały chłopczyku. razem nauczymy się żyć. opadasz złotą mgłą na moje blade policzki. w moich łzach czekasz na mnie. utopili moją kruchą wiarę w życie. moje małe serduszko pragnie dotyku twoich słów. strach zostawia ślady obłąkań na moim ciele. w mojej duszy mieszka wiatr. pragnę spokoju. spokoju ciała i duszy. gojący plaster uśmiechu wkleja się w moje serce. dzięki tobie. liryka mieszka między twoją dłonią a moim gestem. strach krąży po pokoju obok. zabierz ode mnie okruchy chłodnych dni. odpoczywam w cieniu twoich słodkich rzęs. jestem stworzona z twojego spojrzenia. z dotyku twoich słów. księżyc ociera się śmierci o dłonie. nie mów nic, proszę. w chłodnej ciszy świata. zasypiam zmęczona życiem. karmię swoje zmysły twoimi kłamstwami. mogłabym wyjąć moją miłość z serduszka, pokroić ją i zjeść. chciałabym wykrzyczeć strach. i nie gubić się w milczeniu. moja dusza stała się krucha .. do naszej wspólnej samotności uciekamy. z miłości boli mnie serce! martwe ciała cudzych miłości mieszkają we włosach śmierci.
|
#3384 |
|
Raczkowanie
|
Elo xD To może dodam coś od siebie? xD
Ucieczka od rzeczywistości Wszyscy kogoś mają, a ona po raz kolejny sama.. Książe nie chciał swojej księżniczki... Głębokie oczy koloru oceanu.. Czysty błękit ![]() I w końcu wyglądam jak ta pieprzona i zasrana księżniczka! Bal jest... A książe? _____ Macie coś z opisów dwu-wyrazowych.? ale takich fajnych xP Może: faalka, nydee, ouu, papergirl, 12 Stonka, abunee, nastychick, Plotkaraaa, lucyferowa, NieZTejBajki, TiScatteroUnaFoto, anyszowska.. Bo UWIELBIAM
|
|
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
<33333333333
zamigotał świat tysiącem barw.
każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny. w tle słysze głosy rozbawionych dwóch dam. a ty i ja jestesmy tak blisko ze blizej sie nie da. nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale by gonić go. przy tobie moj maly skrawek nieba mam. bujam w obłokach różowych myśli marzę, rozmyślam, wspominam chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia leżę na miękkich pragnieniach miłości dotykam krawędzi mojej wolności życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki do szczególnych mojemu życiu nadziei.
|
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
kradnę ten ;* wzięłabym też inne, ale potrzebny mi tylko jeden a ten jest najlepsiejsy ;p ;* dziękuję bardzo;*
Kilka ode mnie ;* mam nadzieje że coś sie komuś spodoba ;p ja mam aktualnie taki - > węszyć gdzie sie leje krew.! bić! mordowac! ... Paulinka is baaaaad ;/ Więc opluj, plotkuj zbesztaj kotku ja i tak będę się śmiała Co to jest prawdziwe ja? To dla ciebie ubieram się modnie: nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie. To dla Ciebie pomysły mam nowe. To dla Ciebie straciłam głowę Swoje ciało umieszczam w sukience.! zasypiam w twoim swetrze, chcę pachnieć tobą cała Kłamstwem leczycie wady swe.! zabawy ze światłem, światem i świadomoscią. Euforia w zimnych porankach Strój to mało. Nawet kartofle bywają w mundurkach. |
|
|
|
#3387 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
_________________________ _____________________
_________________________ _________________ Nie cieszą mnie już zasrane promienie słońca W taki właśnie sposób wykańczam się powoli Wasze życie niepodobne do mojego Ja opowiem wam o swoim nie pytajcie dlaczego Ludzkie słabości to nie temat na piosenkę Wsłuchuję się w tą ciszę i nie mówię nikomu Że może mi źle że coś się ze mną dzieje Żyć w tak młodym wieku jest tak samo trudno jak umierać Chcę tylko być wolna. I czuć zapach kwiatów w moim sercu. Co się dzieje ze mną.? Świat nie rozumie. |
|
|
|
|
#3388 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny;P
Mam do was Ogromną! prośbę! Macie albo znacie jakieś śmieszne wierszyki o Szesnastolatkach? ![]() Jeśli tak i pomożecie mi będe bardzo wdzięczna! Jesteście extra;D ***---------- Napisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Hej dziewczyny;P Mam do was Ogromną! prośbę! Macie albo znacie jakieś śmieszne wierszyki o Szesnastolatkach? ![]() Jeśli tak i pomożecie mi będe bardzo wdzięczna! Jesteście extra;D ***__________________
|
#3389 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() kurcze od 2 lat kupuje kinder niespodzianki i nie mogę trafić u mnie we wsi chyba jakieś takie oszukane one :p ![]() Cytat:
do usług ![]() ___________ Możesz przypomnieć mi czas, kiedy byliśmy pełni życia / could you remind me the time when we were full of life?
|
|
#3390 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*.* kradnę ! Cytat:
okradam. jesteś niezwykła ! ;* Cytat:
Cytat:
` O ile się nie mylę to forum służy do "wymiany" opisami na gg, a nie do `wierszykowania` xd . Więc chyba nie ten wątek ;D. i opisy : (dzisiaj troche z hh <3 ) masz moje spojrzenie jakbyś był ostatnim gościem na świecie .
życie jak spadający liść, znika jakby niby nic . chce być z kimś kto dojrzał by mnie mieć . w moim sercu inny świat . czegoś więcej trzeba mi niż zabawy w twoje "my" . nawet nie wiesz czego chcesz . jakich trzeba użyć słów by na prawdę zacząć żyć ? sam sobie katem . doceniając niezależność . trzymać fason . wole skromnie i z klasą doceniać wartość świata . rap mi daje przyjemność. szczęście to najważniejszy życia element . ciesz się chwilą, bo ta chwila może bardzo szybko minąć. dla mnie tylko tych marzeń świat . ciężko sobie wmówić, że życie jest próbą . co boli? to, że musisz tkwić bezczynnie . fakty niewoli w wiecznym memento mori . wyrzucam smutek, zostawiam pamięć o nich . twarze, o których nie chcę i nie umiem zapomnieć . Za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć ale ambicja brała górę by zostawić to dla siebie. A dziś za późno, nie umiem tak głośno krzyczeć żebyście tam gdzie jesteście mogli mnie usłyszeć . prawda, wspomnień nikt nie może mi odebrać . pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach . boli, że nie możecie być tu i teraz . jedna miłość to coś więcej niż cokolwiek . śmierć chodzi z życiem w parze .
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

jesteś wielka
bardzo dziękuję!!!

Potrzebuję opisów o tym, że mój chłopak swoim zachowaniem mnie rani, że chyba nie rozumie jak bardzo Go kocham i że jest dla mnie naprawdę CAŁYM ŚWIATEM. Czasem mam wrażenie, że nie potrafi zauważyć, że to, co robię, robię z myślą o Nim i że zależy mi na Nim bardzo. Jesteśmy razem prawie pół roku.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i przepraszam, jeśli o kimś zapomniałam (: